- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
nightzone #39793 üzenetére
Ha rosszul működik, cseréltesd, ha nem, akkor úgyse fogják. Nekem két évet elég jól kibírt, napi 100%ra lasdú töltéssel. Lassan 3 éves, most 75%os az aksi kapacitása a gyárihoz képest az AccuBattery szerint. Kb 2 év után pár hónappal romlott jelentősebben. De még így is teljesen jól használható az üzemidő, de van, hogy rátöltök napközben, illetve van backpack-em is.
-
samu74
addikt
válasz
nightzone #38852 üzenetére
Igen,arra gondoltam.
Vedd fel a képernyőidőt kb. 10 percre és próbáld elkapni hogy van-e valami értesítés mikor töltőre teszed.Jellemzően a Wish, Aliexpress,meg SHAREit appok szokták a telefont bombázni értesítésekkel, de lehet 100 másik is.
Akár olyan program is ami akkor próbál szinkronizálni mikor a telefon töltőre kerül (Samsung Cloud).Nézd meg ha nem kap netet kakukkol-e. -
gerner1
nagyúr
válasz
nightzone #38177 üzenetére
apkmirror -ról elérhetőek. Pl: Shot & More
-
nuri
aktív tag
-
samu74
addikt
válasz
nightzone #34519 üzenetére
Megoldható az hogy az Aod kikapcsoljon ha otthoni wifi-re csatlakozok ugyanakkor mondjuk éjféltől reggelig az otthoni wifire csatlakozva is be legyen kapcsolva Aod?
Az AOD idejét lehet állítani,hogy mikor menjen(mettől-meddig) ,de most a wifihez hogy csatlakozzon...Ahhoz tasker kell,sőt talán még root is.Az miért nem jó ha állandóan megy? -
-
válasz
nightzone #34235 üzenetére
Nem rossz a gondolatmenet...
Nem biztos,hogy kell hozzá mobilnet csak annyi,hogy 4g-re legyen állítva a telefon. Nekem mindig be van kapcsolva a mobilnet,anélkül még nem próbáltam,tehát csak gondolom,hogy kell hozzá,de már elbizonytalanodtam.
1430 ingyenes,ott elmondja az ügyintéző. Ha lesz időm,felhívom. -
gerner1
nagyúr
válasz
nightzone #34228 üzenetére
Azért javasolta, hogy kapcsold be, mert akkor híváskor látod, hogy levált-e (fallback) a készülék, vagy sem. Amennyiben aktív a VoLTE, és a cellatorony (amihez éppen csatlakozol) is tudja, akkor nem lesz fallback, mert 4G -n épül fel a hívás.
A HD hang pedig (szerintem), szimpla vakítás. 3G -n is HD hangminőség van, és bár a 4G -é valóban fejlettebb, érdemi különbséget tenni csak "vájt fülűek" tudnak ...
-
gerner1
nagyúr
-
tomi5244
őstag
válasz
nightzone #34017 üzenetére
A töltés témához nem tudok hozzászólni, nem ilyen telefonom van, de ilyen és ehhez hasonló tartót többen is használunk a családban. Minden autónak más a légbeömlő nyílása, ezért gyakran lefordul a tartó a telefon súlyától, plusz télen a meleg levegő még tovább fűti a készüléket. Erre figyelni kell. Amúgy én nagyon szeretem mert csak rá"dobom" a telefont és már tartja is.
Ennél gyorsabb és egyszerűbb nincs is.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
nightzone #34000 üzenetére
Hát ha az adapt soundba csak 1-2 sípolást hallassz akkor talán érdemes volna egy hallásvizsgálatra elmenni
Nekem az egyik fülem sajna nem 100-as, de azzal is több sípolást hallok.Esetleg egy jack ajzat kipucolással próbálkoznék első körben, ha készülékoldalról nézem a dolgot. Bár említetted hogy BT fülest használsz.
Vagy chekkolni hogy a maximális hangerő engedélyezve van-e, vagyis hogy a figyelmeztető üzire okét nyomtál-e. -
Digiflex
tag
válasz
nightzone #33793 üzenetére
Szerintem jobban jársz, ha nem működik, elég oda a normál töltés mert durván tud melegedni a legtöbb gyorstöltő...és ha jól látom, nincs benne ventillátor, meg valószínűleg hőkapcsoló sem... de javítsatok ki, ha nem így van...
épp tegnap próbáltam egy Sandberg-et, és pár perc alatt lett vagy 60fok. nem tudom így érdemes-e egyáltalán erőltetni. Ha olyan micro-USB kábellel kötöm össze, amiben nics adatbekötés, akkor normál módban tölti csak, de úgy legelább csak a lanhyos szintig melegszik. -
gerner1
nagyúr
válasz
nightzone #33793 üzenetére
A vezeték nélküli töltőpad, gyorstöltő üzemmódjához olyan tápellátás forrásra van szükség, amely 9V feszültséget is tud.. Ami a második Link -en szerepel, az nem tud leadni 9V -ot, így a gyorstöllés "kilőve" azzal. Azt érdemes figyelembe venni, hogy bármilyen megoldással is, de bekapcsolt kijelzőnél nincsen gyorstöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Trollok komolyan
- Renault, Dacia topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest