- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
kalolaci #37510 üzenetére
Szívesen. Jogos a mérges smiley, hiszen nem vagyunk egyformák. Az első Nokia 5110 óta szívesen nyomkodom végig az összes létező menüpontot, mert érdekel, szívesen bíbelődök vele. De teljesen megértem, ha valaki nem olyan, mint én - nekik szoktam segíteni, csomó telefont és egyéb eszközt supportálok így.
Lehetne egyszerűbb is az elérése...
melan
Ha sokszor van ilyen és úgy gondolod, hogy produkálni is tudod a szervizben, akkor érdemes lenne megmutatni nekik.
Önmagában a FR nem okoz ilyen problémát.
-
gerner1
nagyúr
válasz
kalolaci #36625 üzenetére
Nem tud mindent lementeni. Olyan app nincsen, ami 100% mentést tud root nélkül. ~kb 94% -os mentést készít. A 3rd party app -ok beállításait/adatait nem menti el, csak a gyári Samsung programokét, és a rendszer beállításait (a biztonságiak nélkül, pl: ujjlenyomatokat nem menti le...). Szóval van, amit -ez nélkül- mauálisan kell elvégezni, egyenként.
-
törölt tag
-
chubby2o6
senior tag
válasz
kalolaci #34840 üzenetére
Szia! Ezt root nélkül nem hiszem, hogy meg tudod oldani. Elvileg a /system/media/audio/notifications mappápa kellene bemásolnod, majd odabiggyeszteni egy .ogg-ot a végére, restart után megjelenik a beállítható hangok között. Viszont a /system mappában csak root után tudsz garázdálkodni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
kalolaci #34127 üzenetére
Egy példa, a lehetőségek közül : Talk Caller Name Pro
-
gerner1
nagyúr
válasz
kalolaci #33082 üzenetére
Mivel azt írtad, hogy látja a file -okat, ebből arra következtetek, hogy már telepítettél valamiféle NTFS -t támogató kiegészítőt/plug-in -t a rendszerre. Amennyiben ez így van, akkor nézd át az engedélyeket. Amennyiben nem, akkor előbb az NTFS -hez való támogatást kéne telepíteni, és adott esetben törölni az ES adatait (is), ha esetleg ez kell(ene) ahhoz, hogy ismét rákérdezzen a meghajtóval kapcsolatos engedélyezésre...
-
gerner1
nagyúr
válasz
kalolaci #33080 üzenetére
Akkor passz. Nekem van 2,5" -os külső HDD exFAT -ra formázva, és azzal tökéletes minden funkció. Az első műveletnél kérte (ES F.E. Pro), hogy válasszam ki a meghajtó gyökerét az engedélyezéshez. Ezt követően, már többet nem kérdezte, és működik. Este ki tudom próbálni, esetleg NTFS -sel is (most nincs nálam ilyen) ...
-
-Bandi-
tag
válasz
kalolaci #33011 üzenetére
Neked hogyan szuperál? Én ha éjszakaára rajta hagytam reggel lángolt a telefon is, meg a töltő is. Inkább lecseréltem egy gyári S8 vezeték nélküli töltőre, ez nagyon bejön minőségre is, igaz kábel és töltőfej nincs benne( viszont Type C átalakító van hozzá ), azt a kb 8800ft-ot szállítással simán megérte, csak függőlegesen tárolva a telefont ha megnézek pl egy értesítést, a töltést pillanatokra nem érzékeli, ilyenkor jelzi megint, hogy töltőre raktam. Fektetve ok. És utána nem forr.
-
Jazzmedve
tag
válasz
kalolaci #32091 üzenetére
Sziasztok. Eloszor is boldog karacsonyt mindenkinek. Masik pedig csak egy észrevétel: valaki irta par hete h tobb szinben letezik az s7 a feketet tekintve. Es ma konstataltam hogy tenyleg. S7rol valtottam s7 edgre ( mind2 black onyx verzio de az s7 edge sokkal feketebb a sima s7hez kepest az inkabb olyan szurkes fekete. 2 sima s7 is van a csaladban es azok teljesen ugyanolyanok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- YouTube
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest