- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
bajzal #35697 üzenetére
Jó kérdés, mert még senki sem próbálta Oreórol visszarakni a Nougat -ot, ODIN -nal. Mivel az Oreo -t is azonos RP SWREV: B:2 -essel adta ki a Samsung (mint a 2018-as 7.0 -ás release -eket..), ezért én arra következtetek, hogy az azonossal rendelkező 7.0 -ás verzókra vissza lehet térni (tehát a 2018.jan.01 biztonsági szinttől). Ahogy korábban, az RP SWREV: B:1 -es 7.0 -ról is vissza lehetett térni 6.0.1 -re.
-
gerner1
nagyúr
válasz
bajzal #35607 üzenetére
Pontosan leírtam annak, aki kérdezte, hogy BTU -ra miként válthat (ahhoz, esetlegesen SamFirm -et használva, adtam a kódokat), majd miután már BTU -n van, OTA -n letölthetővé válik az Oreo. Továbbá azt is (másik poszt), hogy jelenleg csak OTA -n érhető el, + azt hogy kell néhány nap, amíg a release átkerül public szerverekre is, és többek között SamFirm -mel is letölthető lesz.
-
600700
senior tag
válasz
bajzal #15474 üzenetére
Nekem van egy jopar ceges nemet telom fuggetlenek gyarilag de szolgaltatoi appok vannak rajtuk.
Ilyet lehet venni pl sufni gsm ben itthon.
Pl egy nagyobb ceg kap szerzodeshosszabbitasra pl 1000db S7 et 1 eur ert darabjat eladjak egy dealernek x eurt -ert az pedig a sufninak itthonra. -
viewdetails
addikt
-
TommyNagz
senior tag
válasz
bajzal #14341 üzenetére
Nézzük sorban:
-garijegy pecsét nélkül popsitörlésre alkalmas, ügyintézésre nem
-KNOX 0x0-hoz download mód, hiszen ott látszik. Nem bonyolult.
-Gyári ROM-ot lehet orrba szájba, de csak akkor, ha ODIN-on keresztül ment fel. Custom recovery-k, root, stb. image-ek szintén ODIN-on keresztül mennek fel, de ezeknek KNOX 0x1 a következménye.
-S4-nél törölte az eladó a fiókjából a telefont, de én nem tudtam beregisztrálni a saját nevemre. Lehet, csak idő kellett volna hozzá, de én letettem róla, aztán eladtam a telefont.
-Doboz és telefon IMEI egyeztetés jó ötlet. Bár tenném hozzá, gar. cserélt telefonoknak nincs dobozuk. -
-Valinas-
senior tag
válasz
bajzal #14157 üzenetére
Home gomb karcolódik, de ha jó a tokod/üvegfóliád van, nem fogja karcolni semmi. Nekem ezen sincs, és az S6-on sem volt. Üveg a lencsére nem kell, az baromi kemény. A vaku viszont baromi puha műanyag borítást kapott.
FONTOS: Akik itt próbálgatják felrakni és nem változik az országkód, azok ugye négyfájlos ROM-ot töltöttek le, nem pedig egyfájlosat?
-
a347
aktív tag
-
stemplar07
őstag
válasz
bajzal #13362 üzenetére
Tudomásom szerint gyári fólia nincs.. pont az említett gorilla 4, amiben a samsung bízik .. az után gyártó cégek pedig ,a szélein hajlított kijelző miatt szűkebbre veszik ,mert ahogy azt már írtam is, nem tud megtapadni másképp ..hidd el próbáltam szélesebbet feltenni, lejött ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- Nyaralás topik
- Filmgyűjtés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Autós topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest