Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
Szellem. #10265 üzenetére
szia,
1 hét alatt az asszony 2x kellett, hogy repülő módba tegye, mert nem tudott hívást indítani.
Az elmúlt héten viszont 3x is volt, hogy én hívtam, de nem volt elérhető. "a hívott szám nem kapcsolható. "Kérjük ismételje meg a hívást később!"
A tartózkodási helye mindegy, mert amíg én a rakparton néztem kivetítőn a meccset, 20 percen át próbáltam hívni, és végig be volt kapcsolva.
Telekomos (friss) szoftver, vágott SIM.
3G visszakapcsolós tesztüzem holnaptól!
-
RaveForce
veterán
válasz
WinstonWolf #10298 üzenetére
pedig tényleg van, azt hiszem 50ezer ft felett, bár sok eredményt nem szabad tőle várni, nekem az egyik omnia7esemet lopták el, az nem lett meg, de csodákcsodája az LG Arenamat megtalálták
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
Gery0505 #10291 üzenetére
"... Egy ilyen értékű készüléknél biztos, hogy lesz nyomozás is, ha feljelentést teszel..."
Hát hogyne. Nem tudom hol élsz Te, de mifelénk, Magyarországon ha egy 10 millós kocsit lopnak el sincs nyomozás. Kivéve ha a törzsfőnök lányának pereputtyából visznek el egy telefont az esküvőn...
-
sarigeri90
újonc
Sziasztok!
Valaki esetleg nem találkozott olyannal, hogy miután letöltöttem a legújabb rendszeefrissítést a lassított videónál villog a kép? -
Keem1
veterán
-
-
Gery0505
aktív tag
válasz
qpakcovboy #10288 üzenetére
Csak nehogy pórul járj vele. Egy ilyen értékű készüléknél biztos, hogy lesz nyomozás is, ha feljelentést teszel.
-
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
vadászcsiga #10286 üzenetére
Ausztráliában vagyunk?
Ákkk: "... Do not expose the device to salt water or ionized water.
Szerinted ezt miért irják?☺.... "Mert hülyék. Ioncserélt vízben egy katódsugárcsöves TV is simán működik...
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Valaki olyannal találkozott már esetleg, hogy magától tartásba rakja az s7 edge a hívásokat (legfrissebb t-s rom) ?
-
Ákkk
addikt
válasz
vadászcsiga #10283 üzenetére
Do not expose the device to salt water or ionized water.
Szerinted ezt miért irják?☺ -
vadászcsiga
félisten
Nem írják hogy kivéve sós víz, de utána mindent le kell öblíteni édes vízzel, még a testünket is
-
jano6220
tag
10272 re valaki?
-
Ákkk
addikt
válasz
YetiSensei #10279 üzenetére
Te szerinted az nem fog látszani tök mindegy mit mond😆
A lopás esetében biztosított készülékeknél rendőrségi jegyzőkönyvet fognak kérni.
Tengerbe speciális tok nélkül vinni az felelőtlenség. -
qpakcovboy
őstag
válasz
YetiSensei #10279 üzenetére
Jó a só tesó. Vagyis a szó. Van lopasra biztosításom, de inkább kimosom.
-
YetiSensei
csendes újonc
válasz
dvtkfan #10277 üzenetére
A szervizek is kamuznak sokszor hogy ne kelljen valamit gariban megcsinalniuk szóval en a helyedben atoblitenem édes vízben jol kiszaritanam es ha nem mukodik akkor vinnem szervizbe a sós vízről azt se tudnám mi az... Hol lelhető fel... Hogy én tengerben?!? Hát úgy nézek en ki? Szoval tagadnam... Ha bizonyítja hogy sós viz érte (nem csak ramondja hanem be is bizonyítja) akkor meg "jah hát ezzel jarok futni, lehet hogy az izzadság nem?" szerintem ennyi Magyarországon siman belefer. Mintahogy a "nem rendeltetésszerű használat" - ba is sok minden belefer. Pl az egyik edzocipom talpa felig levalt es probaltak megvezetni, hogy tuti vizes helyen jartam benne sokat es hat ez nem rendeltetésszerű használat... Stb stb. De ez en vagyok... Kényesebbek/kulturaltabbak majd kifizetik a szervizt maguknak...
-
dvtkfan
senior tag
válasz
qpakcovboy #10273 üzenetére
Hát ha figyeltél volna, akkor tudtad volna hogy nem sósvízre gyártották...így ha nem javul meg, akkor keményen zsebbe nyúlós "játék" lesz...
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #10265 üzenetére
Utánanéztem, más telefonoknál is előfordul, a Telenor - Telekom hálózatfejlesztésének áldozata néhány telefontipus. Konkrétan azt fejlesztik, hogy 4G-n is lehessen hanghívást kezdeményezni. Előzőleg Blackberry Passportom volt, ott is előjött hasonló hiba.
A berryblog is ir erről a jelenségről. (a cikk első fele nem erről szől, a vége felé írnak erről)Nálam az jelentette a megoldást, hogy levettem 2G/3G-re. Azóta még nem jött elő a hiba és reménykedem, hogy a két szolgáltató előbb utóbb befejezi ezt a fejlesztést...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Édesvízzel atoblitetted utána a telót?
-
Ákkk
addikt
válasz
Használt neki a sós víz,csak várhatsz vele hátha szerencséd lesz de ha szervízbe kell vinni ez fizetős lesz.
Vagy marad a qi töltés.
A tengervizet nem nagyon bírja ez a tipusu usb csatlakozó meg szigetelés se lehet kivégezte az aljzatot. -
qpakcovboy
őstag
Felteszem tölteni a telót és azt írja bogy ellenőrizze az usb csatlakozót. Tegnap volt a tengerben de utána órákig nem töltöttem. Valakinek volt már ilyen baja?
-
Peet91
aktív tag
válasz
jano6220 #10270 üzenetére
Szia! Nekem is XEH rom van a telefonomon, és még nekem sem érkezett meg az OTA. Most csorog lefelé sammobile-ról, aztán felteszem manuláisan Odin-al. Igazából mivel a legidegesítőbb bugot(wakelock shit) nem orvosolja a legújabb rom sem, ezért nem gondolom hogy égetően szükséges lenne hogy minél előbb frissüljön.
-
jano6220
tag
Üdv mindenki!
Valamiért nem frissiti a teló magát a legújabb szoftra.Eredeti XEO régiós nempiszkált..milehet a mególdás? -
Telefonőrült
tag
Már idegesítő hogy semmit nem tudok ezzel a médiaszerverrel csinálni.Akárhányszor belépek egy játékba mindig nagyon szívja az aksit.Egy factory reset megoldaná ezt a gondot?
Más lehetőség nincs? -
doddencs
senior tag
game launcher és game tuner alkalmazások közt mi a különbség? akkuhasználaton kívűl jók még valamire?
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Tsebacsi #10257 üzenetére
Igen az a kék LED nagyon tud világítani. Én is áttettem a wireless töltőt egy olyan helyre ahol nem zavaró. Első éjszaka 7-8db. papírzsepit tornyoztam fel a kék LED elé hogy ne világítson a szemembe.
Még a 2000-res évek elején amikor bejött a kék LED mánia, mindenbe azt tettünk, így a készülő erősítőnke is. Aztán az első este jöttünk rá hogy ez nem volt túl jó ötlet. Én kicseréltem egy halovány pirosra, haverom elegánsabb megoldást választott: ráragasztott egy használt rágót. -
Szeretném kérni a segítségeteket.
Akinél előfordul a híváshiba (visszadobja a hívásokat indításkor azonnal) attól kérdezem:
Milyen szolgáltatója van? Mikor, mennyire sűrűn fordul elő illetve behatárolható-e helyben, hogy hol fordul elő?
Esetleg van-e valaki akinek azóta megoldódott a problémája? Ha igen hogyan és milyen módon? Esetleg sim csere megoldja?Mindezek azért kérdezem, mert épp a TMX-nek akarok írni és bevinni a telefont, mert nálam már többször előfordult a probléma és nem oldotta meg semmi kivéve a repülö mód be/ki.
-
tothl
addikt
Na egy hibáját észleltem a telónak. A home gomb körül az üveg alatt lerakódnak az apró porszemek.
Nálatok is ez a helyzet ?
A neten elég sok képet láttam ami pont úgy néz ki, mint az enyém. -
Köszi srácok, igen ez a tervem, kap egy szigszalagos ragasztást
-
Vettem Gyorsboltból Wireless töltőt. Tökjól működik, csak az a fránya visszajelző led. Éjszaka olyan, mint egy kék reflektor
-
Levente07
tag
válasz
YetiSensei #10228 üzenetére
Köszi
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, a gyári levelezőprogramban beállítottam a céges emailemet, minden nap 17h-kor szinkronizál a fiókkak...de ilyenkor nemcsak az aznapiakat tölti le, hanem az 1 héttel azelőtti nap összes emailjét...ez vmi beállítási hiba, vagy mi? Pl. ma letöltötte az összes mait és a jún.22-i összes napit...mégegyszer...de miért???
-
leslien
nagyúr
válasz
leslien #10247 üzenetére
lejárt a szerk...
pl ezt itt sajnos sehol sincs a OPO 3..
OPO 3 vs S7E -
leslien
nagyúr
válasz
james008bond #10246 üzenetére
és akkor azt is elárulod h mi az és hol található?!
nálam ; 1 nap 2 óra, 6:40 SOT, android rendszer :14% ebből ébren maradás 49 perc... aku ;27%
ebben volt minden böngésző (Chrome) telefonálás, filmezés, youtube( nézem az összehasonlítást állandóan)
-
james008bond
őstag
Azért szerintem érdekes, kinél ez, kinél az, nálam meg a com.samsung.chm rendszeralkalmazás "ragadt" be és rontotta le az akku teljesítményét. Most vagyok 1 nap 13 óra 21 percnél, akku 18%, SOT 4 óra 28 perc.
-
taranis
addikt
válasz
Jano_023 #10172 üzenetére
Én feltettem a Wakelock detectort, elég hamar kibukott, hogy az Android system alatti *backup* process tartja ébren a telót, szóval meg tudom erősíteni a cikkben leírtakat. A "Mentés és visszaállítás" alatti "Saját adatok biztonsági mentése" opciót kapcsoltad ki? Ha igen, nálad megoldotta?
-
entoni1989
tag
Pont ettől tartok én is már jártam már így, hogy 4x küldtem a telot szervizbe (Sony Z1), hogy lefagy, akadozik stb.. Felküldtem és ugyan azt megcsinálták rajta, mint én otthon, de a hiba nem szűnt meg. Hát ha ugyan az lesz a helyzet, akkor nem lesz más választásom, valamilyen tuti módon fullra kinyírom a telot és a telekom biztosítással 33 ezer önrész fejében kapok egy újat.
-
fairi
őstag
válasz
entoni1989 #10240 üzenetére
Nem lennék a helyzetedben.
Hiba amit nehéz reprodukálni és a szervizzel elhitetni hogy ez hardveres hiba és nem szoftveres.
Könnyen lehet beadod,és csak hard resetelik, és ha retesztelés során nem jön elő akkor kapod vissza hibásan.2 hét lejárta után egy sima pixelhibát 27 napig javították, pedig olyan egyértelmű volt a hiba hogy ha nem vagy színvak látod.
ha peches leszel akkor vár a pokol -
katona.jozsi
aktív tag
Bocsi a láma kérdésért, de hol lehet a csengőhangot emelkedőre állítani.
-
vandorbab
csendes tag
Egyszerűen nem találom a "hívásátirányítás" lehetőségét!
Tudna valaki segíteni? -
válasz
entoni1989 #10232 üzenetére
Hardware hiba lesz ez szerintem is
-
Ákkk
addikt
válasz
YetiSensei #10231 üzenetére
De azt nem ,hogy alaprendszerrel is ez produkálta.Ha utána meg visszarakta ugyanazon bugos programot. Ha mondjuk alaprendszer esetében is ez a helyzet akkor lehet.
Gyári visszállítás után semmi programot ne Rakj fel pluszba ha így is előjön akkor a szervíz fog vele foglalkozni ha nem visszaküldik. -
-
Ákkk
addikt
válasz
entoni1989 #10229 üzenetére
Valami alkalmazásod is okozhatja ezt.
-
entoni1989
tag
válasz
YetiSensei #10228 üzenetére
Semmi fólia, de azt szűz állapotjába is csinálja, mint úgy mint az ultra vékony szilikon tokkal is amivel általában használom.
-
YetiSensei
csendes újonc
válasz
entoni1989 #10223 üzenetére
Van rajta valamilyen fólia?
Levente: 2nap és 5 ora SOT? Teljesen jó. Szerintem.
-
Levente07
tag
Sziasztok
Én is vettem egy s7edge-t és olvasom már napok óta a fórumot. Viszont úgy néz ki a telefon sokat eszik készenléti állapotban. KB két nap alatt 5óra sot az jó?
-
entoni1989
tag
válasz
600700 #10224 üzenetére
Az a baj, hogy ezt random csinálja, kiszámíthatatlan. De szerintem a videó se ér sokat, vele elküldeni úgy se fogják, a Z1-em direkt úgy vittem be, hogy lefagyott állapotjába, szervizes újraindítottam és simán felküldte, ugyan olyan sz*rul vissza kaptam. De amúgy röviden tömören elmegy a jó***** k*****ba ha megveszek előfizetéses hűséggel majd 200 ezerért telót és még ennyire lesz*rnák, hogy éljek együtt a telefon ezen idegeítöen rendellenes viselkedésével
-
600700
senior tag
válasz
entoni1989 #10223 üzenetére
Csak egy tipp. Vedd fel videora , talan jobban fog a szerviz hinni Neked.
-
entoni1989
tag
Most telt be a pohár
Megy a szervizbe a teló, de előtte a "szerintetek?" véleményetek kérném, hogy fog-e vagy mit fog tudni ezzel így csinálni a szerviz?
Nos a hibajelenség nem új keletű, régóta csinálja már, de most lett elegem, szóval a hiba az, hogy a pl ami most kikészített, hogy a teló kitámasztva, videót nézek rajta, 5 vagy van mikor 3 vagy olykor 10 percig is gondtalanul, de van mikor egy percen belül többször videó közben, úgy hogy a közelében nem vagyok a telonak, gondol egyet és önálló életre kel, vagy fogja magát és magától osztott képernyőre vált vagy az alkalmazás felsoroló részt hozza fel, amivel ugye be is zárja nekem a videót (az a funkció az ami a bal sarki kapcitív gomb megnyomásával kellene feljönni, de ezt mindenféle előzetes megközelítés nélkül teszi). De ugyan ezt nem csak videónézés közben teszi, van mikor ezt megfigyelem csak snasz az asztalra letett állapotjában , mint ha egy szellem nyomkodná, megnyitja a legutóbb megnyitott alkalmazások listáját, görget rajta egyet és ennyi (kéz az 1 méteres körzetébe sehol, jah és tok se ami bezavarná rajta). De még ami idegtépőbb akár böngészés akár fb chat közben írok aztán a vagy gondol egyet és random befelezi a képernyőt, vagy csak azon erőlködve bedobja a hibaüzenetet, hogy sajnos ezzel nem kompatibilis az alkalmazás (holott a képernyő felezésre a kutyám se kérte) vagy egyszerűen csak leteszi kicsibe pl fb chat-et és bedobja a legutóbb megnyitott alkalmazások listáját, de ebbe van mikor vissza lépek és ahogy gépelnék azt a kört folyamat újra nyomja annyira begajdúlszerintetek a szerviz fog tudni nekem ezzel valamit tenni?
Mert sajnos ami tapasztalatom, hogy beviszem (telekom), felküldik szervizre, ott jó nagy gyökérnek nézik a felhasználót mert míg ők tesztelik náluk nem jelentkezik, hogy nyugodt legyen a felhasználó újra húzzák (amit én itthon számtalanszor már megtettem) és vissza küldik, hogy semmi baja. Persze elejinte jó lesz aztán idő után jön újra. Sajnos Sony teloval jártam így anno, hogy 5x küldtem vissza szervizre egy lefagyásos hibával, hatodjára már inkább eladtam mert elegem lett...
-
row
csendes tag
válasz
Maxximus #10216 üzenetére
Vessenek a mókusok közé, de nem használok fájlkezelőt..... De ha használnék is, a mac nem látja a telót, csak a Smart Switch..... Lehet, hogy le kellene szednem a Smart Switchet (egy időre)? Bocs, mint olvashatod antiszakember vagyok mind teló mind számítógépes területen...
-
row
csendes tag
Szevasztok! Bocs a láma kérdésért, de nem boldogulok.
Mac-et használok valamint iTunest. Utóbbiról szeretném a zenéimet áttenni az S7 Edge-re valamint onnan a Gear S-emre. Most szedtem le a Google Play-t mac-re viszont nincs ötletem, hogy onnan hogyan mennek a cuccok a telóra. Van a laptopon Smart Switch, de ott nem látok semmilyen opciót, mint a KIES-ben, hogy képeket vagy zenéket töltögethetnék fel vagy le. Csupán a mentés/visszaállítás/szinkron fülek jelennek meg. Ha a telót csatlakoztatom a mac-hez, akkor a Finderben nem látom felbukkanni, hogy csak "drag and drop" áthúznám a cuccokat. A Smart Switch látja a telót, de mint mondtam, ott nem látok lehetőséget.... Mit nem tudok? Köszi -
Jano_023
őstag
Köszi az infót. Én nem akarok víz alatti fotókat csinálni, csupán lesz egy hajózás is ahol szeretnék fényképezni és ha mondjuk a hajóra felcsap a víz és nedves lesz a készülék nem tudom azonnal lemosni l, igy szeretnék rá valami plusz védelmet. Nálam ennyiről lenne szó. Ha esetleg az utolsó napon a nyaralásnak elég bátor leszek és a ház elég közel lesz a tengerhez akkor esetleg kipróbálom víz alatt is. De elsősorban nem ezért kell. Mivel nincsen más opció így akkor veszek egy ilyet. Majd írok hogy vált be.
-
Keem1
veterán
Igen, ez pontosan így van. Nekem pl. nem elsősorban lubickoláshoz jön jól, hogy vízálló. Csupán hétköznapi dolgok. 2 hete Főzdefeszten volt, hogy szakadt az eső, nem kellett sírni, hogy "jaj megázik a drága telefon". És ha leöntöm a kocsmában sörrel? Akkor sincs pánik. Esetleg nedves, párás környezetben használom, felfröccsen a víz mondjuk a medence mellett. Nem beleteszem, csak felfröccsen. Nincs jajveszékelés, hogy na, annyi a drága telefonnak.
Ezek fényében viszont abszolút nagy előny, hogy vízhatlan. -
Ákkk
addikt
válasz
Jano_023 #10194 üzenetére
Nem bírja a másik, hogy ott kicsivel más a nyomás különbség is. Kollega szokott filmezni fotózni búvárkodás közben ott láttom hogy a profi szigetelt tokok rögzitőelemei és szigetelés pár alkalom után cserére érettek és az más kategória meg árfolyam mint ez a készülék és ő pld magasnyomású mosóval szokta öblíteni ezeket ennek ellenére ami nem műanyag ott a só még utána is dolgozik rendessen.
Én ragasztott készüléket nem tennék tengerbe mindegy milyen ip védelem van ráírva.
Egyébbként álló édesvíz max 1.5 m mélység 30 perc időtartam amit ez kibír papiron. -
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy Samsung Clear View tokot.
Ha becsukom,akkor rövid ideig látható az AOD,viszont utána eltunik.
Ez ilyen?
Azt hittem,hogy itt is folyamatosan látható. -
kuruc01
tag
Ha már az ébresztés szóba került, kikapcsolva vajon ébreszt?
-
Jano_023
őstag
válasz
spanglee001 #10202 üzenetére
Köszi a linket. Ez a tok mennyire lehet megbízható ? Amazonon kerestem először és ott amit láttam azok olyan 50 dollár közelében vannak. Azokra már jó értékeléseket adnak. Ehhez képest ez nagyon olcsó. Valakinek esetleg van valami hasonló ? Vagy esetleg az univerzális zsákos megoldás a jobb, azzal van valakinek tapasztalata ?
Köszi -
válasz
envagyok #10201 üzenetére
Azért az izzadság és a tenger picit más kategória.
Egyébként nem maga a tény árt neki, ha tenger vagy klóros vízbe kerül, hanem az, ha rendszeresen, illetve többször. A szavány pontos és a kijelentés is, hogy vízálló, viszont ha többször van kitéve ilyesminek, akkor főleg a gumi elemek megsínylik a dolgot akkor is, ha kimossa az ember csapvízzel.
Ezzel együtt is valószínűleg be lehet vinni tengerbe is játszadozni és utána amint lehet lemosni és hagyni megszáradni, nem lesz baja. Ha viszont egy hétig minden nap ez megy, az esély egyre nő a beázásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest