- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
kuruc01 #21074 üzenetére
Bizalmi kör nevű új funkció, amely, ha a másik oldalon is aktív, akkor képek, fájlok, kézírás, emotikon és chat üzenet könnyedén küldhető ugyanerről a felületről. Az Edge Partner sávhoz csatlakozó funkció.
Bone123 utan szabadon.Tolem mehet a levesbe a sok folosleges chat appal egyutt. Orulnek ha egy chat mukodne mindenkinek, mert herotom van a 3-4 kulonbozo programbol
-
Andralin
aktív tag
válasz
kuruc01 #16507 üzenetére
Ez jó téma, nekem is Spigen Neohybrid tokom van.
Én is egyben szoktam levenni a telefonról.
De nekem is lenne egy kérdésem.Gyakran ki szoktam venni a tokból a telefont, hogy játszhassak a GearVR-al, abba ugye csak tok nélkül lehet beletenni. Ez a gyakori kiszedegetés a tokból nem fog problémát okozni idővel? Én konkrétan attól rettegek, hogy a sarkánál, ahol meg szoktam kezdeni a kivételt egy idő után a tok gumija le fogja dörzsölni a festékréteket, vagy valami más látható nyomot, sérülést okoz majd.
Szerentetek van erre esély?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kuruc01 #13950 üzenetére
Mobilon persze eszméletlen jobban mutat.
A mellette lévő készülék egy lumia 950 és bár annak is qhd a felbontása, kijelzőben a samu simán gyalázza, de szeretem azt a win mobilt... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kuruc01 #13946 üzenetére
Ez csak a kezdőképernyő, egyébként az egész a fekete-piros alapokon nyugszik.
Menürendszer is fekete, de pl wifi, adat etc gombok pirosan világítanak, nos ki kell próbálni, itt úgysem úgy mutat, ahogy a készülékenTémák közt, egyébként letöltés előtt teljes képernyőn lehet látni, hogy fog mutatni, szinte minden.
-
válasz
kuruc01 #12918 üzenetére
Csak akkor adnak már újat, ha épp nincs nekik készleten egy refurbished példány. Sőt, a sérülés mértékétől függően megpróbálják megjavítani.
Az biztos ha ne adj Uram rászorulnék a biztosításra, egy kicsit megegyengetném kalapáccsal is, hogy neki se álljanak javítgatni. -
Joe.36
addikt
válasz
kuruc01 #12483 üzenetére
Felrakod a tokot, rápattintod a keretet, gyerekjáték
lehetetlen sérülést okozni így, és annyira rátapad a telefonra hogy most hogy levettem lassan 3 hónap után semmi por nem volt benne.
De most látom [így is] fel lehet rakni, én külön raktam rá a keretet ha benne volt a tokban a telefon. -
leslien
nagyúr
-
válasz
kuruc01 #11508 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül. Szerintem erre a telefonra nem jó az üvegfólia. 3 napja találtam egy olyat, ami nem ropogott, nem hullámzott. Viszont, bizonyos helyeken abszolút nem vette az érintést a kijelző, csak ha erősen nyomtam meg. Szóval, én az üvegfóliát nem javasolom. Sima nejlon fólia azt jól van.
-
-
-
Joe.36
addikt
válasz
kuruc01 #10136 üzenetére
2 év 1+1 regisztrálva
Köszönjük, hogy regisztrálta Samsung termékét weboldalunkon!
A termékre érvényes garanciaidőt automatikusan meghosszabbítottuk 12 hónappal. Ha termékét hivatalos Samsung szervizbe viszi,
vigye magával ezt a kinyomtatott igazoló szelvényt és a kereskedő által kitöltött és lebélyegzett, érvényes, eredeti jótállási jeggyel
valamint a vásárlást igazoló számlával együtt mutassa be.
A nyomtatott igazolólap és a szerviz azonosító kód nélkül a garancia hosszabbítás nem érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest