Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Rá kell vegyem magamat majd
úgy is érik egy FR mert kicsit lassul a drágám
fullon van a belső tár . Meg oszinte leszek a verzió váltás utan en nem reseteltem..kellett volna mert ujrainditas után par hibát dob majd utana megy 
Menne a VoLTE mert flottában vagyok és engedélyezett
csak ugye a ROM nem tudja. -
Keem1
veterán
Nem is lesz, amíg a szolgáltató nem támogatja. Ahogy fentebb írta a topikgazdi, csak Telekomos és Digis simkártyával megy. Tehát betehetné a Samsung, de csak összezavarná a felhasználókat, mert azt hinnék, működni fog, holott nem. A Telenor+S7e kombinációra nem támogatott a VoLTE.
Feltehetnél egy XEH romot, amiben benne lesz a kapcsoló (lásd a képernyőfotómat), de sanszos, hogy nem fog menni úgy sem. -
petir
senior tag
válasz
h_benjamin
üzenetére
Jott telenorra de ebben sincs VoLTE...
Sajnálják ezt tőlünk holott a csilivili S8 meg S9et még mindig veri a 3.5eves készülék
-
törölt tag
Más kérdés. Azt hiszem az akkum a végét járja. Hamar merül és gyorsan töltődik (gyorstöltés kikapcsolva)
Arra tippelek, hogy a kapacitásának nagy része már odavan. Valahogy meg lehet nézni az akku állapotát? -
gerner1
nagyúr
válasz
dragon1993
üzenetére
Igen.👍 Már telepítettem OTA -ról. Sajnos, ezzel sem érkezett voda VoLTE support. Szóval, csak a ¼ éves biztonsági frissítés...
Telenorra (PAN) is érkezett .
-
dragon1993
addikt
Samfirmen kint van az októberi xeh.
Ismertek valami lehetőséget, hogy teljes gyalulás nélkül telepítsem rootolt készülékre? -
válasz
Sasskent
üzenetére
Nekem nem sok alkalmazás volt alvó állapotba téve, de nem volt akksi gondom egyetlen telómon sem. Ennél sem volt extrém merülés, egyáltalán nem utalt arra semmi, hogy gáz lenne az akksival. Egyszer észrevettem, hogy a kijelző elvált a kerettől, valszeg púposodott már az akksi. Akkor vittem el az Arénatelbe, a többit leírtam. Még egyszer leírom, nem tudom egyértelműen állítani, hogy ők b...ták el, a SES-ben is csak tippelték, hogy talán akkor ment félre valami.
Az egészhez hozzátartozik, hogy ez volt az első olyan telóm, ami támogatta a vezetékmentes töltést, én meg az elejétől fogva úgy töltöttem. Nem tudom egyértelműen erre fogni, de az tény, hogy az évek alatt a felhasználói szokásaim nem változtak, mégis ez volt az első olyan telóm, amiben másfél év után meghalt az akksi.
Nyilván nincs már garid, rootold, pucold ki, többet érsz vele, mint az energiatakarékos bűvészkedéssel.
-
válasz
Sasskent
üzenetére
Azért van így,mert az óra appot kiklövöd. Állandóan amikor nyomod a telefont. De a telefonnak mindig kell az óra app,mert nem tudná az időt. Emiatt állandóan elindítja. Na már most az állandó indítás több erőforrásba kerül,mint ha végig futott volna a háttérben. Ezért.
Meg minek van a telefonba 5 gb RAM ha állandóan bezársz mindent és 1 Gb mutat foglalva? Attól jobb lesz,nem. Azért van a memoriában mert annak ott jobb helye van.
VR meg az ilyen hülyeség service appokat lehet kilőni,az segít. Mást felesleges. -
Keem1
veterán
válasz
Sasskent
üzenetére
Mert az Android nem Windows. Az Android sokkal de sokkal jobban menedzseli az appok futását, nem mellesleg tök máshogy működik. Ha ezt valaki nem tudja, akkor több rosszat tesz, mint gondolná. Az appok fölösleges kilövése nem energiatakarékosságot, hanem épp ellenkezőjét okozza: az app így is úgy is el fog indulni. Ha egy 3rd party app, vagy a módosított OS (Samsungnál az ex-TouchWiz = One UI) kilövi, akkor is. Belátható, hogy ez a kilövöm-elindul típusú szélmalomharc nem lesz jótékony hatással az akkura, de még a telefon teljesítményére sem.
Nézd, az én telefonom 3 és fél éves, 1 napot biztosan kibír az akksija. Hogy használom? Nem úgy, hogy én vagyok a telefonért, hanem fordítva. Nálam a wifi, a bluetooth, stb. állandóan be vannak kapcsolva (ha hazaérek, menjen magától wifire, a BT a wireless füles, meg az okosóra miatt), tévesen hiszik az emberek, hogy ezek idle-ben sokat fogyasztanak. Egy fenét. Semmilyen energiamenedzsment szoftvert nem használok, egyedül a kijelző alkalmazkodik a külső fényhez, minden más maxon/csúcsteljesítményen megy.
Ha konnektor közelében vagyok és 80% alatt van az akku, feltöltöm. Nem foglalkozom vele, hogy mikor meddig bírja.
És nézd meg, 3,5 évesen kicsit bírja kevesebbet, mint a zsír új céges S10.Nyilván ez csak durva becslés, a valósághoz azért nincs annyi köze, mint hinnénk, de ha már ez a mérce, akkor megmutatom:

-
Sasskent
csendes tag
válasz
chubby2o6
üzenetére
Cserekészülék van a kezemben. Lehet, hogy nem bírta az akkumulátor, hogy az appok túlnyomó többségét Mindig alvó állapotba helyeztem a Beállítások/Eszköz karbantartása/Akkumulátor menüpont legalján.
A célom persze a még takarékosabb működés volt, de az ellenkezőjét értem el vele. Miért van ez így? Folyton fel akarnak ébredni az appok? A cserekészülék kifogástalan akkuval érkezett, de amióta ezen is beállítottam a Mindig alvó sok-sok appot, 40% körül tengődik töltőn...
-
Tibcsi68
tag
Üdv mindenkinek! A legutóbbi szoftverfrissítés, ami kb 1 hete jött nem települ! Látszólag végig megy a letöltés, és a telepítés, majd egy HIBA! felirattal kilép, A frissítés sikertelen, keressen fel egy márkaszervizet! Ezt üzeni. Mi lehet a hiba? Eddig még soha nem volt ilyen, mindig minden frissítés rendben sikerült. Sőt, ez most teljesen magától lejön, települ(ne), hiába van kikapcsolva minden, ami ezt lehetővé tenné! Van ötlete valakinek?
-
taranis
addikt
válasz
KTibxx
üzenetére
Egy adott szint alatt nem változik. Húzd fel maxra, és tedd rá az ujjad az érzékelőre. Nálam csökken a fényerő, hiába van kikapcsolva az automatika. Nem normál felhasználáshoz kell, hanem egy projekthez, ahol muszáj fixálni a fényerőt, minél nagyobbat. Egyelőre úgy oldom meg, hogy leragasztom a fényérzékelőt. Így ugyan kicsit csökken a maximum, de legalább nem mászkál el.
-
válasz
Sasskent
üzenetére
Akkucsere asszem 16e, ebben - ha jól tudom, hogy ilyenkor együtt cserélik - benne van a hátlap is. Az előlap már húzósabb lehet, de legjobb lenne felhívnod a Samsung szervizt, biztosat ők tudnak mondani.
061 797 4589, ez a Váci úti szerviz száma, ha konkrét árat nem is, de egy körülbelüli összeget biztosan mondanak rá. -
Sasskent
csendes tag
válasz
chubby2o6
üzenetére
A vízállóság az ejtések miatt már ugrott. Mennyibe kerülne hivatalos szervizben új előlap és hátlap, vízálló összeszerelés?
Plusz akkucsere.Egyébként 3 évig bírta legalább 5 óra SoC, hirtelen vettem észre, hogy nehéz tölteni.
taranis: a fényérzékelő aktív marad. Nemigen lehet letakarni.
-
válasz
Sasskent
üzenetére
"Az a baj, hogy elkezdett leválni a hátlap, mert már dagad az akku..."
Nekem is így kezdődött. Gyorsan kellett, az Aréna "lőtávolon belül" van, és csak ott működött, hogy de. odaviszem, du. elhozom, adtak cseretelót is. Ha lett volna másik telóm, valszeg hivatalos szervizbe viszem.
13 000 volt az akksicsere, a hivatalos meg talán 16 lett volna.
Ha szereted az S7-t, szánd rá a különbözetet, a SES-ben legalább rendesen megcsinálják, talán még a vízállóság is megmarad. -
taranis
addikt
Sziasztok! Be lehet fixálni teljesen a fényerőt? Az a bajom, hogy még az automatikus fényerő kikapcsolásával is figyelembe veszi a teló a ráeső fényt. Tehát pl. ha ráteszem az ujjam a fényérzékelőre, akkor kicsit visszavesz a fényerőből.
-
Sasskent
csendes tag
válasz
chubby2o6
üzenetére
Köszi, hogy megosztottad a történteket. Az a baj, hogy elkezdett leválni a hátlap, mert már dagad az akku... Nem merem használni. A hüvös fürdőszobában dekkol kikapcsolva.
S8 gyenge akku, évente kell cserélni, semmi új, vezérlőgombjai sincsenek.
Egyre gyengébb telefonok kaphatók, az S7e egy hős Android korszak utolsó kiemelkedő darabja!

-
Csalóka a méret,de az S10-be már csak kisebb akku fért el. Én meg nem visszafelé szeretnék lépni. Arra figyeltek,hogy nehogy sokkal jobban bírja akksival,mert akkor sosem cserélné le a user.
Rátöltés persze megoldás,de jobban gyilkolja az akkut. Én mindig naponta 1x töltöm,lassú töltővel. -
Keem1
veterán
válasz
grabber
üzenetére
Tök ugyanakkora
Amúgy nem ájultam el tőle, de ennek csak az az egyetlen oka van, hogy az S7e még mindig egy szuper készülék. Talán szoftveres oldalról (stock rom - stock rom) látszik inkább igazán a fejlődés, plusz ami minden évben az adott S szériánál: valahogy mindig egy picit jobb a kijelző. De ezt is csak egymás mellé téve veszed észre.Épp ma jött meg ugyanaz a tok az S10-re, amit S7e-nél is használok, itt jól látszik, hogy tényleg majdnem milliméterre ugyanakkora. Persze a kijelző aránya nagyobb, ez azért jól jön a mindennapi használatkor. Azért tök jó, mert méretben nem nagyobb, de a látható kép észrevehetően több.
Szerk: az akksiidő nálam azért nem játszik, mert sose úgy csinálom, hogy használom amíg tudom és nézem, hogy hol áll. Hanem ha pl. melóhelyen 50-70% körül van, akkor még bent rátöltök, és úgy állok tovább. Ugyanez otthon vagy kocsiban is. Így sose merül le 30% alá (max akkor, ha tényleg nincs sehol lehetőségem tölteni, de ez ritka).
-
tama2000
tag
Én kicsit több, mint 2 év után váltottam S7Edge - ről, S10 plus - ra. De őszintén szólva, a kijelzőn kívül nem érzek előrelépést.
Az üzemidő gyenge, ujjlenyomat olvasó vicc, közelség érzékelő nem működik, a bluetooth hangerő harmat gyenge, kamerában sem jobb szerintem (akárki, akármit mond! Persze. Lehet a 10 plus - al jó képeket csinál, de a "csak előkapom és fotózok egyet" módon az Egde sokkal jobb képeket csinált! És igen, lehet nekem mutogatni "szinte művészi" fotókat! De akkor kérném megmutatni, ami azonos időben készült másik 100-at is! Ugye!? Ez így már nem is olyan jó!), olvasni újabban a töltő csatlakozó hibájáról is(vizet érzékel) , de nálam ez még nem jött elő, és nekem hiányzik az értesítő led is.
Úgyhogy akinek még bírja az Edge, az szerintem várjon még a cserével. Hátha az S11 már jobbra sikerül
Úgyhogy szerintem nagyon jól sikerült telefon volt ez az S7 Edge
-
Milyen az S10? Nekem a méretek nem tetszenek,mert olyat mint az S7e nem kapok. Szinte ami mindent tud,az nagyobb ennél. Meg nehezebb,arról nem beszélve. Hiába keresem az utódját,még mindig nem találtam meg,ami megfelelne teljesen. Még mindig jó telefon ez,most nem is akarom lecserélni szervizelés után. A kijelző makulátlan,új Ultimate Shiled fóliával meg nem is látszik,hogy van rajta bármi is. Az akku meg megint 5 órákat bír nekem.
-
Keem1
veterán
válasz
sbalu1
üzenetére
Nem, nem és nem tudok igazat adni neked
Én a megjelenés évében vettem az S7e-t, 204/205 ezerért. Idei megjelenés az S10, ugyanazon szolgáltató, ugyanazon paraméterekkel most 219 ezerért venném meg (a két ár között van több mint 3 év, és amúgy is elhanyagolható). Leegyszerűsítve mondhatjuk azt, hogy 1:1
Te nem a megjelenés évében vetted, ha most cserélnél, SuniGSM-ben 110 körül S8-at kapsz, de plusz 30-ért már "ismert" áruházból is.
S10 a céges telóm, hidd el, méltó utód, gyakorlatilag mint az S7e csak 3 évvel modernebb köntösben. Tudom miről beszélek
-
Marquess
tag
Hello.
Elköszönök a Csoporttól.Tegnap eladtam az S7 E Coral Blue telomat ...S10-re váltottam.
Jó kis telefon volt,imádtam,főleg a kamerát!
További jót.
-
-
sbalu1
senior tag
Tavasszal lesz 2 éves az S7-esem.Nagyon szeretem, az eddigi legjobb, legszebb telóm.Nem tudom, ha kipurcan az akksija (egyenlőre szerencsére nincs ennek jele) , vagy valamilyen okból tönkremegy, mire cserélném?Újonnan sajna már nemigen lehet kapni.
-
válasz
Sasskent
üzenetére
Pedig - hacsak nem akarsz telót is cserélni az akksicsere után - jobban járnál a hivatalos Samsung szervizzel. Nekem nyáron cseréltek akksit az Arénatel nevű "szerviz"-ben, két hónap után alaplaphibás lett a teló. Eleve vmi gagyi akksit tettek bele ( 3600mAh helyett 3000), ráadásul valamit megsérthettek az alaplapon, legalábbis a SES-ben egy bevizsgálás után ezt mondták. Még működik ugyan, de a legminimálisabb használat uán behal a kijelző, ill. az érintést nem érzékeli, csak egérrel használható. 117 000 lett volna a javítás, szal vettem inkább másikat.
-
Sasskent
csendes tag
Hol ajánlanátok akkucserét? Harmatgyenge már. Kikapcsol 35% körül. Nehezen töltődik. 9%-on lehet bekapcsolni, különben nem jut el a kezdőképernyőig. A Samsung árát nem éri meg nekem kifizetni, de megbízható hely kellene, ahol azonnal elvihetem, ha Pesten járok.
-
gerner1
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Igazad van.👍 Erről teljesen meg is feledkeztem....
-
viewdetails
addikt
válasz
h_benjamin
üzenetére
Google naptár hack, a nyáron volt sláger, itt olvashatsz róla többet és a megoldást.
-
gerner1
nagyúr
válasz
h_benjamin
üzenetére
Promo anyagnak/"érdeklődés mérésnek" tűnik. Aktív S.Members, samu-fiókon keresztül kaphattad úgy, hogy korábban "leokéztál" valamit, vagy esetleg jártál olyan üzlet közelében (pl: ses), ahol ezek kampánya tart...
-
zsizsef
senior tag
Stock oreo rom kamera soft verzióját megadnátok? Köszi!
-
stefi68
addikt
válasz
cikasz
üzenetére
Azt hogy most van-e tiltva csak úgy lehet "közönséges földi halandónak" kideríteni, hogy mindketten bementek a szolgáltatóhoz és ott neki adnak csak információt, de nyilván te is ott állsz mellette.
Azt hogy a későbbiekben fogják-e tiltani, azt senki nem tudja megjósolni. Tehát rizikó!
Mondhatja, hogy ki van fizetve, meg hogy nem részletre van véve, meg hogy nincs tartozás.
A végén még ő van megsértődve mint eladó, hogy kétségbe vonod a szavahihetőségét.
A számla sem jelent semmit. Szerintem nincs rajta, hogy dominos, vagy előfizus variációban vette-e... Persze mind azt mondja, hogy dominoban vette. -
otps
aktív tag
válasz
cikasz
üzenetére
Amcsi proxy mögül a Swappa IMEI Check nem jó?
-
otps
aktív tag
válasz
gerner1
üzenetére
Ha jól értem, belsős kontaktod a Samsungnál (nem a Prohardvernél). És azért szeretnél a többi felvetésemre (nem tudom, miért tetted a felvetéseimet idézőjelbe) inkább privátban válaszolni, nehogy valakinek valami baja essen, nehogy valaki csúnyákat mondjon itt a Sasmungról? Linuson kívül persze, akinek 9 millió feliratkozója van a YouTube-on.
Szerintem egy fórumnak az a lényege, hogy mindannyian gazdagítjuk egymást a tudásunkkal, máshol nem szokták a zaftos dolgokat privátba tenni. Csak nekem furi a Prohardver Fórum? Vagy azt mondod, inkább menjek a Samsung hivatalos fórumára? Az lehet, hogy a Prohardver Fórumhoz képest free speech zone. Nem törlik a hozzászólásokat (eddig jó) viszont a kérdéses aksiproblémákra úgy tűnik, évek alatt nem sikerült a cégnek megnyugtató választ adnia (ami azért eléggé elbizonytalanító).
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Nagyon gyengének érzem a telefon akksiját (és látom is a statisztikán, 50%-on van és 43 percet használtam).
Van valaki akku ellenőrző program telefonra vagy pc-re amivel ellenőrizhetném az akksit? Most lett újrahúzva a teló full törléssel odin-al. -
gerner1
nagyúr
-
Sziasztok!
Ha a waze beleégett a kijelzőbe,akkor 2 éven belül él még rá a garancia? Meg az akku is rossz és néha GSM beszéégetésnél torz lesz a másik fél,de csak nekem. MIntha nem lenne jó szinkronban a hálózóttal. Nem tudom,hogy ez SW vagy HW probléma. De most már egyre több vele a bajom és jó lenne,ha megjavítanák garanciálisan vagy ha nem akkor vennem kell másik telefont.
Ha nincs gari van rá valami jó ROM? Így már inkább lecserélném a gyárit valami másra.
-
Alister71
nagyúr
Talán majd a következő XEH Romban lesz Volte.
Mondjuk én nem tudtam kivárni, váltottam P30-ra.
A térerő sokkal acélosabb, korábban a digivel max 3-as volt, most max. -
stefi68
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
És a Wifi Analizer futtatásával vajon milyen információhoz jutok?
Most van fent egy Oreo ROM amin a wifi hálózatkezelés flottul megy.
Mondjuk 15 perc múlva meg egy Pie amin (nálam) nem annyira megy flottul.
A hálózat meg közben nem nagyon változott . . ., analizer ide, analizer oda.
-
gerner1
nagyúr
"Hm. Ehhez képest titokban frissítetted a listát egy április 30-ira, vagy a manók frissítették, nem tudom. )"
- Ilyesmit titokban megtenni akkor sem lehetne, ha esetlegesen eszembe jutna ilyen szándék. Frissítést követően ugyanis, az összes topikba író felhasználónak (nekem is..) a rendszer üzenetben jelzi, hogy az ".... változott a téma összefoglaló...", ahogy az, az eddigi években is volt. Másrészt a módosítás dátuma is látszik mindenkinek. Továbbá, a kérdéses posztodra adott válaszom után néhány nappal*, a belsős kontaktom jelezte, hogy -*aznap- feltöltöttek egy újabb listát a szerverekre.
Az pedig nem az én asztalom, hogy egy tárgyév április.30 -án elkészített árlistát miért hónapokkal később tesznek ki (nyilván a szerverekre kihelyezés sem kötelező számukra …) úgy, hogy abban a korábbi árlista dátumát (2019.02.23) nem javítják át... De, ez az eddigi években is pont ugyan így volt (hatalmas csúszás, időben...), így néhányunknak ez sem újdonság. Szóval, az akkor adott válaszom, abban az időpontban, helytálló volt ...A többi "felvetésedre" inkább privátban …
-
otps
aktív tag
válasz
t72killer
üzenetére
Világos. Nem is a másfél hónappal korábbi guglizásod eredménye érdekel konkrétan. De pl. az idealo.de-n 30 másodperc alatt találhatunk valamit a példa kedvéért.
Akkor ismét csak értelmezem a saját kérdésem. Ezt írtad eredetileg (sz@r a fórummotor, azért ismétlek, bocs):
A rendes szerviz gondolom garanciát vállal rá, csak a kb 90eFt összktg helyett inkább szereznék egy full érintetlen, raktárürítős S8-at (400EUR körül láttam legutóbb) amiben minden zsírúj és 0ról indul a 2év gari.
Én meg ezt kérdeztem:
Mit jelent ez a raktárürítős pontosan? Hol lehet beszerezni? Mi benne a trükk? Lehet, hogy engem is érdekel.
Pontosítás. Bocs, ha először nem voltam elég világos. Nem a konkrét akciós link érdekel (nem halat kérek), hanem ismét az elv, hogy inkább horgászni szeretnék egy kicsit megtanulni: tessék, mondjuk van egy random link, ahol akciós a raktárürítős telefon (a raktárürítős az amúgy ugyanaz, amit a köznyelv teherautóról leesettnek hív?). A kérdésem, hogy hogy van erre gyári 2 év Samsung garancia? Nekem pl. fogalmam sincs, hogy a Samsung hogy kezeli a garanciát. Minden cég kicsit máshogy. Köszi! )
=====
Bocs, az előbb elfelejtettem dőlt betűvel megkülönböztetni, amit meg kellett volna. Tényleg fantasztikus ötlet az alapító atyák részéről, hogy 5 percnél tovább ne lehessen szerkeszteni egy hozzászólást. Törlendő.
-
otps
aktív tag
Ami az összefoglalóból szintén kimaradt:
A net tele van sztorikkal, hogy a Samsungoknak, különösen az Exynos, azaz többek között az európai modelleknek sz@r, vagy legalábbis nagyon hamar merül az aksijuk. Valami tervezési hiba, vagy passz. S7, S8, S9, S10... Ti hogy látjátok ezt a kérdést? Mit lenne érdemes erről az összefoglalóba írni? Jobb előbb tudni ezeket a dolgokat, mint később.
-
otps
aktív tag
válasz
laszlolczka
üzenetére
A Play Store-ban népszerű Wifi Analyzer egy amúgy free f-droidos szoftver (free as in free szoftver, azaz open source) amire reklámokat pakoltak. Mégis mindenki a reklámos verziót használja. Nem tudom, miért.
-
otps
aktív tag
A linkelt listától frissebb, még nem létezik. Attól újabbat, egyelőre nem adtak ki.
Hm. Ehhez képest titokban frissítetted a listát egy április 30-ira, vagy a manók frissítették, nem tudom. )
Az eredeti kérdésem az volt, hogy:
Hogyan navigálok el a https://www.samsung.com/hu/-ról az aktuális szervizárlistához?
Hogy értelmezzem a saját kérdésem, ne csak halat adj nekünk, esetleg taníts meg egy kicsit horgászni is. Nem olyan egyszerű elnavigálni a Samsung honlapján. Köszi! )
Ugyanitt a táblagépek szerviz-árlistájához el szeretnék tudni navigálni. Egyedül. Bármikor az aktuális árlistához, anélkül, hogy neked személyesen frissítened kellene a fórum-linket. Ha érted, mire gondolok.
Ha már az összefoglalónál tartunk. Ami kimaradt. A minap néztem meg ezt a Louis Rossmann videót:
Samsung: please leave Apple bashing to CERTIFIED professionals.
A lényeg, hogy Louis felhívja a Samsung Amerikát azzal, hogy ki szeretné cseréltetni az aksit. A vonal másik végén lévő hölgy minden más opciónál előbb azt javasolja Louis-nak, hogy menjen a samsungparts.com-ra (ami nem a Samsung oldala, csak egy hivatalos partneré) és rendelje meg tőlük az aksit (és cserélje ki maga ^_^). Szóval még az is érdekelne, hogy mi a samsungparts.com magyar megfelelője ami Magyarországra a legkedvezőbben szállít eredeti Samsung alkatrészeket.
-
gerner1
nagyúr
TMH -ra érkezett egy frissítés, OTA -n. Biztonsági szint: aug.1.
-
stefi68
addikt
válasz
zsizsef
üzenetére
Semmi, a megoldáshoz közelebb juttató dolog nincs az írásban...., azért köszi!
Nem ROM, vagy Android verzió (PIE) hiba. Nem is állítottam ilyet.
Hogy ne használjak 5 GHz-et, mert nehezebben hatol át a falakon. Eddig is 2.4 GHz-et használtam.
Ne használjak semmilyen "tweak"-et. Eddig sem használtam.
A legutolsó modemet használjam. Ez is így van...Ja és ez az írás pont nekem szólt az xda-n..., nézd az idézett hsz-eket

-
stefi68
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
PIE-ből legutoljára a [Max35000 féle] volt fenn, de amúgy tök mindegy, ua. a jelenség.
BL/CP-ből mint írtam "a legutolsó független (XEH) magyar romból" származó BL (5ESF6) és CP (5ESF3).
Gyorsítótárat és adatokat törölni? Szüzen felrakott romokról van szó. Melyik alkalmazás adatait? A wifihez nem csatlakozik, alkalmazás még el sincs indítva....
Jó, igaz a csatlakozáshoz is alkalmazás kell, még ha a rendszer alapvető funkcióját látja is el... -
stefi68
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
Akkor ide, hátha másnak is hasznos lehet...
Szóval, kipróbáltam már az összes Pie romot és mindegyikkel ua. a problémám.
Gyenge wifi jel esetén rettentő lassan csatlakozik, pl. itt a melóhelyen az étkezőben.
Oreo-n ugyanitt pikk-pakk gyorsan csatlakozik és sokkal több wifi hálózatot is lát.
Kipróbáltam több BL és CP kombót. Most a legutolsó független (XEH) magyar romból kioperált BL és CP van fenn, de semmi különbség.
Próbáltam törölni az összes mentett wifi hálózatot és újracsatlakozni. Próbáltam a Google segítségével talált különböző trükkökkel: repcsi mód, hálózatmód váltás és ezek különféle kombinációja újraindításokkal kombinálva, mind hasztalan.
A legbosszantóbb, hogy úgy tűnik csak nálam van a hiba...Van egy TWRP mentésem egy belakott PIE romról, amit hetente többször is visszaállítok, amikor új megoldások merülnek fel a kutakodásaim során. Viszont kezdek kifogyni a ötletekből...
Nincs valami tipped?Itt egy YT videó ami szemlélteti a problémát: [link]
Ki vannak vágva a várakozós részek, de a végén látni, h. több mint 2 perc volt a csatlakozási idő. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
Samsung Pay nem megy ROM-al gondolom?
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka
üzenetére
Samsung][ROM][PIE][9.0][20-Aug-2019][S7_S7E_F_FD][Note_FE_Port][v13]LightROM.zip.Az egyik legjobb,akku kezelése pöpec-stabil.
-
stefi68
addikt
válasz
laszlolczka
üzenetére
Szia!
Jársz még ide?
Van egy erősen romolós kérdésem (problémám), vagy inkább priviben? -
laszlolczka
őstag
válasz
bubumaci74
üzenetére
Magisk-root explorer fent van?
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
úgy is érik egy FR mert kicsit lassul a drágám
fullon van a belső tár . Meg oszinte leszek a verzió váltás utan en nem reseteltem..kellett volna mert ujrainditas után par hibát dob majd utana megy
csak ugye a ROM nem tudja.