Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Végül valahogy megoldottam, automatikus csatornaválasztást helyett fix csatorna, csak n-es wifi működjön, és 20 mhz/40 mhz keverve. Melyik opció segített nem tanulmányoztam részletesen.
Ezután az állítás után úgy tűnik képes fennmaradni a wlanon...
Nougat rom valami bugja lehet... -
fairi
őstag
Egy fura problémát tapasztalok.
UPC routerem van és beállítottam 5 ghz-es wifi.
Az asztali gépemen levő usb wifi vevő gond nélkül csatlakozik rá.
Ám az s7edge-m valahogy nem akar. Csatlakozik a wifi-re, de végül pár perc alatt eldobja.
Tapasztalt bárki hasonló problémát a upc router és s7 edge között 5 ghz-en? -
fairi
őstag
válasz
ricpet #28559 üzenetére
Tuti van rajta karc de nem mély így ha nem keresed nem látod,
Enyém is 1 éves és igen látszik pár rövidebb és hosszabb karcocska, de csak akkor ha fényfelé tartom és keresem. Ám sajnos egyértelműen van már rajta. Pedig csak zsebbe hordtam és tengerparton se voltam.
Hátlapom tökéletes lenne mert van rajta védőtok csak garizás közben barmolta el valaki egy picit. -
fairi
őstag
S7 edge-m nekem is felkínálja az android 7.0 frissítést OTA-n keresztül.
Kérdés folyamat végén hard resetelni fogja a készüléket vagy sem. Ha mégse a dolog végeztével szükséges nyomni egyet mert különben bugtenger várható? -
fairi
őstag
válasz
Sefneni #11788 üzenetére
Samsung hivatalos szervíz nem mindig a TMX-be küldi, van egy másik partner is. Oktogon-Szerviz Kft
Egy hivatalos samsung kirendeltséget is működtet a westend előtt,ha oda viszed ők javítják. Ők ha ígérnek valamit be is tartják.samsungnak több szervizpartnere van, és igen a legnagyobb a TMX.
-
fairi
őstag
válasz
ForRedGlory #10680 üzenetére
RAW-ból konvertált képpel kéne kideríteni melyikben van a jobb szenzor.
Párban RAW és teljesen hasonlóan konvertálód.
ISO érték manuálisan beállít és hagy szóljon.LG G5 erősen zajt szűr és vízfestményit, az s7 edge meg túlélesít.
-
fairi
őstag
ha veszel akkor arra figyelj ne legyen pixelhiba.
Kijelzővel különféle hibák többször előfordult itt és nemzetközi fórumokon is panaszkodtak.Széleken fekete foltok vagy itt-ott beragadt pixelek,vagyis teszteld.
Szerviz javítja ha van rá garancia, ha nincs gari javítás költsége 90 000 Ft!!!!
S7e mellett döntesz akkor be ne törd a kijelzőt, mert kijelző a legdrágább alkatrész! Hogy érezd mennyire kell vigyázni rá vagy biztosítást kötni, a tört kijelző és hátlapból vehetsz egy Oneplus 3 a EU-s raktárból! -
fairi
őstag
Garanciát a gsm bolt intézi.
Ha 6 hónapot vállal akkor meg kell csinálni hiba esetén.Amitől tartok ha knox 1 meglátják ők is megtagadják a garit. Knox 1 azt mutatja hogy házilag berhelted a készüléket.
Lehetetlen bebizonyítani hogy nem te tetted.
22-es csapdája.
haver palimadár lett, gsm bolt boldog és mossák kezüket. Tanulságot mindenki vonja le.persze egy próbát megér, mert azt tudod bizonyítani h nem gyári független,és ha adásvételibe benne áll a készülék gyári független akkor talán lehet valamit csinálni. Kérdés megéri-e...
-
fairi
őstag
Simán átverték.
vannak tisztességes gsm boltok akik elmondják mi a szitu és van ami átver.Ugrás oka lehet hogy rootolta az előző tulaja.
OdIn speciális esetekbe tudja void-álni, ha valami kísérleti, leak-elt romot tesznek rá, de ez nagyon ritka.
Ok rootloás lehet az előző tulaj miatt, kb 100%.Mikor történt sehogyse lehet megmondani, egyszerűen odinnal ujraflashelték és eltűnt minden nyom.Ha bemész téged fognak vádolni, és kitalálják az odin csinálta.
Ha letiltanak nem biztos cserélik,egy gsm boltost kérdeztem mit csinálnak, egyszerűen új imei flashelnek rá. Mondjuk akkor feljelentheted őket, nem tudom meg merik-e tenni ha mérges a tulaj.
-
fairi
őstag
Najó kiderült még lesz egy köröm a szervízzel.
Egy funkciót kezdtem hiányolni de végre rájöttem mit. Hát a vibramotort,sose rezgett a készülék, sose.
Belépek a diagnosztika módba, és vibráció tesztelése. Valami hangot kiad, de a készülék nem rezeg.
Samsung prémium gyors szervizpartnerrel (alias TeleMax) úgy tűnik lesz még egy menetem valamikor. -
fairi
őstag
válasz
entoni1989 #10240 üzenetére
Nem lennék a helyzetedben.
Hiba amit nehéz reprodukálni és a szervizzel elhitetni hogy ez hardveres hiba és nem szoftveres.
Könnyen lehet beadod,és csak hard resetelik, és ha retesztelés során nem jön elő akkor kapod vissza hibásan.2 hét lejárta után egy sima pixelhibát 27 napig javították, pedig olyan egyértelmű volt a hiba hogy ha nem vagy színvak látod.
ha peches leszel akkor vár a pokol -
fairi
őstag
28 nap után kapom a hírt hogy végre lassan képes volt a szerviz szerezni egy arany színű csere előlapot.ha így halad még ezen a héten visszaszerzem az s7 edge-met, már lassan kezdtem elfelejteni van ilyenem. Szinte kezdtem összemelegedni egy Oukitel C3 csoda 50 dolláros mobillal.
Mondjuk ez a műanyag vacak egy dolgot jól tudott, az android rendszer akksi fogyasztása csak pár%, szinte szűz android 6.0 erősen limitelt google szolgáltatással (csak gmail app és play strore) semmi egyéb akksizabáló szarság. Pici akksival bírja is a 2 napot.Ennek köszönhetően 960mbyte ramból 510 alapból szabad, úgy hogy azért be van minimálisan lakva.Csillió agresszíven fennlevő google appok többsége teljesen nélkülözhető,és a sok futó kitudja mi app mennyi akksi és ramot zabál el. No mindegy.
remélem megjő az s7 edge, hiányzik
-
fairi
őstag
még csak négy napja, szóval annyira nem gáz...
ami látszik tuti el fogják fogadni,el kell nekik..különféle kijelzőhibák és pixelhibák túl gyakoriak így gondolom jó sok készülék várakozik javításra,itt is legalább tucatól számoltak be, külföldön is legalább 100 példa van ami netre került vagy youtube-ra.
alapból egy nehezen javítható,szerelhető készülék...
ha emberi pechére nem azonnal jön elő akkor nem lesz ebből azonnali csere.mivel ez továbbra is egy kísérleti technika,így sok a hibás példány,csodák nincsenek csak marketing fantasy
-
fairi
őstag
Én mobilom is pixelhiba miatt van bent, 1 hét múlva megtudom visszadobják vagy sem...
sajnos elég gyakori a pixelhiba, amoled gyártási technika hibátlansága nem éri el az ips-t.
Vidd be gariba ott mondják fogadják vagy sem.Sztem megoldják, VR-t használhatatlanná teszi ez a típusú hiba..Hivatkozz a gear VR-re,de sztem gond nélkül javítják majd
-
fairi
őstag
Mivel s7e ment a garanciába, így pótléktelefon egy jó kis HTC HD2 lett,amin Haret-en egy ősi 2.3 van, szóval nosztalgia két hétnek nézzünk elébe
-
fairi
őstag
válasz
Varszegig #8274 üzenetére
Én értem hogyan nincs meg.
Telekom pl egy ideje nem adja oda a számlát és a garanciajegyet (bizonyos eladók mondják nem kell az,majd elektronikusan megkapja, és ha ügyfél nem erőszakos akkor nem kap semmit) hanem elküldi az e-mail fiókba. A csóka meg azt hiszi majd imei alapján érvényesítik és utána koppan (gari meg kéri,és ha kommunikációs hiba ép fel és nem elég rámenős..). Be kell lépni a telekom fiókban és előkeresni a dokumentumokat. -
fairi
őstag
válasz
maximilian4 #8161 üzenetére
szabad szemmel jól látható, nem kell ide VR.
sötétben szépen világít.
brutális fényereje van ezeknek a pixeleknek. mikor meghalt könnyen észrevettem sajnos. Este mikor fényerő lecsökken határozottan világít.
Dead pixel jobb lenne,kár hogy nem létezik módszer ami a beragadt alpixelt dead pixellé lehetne konvertálni...kérdés maradt gariban intézik jól látható pixelhibát vagy sem?
-
fairi
őstag
Majd 3 hét elteltével előjött nálam is egy s7-re jellemző hiba. Egyik kék alpixel beragadt.
Ezt a hibával a samsung egyáltalán foglalkozik vagy ennyi még teljesen normális és nem garanciális probléma?
Barátok azt mondták nem is érdemes foglalkozni samu úgyse javít.. -
fairi
őstag
válasz
N.YCityBoy #8040 üzenetére
Ideje lenne lassan felfogni hogy a valóságban nincs olyan hogy tökéletes legyen minden készülék.
S7 többmilliós példányszámban gyártott készülék, mindig lesz egy kis hányad ami valamiféle hibát tartalmaz. Gyár százezerszám ontja és nem lehet minden példányt tesztelni behatóan, ez szúrópróbaszerűen megy.
Minden példány tesztelve lenne az brutálisan emelné az árat, és nem negyedmillió lenne hanem félmillió!Note 5 közt is van tucatnyi ha nem száz pixelhibás:
hibás note 5-ökMivel Magyarországon nem volt fogalmazva nagyon így szinte senkinek nincs és nem tud panaszkodni.
S7-ből meg elkelt sokezernyi már sztem hazánkban is, akinek baja van jön ide sírni.Ahogy nézem az uj amoled kijelző pixelhibától szenved erősen, mind a note 5 mind az s7-nél gyakori panasz halott vagy beragadt pixelek.
Gyártástechnika még nem oké amolednél, sokkal gyakoribb panasz ez mint az ips-eknél. -
fairi
őstag
válasz
hackeeeee #7730 üzenetére
te bénázol.
pro mód, rekesz kinézetű dologra kattintasz és a csúszkát felemeled 10 sec-ig és 10 secig gyűjteni fogja a fényt. Nálam perfekten működik, valódi rekesz egyik mobilba se volt divat, mondjuk anno az N82-ben volt egy ND szűrő ami 2 fényértékkel csökkentette a bejövő fényt. -
fairi
őstag
válasz
Something_ #7710 üzenetére
Nekem is note 3 volt, a kamerája elég jó az s7e-nek. Az AF az elég gyors,pillanatok alatt éles áll,és gyenge fényviszonyok közt is prímán működik.Látószög is nagyon jó, optika meg fényerős. Kitoptikás D3300 mellett elég jól elvan.
Képe kicsit túlélesített és túlszaturált, de tud dng-be fotózni amit majd PC-n kikonvertálhatsz.Majd teljeskörű manuális kezelés van. AF, ISO,záridő, AF mód, WB(akár kelvinre (2300-10000) is) stb
Note 3 kameráját messze elveri.
-
fairi
őstag
Akkumulátorhasználat optimalizálását próbálta más is.
8 óra alatt este alig fogyasztott 6%-nyi akksit, vagyis jó mélyen aludt a készülék,de egész este ment edge esti órája,nem az AOD hanem annak alternatív változata mikor a edge szélen van egy halovány óra,kis fényerő pont estére kitalálva.
Mikor beszereztem üzemidő hektikusabb volt, most stabil 38 órát mond nekem. 43 alkalmazás van energiatakarékossá téve.Igaz most van egy kellemetlen szituáció, third party ébresztőórán szépen elalszik, nem kelt.Ilyet más is tapasztalt?
-
fairi
őstag
válasz
Varszegig #7609 üzenetére
Én meg nem akarlak nagyon elkeseríteni azok a prémium szervizek se sokszor annyira prémiumok a valóságban. Sufniszervíz is bőven lehet olyan jó mint a prémium, és peches vagy akkor a prémium is eléggé megszívathat. Tudok olyanról aki szakszervízzel szopott, hajjajj, szarul összerakott telefon, háromszor visszaküld stb (az egy sony volt).
Egyszerűen az a valóság legyen az prémium vagy sufni képtelenek garantálni hogy úgy van összerakva egy sok ragasztást tartalmazó telefon hogy művelet után megmaradjon a vízállóság. Ez csak gyárban oldható meg.Szétszedik kicserélik (legyen sufni vagy szak), de utána valszeg nem marad vízálló,vagy sikerül az újraragasztás tökéletesen vagy sem.
"de ha szakszervizhez fordulok, akkor azért a pénzért (ha nem garis) elvárható a hibátlan munka."W
ragasztott telefonoknál ez nem megy,garis hibánál egész telefon csere,ha nem garis akkor vízálló nem lesz többé
Vízállóság elvesztéséhez elég egy icipici hiba ahová be tud szivárogni a víz és telefon el is lesz átkozva. Prémium szervizbe is emberek vannak mint a sufniban. Sok múlik kihez kerül stb. -
fairi
őstag
válasz
Varszegig #7601 üzenetére
Sztem a samsung gari se tud csodát ha szét kell szedni már nem tudja senki vállalni hogy tökéletes lesz. Ragasztások vannak amit szétszedsz, kicsi az esély olyan legyen újra mint a gyárból.
"Front and back glass make for double the crackability, and strong adhesive on the rear glass makes it very difficult to gain entry into the device."
Még akksi csere se egyszerű, csak profik tudják:
"Unlike the S6 Edge, the battery can be removed without first ousting the motherboard—but tough adhesive and a glued-on rear panel make replacement more difficult than necessary." -
fairi
őstag
S7 edge-nél a lehajló kijelző ficsőr rontja a helyzetet. Nincs rá nagyon ütéstől óvó védőfólia. ha eltöröd onnantól lesz a szopás, mert csere nem egyszerű,és utána elvileg már sose lesz tökéletes (vízállóságtól búcsúzás). Ifixiten látszik az összeszereltség és a csere nehézségei.
-
fairi
őstag
Ahogy hallom és látom ez sz s7 edge egy hímestojás. Emberek üveget akartak meg is kapták, rá se nézel és törik.
Anno az S2 nehéz volt eltörni,hátlap műanyag ha nagyobbat esett hullott szét, de életbe maradt, kijelzőt is vastag üveg védte nehezen lehetett törni vagy nagyon pechesnek kellett lenni. -
fairi
őstag
válasz
HUTCHDB #7300 üzenetére
valami különleges képesség.
lehet munkahelyet kellene váltanod, és feladatod a bugok azonnali felkutatása.Ez a szoftver nincs még jól megírva,én sose használtam a touchwizet, így mindig hidegen hagyott a gyerekbetegségei. Nova launcher amivel sok téma és icon pack kompatibilis.
-
fairi
őstag
válasz
HUTCHDB #7273 üzenetére
s7e az 3600mAh
mate 8 4000 mAh
kijelző QHD, másik fullHD
egyik AMOLED, másik IPS
üzemidőben egy picit jobb a mate 8
ám ha sokminden fut a háttérben és használod ugyanúgy kell naponta őket etetnis7e szinte nem használ fekete témát 2 óra 41 perccel evett 541 mAh, jelenleg a 51% van az akksim. SOT kb 5 órának mondanám
Mate 8 elég szép időpket tudnak irni, 7 vagy 8 órá, sőt 10 is elért valaki, de s7e is 5-7 közt szokott lenni, de itt is van ügyes akinek összejön a 8 feletti. -
fairi
őstag
válasz
HUTCHDB #7269 üzenetére
""borzaszto eros telefon"-ra tobb osszehasonlito video racafol."
én is nézegettem a videókat,elég nehéz eldönteni hogy most azért volt gyorsabb mert valóban gyors vagy nem egyszerre érintette meg.
Valóság az hogy igazán különbség sebességben nincs.Minden csúcstelefon gyors,és igazán kérdés melyik kijelzője tetszik, vagy kinézet mi jön be,ki ad több pluszt. AMoled képét szereted vagy az LCD-t, meg ilyen nüansznyi különbségeken dől el, meg persze melyiket tudod jó áron beszerezni.Mi a prioritás, melyik extra kell igazán pl kamerában. Villámgyors megbízható AF, és gyenge fényviszonyok közti helytállás, vagy az Lg G5 széles nagylátószögű kamerája tetszik jobban, vagy tán a P9 fekete-fehér kamja?
Összes mai csúcstelefon mögé lehetne pár érvet szúrni,mindben van valami olyan apróság ami mondjuk másikban nincs.
Mate 8 is nagyon jó,gyors ami tudnia kell tudja,akksija pl nagyon masszív! -
fairi
őstag
válasz
HUTCHDB #7190 üzenetére
Ma sikerült egy picit megfagyasztani. 4k videofelvétel, friss sd kártya be és elindít felvétel, és nem tudtam leállítani, kilépés a szoftverből az ment és a video is mentődött. Fura bug. nem sikerült újra előhozni, 2. videónál ugyanúgy 4k és hirtelen az expozíciókorrekció fagyott be,hirtelen minden kiégett 30 sec után.
3. és 4. videó már jó volt, ment flottul.Egyéb funkciók és szolgáltatások jó működnek persze amit próbáltam.Pár napos ismertség nem mérvadó.
-
fairi
őstag
Végül ebbe klubba léptem be,pár órája lett megszerezve és meglepően gyorsan ment a belakás, ez a smart switch vagy mi a fene tényleg működött, szépen beállított note 3 legtöbb dolgát képes volt átmásolni.
note 3 és s7edge közt akkora lépés nincs mint anno éreztem az s2 és note 3, ám ez a pár különbség eddig tetszetős. kamera ott van igazi látható újdonság.Igazi költő kérdés: milyen fóliát lehet rárakni erre az edge kijelzőre ami fent is marad. Elég sérülékenynek néz ki a kijelző, gondolom javíttatni majd annyi lehet mint maga a készülék.
-
fairi
őstag
nekem note 3-am van , kameraként meg DSLR szett 4 optikával. Kb 10 éve foglalkozok fotozással optikákkal így azért tudom mi az hogy torzítás, és annak hány formája van és azt is mit lehet kezdeni. Első optikámnak 4% hordótorzítás volt és 100 000 Ft-ba került. Ahhoz képest a mellékelt képeken sokkal kisebb. Utódja 230 000 Ft volt, de az produkál 2% torzítást. Bőven tűrhető a látószög és fényerőt figyelembe véve. Így azt én nagyon is tudom mi az hogy jogos panasz, mi az hogy amikor az óvodás csoport elszabadul.
"
Az 50e ft-os telefon se torzít ennyire. "
látom nagyon nem értesz ehhez, 50k kamerának se a fényereje se a látószöge nem éri el az s7 színvonalát, sőt a sarki élessége se. Torzítás egy trade-off, egy következmény ami a látószög növelése eredményezett, és a fényerő emelése.Plusz a szenzort növelték, de optikai rendszer mérete nem nőtt.
Cserébe sötétben is lát és nagy teret befog, de torzan. valami valamiért. Erről szól az optika kiválasztása.Gyártó ezt bevállalta, bevétel kiesést ne fog okozni, de árat alacsonyan tudtak tartani. Egyszerű modul könnyen sorozatgyárható.Pár panaszkodó Balkán melléki meg belefér. -
fairi
őstag
Azért neked mert te voltál az utolsó a témában. Már napok óta folyik ez.
#3879 enonlui
"Úr isten! Hogy lehúzzák azokat akiket zavar a torzítás. Negyed millió forintért egy gagyi fényképezőgép egy prémium telóba. Ez felháborító. Én is ki vagyok akadva. Mások nem. Az engem hidegen hagy. De ne is akarja megmondani hogy negyed millió forintért háboroghatok vagy nem.."
Negyedmillióért sokat vársz, torzításmentes képért nagyon drága professzionális lencsetagok speciális anyagból kellenének.Egész objektív mérete megnőne és az ára is.
Simán hülyeségeket beszélsz, gondolom nyugatiaknak akiknak valszeg mindnek van profi fényképezője nagyon is tudja hogy működik ez.
Csak itt Balkán határán hiszi a sok ember hogy negyedmillió Ft sok,ennyiből nem telik ki olyan obi amire vágysz, Fogadd el és nőjj fel.Komponáld úgy a képet hogy ne legyen zavaró,ha adott képen zavar szoftveresen tüntesd el. -
fairi
őstag
Ezt kicsit kezd túllihegett lenni. Samsungnak létre kellett hoznia egy nagylátószögű fényerős optikát,ami belefér egy kicsi házba, és maga a szenzor se annyira pici. Ez kb fizikai képtelenség megoldani torzításmentésen.Ilyen paraméterek mellett változatos torzítást fognak létrehozni.
Torzítás valós életben csak épületfotózáskor zavaró, aki erre specializálódik az nem ezzel fogja fotózni hanem vesz spéci optikát ami torzításmentes és akár perspektívát is lehet javítani.
Akár személyes lens profil is készíthető adobe-ba, majd sztem előbb utóbb el is fog készülni, ha egy külföldit is elkezd zavarni Másik lehet a samsungnak is írni hogy tegyen közzé egy profilt,ami pár klikkel javítja.
Lassan tényleg kezd kinézni ez a fórum mint valami óvoda,torzítás nagylátószögű lencséknél normális,sok speciális lencsetaggal és komplex optikai felépítéssel lehet redukálni.
-
fairi
őstag
Nono, különbség jelentős, nem mindegy a kép 16:9 vagy 4:3, de a látószög is látható különbséget ad.
Éjszakai vagy gyenge világítás mellett már könnyen észrevehető az s7e előnye (jó fényerő nem hasztalan). Pl erős kontrasztú szituációkban s7e az árnyékban több részletet hagy és a V10 meglepően be tud zajosodni. -
fairi
őstag
válasz
ForRedGlory #1504 üzenetére
Mindkét kamera erősen élesít, kábeleken az első kép páron jól látszik egy fehér halo. Első nagy különbség,zaj és zajszűrés mennyisége. V10 eléggé be tud zajosodni, kép sötét részein látszik a részletek elmosása, az s7e több részletet ad ilyenkor. S7e is agresszíven szűri a zajt,néztem már raw-ot és sztem feleslegesen túlzó az algoritmus, túl sok részlet tűnik el.
Talán a V10 akkor ad több részletet ha kép jól van exponálva és alap ISO-n van.
V10 tud raw-ot? nyers képekkel el lehetne dönteni kinek van jobb szenzorja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Metal topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest