Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
Sziasztok,
Beáraznátok nekem egy Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx 32GB készüléket?
Telekomnál vásárolt 2018 áprilisig garanciális (2év) kifizetett teljesen karcmentes készülék, Spigen tokban, fóliázott képernyővel. (egyszer volt szervizben, hálistennek makulátlanul kaptam vissza) Nem volt mókolva.
Ami van hozzá: Spigen hybrid tok, flippes ablakos gyári tok, Spigen Cristal HD képernyő fólia, doboz, jótállási jegy, tartozékok.
Szerintetek mennyi érhet?
(mindjárt felteszem az apróba, ha ezzel a hozzászólásommal sértem a szabályokat akkor nyugodtan törölhető és elnézést kérek)
-
Galahed
senior tag
válasz
gaben86 #26621 üzenetére
Sokszor megtárgyaltuk... Sajnos az enyém már 2 szer volt szervizben miatta, nem tudnak vele mit kezdeni, mert komplett belsejét már kicserélték... szerintem a Samsung hibája, szerintük meg nem , hanem a hálózaté...
Ha átrakod 3G-re (lemondasz a 4G-ről) akkor semmi gond nincs.
Ennek a hibának a másik fele az, hogy sajna téged sem tudnak néha elérni, ami azért már inkább dühítő mint ha én nem tudok hivni...
-
Galahed
senior tag
válasz
Fixmiki #25980 üzenetére
"Sziasztok, lenne egy lehet buta kérdésem, a vezetékes gyors töltéshez miért van kapcsoló, ha bekapcsolva hagyom akkor tölt gyorsan is és ha nem a saját töltőjét használom akkor megy a normál töltés, nem értem minek a kikapcsolási lehetőség."
Mert azt nekem találták ki.
Csak gyorstöltőm van és én nem szeretem gyorsan tölteni.
-
Galahed
senior tag
válasz
Peat76 #25330 üzenetére
"aki mást állít az a hozzánemértés vagy irigység jeleit viseli magán!"
Azért ez igy egy kicsit erős... (bár nem veszem magamra amit írtál, csak a tények kedvéért irok)
Egy kicsit értek hozzá (úgy vélem). Tudok rootolni,FW cserélgetni és ha szükséges meg is teszem, IT végzettségű vagyok stb stb...
De : Szivesen megválnék a készüléktől (tavaly április óta használom) ha alkalmam lenne rá mivel nem vagyok elégedett vele. Sajnos a 2 év hűség akadályt jelent, igy eladni bizalmi kérdés... (adás-vételi papirt meg a szolgáltató kiröhögi..)
Mellette párhuzamosan használok egy felső kategóriás OFF készüléket (Android rendszerüt) de azt kell mondjam , hogy Nekem, ha nem is kategóriával, de jobban teszi a dolgát mint az S7 e. Bár én csak használom (munka) nem játszom, videózok vele. Stabilabb, nincsenek hivásgondok, nem is merül annyira, stb stb...
(jelzem a készülékem 2x volt a szervizben, másodszorra minden létezőt kimértek rajta és úgy adták vissza, hogy tökéletes. (meg persze állítsam 3G-re jótanács mindenhonnan ---- ha lenne mindenhol : vidéken meg is tenném, ha autózom az országban akkor érdekes módon 2G és 4G van a legtöbbször) Egy párszor ezt a dolgot leírtam, most nem fejtem ki unos untalan...
Szóval (persze ez teljesen szubjektív ugye) nagyon nem vennék S7e -t, ha tehetném megszabadulnék tőle. Bots, ha ez valakit igy sért (kedvenc telefonját szidom) de ilyen S7e tulajok is vannak a teljesség kedvéért.
-
Galahed
senior tag
válasz
katona.jozsi #25238 üzenetére
Igen sajnos én is ezt tapasztaltam, van itthon Sony meg Huawei is, azoknál jobban össze van rakva a a szoftver... mindkettő jobban teljesít
-
Galahed
senior tag
válasz
Parallaxis #24906 üzenetére
Ez nem tűnik rossz ötletnek, bár eddig a félhivatalos info szerint a telefon gyorsabb( türelmetlenebb) a hivásfelépítésnél mint a rendszer ezért nem birja kivárni mig felépül a kapcsolat a tornyok - bázisálomások- központ közt és eldobja a hivást mielött az felépülne (kimenő- bejövő - leváltás 4G-ről 3G vagy 2G-re). De köszi, kipróbálom én is.
-
Galahed
senior tag
válasz
bandi0000 #23178 üzenetére
igy van, nem csak a Samu hibája. A Sony Z3 -mom is csinálja. Amikor tavaly év közepén rákérdeztem a Telekom azt válaszolta, hogy a 4G-s hálózatát a Telenorral közösen fejleszti és valamikor év vége felé (2016) várható a befejezése és a telefonálási lehetőség 4G-n akkora válik elérhetővé.
Szóval ha lesz 4G-s telefonálás akkor megszünik ez a mizéria...
Persze akik ki sem mozdulnak egy nagyvárosból, ők talán soha nem találkoznak ezzel a problémával.
SonyNex7: Van Blackbery-m, Sony Z3compact-om aminél ez szintén előjön ez a gond és ott is csak újraindítás vagy Airplane On/Off oldja meg a gondot.
-
Galahed
senior tag
Én a kiegészítő megvásárlásán gondolkodom (Anymote hardver)
Igy kiváltanám vele az IR port hiányát. (persze ez otthonra jó, nincs mindig az embernél.)
De arra nagyon jó lenne, ha véletlenül az ember elalszik a házimozi - popcorn hour - TV kombo elött éjjel akkor az anymote app ezen keresztül kikapcsol mindent időzítve... -
Galahed
senior tag
válasz
tomasz79 #22984 üzenetére
Kétszer volt szervizben miatta. Egyszer főpanelcserevolt, utána már ritkábban csinálta, (de legalább nem futottam bele (még), hogy engem sem lehetett hivni. mert olyan is van csak arról ugye akkor tudunk amikor érkezik egy sms , hogy kerestek és nem voltam elérhető.
Másodszor már nem csináltak semmit, visszaadták, hogy náluk nem produkálja...
Jellemzően akkor történik nálam a hiba amikor vidékről városba érek, azaz 2G ről belép 4G-re. (kihagyva a 3G-t). - meg nálam itt vidéken nincs 3G, csak 4G s 2G.
Ami megoldja: Airplane mód be-ki, vagy átállítod 3G/2G-re.
Amúgy a jó édessssanyját a Samsungnak (meg a szolgáltatónak is), hogy nem skerült egymásra találniuk 4G ügyben. És valóban, úgy ahogy irod, pl az itthon lévő Huawei-el nincs baj, Blackberry-vel nincs baj,
De van baj a Samsung S7edge-vel és egy Z3-as Sonyval is...Most lehet megpróbálom visszaadni a Telekomnak harmadszor is, hogy vacak fúj, nemkell mert nem képes korrektül lekezelni a 4G-t, vagy belenyugszom, hogy ez már igy marad... (sűrű káromkodások közepette)
Szóval nem tudom mit tegyek.
-
Galahed
senior tag
Ma leadtam a Telekomban a telefont. Másodszor kerül szervizbe hívásproblémák miatt. Kiváncsi vagyok, most mit csinálnak rajta. (eddig főpanel csere volt benne - ennek elvileg meg kellett volna oldania a problémát)
(SIM kártya csere már megvolt)
-
Galahed
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #21168 üzenetére
Bár ez v végére igérték a 4G-n való telefonálást, de jelenleg ha 4G-re állítod és beszédhívást kezdeményezel akkor levált 3G-re vagy 2G-re és azon megy ki...
Hacsak nem olyan vaczak a telefonod, mint az enyém, hogy néha nem enged telefonálni (meg néha engem se érnek el)...
(megint viszem vissza, SIM kártya és főpanel csere után ismét ezzel a hibával)
-
Galahed
senior tag
válasz
bandi0000 #20511 üzenetére
Na az enyém nem javult meg SIM kártya és szervizben a főpanel (ez nemigazán tudom mit takar, mivel az imei úgy nézem nem változott...) csere után sem.
Nem csak egy bizonyos helyen, hanem folyamatában, utazás közben jelentkezik a hívásprobléma. Pl a hétvégén otthon (kis falu ahol van 4G, nincs 3G, van 2G - jó térerő) vagy Pécs közepén, hazafelé Dombovár közepén próbáltam hívni és ledobta a hívást... Szóval azt hiszem visszaadom, kérek egy más tipust...
Valószinüleg a Samsung az jó... de a telekom hálózata görénykedik... Más készülék úgy látszik ennyire nem érzékeny a hálózatra... Mert a Huawei P9plus és a Sony Z3 amelyik jött velem azoknál nem jelentkezett a probléma. -
Galahed
senior tag
válasz
#67656192 #19710 üzenetére
Persze, hogy nincs gond. Pici pontosítás: P9 plus-ot használok nem P9 -et mint irtam is. Az akkuban, ugyanolyan körülmények között (azaz nálam), egy fél nappal jobb a P9 plus. A kamera az szo szo...talán picivel jobb a Samu. A P9 plusnak gyengébb a kijelzője ez miatt nemigaznán adja vissza úgy a képeket. Szgépen nézve (21" MAC) nem mondanám tuttira jobbnak a Samut, de valóban több szebb képet löttem vele mint a P9+ -al.
-
Galahed
senior tag
válasz
leslien #19700 üzenetére
Ilyen van nekem is gunmetal szinben. Van hogy olcsóbb máshol mint a termék saját honlapján... Egy időben (nyáron) még a speedshopban is jó áron voltak.
-
Galahed
senior tag
válasz
szabyka95 #19672 üzenetére
Spigen Hybriddel használom (GunMetal), egész jó a fogása, nagyon nem rondítja el...
-
Galahed
senior tag
válasz
#67656192 #19685 üzenetére
Mások vagyunk.
Van itthon S7edge (májustól) és Huawei P9+. (nyár közepe óta)
Fél év után szivesebben használom a P9 + -t, valahogy barátságosabb az rendszere, jobban kézreállnak benne a dolgok nekem. Lassabban is merül, valahogy stabilabbnak is érzem. Hamarosan az S7edge-nek mennie kell a háztól.(ez nem trollkodás vagy flame gerjesztése akar lenni csak egy egyszerü válasz az elöbbi hozzászólásra)
-
Galahed
senior tag
válasz
bableves88 #18918 üzenetére
Nálam a szerviz volt a megoldás.
-
Galahed
senior tag
válasz
HUTCHDB #18780 üzenetére
Vidéken -falun, utazás közben sűrűn előfordult nálam. Nem értek el, nem is tudtam, hogy kerestek mivel az SMS-sem érkezett meg időben, csak mikor Airplane üzemmódba tettem, majd vissza (szóval behalt a rádiórésze..) Hivásinditási gond is sűrűn volt.
Bevittem a Telekomhoz, 1 hét múlva futár hozta vissza, főpanel csere volt . Most már 1 hete tünetmentesSzóval működik
-
Galahed
senior tag
válasz
Jack Oneill #18759 üzenetére
Bizony... csak odahúzod. (nem is igazán értem a kérdést, gondolom már próbáltad és ezekszerint nem menne...???)
-
-
Galahed
senior tag
nem tudom/elfelejtettem...
Hol lehet leellenőrizni, hogy a telefonom hálózatfüggő-e? (keresem, nem találom)
-
Galahed
senior tag
Visszajött a Telekomtól a telefon. Hívásinditási és hivásfogadási hiba volt 4G-n, párszól már beszéltünk róla korábban.
múlt pénteken adtam le a Telekomnál, ma hozta vissza a futár, 1 hét alatt megjárta a szervizt.
A szervizlapszerint főpanel cserét végeztek rajta.
Hát kiváncsi vagyok, hogy megoldódott-e, tesztüzem indul.
-
Galahed
senior tag
válasz
bandi0000 #17689 üzenetére
Tudod nem is ez a baj, hanem az ezzel járó -Téged sem tudnak hivni - effektus. Mert ha én nem tudok azt megoldom a Repülős üzemmód Be/ki-vel és telefonálok,szóval ez nemigazán zavarna... De az, hogy nem tudom mikor vagyok elérhető vagy nem vagyok az, na az már sokkal jobban zavar, mivel nem veszem észre...
(Tegnap beadtam a T-be, 2hét múlva hozza majd a futár vissza házhoz.
Vagy alapéapcsere vagy készülékcsere lesz a pultnál dolgozó emberke szerint.) -
-
Galahed
senior tag
válasz
bandi0000 #17297 üzenetére
fogsz, mihelyst bekapcsolják illetve kész lesz. (ezért céloztam arra, hogy még nem lehet)
-
Galahed
senior tag
válasz
tjokai #17152 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a frissítés sem. Nálam ma előjött.
se hivni nem tudtak, se hívást inditani nem tudtam 4G esetén. Csak a repülő üzemmód ki-be oldotta meg. Ha visszarakom 3G -re akkor hibátlan...
Gondolkodom rajta, hogy visszaadom a Telekomnak, hogy izéljék meg aztán kérek valami másik telefont, pl egy másik huawei-t... (egy már van) az legalább működik..
Vajon mennyi esély van rá, hogy visszaveszik?
-
-
Galahed
senior tag
hehehe.... Ó dehogynem. Technikai paraméterek alapján TALÁN nincs.(de már ez sem biztos)
De ha kézbeveszed és használod (nem csak játszol vele, hanem munkára is) akkor bizony nem 1 van ami NEKEM jobban használható. Mint írom szubjektiv és nem is akarok a telefon saját topikjában erről vitát nyitni, mert nem idevaló egy szubjektiv megitélésen alapuló eszmecsere... -
Galahed
senior tag
bots, elirtam.
-
Galahed
senior tag
válasz
t72killer #12936 üzenetére
Tudom hülyén hangzik, meg nincs is igy, de a pénz nem számit (lejár a hűség, olyan a konstrukció, hogy megérné bármilyen a Telekom jelenlegi kinálatából)
Huawei -t a Leica optika miatt gondoltam, (nem játszunk, nem nézünk filmeket rajta stb de sokat fényképezünk (mobillal)
Köszi a válaszokat.
-
Galahed
senior tag
félig OFF :
Feleségemnek keresek telefont. Alternativa az S7 edge mellett? (nekem az van, de lehet megkapja az enyémet én meg nézek vmi mást). Mi jöhetne szóba: Huawei P9 plus? i6S plus? egyéb vmi?
-
Galahed
senior tag
válasz
Akidobos74 #12843 üzenetére
Nemigazán frissités probléma,(eddig sem oldotta meg) kicsit olvass vissza ezt sokan és hosszabban is taglalták. (bár szerintem is lehet javitani szoftveresen a helyzeten, általában akkor fordul elő amikor gyenge a 4G...)
Én addig amig a helyzet meg nem javul áttettem 3G/2G-re a 4G ről, azóta nincs gond.
-
Galahed
senior tag
válasz
DominikLázár #12401 üzenetére
Én áttettem 3G/2G-re akkor nincs hiba.
De teljes mértékben igazat adok Plag -nak is, hogy "bekap6ják" a szolgáltatók (vagy a samsung és a többi hasonló LTE modemet használók) hogy egy ilyen drága telefont nem tudok LTE-n használni.
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #12355 üzenetére
Rég jártam itt , látom még mindig aktuális:
Nálunk a családban előfordul ez a hiba (hibák) más telefonnál is. (4G-n) (vidék, viszonylag gyenge a 4G , 3G nincs is, csak 2G) szóval nem rossz tesztkörnyezet, de térerő mindig van, valamilyen szintü. Ha kizárom a 4G-t akkor a telefonok hibátlanul működnek.
Konkrétan:
Sony Z3:
időnként nem lehet hivást inditani, sms nem megy ki. (még nem fordult elő, hogy ne tudtak volna felhivni, de ez egy ritkán használt telefon...)Blackberry Passport Silver :
időnként nem lehet hivást inditani, sms nem megy ki, néha egy kupacban érkeznek sms-ek, és néha nem lehet hívni, valamint Blackberry szolgáltatás néha leesik róla (eltűnik a szeder jel)S7 edge:
időnként nem lehet hivást inditani, sms nem megy ki, időnként nem tudnak hivni.Én pl ezért szajkózom, hogy nem biztos, hogy telefon hiba.... sőt...
-
Galahed
senior tag
válasz
Axe Miskolc #11224 üzenetére
Nem értem a problémát, nálam megy.
(lehet más billentyűzetet használunk?)
-
Galahed
senior tag
válasz
t72killer #11210 üzenetére
Ez teljesen igy van, irtam is néhányszor miért nem szeretem a gyorstöltőt, le is lettem hurrogva, hogy ha a "samsung" ezt kitalálta az edge-hez (is), akkor biztos nem káros.
Dehogynem. Az.
A magasabb töltőáram és a 4.2Volt körüli akkufesznél már olyan kémiai folyamatok zajlanak le az akksiban amik visszafordithatatlanok és jeéentősen befolyásoljál az akksi élettartamát.
De mint irtam, nagyjából tökmindegy, (nekem) hogy 1,5 év alatt megy tönkre, vagy 3 alatt, mert úgyis eladom addigra.
Ettől függetlenül nem használom a gyorstöltést, vezeték nélküliből is a lassabbat vettem meg. -
Galahed
senior tag
Semmi gondom a Screenknight fóliával, kb 2 hónapja használom.
1. Biztos, hogy eredeti (úgy értem, a saját honlapjukról vetted?)
2. Nem a védőfólia védőfóliáját tetted fel? Vagy esetleg forditva raktad fel a fóliát?Mert nálam:
1. már a felhelyezéskor sem volt buborékos, nem karcolódott meg a hozzáadott lapocskával sem.(pedig kendő nélkül is simogattam vele...)
2. Nincs gondom az érintéssel. -
Galahed
senior tag
válasz
Gergőkee #10900 üzenetére
Navégre
ezt próbálom elmagyarázni a topiktársaknak már pár hete, de ilyen egyszerüen érthetően megfogalmazni nekem nem ment.
Más:
Elvileg a telefon ikonra kattintva, az egyebeknél, be lehet kapcsolni a 4G-s hanghívást. (VoLTE)
Namármost az én Telekomos ROMomban ilyen nincs...
Elvileg ez megoldhatná a problémát.
-
Galahed
senior tag
válasz
Joe.36 #10871 üzenetére
Mint már irtam, nem minden telefont érint a hiba. Gondolom chipset-je válogatja, hogy melyik mennyire kényes rá. Itthon van most egy Sony Z3 compact, azt nem érinti, van mellette egy Blackberry azt igen. És persze a Telekomos S7 edge-met igen...
A telenor és a telekom közösen fejleszt , a Voda külön. Ott nincsenek is ilyen problémák (vagy nem tudok róla, de a neten csak a telekom-telenort irják. A közös lónak túrós a háta, de legalább a cégek egy csomó pénzt megtakarítottak, cserébe fele olyan stabil a 4G jel náluk mint a Vodánál...
Az APN-nek ehhez elvileg semmi köze, ez egy hivásfelépítési hiba.Híváskor a telefonok nagyon nagy része megszakítja az internetkapcsolatot, igy tökmindegy az APN léte- nemléte...Kényszeritett 4G-nél nem jön elő a hiba, de vidéken, illetve olyan helyeken ahol a torony leterhelt (vagy gyenge a 4G ) ott bizony az automatikus hálózatváltásnál (vissza 3G-2G-re, már jön is a hiba- vagy az sms).
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #10402 üzenetére
"Azt javasolta a műszakis kolléga, aki korrekt cellainformációkat is mondott, hogy cseréltessem díjmentesen ki a nano simet a telefonban. Ezt holnap megoldom, de jelen esetben biztos, hogy nem oldja meg a problémát."
Reméljük megoldja. Nálam a Blackberry passportnál játszotta ugyanezt a hibát, kicseréltettem nano SIM-re. (Az ügyfélszolgálat tanácsára)
A hiba nem múlt el, cserébe a kapott NANO SIM ami mobiltárca képes, dinamikus, NFC-s volt, a Passportot jobban szivta mint az elődje, 20%-al többet fogyasztott a telefon. Nagyon sok időt vett igénybe mig sikerült "hagyományos" SIM-et találnom bele.
Na a hiba a Passportnál utána arra finomodott, hogy eldobálta a 4G-t (LTE-t) meg a szederjelet, de a "nem tudnak hivni - - én nem tudok hívni probléma" nem jött elő...Az ügyfélszolgálat nem ért hozzá, nincs tudomása a jelenségről. Hála a Blackberry közösségnek a kitartó nyomozásért a szolgáltató elismerte, (nem hivatalosan persze) hogy bizony a 4G hanghívás fejlesztése folyamatban van és bizonyos területeken fellépnek ilyen problémák. (gondolom sohasem fogják elismerni nyilvánosan, hogy vacak a hálózat)
Szóval majd ird meg mire jutottál a SIM cserével. Reméljük változtat valamit a dolgokon. (elképzelhető, hogy igen)
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #10384 üzenetére
"Ha beakad a hálózat, az szoftveres probléma is, hiszen észlelnie kéne, hogy valami nem stimmel és hálózatot kéne ugrani. Persze, lehet én gondolom rosszul, de ezt tartom logikusnak!"
jól gondolod, szoftveres probléma (persze itt bejön a hardver is , jelen esetben az S7 lapkakészlete és az azt meghajtó FW stb), de ez csak az egyik oldal, a hivás felépülésének jelentős hányada a hálózat (torony, toronykiszolgáló, szerver, alközpont stb) dolga nem csak a telefoné. Na ezért nyilatkozta a szolgáltató, hogy dolgoznak az ügyön...
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #10374 üzenetére
Most őszintén: Annyit netezel, hogy észrevehető a 4G és a 3Gközötti sebességkülönbség a telefonon? Mert a hanghívás még nem a 4G -n megy. Persze engem is bosszant, hogy ha már van, akkor miért ne ...
Ráadásul ahol éppen vagyok, ott nincs 3G...(Pápa mellett) itt 4G van, meg 2G
Ez a hiba nem minden telefon tipust érint, én tapasztalatból még egyről tudok, az a Blackberry bizonyos tipusai.
(gondolom lapkakészlet, FW stb, sok minden lehet...) -
Galahed
senior tag
válasz
Joe.36 #10366 üzenetére
Persze, hogy más a gond. Mint irtam, hálózati hiba. Lassan haladnak, a cikk szerint egy éven belül mindenhol megszünik... (ami kevésbé vigasztal, mert az rengeteg idő...) Lehet nálad már megcsinálták. Lásd alul az idézetem végét- (de pl Győr déli részén, még megvan ez a hiba. Nem csak nekem, és nem csak az S7 nél)
"A legkellemetlenebb kétségkívül az elsősorban a Telekom és Telenor előfizetők életét nyomasztó "nem fogadott hívás" SMS, miközben a készülék be van kapcsolva és van is térerő. Ezt a jelenséget az úgynevezett fallback-jelenség okozza, és jellemzően akkor tapasztalható, amikor 4G-s hálózatra csatlakozik a mobil, és valaki felhívja az előfizetőt. A mobilhívásokhoz ugyanis vissza kell váltani 2G-re vagy 3G-re (mivel 4G-n egyelőre nincs hanghívás), és míg ezt a procedúrát a telefon elvégezné és lekommunikálná a hálózattal, addigra adott esetben túl sok idő telik el, így nem elérhető státuszt kap vissza a központ - és így a hívó fél."
"A szolgáltatók állítólag ezen a problémán is gőzerővel dolgoznak, és egyre kevesebbeket is érint a jelenség, de az igazi problémamentes üzem majd akkor jöhet el (ha eljön valaha), ha már minden 4G-n megy, beleértve az adatkapcsolatot és a beszédhívást is. Erre az átállásra állítólag egy éven belül sor kerülhet itthon is"
-
Galahed
senior tag
válasz
Joe.36 #10322 üzenetére
Nálam sem oldotta meg. (Nem is oldhatja meg végleg) A 4G hanghivás fejlesztése okozza a Telenornál és a Telekomnál. (vodárol nem irtak a cikkben) Más telefonoknál is jelentkezik a probléma, nem csak a S7 nél.
Nálam már kb 2 napja 3G -re van visszakapcsolva, eddig nem jött elő a hiba.
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #10265 üzenetére
Utánanéztem, más telefonoknál is előfordul, a Telenor - Telekom hálózatfejlesztésének áldozata néhány telefontipus. Konkrétan azt fejlesztik, hogy 4G-n is lehessen hanghívást kezdeményezni. Előzőleg Blackberry Passportom volt, ott is előjött hasonló hiba.
A berryblog is ir erről a jelenségről. (a cikk első fele nem erről szől, a vége felé írnak erről)Nálam az jelentette a megoldást, hogy levettem 2G/3G-re. Azóta még nem jött elő a hiba és reménykedem, hogy a két szolgáltató előbb utóbb befejezi ezt a fejlesztést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest