- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Peet91 #11797 üzenetére
Érdekes egyébként ez az "innovatívabb". Én is így voltam vele, de 1 hónap után inkább választanék sima S7-et edge helyett. Bár pozitív jelző, de a használati értékhez nincs sok köze sajnos.
- A kijelző szélén lévő betűk (van browser+weblap kombó ami kitördeli a széléig), pár pixel vastag scrollbarok alig láthatóak a hajlítástól.
- A hajlított résznél kicsit bentebb már általában becsillan valahol bármilyen szögben a kijelző mivel mindkét oldal/irányba hajlított.
- Fogni elég rossz, instabil. Felvenni főleg mivel az alsó része sík és a felső görbül értelemszerűen. Így egy élével letett lapos valamit kell megfogni és emelni.
- A nagyobb akksi miatt is választottam, de egyelőre amikor nagyon merül akkor semmit nem érzek a +600mAh-ból. Bár ez ha tényleg google service bug akkor ugyanúgy ott lehet a sima S7-ben (meg akárhol).
- Annyit elismerek, hogy az edge feature-ökből viszont nem használtam még semmit ami plusszt adhat. Sok időm nem volt nézegetni, fél óra alatt meg igazán értelmeset nem nagyon találtam rajta.Egy szó mint száz, előnyét még nem láttam, hátrányát már igen. Nem beszélve az esésről/törésről amit valószínűleg szintén rosszabbul visel az ív miatt. Az kétségtelen, hogy baromi jól néz ki.
@MAGUS7:
Nálunk épp P9 a másik telefon a családban. Érzésre sebességben nincs különbség. Kijelzőben az amoled jobb, de csak ha mellé rakod, egyébként a P9 is baromi jó. A fentebb írt fogás/ergonómia 10/10. Pl. az ujjlenyomat olvasó is kb. 2x tévedett eddig rajta, S7-en valahogy kb. 4-5-ből 1-szer nem sikerül elsőre a feloldás. Kamera: fényképezésben csak simán jobb az S7 (de a P9 is igen jó), videóban meg sokkal jobb. -
Toobee
veterán
Ha valaki ilyet szeretne, akkor tudom ajánlani ezt az eladót. ÁFA-s számlád ugyan nem lesz, de jó árad igen
Én már 10 tételt rendeltem tőle, vegyesen mindenfélét és 1-2 hét alatt megjött az összes motyó. Eredeti minden, Sandisk-ről az hírlik, hogy érvényes itthon is a garancia. Én mindenből azt vettem, szerencsére kipróbálni még nem volt alkalmam, hogy igaz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest