Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Megtollasodik a középkategória
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJaka
aktív tag
válasz
vadászcsiga #9193 üzenetére
Semmit nem értem el vele.
Pont ugyanolyan minden mint a legutolsó frissítés előtt, meg mintha semmit nem tiltottam volna.
Naivan még a Facebook appot is leszedtem hátha... -
SuPeSoft
tag
Megpróbálom. Köszönöm a segítséget.
Viszont a Recovery-t hogy is kell elindítani? A telefont kikapcsolni nem tudom, csak újraindítani.. :/
-
Joe.36
addikt
válasz
Szellem. #9196 üzenetére
Igen azt olvastam, akkor [ilyen lehetet...]
-
vulnrea
aktív tag
válasz
SuPeSoft #9192 üzenetére
Ugyan nekem nem ez miatt, de a problémám ugyanez volt. A Samsung felirat után nem történt semmi. Csak a romcsere segített, pontosabban azt raktam fel, amelyik előtte is volt. Így már működik, nem tudom mi lehetett a baja..
Nálam a wipe cache nem segített, így maradt a csere.
-
-
SuPeSoft
tag
Tegnap valamit elnyomtam a package disablerben, hogy biztos legyek abban, hogy működik. A telefon kiírta abban a pillanatban, hogy a Touchwiz leállt. Fekete képernyő lett amikor leokéztam és nem történt szar se. Sikerült újraindítani a telefont az összes gomb lenyomásával, és a Samsung felirattól nem megy tovább... Valakinek valami tipp? Vagy go szervíz...
-
A nevére nem emlékszem, mert a felrakás után kidobtuk a dobozát, de nagyon tré.
Fel van púposodva amit nem látsz, mert csak a szélein ragad fel. Nagyon rossz érzés nyomogatni, meg zavar a pattogása.Kéne valami fasza fólia rá, csak nem tudom mit tegyek fel. Más nem használ rá fóliát? Nem akarom, hogy véletlenül is megkarcolódjon a kijelzője. Most egy gyári samsung hátlap bőrtokban van.
-
Sziasztok!
A mai napon tulajdonosa lettem egy S7 Edge Black Onyx-nak.
Nagyon gyönyörű a készülék. A SES-ben kaptam egy üvegfóliát ár, de gyötrelem. Nem ragad fel középen csak a szélein és amikor megnyomom a kijelzőt, akkor érezni a horpadást ahogy megmozdul a fólia.
Van valamilyen normális fólia a telefonra? Ha igen, honnan és hol tudom beszerezni? -
laci0530
senior tag
Értem.. a célra, amit írtál, az Odin a legjobb. Sammobile-ről le kell tölteni a legfrissebb romverziót és újrahúzni vele a telefont. Az összefoglalóban valószínűleg találsz leírást erről, de ha bizonytalan vagy, inkább kérdezz előtte még egyszer, hátha ezúttal jön válasz.
-
DrJaka
aktív tag
Sziasztok!
Nem s7 edge, de páran írtátok hogy ti is Note3ról váltottatok, bízom benne hogy valaki tud nekem segíteni.
Adott egy Note3 (amit az asszonynak adtam) amit réges-régen talán még V1 verziójú towelroottal rootoltam (nem kellett semmit mókolni, csak egy apk-t kellett elindítani) gyakorlatilag ezt a rootolást szeretném megszüntetni (ami sikerült is a phone info szerint, super SU-val) és OTA-n a telefonhoz elérhető android verzióra lefrissíteni.
Szóval phone info szerint nincs rootolva a telefon, frissített egy kb 2-300 megás filet, rendben fel is rakta, viszont az 5.0-s androidhoz 800 megát tölt le, ami nem gond, letölti viszont a telepítésnél annyit ír hogy: hiba, majd a telefon újraindulásakor kiírja hogy firmwaret nem sikerült frissíteni, próbáljam meg KIES-sel vagy forduljak egy samsung szervízhez.Hogy tudnám a lehető legegyszerűbb módon adatvesztés nélkül feltenni a telefonhoz elérhető legfrissebb rendszert?
Ha KIES-sel megpróbálom, az jó lehet?Előre is köszönöm
-
-
Gevox
tag
Sziasztok! Az S7edge telefontulajoktól lenne kérdésem.
Korábban néhányan panaszkodtak arra,hogy poweramp-pel lejátszva a zenéket,nagyon halk a telefonjuk.
A minap én is megvettem az én s7edge-met,és ugyanezt tapasztaltam.
Más zeneplayert nem szeretnék megvenni,a poweramp-ot korábban megvettem már,eddig minden telefonomon hibátlanul hangos volt. (Note2,S4,Note3,G4) Mit tanácsoltok?
Kihangosítva is halk a hangszórója is. -
Grafy12
aktív tag
válasz
vadászcsiga #9159 üzenetére
Persze, mindent lehet.. Kérdés, hogy érdemes-e?
-
Armatura
tag
válasz
WinstonWolf #9160 üzenetére
Ha az energiatakarékos mód be van kapcsolva kilövi a fényeit
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Timeola #9164 üzenetére
Citromail-es asszem van. Egyszer mintha valami telefonon láttam volna. De javasolnám, hogy szokj át Gmail-re, ha megoldható. Jobban jársz.
Citromail app. - elég gáz, ahogy elnézem. :\
-
gerner1
nagyúr
válasz
WinstonWolf #9163 üzenetére
Köszönöm, pont erre voltam kiváncsi .
-
Timeola
aktív tag
Tudtok abban segíteni, hogy van letölthető freemail vagy citromail
alkalmazás? Én egyelőre nem találtam.. -
WinstonWolf
senior tag
válasz
gerner1 #9161 üzenetére
Igazából mindneki tudja, hogy a hiteles és pontos méréshez meg kell venni egy Testo, Fluke vagy Flir hőkamerát 1 millió körül van az ára. Amire nekem(nekünk) kell, arra meg tökéletesen elég ez is... Ami az S60 mellett szólt, hogy telefon mindig nálam van, a bizbaszok meg nem. Ezért se vettem flir One-t példának okáért..
-
gerner1
nagyúr
válasz
WinstonWolf #9135 üzenetére
Mi ilyet vettünk, szintén ettől az eladótól. Patentul teszi a dolgát, és ezért sem kellett megválnunk a készülékeinktől, pedig erősen szemeztünk a most debütáló Cat S60-nal ... Mi is hasonló profilban, de épület energia tanusítványok készítéséhez (is) használjuk főleg, + az egyebek.
-
WinstonWolf
senior tag
Ma vettem észre, hogy az alsó gombok nem világítanak... Se a vissza, se a menü... rebbot után jó lett... Más is tapasztalt ilyet? Lehet ez a titka a hosszabb üzemidőnek
-
Timeola
aktív tag
Van valami alkalmazás, amit le kell törölnöm, hogy ne fogja feleslegesen a telefont?
Mintha a Facebook-ot itt többen mondtátok volna.. Azt érdemes?
Van még ezen kívül valami esetleg?
Ja és Messenger alapból nincs benne?
-
Timeola
aktív tag
Ááááá! Úristen tényleg szőke vagyok!
-
Timeola
aktív tag
Sziasztok! Ahogy írtam ma vettem a telót... de nekem az ujjlenyomat olvasó nem működik.
Rányomom a kezdőképernyő gombra de nem kezdi el beolvasni az ujjlenyomatot.
Mit rontok el??? -
miller79
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy az S7-esem vasárnap reggelre natúr androiddal lepett meg... Most azt nem tudom, hogy én nyomkodtam el valamit vagy csak leállt a TouchWiz felület? Kissé ittas voltam előző este.
Minden alkalmazás futott, de nyoma sem volt a saját felületének. Előtte Nexus 6-om volt és pont olyan volt a menü! Előre is köszi a segítséget!
-
mycso
veterán
válasz
vadászcsiga #9131 üzenetére
Akkor, hajrá.
-
csabicska
senior tag
Milyen "ceruza "jó a telefonokhoz?
Néhányszor tudnám használni.
Köszönöm. -
Timeola
aktív tag
Na végre meg van az én S7 Edgém is.
Kérdésem lenne, hogy ti az elején feltettétek töltőre, úgy hoztam ki a boltból, hogy 52%-on van.
Tegyem rá most? vagy ráér később?
Egyéb tudnivaló van itt a legelején esetleg? -
SuPeSoft
tag
Én azt hiányolom, hogy a betűk színét nem lehet állítani, csak a betűtípust, illetve ujjlenyomattal nem lehet appokat lezárni, csak ha letöltök ilyen appot, amikbe én nem bízok.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
RaveForce #9116 üzenetére
RaveForce: Alapvetően épületgépészettel és épületvillamossággal foglalkozó cégem van. Munka közben nagyon jól ki tudnám használni a hőkamera funkcióit. Pl egy napelemtelepben egy szemvillanás alatt ki tudjuk szúrni, ha egy cella megdöglött.. Vagy egy nagyfeszültségű kapcsolótérben, ha valamelyik csatlakozónál megnövekszik az átmeneti ellenállás, és melegszik. De sorolhatnám még, mert vagy százféle helyzetben jöhet jól...
Szóval kíváncsi vagyok mennyire lesz használható, aztán ha nem váltja be a reményeket, akkor megy a lecsóba. Veszek megint egy S7-et
MartOOn : Előrendeltem az expansysról. Ott láthatja az aktuális árakat is!
-
Jano_023
őstag
Jó reggelt, ki milyen launchert használ ? Kellene valami jól testre szabható. Köszi a tippeket.
-
Joe.36
addikt
Hétvégén kaptam meg a telefont, hétfő reggel óta használom igazán, addig csak belaktam, tegnap este raktam töltőre, mert már csak 10% volt, energia takarékos módban használom, én meg vagyok vele elégedve, a legújabb T-s rom van rajta.
-
Risard
aktív tag
válasz
entoni1989 #9127 üzenetére
Milyen fólia vagy tok van rajta?
-
entoni1989
tag
Most már kezd sajnod egyre idegtépőbb lenni a telefon viselkedése. Miközben üzenetet gépelek fb chatablakban gépelés közben gondol egyet hopp bezárja a chat ablakot és benyitja elém a böngészőt de azt is osztott képernyőbe vagy épp felgörgeti a legutobb megnyitott alkalmazások listáját holott ezeket én sehol se kértem csak egy árva fb üzenetet gépeltem. Továbba böngészés közben is vagy mikor oda írok random mód és sűrűn dobálgat át osztott képernyőre. Van mikor az utoljára megnyitott alkalmazások listáját úgy dobja fel hogy a telo az asztalon én meg messze hozzá se érek, pusztán önálló életre kel. Jah és azt amit leírtam hogy mit csinál fb üzenet írásánál eddig a legdurvább hogy egy mondat leírása folyamán 5x egymás után csinálta ezt, szóval momentán egy mondatot alig bírtam leírni, viszont van olyan is mikor semmi baja. Szerintetek, vélemény, ötlet, talasztalat? Mi lehet a baj?
-
mycso
veterán
válasz
vadászcsiga #9120 üzenetére
Van root, csak ugye gari/knox ugrik.
Egy a note4 topik összefoglalójához hasonlónak neki kezdtem már, csak időhiány miatt lassan haladok. -
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Ha videófelvétel közben be van kapcsolva a videóstabilizálás nektek is a felvételek eleje ugrál össze vissza? Mások is panaszkodnak rá ahogy rákerestem a neten. Ha kikapcsolom egyből megjavul a dolog. Elvileg ez a kapcsoló a beállításokban a szoftveres IS-t kapcsolja ki/be, hardveres stabilizacio mindig aktív.
Újabb májusi/júniusi frissítésekben esetleg ezt orvosolták? (Még mindig APD1 van XEH-ra...) Elég zavaró probléma bár ha kikapcsolom minőségben semmi különbséget nem veszek észre de azért ez mégsem normális pláne ez az alap beállítás minden S7-en.
Mutatok egy képet a jelenségről: (3 hónap után most tűnt fel különösebben mert nem sokat videózok)
Az első pár képkocka hibás utána helyrejön.
-
MartOOn
addikt
válasz
WinstonWolf #9113 üzenetére
Szabad tudni honnan es mennyiért? Kollegam feni rá a fogát rendesen. Koszi.
-
Joe.36
addikt
válasz
vadászcsiga #9120 üzenetére
Aha akkor értem, köszi, az a rész nem is érdekel....
-
GáborG
tag
válasz
vadászcsiga #9115 üzenetére
Off topic-ként nem lehet? akkor sorry, nem tudtam erről a szabályról!
Sorry mindenkitől!
-
Joe.36
addikt
válasz
vadászcsiga #9115 üzenetére
És fura hogy ennyi hozzászólás után , nincs összefoglaló az elején
-
RaveForce
veterán
válasz
WinstonWolf #9113 üzenetére
wow! az azért extreme váltás
kicsit olyan audi RS7ből hummerbe ülés
tört esetleg a teló vagy hogy jött a gondolat?
-
GáborG
tag
Ha valakit érdekel:
-
Timeola
aktív tag
Szerintetek melyik a jobb tok a Led View Cover vagy a Clear View Cover?
Melyik védi jobban a telót? -
Telefonőrült
tag
Amúgy milyen újdonságok tartalmaz az új ROM?
-
SuPeSoft
tag
1x sikerült összehozni a 6órás kijelzőidőt. Most nagyon nem akar összejönni.
Ezt a package disabler pro-t most próbáltam ki. Hiába tiltottam le az appokat, semmit se kapcsolt ki... :/
-
RaveForce
veterán
én edigitalnal vettem még tavaly, azt hiszem kijött azóta valami újabb verzió, de hogy csak a design más-e annak nem néztem utána, talán wifi frekiben több lett, de tényleg fogalmam sincs, nem ástam bele magam, nekem az első verzió eddig tökéletesen megy napi több órát, hasznos cucc nagyon
-
-
seger
addikt
válasz
WinstonWolf #9100 üzenetére
Mi lett az utód ha szabad kérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest