- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szilasz007
aktív tag
válasz
doddencs #10930 üzenetére
Hali!
Kozvetlenul magatol nem lehet.
A facebook naptaradat tudod google calendarba syncronizalni. Ez utan egy sync utan meg kell hogy jelenjen.
gyakorlatilag az FB-n esemenyek-re kattintva a jobb also harmadba lesz ketto ical kezdetu hivatkozas. Szuletesnapok es esemenyek. Masold ki a hivatkozast, majd bongeszobe megnyitva a google calendart-t, valaszd ki a kulso naptarak importalasat es add meg a neked megfelelo linket.
Utana megjelennek az FB's esemenyek a googlis naptarban.Ebbe en is belefutottam
-
vadászcsiga
félisten
-
Gery0505
aktív tag
válasz
doddencs #10697 üzenetére
Szerencséd volt eddig, hogy nem ment tönkre az USB portod egyetlen készülékeden sem. Na, de miért ne kíméljük, ha egyszer van rá lehetőség? Hála Istennek még nekem sem ment tönkre a port egyik készülékemen sem, mert nagyon finoman bánok az eszközeimmel. Én már nem egy, nem kettő USB portot forrasztottam vissza a panelra, mert a tulajdonosa ütötte vágta a készülékét. Unokaöcsém is ilyen, nem vigyáz a cuccaira. Fogja is hozni nem sokára a Tabját, mert kitört belőle a port. Amúgy meg nem egy leányálom egy ilyen portot visszaforrasztani a helyére. Különleges felszereltség kell hozzá, egy pisztolypáka nem elég.
Tudod ezeket a mai készülékeket ólommentes ónnal forrasztják, és ez sokkal törékenyebb mint a hagyományos régi ólmos ón. Ezért is jönnek le a pl. Chipek a panelokról, mert elenged a forrasztás.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged