Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
válasz
vohanyi #44092 üzenetére
Nekem most kezdett normalizálódni az akku ,eddig siralmas volt ! Pedig most cserélték kb 1 hete az akkut kijelzőt stb garanciában .Most jelen állás szerint 8 óra készenlét alatt (( egy éjszaka alatt értem )) 4 % ot merül ! Fix 3g re van állitva , Wifi bekapcsolva ,gps be és kb 15 alkalmazás van telepítve a készülékre ,persze mielőtt leraktam volna a telefont bezártam minden megnyitott alkalmazást és igy jött ki a 4 % 8 óra készenlét alatt .Ettől függetlenül elnézve pl a kijelző akkumulátor használatát 17 % ! ilyen adat nekem soha nem volt az frissités elött ! Úgyanúgy használom mint eddig ! Az ilyen dolgokat nem értem meg soha ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
freezespider #44096 üzenetére
Pedig, épp napokban használtam valakinél, és működik ...
-
vohanyi
senior tag
Nem értem, miért sápítoztok akkuhasználat miatt, kis odafigyeléssel, ha valóban nem akksi hiba, semmi gond se a Nougattal, se maga S7E-vel, de ezt Topikgazda 'gerner1' is többször leírta már !
Ha alapból minden bekapcsolva, éjszaka 12%-ot is eshet,pedig nincs se wifi, se mibil net....
Kikapcsolva AOD, mivel okostokban kinyitva felold ugyis,csak ujjnyomatra vár, Hálózat csak 3/2G, mivel vodás vagyok,és ne kinlodjon már... S-Health kikapcsolva... wifi, mobilnet állandóan bekapcs., éjszaka kivételével,és lám, éjszaka 2%-ot esik, erőteljes használattal símán elmegy 2 napot,még ha GPS-t használok,pedig az akár 20%-ot is megeszik 3 óra alatt. GPS pontosság nagyon pontosra állitva,hisz csak akkor használja, ha app kéri...
Akkumulátor most lesz 2 éves...
Ennyi az "ördöngösség" -
válasz
Jack Oneill #44083 üzenetére
Auto
Nagyjából 0 fény mellett egy kis műhelyben egy mozgó állattal
-
gerner1
nagyúr
válasz
freezespider #44086 üzenetére
Benne van az Összefoglalóban.
-
freezespider
tag
Szia Gerner!
Segíts nekem légyszi!
Újra kellett raknom a gépemet, mert meghalt az SSD, és ezáltal a smart switch -et is, de nem indul el. Korábban te írtál erre egy szuper megoldást!Előre is köszi
-
no more
veterán
Hát, az S8 launcherrel elképesztően jó lett a a telefon! Lehet, csak placebo, de gyorsabbnak hat picivel, illetve gördülékenyebb lett (nem, mintha amúgy akadozott volna). Ezzel lett teljes az S7 Edge!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
enginev3.0 #44078 üzenetére
Nagyon jo lett. Auto vagy pro mod?
-
vikkboy
tag
Hali! Tw home alakalmazasbal valaki tud telepiteni 6.1.50.1 verzió felett? Ha igen akkor mi a trükk?
-
Most mondjátok, hogy nem fullos a kamerája
-
*Ropi*
félisten
Megoldás: Media Library Repair Scanner.
-
INMOTEP
őstag
Van 2 alkalmazás ami zabálja az akkumat ,Az egyik egy bizonyos Audioserver és egy Briefing .Ezeket valahogy ki lehet lőni ? vagy mik ezek ?
-
válasz
vadászcsiga #44069 üzenetére
Kipróbáltam most a fentebb ajánlott Touchwiz-t, de NEKEM borzasztóan hiányzik a gesztus vezérlés azaz ha pl felfele simítom a kijelzőt, akkor kikapcsol.
-
no more
veterán
válasz
hubertus33 #44065 üzenetére
Ez a januári, vagy decemberi még?
-
gerner1
nagyúr
válasz
hubertus33 #44065 üzenetére
+1 👍
-
hubertus33
tag
ITV-re jött egy 322MB os frissítés
-
no more
veterán
válasz
alcapone386 #44061 üzenetére
Igen, ez hatalmas feature, de amíg le nem töltöd az appjaid, addig a Nova is csak egy ürességet tesz be, widgetek nélkül. Legalábbis pár éve még így volt. Sonyn használtam utoljára Novát, annak borzasztó volt a felülete.
-
jaja, emlékszem rád
Nekem csak azért lett s7 edge-m mert rokonomtól megkaptam, mert ő a telekom-tól kapott egy s8+ -t. Elküldtem szervízbe, gyakorlatilag új telefonom van. De rá kell jönnöm nem az én világom, nem hiába nem cseréltem le eddig semmire a Note 3-at. Úgy érzem az s7 nem sokáig marad nálam, eladom a fenébe, aztán a jöhet a nagy álom végre, egy itthon is kapható, nem gyúlékony Note 8
-
seger
addikt
válasz
gyuri81 #44056 üzenetére
Pont így vagyok Én is! S7edge kicsit kényszer választás volt, Én a kezdettől nem igazán szeretem. Előtte note3 volt, (fórumában már találkoztunk), ezért is a note 8 a következő.... remélem abban sem csalódok mint a 3-ba!
Félre ne értsetek, nem az S7e telefont szarozom, egyszerűen csak nem szeretem/ nem szerettem meg... az akku használat pedig egyre gázabb!
Tudom sokan írtátok hogy a frissítés nem lehet az oka, mert akkor tömeges lenne a hiba, de valami akkor is van, mert sokan panaszkodunk erre. Én telefonom 1 éves, páromé majdnem 2, de ez a jelenség kb egyszerre jelentkezett mind a kettőn!!! -
kb 1 hónappal ezelőtti fogyasztásom, semmi extra használat, tényleg csak átlag felhasználás
és ez pedig az elmúlt nap...éjszaka 14%-ot merül, alig bír ki egy napot.. nincs 3 óra a kijelző
nem használom másképp a telefont, de egyszerűen nem értem tényleg mi van.
szerk. a párom Huawei P10 lite telefonja majd 4 napot ment el, 3,5 óra kijelző használattal. Vicc..
-
seger
addikt
Márc 9-én váltok note 8 ra!
-
stefi68
addikt
Nincs valakinek egy szétrongyolódott, használaton kívüli okostokja?
Nekem csak a mágnes kellene az előlapjából... -
no more
veterán
Melyik most a legstabilabban működő S8 TouchWiz Home ?
Nem szeretném, hogy a telefonom instabil legyen, jelenleg tökéletes a rendszer.
-
freezespider
tag
válasz
würzburger #44015 üzenetére
Ez szuper!
Akkor csak szimplán bejelentkezek a mail címemmel, csinálok egy mentést és az addig leütött kombinációkat megőrzi? -
h_benjamin
aktív tag
Sziasztok az mitől van hogy egyszercsak felhangosodik a zene amit hallgatok? Eddig 1 nap alatt 2x volt. Eleg zavaró mikor benn a büles a füledbe es egyszer csak meg süketülsz. Valami ötlet?
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Csobotario #44038 üzenetére
6.0.1 telepitwsre ott az osszefoglalo.
Esetleg mostanaban telepitett alkalmazasok?
Lehet valamelyik onnan a ludas. -
seger
addikt
válasz
gyuri81 #43988 üzenetére
Én ezt használom, azért mentettem a tiédet is!
-
Csobotario
csendes tag
válasz
chubby2o6 #44036 üzenetére
Nagyon nem azon van a hangsúly, hogy mennyinek kellene maradnia, hanem azon, hogy kb 2 hete tapasztalom azt, hogy az a telefon, anélkül, hogy használnám 2%-t merül óránként, ami ELŐTTE max 1%-ot merült 3-4 óra alatt.Nincs AOD, szinkronizálás stb.. fényerő max 40%-on van.. Wifi, Mobilnet kilőve.. Naponta újra kell indítanom a telefont, hogy ez a merülés leálljon.. remélem eljutott...
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Csobotario #44032 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs ezzel. De most komolyan, tényleg azt kifogásolod, hogy 2 nap után - 5 és fél óra kijelzőidővel - csak 30% marad az aksiban? Mennyinek kéne maradni, hogy elégedett legyél?
-
Jack Oneill
veterán
Always on display ugyanugy mukodik energiatakarekos beallitasok mellett! Csak testre kell szabni.
Multkor nomore kollega mondta, hogy nem megy. -
gerner1
nagyúr
válasz
Csobotario #44032 üzenetére
Az Összefoglalóban minden olyat megtalálsz, részletesen, képekkel, amelyekkel kivitelezhetsz egy "esetleges" Downgrade -et (is) ...
-
Csobotario
csendes tag
válasz
gyuri81 #44018 üzenetére
Üdv. Milyen programot használsz, arra hogy kiszűrd melyik app eszi leginkább a telefont? Hasonló merülési gondom van nekem is az utóbbi 1-2 hétben jelentkezett ez az egész!! Gondolom te is ezt a minősíthetetlen nugátot használod. Én abszolút nem vagyok kibékülve ezzel az egésszel. ezelőtt 2 naponta töltött fel a telefont és ekkor is maradt 40-45% az akksiban és 5,5órás SOT- hoztam össze. Most örülök, hogy 25-30%-on kihúzom a 2. nap végére. Nálam pl ha repülési üzemmódba helyezem nem merül annyira, ekkor kb 2-2,5ó/1%, viszont ha normál hálózaton van akkor 1,5-2%1óra és ekkor nem használom a telefont!!!! Nagyon a szívemhez nőtt ez a telefon, viszont ha nem lesz valami megoldás meg fogok válni tőle. Esetleg nem tudod, hogy lehet 6.0,1-re Marshmallow-ra visszaállni?? Bocs a hosszú írásért..
-
jacis
nagyúr
válasz
enginev3.0 #44024 üzenetére
Nekem most 1654 órája megy. Egyáltalán nem lassú vagy akadós. Nagyon rendben van a Samsung féle felület.
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #44027 üzenetére
Valamit nagyon akar az ember, akkor Murphy gondoskodik róla, hogy véletlenül se sikerüljön elsőre úgy, ahogy azt nagy schwung -gal eltervezte. Utána pedig X-akták, hogy mi(k)től lehet, ilyen mértékű merülés.
A temérdek lehetőség közül, ember nem lesz a talpán, aki konkrétan, érdemben rá tud mutatni 1 valamire... -
INMOTEP
őstag
Nos ,nem értem gyerekek .Frissités óta nem volt alaphelyzetbe állitva ! Most ezt megtettem ,lepucoltam az egész rendszert ,samsung cloud ból visszallitottam az adataimat .Jóval több szabad helyem lett .0:00 perckor leraktam a telefont 25 % os töltöttséggel ! Reggel 5:10 kor keltem,és a telefon ki volt kapcsolva ! egy szufla sem volt benne .Ez mitől lehet ?
Elvileg minden szinkronizálás megtörtént hisz ki is irta ,nem tudom mi szivta le enyire 5 óra alatt
-
Nekem az utolsó frissítés előtt 1500 óráig nem volt újraindítva
Van mikor jobban merül van mikor kevésbé pedig ugyan úgy használom -
INMOTEP
őstag
meg is tettem ! remélem ez megoldja
-
Egyszerűen nem tudok elmenni ezen a telefonon (nem fizikailag....)
2-3 napig jo a fogyasztasa, mondhatom tökéletesnek is, aztan egyszercsak elkezd merülni a szokásostól elteroen. Nem drasztikus mértékben, csak valahogy úgy mégsem önmaga. Egy restart ilyenkor megoldja. Most pl valami media.codec volt az egyik nagy fogyasztom amikor akksi használatot nézem. Ti milyen gyakran inditjatok újra? -
lucky07
aktív tag
válasz
hubertus33 #44014 üzenetére
Szia nagyon köszönöm hogy jeleztél nekem.
Én is beállítottam ezeket.
A hálózatnál erre gondolsz?
3G -
chubby2o6
senior tag
Szia! Nekem sima S7 van, és nemrég szétsz.ptam magam a Viper4-el. Már nem is tudom, hányféle módszert próbáltam ki a neten fellelhetőek közül, de a végeredmény mindig az volt, hogy ugyan lefutott szépen a TWRP-s telepítés, de mégsem ment fel az istennek se.
Végül az egyik fórumtárs segítségével sikerült. Itt egy link a .zip-hez [link], itt pedig az .apk-hoz [link]
A .zip fájlt telepítsd TWRP-ből, utána az .apk fájlt simán OS alól. Ahhoz képest, hogy a többivel mennyit sz.ptam, ez tényleg pikk-pakk felment, azóta is gond nélkül működik. -
würzburger
aktív tag
válasz
freezespider #44004 üzenetére
Nem felejti el... rom csere után újra telepítve nálam minden ugyanúgy van mint előtte...
erzol: nálam is... +1
-
nightzone
aktív tag
Az Xpro Anti Sock fóliával kapcsolatban van vkinek tapasztalata? Főleg az érdekelne mennyire ütésálló, úgy értem lehet olyan "erős" mint pl egy 9H-s tempered glass üveg? Csak kiváncsiságból, mi a véleményetek?
-
erzol
őstag
válasz
freezespider #44004 üzenetére
Swiftkeyben van biztonsági mentés és szinkronizálás.
Nekem működik. -
EgySrac
tag
Hali! Szeretném atvinni a Chromeos felhasznaloneveimet és jelszavamat Samsung Browser re. Tudnátok valami egyszerű megoldást? Nagyon szépen köszönöm előre is!
-
stefi68
addikt
válasz
freezespider #44005 üzenetére
Majd írd meg mire jutottál...
-
stefi68
addikt
válasz
freezespider #44001 üzenetére
Na eszembe jutott: Airpush Detector volt az a régi app ami megadta a reklámot feldobáló alkalmazást.
Ez nem védett, nem távolított el semmit, csak tájékoztatott.
A Play-en találtam ilyet, de nem tudom megmondani azoknak van-e köze a régi apphoz.
Esetleg még Addons Detector. Jókat írnak róla ... -
gerner1
nagyúr
válasz
freezespider #43999 üzenetére
Pedig nincs abban semmi különös. Az Összefoglalóban benne van, részletesen, képekkel. Utána, az ismételt belakás az, ami inkább "fárasztó" lehet ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest