- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Joe.36 #50280 üzenetére
Ide kattintva tudsz Szervizpontot keresni, ha pedig megvan, akkor email-ben vagy telefonon tudsz árajánlatot kérni.
-
jacis
nagyúr
válasz
Joe.36 #40295 üzenetére
Nálam pár napja ugyanez a helyzet. Most levettem a felbontást FHD-ra, fényerőt 10%-os csökkentésre, proci órajel max 70%, a helymeghatározást is kikapcsoltam. Így jön össze 5 óra SoT. Kicsit bosszantó ez egy ilyenkorú csúcstelónál. Több frissítést én sem engedek fel rá az tuti.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Joe.36 #40291 üzenetére
Sajnos valamivel rá kell kényszeríteni a felhasználót hogy új telefont vegyen : (
Nekem a cache törlés segített, de már csak közepesre állított energiatakarekossag mellett éri el azt amit előtte fullon. Ha minden kötél szakad, nekidurálom magam a downgrade-nek, aztán soha többet frissítés. Boldogan éltek, míg nem haltak -
no more
veterán
válasz
Joe.36 #39148 üzenetére
Ide kell felmenni: www.telekom.hu/go/kozossegi-bekapcsolas és ott lesz majd egy felajánlás.
(#39128) *Mukeey*: Semmit nem hat a wipe cache, én 2 héten belül vagy négyszer csináltam. Gondolom neked is az Android Rendszer pörgeti a procit valamiért, ahogy nálam is... Nyomhatsz 100 wipeot, 100 restartot, akkor is ez lesz. Valakinél van, valakinél nincs. Majd, ha jön az Oreo, akkor nyomok egy FR-t és megnézem full gyárin is csinálja-e... Egy napot így is kibír nekem, most van este 1/4 11-kor 44%-on, ez full jó.
-
killzone1987
senior tag
válasz
Joe.36 #39020 üzenetére
Ezen lepődtem meg én is,mert eddig minden app pöcc-röff betöltött.
Ráraktam a navit,elindítottam,és kerekedett a szemem,h ennyire akad,és így megfogja a telót.A Hangminőség és effektek menüben hogyan lehet bekapcsolni az UHQ felbontásnövelő opciót?
Semelyik üzemmódban nem tudom aktiválni.
Még a szórakozás profillal sem. -
killzone1987
senior tag
válasz
Joe.36 #38821 üzenetére
Azért csúnya dolog,hogy még egy rootot sem engedhetünk meg magunknak,mert rögtön elindul a számláló 0-ról 1 értékre,és a garinak már is csókolom.
Szerintem drága mulatság egy root jogért!
És esély sem lesz a későbbiekben sem,hogy találjanak rá normális megoldást (megkerülést).
Sajnos ahogyan haladunk az egyre komolyabb készülékek felé,a "biztonságuk" is egyre jobban megkerülhetetlenné válik...
A G4-nél úgy lehetett ezt a garivesztést kikerülni,hogy az 5.1-es rendszert minden gond nélkül rootolni lehetett garivesztés nélkül,de már a 6.0-át ott is csak garibúcsúval... -
gerner1
nagyúr
válasz
Joe.36 #38794 üzenetére
Nálam sincs kopás. Kijelző csere előtt (~11 hónaposan) sem volt.
A rendezés nálam jól műküdik, de valóban vesszőt rak a névjegyzékben. Az egyetlen funkció, ahol nem lehet beállítani, hogy a vezetéknév legyen elől → az a híváslista. Erre valamiért nincs "hatással" a beállítás.
Névjezék (app) →jobb felül 3 pötty →Beállítások →Rendezés szempontja, és Névformátum. Új kontakt felvitelénél pedig, a Név jobb szélén a pici "nyil" érintése, és akkor egyértelműen a vezetéknévhez írható a vezetéknév, és a több is, amellyel működik a rendezés.
-
persil
nagyúr
válasz
Joe.36 #38572 üzenetére
"Fele ennyibe kerülő kínai telókon is így működik "
Tudom
Írhattam volna "eszközt" is, ugye az m3 pont tablet. Volt 3 ujjlenyomatos telóm is ez előtt, mindegyiken csak érinteni kellett.
Ettől független - számomra - nem egy nagy történet benyomni egy gombot, szerencsére nem lettem lustább/butább az okos eszközök megjelenése óta
szóval, ha official frissítéssel nem jönne meg a telóra az érintéses feloldás, akkor is boldogan használom tovább a készüléket -
meszipeti
aktív tag
-
-
Keem1
veterán
válasz
Joe.36 #38133 üzenetére
Nem feltétlenül, van akinek megéri
Nekem most 4 GB netem van, átlag 2,5 - 3 GB-ot használok, így nálam nincs kikapcsolás, mert nem érek el odáig. Ellenben eddig még sose volt 2500 Ft-ért (+net, amennyi épp kell) - hivatalosan csak hálón belül, de gyakorlatilag - teljesen korlátlan csomagom (mivel az ismerőseim 99%-a telekomos, akivel beszélek, mindenkit ingyen hívok).
Szóval nekem bejött az új portfólió. -
alcapone386
őstag
válasz
Joe.36 #37870 üzenetére
Én nem értem ezt a telekom továbbképzési rendszert. Az olvasottokon felbuzdulva felhívtam őket. Egy kedves hölgynek elmondtam mit szeretnék. Kérte, hogy várjak, majd észlelhetően kiakpcsolta a mikrofonját (gondolom megkérdezett valakit, mit is akarok) majd a következő beszélgetés: Telekom: "megkérdezhetem milyen készüléke van?" ,Én: "galaxy s7 edge", Telekom: "értem. Ezzel a készülékkel nem fog működni". Én: "de fog". Telekom: "de csak s8-al működik" Én: "biztosan működik s7-el is, az oldalukon is fent van. Telekom: "Én hiszek önnek. Aktiváltam, készülék ujraindításra lesz szükség". Én: "köszönöm". - teló ujraindít, de még nem műxik
(DBT rom)
-
Songo
senior tag
válasz
Joe.36 #37834 üzenetére
pont pofára esett és a kavics egy mikronnal nagyobb volt. a kijelzőn szinte semmi sérülés de mögötte megfolyt a kijelző
nekem is védett 15 hónapot
régen lovemei meg otterbox volt amivel védtem azoknak kb 3-5mm-es perem volt a kijelző körül az kb mindenre elég de ez az alig 1mm nem sok :Scsak sajnos az edgehez nincs (vagy nem volt) ilyen szintű tok :S
-
Jack Oneill
veterán
-
jacis
nagyúr
válasz
Joe.36 #37507 üzenetére
Én most szombaton indulok Bulgáriába és Wazze lesz a navigáció amivel navigálok majd. Egy asztali régi (S4-hez meg Note 3-hoz árult) qi töltőt alakítottam át autós tartóvá. Kivancsi leszek, hogy 11-13 óra folymatos qi töltéssel hogyan melegszik a telefon. 😊
Eddig ezen a töltőn töltöttem a cégnél az asztalomon. Ott is langyos volt tőle a teló, de most több ideig meg terhelve lesz töltve. -
-
Keem1
veterán
válasz
Joe.36 #27846 üzenetére
Az sajnos maradt...
Az összkép eddig pozitív, a csalódást okozó részek kicsit nyomnak a latba, de a maguk nemében eléggé bosszantóak.
Pl. a raw bekapcsolást alig találtam meg. Miből gondolja bárki, hogy a képfelbontás beállításánál kell elhelyezni?
Az. hogy a beállítások menüpontjait besuvasztották ide-oda (logikátlan helyekre) a színkódolt ikonok helyett, bosszantó, de együtt lehet vele élni. -
Kasya
nagyúr
válasz
Joe.36 #27690 üzenetére
Pl itt van par nekem zavaro tenyezo.
Masnak a WiFi problemazott, es sokat dobalta magat.
Sok kis bibije van meg, de sokaknak ezek fel sem tunnek. Mindenesetre a 6-os sokkal kiforrottabb rendszer. -
törölt tag
válasz
Joe.36 #27690 üzenetére
A MM stabilabb, szebb, (szerintem jobb az akkuideje) bár ez ízlés kérdése. Hiányzik pár dolog belőle amit haton megszoktam(kamera időzítés gy.kapcsoló,oldalra csúsztatható gy.kapcsolók a stat baron a kamera felülete sem tetszik. Nekem az újdonságok, a kicsit fakóbb felület nem tetszenek, vagy hasztalanok, amit elvettek az meg hiányzik. Előbb utóbb megy fel az N de még pár frissítést megvárok.
Eleinte ugy éreztem, hogy jobb az üzemidő, gyorsabb az ujjlenyomatolvasó de aztán elmúlt ez is. -
-
toka96
tag
válasz
Joe.36 #22847 üzenetére
Hát már késő, kb. 2 hete vettem, de ha megcsináltatom berakom valamilyen brutál tokba, hogy ne legyen baja
. Pedig mindig vigyázok a telefonjaimra. Szemeztem egy clear view tokkal pont tegnap, de végül nem vettem meg, mondván lesz majd jobb ajánlat is. Ez a 90k meg nagyon sok egy érintőért...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Joe.36 #20321 üzenetére
Jah én is az voltam...türelmes, de most csak annyit tudok mondani, akkor csak várjatok... :-)
Az egész művelet full wipe és flash kb negyedóra és többet nem függsz senkitől.
---------------(#20322) leslien
Egyébként a xeu nem merül, sőt, csak én csesztettem most nagyon sokat, este 70%-on dobtam félre. , soha nem kapcsolom ki,
BT, wifi megy non-stop, most 69%, ettől függetlenül az android rendszer 40%-ot mutat, ami már kész baromság ezek szerint, de majd letiltom azokat is. -
tjokai
senior tag
válasz
Joe.36 #17651 üzenetére
Én eddig szerettem a Samsungot de most csalódtam a márkában. Olyannyira, h jelenleg úgy érzem, többet nem is nagyon szeretnék Samsungot.
Nem érzem azt, h jobb lenne a többi piacon kapható kategóriabeli telefontól. A kijelző képminősége valóban rendben van. Az Edge funkció a mobilipar egyik leghaszontalanabb találmánya, az ég világon semmi gyakorlati haszna nincsen, inkább csak hátránya, megfogni is nehéz úgy a telefont anélkül, h véletlenül ne indítsd el az Edge funkciókat. Az "Always on display" funkció valóban jó dolog és a vízállóság is jó dolog, de haszna igazából annak sincs....nem tudom van e olyan ember aki fürdeti a telefonját esténként, vagy arra izgul h szakadó esőben telefonál vele, lássuk be, ez is egy nélkülözhető funkció. A kamerája és az akku üzemidő rendben van azzal nincs semmi baj. A VR technológia meg kb egy szinten van az Edge funkcióval, a parasztvakításon és azonkívül h villogni tudjon vele a tulaj, semmi értelme nincs. -
tjokai
senior tag
válasz
Joe.36 #17519 üzenetére
Sima S6-om volt, imádtam, semmi bajom nem volt vele! Ha választanom kellene a sima S6 és az S7 Edge közül, biztosan az előbbit választanám, gondolkodás nélkül!
A Suzuki meg igenis jó autó, faternak is az van(Liana), a nála töltött 10 év alatt nem költött annyit rá, mint én a Fiatomra az elmúlt félévben -
Marquess
tag
válasz
Joe.36 #17347 üzenetére
Köszi az infót .
Kicsit még várok hátha kijön az a bizonyos S7edge Coral blue szín meg,hogy mi lesz a hívás gondokkal...Persze mindenki mondja hogy csak néha gond meg frissítés kérdése,de jelenleg ez most nekem nem lenne a legjobb....annyira most úgyse sietek telefont venni,addigra meg csak lesz valami újdonság... -
Marquess
tag
válasz
Joe.36 #17225 üzenetére
Tegnap néztem youtuben videókat a s7 edgeről After 5 month used....és megint hárman is azt mondják,hogy nagyon gyenge a telefon hangja és hogy a s6 edge jobb volt.. komolyan nem értem....valaki azt mondja hogy jobb valaki meg hogy szar.... Elméletileg a S6 egdbe is Mono a hangzás nem?
-
Marquess
tag
válasz
Joe.36 #17225 üzenetére
Nah ja.... meg sajnos az s6 edge akksija nulla ..állítólag napi 2x kell tölteni....Igazából filmezésre,zenélésre,fényképezésre ,meg netezésre használnám a telot....Jó..csak annyi mindent írnak,hogy ez szar benne meg az nem jó... akkor sporólok egy kicsit és karáconyra meglepem magam ,főleg ha addigra kiadják a Kék színűt
-
-
mts
tag
válasz
Joe.36 #16884 üzenetére
Nekem inkább kevesebbet. A frissítés óta az éjjeli óra már nem jelzi aki az ébresztés idejét (ha be van állítva) hanem csak egy kis ikont tesz ki és a dátumot írja helyette. Nem is értem mi a francért nem lehet személyre szabni. Kár, hogy a régi verziót nem lehet visszatenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest