- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhommel
csendes tag
válasz
envagyok #53342 üzenetére
Én rendeltem hozzá kétoldalú ragasztót, szerszámokat a cseréhez, sztem fogok hátlapot is, van választék bőven az alin. A múltkorában rakoncátlankodott a telefon, lefagyogatott úgy gondoltam beszerzem hozzá a cseréhez szükséges dolgokat, de viszont akkut gyárit tennék bele ha cserélném! (Hála az égnek csak szoftveres baja volt factory reset meg az odinos frissítés helyrerakta)
-
-
-
Don't Panic
senior tag
válasz
envagyok #31926 üzenetére
UGYAN EZ van nekem is mármint hála ég csak a hálózatot dobálja random sim csere a héten volt ott tartok h szervizbe viszem de kb 2 hónapos a teló. én már 1ből 7 es droiddal használtam és az eleje óta van a hálózat mizéria ( telenor) T-s havernál nincs ilyen, a telóm független ha találtál valami megoldást írd meg légyszi. azóta én is csináltam full gyári vissza állítást de nem segített minimális appok vannak a telómon semmi extra kizártnak tartom h egy app zavarna be.
Ma pl Allee ban fosta el magát a héten metróztam is jártam keltem és direkt figyeltem erre ma bumm van iszonyat para
-
Leslie1966
senior tag
válasz
envagyok #31926 üzenetére
Nekem is Telenoros a telefonom, én BTU CSC-s legfrissebb rommal használom, a Telenoros CSC-t kukáztam, próbáld meg, hátha jó lesz.
Előtte és utána is factory reset erősen ajánlott, SIM-et, memóriakártyát vedd ki fleshelés előtt, csak mikor kész a rendszer akkor helyezd be újra.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
envagyok #22832 üzenetére
Én így használom a telefont az autóban, vagyis AUX-on.
Mind zenét így hallgatok, mind a hívásokat így kezelem. Semmilyen gondom nem volt még vele.
Esetleg próbáld meg megnézni a mechanikai kapcsolatokat, vagyis a KÁBEL-t, annak csatlakozását (az autó "oldalon" is) illetve a jack csatlakozót, hogy nem koszosodott, szöszösödött-e be. -
gerner1
nagyúr
válasz
envagyok #22244 üzenetére
MKVToolNix A mit, hogyan ... az nem éppen 2-3 mondat. Én évek óta ezt használom, nálam bevált, bár vannak olyan műveletk, amelyekhez a S.Vegas Pro -t használom, de biztosan vannak más alternatívák is.
-
Kasya
nagyúr
-
válasz
envagyok #13625 üzenetére
A szoftverben lehet valami, az akksirobbatásokból az első 100%, hogy kamu, a második is erősen kérdéses.
#13626: ez így hazugság, a kettőből az egyik hivatkozott eset egy héttel az illetékes kínai bejelentés előtt "történt", és persze az "elpárolgott" logó esetére sem kaptunk magyarázatot, csak annyit, hogy Japánban nincs logó a telókon. Persze... Helyesbítve: "a megjelenést megelőzően többen számoltak be...
"
Linkként nem megy a beszúrás? Nálam ahogy az sgs2-t upgradeltem 2.6-ról 4.1.2-re "hirtelen" használhatóvá váltak a PH!-s smiley-k és módosítók
-
válasz
envagyok #12992 üzenetére
Azt el tudom képzelni, hogy nyúzza az akksit (bár ez akkoris kicsit extrém, mondjuk max képernyőfényességgel társítva tudom elképzelni a dolgot). A 2g lassú, a modern weboldalak pedig tele vannak szeméttel, pillanatra se hagyják pihenni a modemet. 3-4g nem elérhető a környéken?
Más, ha már mobilnet: az normális, hogy manuálisban nincs 4g only mód? Nálam ezek vannak:
4g/3g/2g auto
3g/2g auto
3g only
2g only -
-
válasz
envagyok #11984 üzenetére
A fit lehet bűnös, a mail is gyanús, de nem vagyok benne biztos.Én a legelején végigmentem az appokon és mindent kilőttem, ami nem kell, és nem is volt semmi extra merülés. Pár dolog azóta változott, el is kezdett rosszalkodni a gépezet, úgyh újra nagytakarítást fogok tartani.
P.S.: az utóbbi ~22 órában ultra power saving-es készenlétben 7%-ot (250mAh) merült a teló zéró SOT-tal, ez úgy néz ki, rendben van.
-
válasz
envagyok #10201 üzenetére
Azért az izzadság és a tenger picit más kategória.
Egyébként nem maga a tény árt neki, ha tenger vagy klóros vízbe kerül, hanem az, ha rendszeresen, illetve többször. A szavány pontos és a kijelentés is, hogy vízálló, viszont ha többször van kitéve ilyesminek, akkor főleg a gumi elemek megsínylik a dolgot akkor is, ha kimossa az ember csapvízzel.
Ezzel együtt is valószínűleg be lehet vinni tengerbe is játszadozni és utána amint lehet lemosni és hagyni megszáradni, nem lesz baja. Ha viszont egy hétig minden nap ez megy, az esély egyre nő a beázásra.
-
válasz
envagyok #8135 üzenetére
"Valakinek van Gear vr?" Van!
"Melyikkel kompatibilis az s7edge?" Amit hozzá adtak"3d filmeket nasról lehet vele játszani?
Dual Ac-s wifi sebesség elég bd ripekhez?
Hangot van lehetőség kitolni házimozira?
3d mvc is megy, vagy csak sbs?
Mennyire folyamatosan játszik 23.97, és 24 p filmeket?" Wut?"Alapjaiban milyen moziélményt nyújt?" 1x jó buli, a kép eléggé pixeles és kicsit homályos is lehet. Nem egy IMAX
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
envagyok #8017 üzenetére
Köszönöm a bizalmat...
Nem. Nincs sötétre állítva a kijelző...
Na bevette a Telemax. Remek lesz. Állítólag előfordul néha az ilyen, és kijelzőt fognak cserélni benne. Verem a seggem a földhöz, hogy egy 1,5 hónapos telefonom lesz, amit ki tudja hogyan barmolnak össze. Kösz Samsung. Kérdem vízállóság megmarad? Persze, ez gyári szerviz. - ezt valahogy nem tudom elhinni...
-
-
Loboda
senior tag
válasz
envagyok #7520 üzenetére
Nem tud a készülék alvó módba menni!
Sajnos ez egy ismert hiba, ami több készüléket is érint, köztük a mieinket is!
Egy Google frissítés szétcseszett valamit és még nem javították ki!
Lehetséges megoldások, Google alkalmazás frissítésének a törlése, Goggle play service frissítése a legújabbra (nem a Play áruházból), valamint a készülék újra indítása, töltés után (nekem ez szokott segíteni)!Elég sokat beszéltünk róla, kicsit vissza kéne olvasni!
-
MartOOn
addikt
válasz
envagyok #7457 üzenetére
Ezt en sem ertem, hogy AOD-n miért nem lehet ejszakara kikapcsolni? Ez komolyan nem merült fel mint igeny a tesztelés során? Ha ejszakai órát akarok arra van lehetosegem de ha sötét kijelzőt akarok arra nincs. Illetve csak az hogy ki-be kapcsolgatom az AOD-t. Perfekt. Nappal kell de ejszaka nem. Remelem beleteszik egyszer. Most en ugy oldom meg hogy a fenyerzekelore rakom a papirzsepis csomagot. (nem 100-ast
10-est)es igy azt hiszi zsebben van es eltunik.
-
Risard
aktív tag
válasz
envagyok #7392 üzenetére
Mert az külső program nélkül is úgy működik ahogy kell! Nekem egy kínai ablakos olyan volt hogy indokolatlanul feltolta a fényerőt csukott állapotban össze vissza jelzett!Volt hogy a feltett program után formáznom kellett a telót annyira jól volt megírva! 3 kínai tok után vettem gyárit! Hibátlan! Igaz ez még note 4 volt lehet fejlődött kína de ha már veszel egy ilyen telót akkor szerintem ne ezen akarj spórolni!Persze ez egy pár elcseszett tok után gondolom én is így s persze magánvélemény ez is
-
Risard
aktív tag
válasz
envagyok #7390 üzenetére
Hát elvileg kaptál hozzá egy programot! Qr kódos papír formályában! Legalább is régen így volt a kis kínaiaknál! De ezek nem annyira jók s nem is úgy működnek mint a gyári! Nem sajnálnám a gyárira a pénzt vagyis szerintem nem szabad! De a progi tipp s magánvélemény is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest