- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas1997
csendes tag
válasz
Tsebacsi #53623 üzenetére
A telefonnak semmi baja. Nem ezzel adtam le. Beéges miatt volt kijelzőcsere. Azzal nincs gond. Már megnéztem. Egészen biztos, hogy szoftver lesz.
gerner1: ha ezt tavaly sikerült nekik kivitelezni abban az egy hétben mikor kamerát cseréltek, akkor lehet. De ha most a térerőtől eltekintek, attól még fagyogat...
KTibxx: valószínű ezt csinálták a szervizben (belakott, ujjlenyomattal levédett nougatos telefon lett leadva, és egy full üres mindenféle kezelési tanácsokat feldobó jött vissza...
stefi68: köszi! Ezt kerestem
Itt TWRP-ből telepithető rev.2-t nem látok. De van rev.1-2 rom. Ha jól értem, ha ezt felrakom, utána mehet az odin a gyári rommal? Gondolom többfájlos gyári rom kell. -
gerner1
nagyúr
válasz
Tsebacsi #41657 üzenetére
A screenshot készítésekor, nem volt valami "combos" a térerőd. Amennyiben a napi használatod, túlnyomó részében ez jellemző (tré térerő), akkor ez az egyik oka, a merülésnek. Az ébren maradást okozhatja valamilyen app is, vagy beállítás. Ez utóbbiakat is érdemes átvizsgálni, és természetesen Jack Oneill által javasolt gyorsítótár törlés is ajánlott (wipe cache partiton), amelynek gyakoriságát, érdemes a napi NET-használat mértékével egyenesen arányosan ütemezni. Tehát, ha plö valaki naponta minimum ~1,5 órát pöfakönyvezik, és megnéz minden frissen feltett képet, és posztolt videót, stb, + vastagon használja a pofa-messenger -t, instát, wiber, youtube -t, akkor könnyen lehet olyan állapot, ami akár a gyorsítótár napi szintű törlését is indokoltá teszi. Jelentősen feltelt gyorsítótárral az OS sem, és az app -ok sem tudnak optimálisan működni, és ez miatt (is) jobban pörög a SoC, mint szükséges volna, ami többletfogyasztást eredményez. Tehát, az akku elhasználódáson (vagy esetleges hiba) felül, ilyen okai is lehetnek a "merülésnek" ...
-
leslien
nagyúr
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Tsebacsi #26229 üzenetére
Megbocsass, de marhara nem ertek veled egyet. Ha nem a mi dolgunk,mit csinaltok a penzetekkel,akkor megis mi a retekert kell publikalni nekunk,hogy ennyi es ennyi ido mulva 300 ezerert ilyen es ilyen telot vesz valaki. Nem azzal van a baj,hogy veszi,bar szereny velemenyem szerint ez beteges,hanem azzal,hogy semmi kozunk az anyagi helyzetehez,ergo ne verje nagy dobra mindezt ugy,mint ha a vilag legtermeszetesebb dolga lenne.
-
válasz
Tsebacsi #26213 üzenetére
kijelenteni, hogy valamit nem lehet megunni fél év alatt se, az hazudik vagy pedig nem lát tovább a saját orránál...
Na igen, nekem 4 különböző telefonom volt tavaly, bár tény, hogy nem érzem azt, hogy az S7 edge-ről, amit novemberben vettem, váltanék az új Note megjelenéséig.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Tsebacsi #26182 üzenetére
Én meg tudtam (bár decemberben még reménykedtem, hogy most másképp lesz, hát a nagy l...szt), hogy csak új készüléken találkozok az új "édességgel", mint eddig mindig. Nem tudom milyen lesz az S8, nyilván a megjelenése napján megveszem, de az apple nagyon készül a 10 évfordulós ájfonnal és nagyon rebesgetik, hogy valami hájtek kütyüvel jönnek ki, tehát kíváncsi leszek, hogy a note7 blama után és az új iPhone között mit virítanak majd...
Nyilván nem lehet átlagos mobil majd, és remélem nem annyit tud majd felmutatni, hogy az antutu 200 ezer körül lesz, szóval ilyen afféle felturbózott s7. Ezt az S7-et én már nagyon unom, de szinte semmi nincs, amire váltanék, csak a Huawei M9 porsche a 6GB és az amoled miatt, de fél milliót az a telefon kicseszettül nem ér, bár szép nagyon. 300-350-ért váltanék rá... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Tsebacsi #19270 üzenetére
A kereket sem fejlesztik tovább. A kör nem lesz kerekebb. A jó nem lehet mégjobb, mégjobb és mégjobb. Ebben a szürreális világban nincs rendes kifutási idejük a dolgoknak. Alig jön ki pl egy telefon, már várják a következőt. Nonszensz.
A 6.0 alig múlt 1 éves es néhány dizajnbeli változás miatt ugy várják mint a messiast.
-
Keem1
veterán
válasz
Tsebacsi #19270 üzenetére
Részben igazad van, de siettetni akkor sem érdemes.
Aki pedig kicsit utánanéz a dolgoknak, az meg tudja úgyis, hogy egyik gyártó se nagyon szereti a frissítéseket. Addig vagy jó, míg kicsengeted a telefon árát, utána már csak egy szükséges rossz vagy a gyártó szemében.
Akinek a frissítés a legfontosabb, az vegyen Nexust / Pixelt, 3 évig az elsők között kap meg minden frissítést, a legapróbbtól kezdve az új édességig.(#19272) TODI1111
Elsőként adták ki a bétát = hemzseg(het) a hibáktól
Utoljára adják ki a véglegeset = sok volt a javítanivaló = korán adták ki a bétát -
RSteve
tag
válasz
Tsebacsi #16513 üzenetére
De nekem nem tűnt fel hogy más lenne mint eddig, én ugyanúgy csak nem látom az értesítéseket mailről, fb-ről, amiket a Note 7 tudott.
JA hogy a Mobilarena most jutott el addig hogy írtak egy cikket ezekről a lényegtelen változtatásokról. Azt hittem már hogy végre jött egy kibővített Note 7-hez hasonló funkcionalitású AoD.
-
laci0530
senior tag
válasz
Tsebacsi #13782 üzenetére
Mostmár engem is. Pedig sosem volt iPhone-om, de ilyen ügyfélsemmibenéző hozzáállás mellett (közben az ellenkezőjét hirdetve) lehet, hogy kipróbálom. Bár a Note7 lett volna a következő, elő is rendeltem, de a széria visszahívása és a jelenlegi telefonom szervizes tapasztalatai miatt inkább lemondtam. Imádtam a Note szériát pedig. Most meg lassan már egy hónapja nézem az S7 edge hűlt helyét a 12 db. üres tokkal, amit vettem hozzá. Ehh..
-
-
válasz
Tsebacsi #10599 üzenetére
Nagyon sok visszajelzést kapott a Samsung tavaly az S6 Edge kapcsán, mert globálisan barmolta szét a Clear View tok az Edgek kijelzőjét fólia nélkül.Jelen esetben ugyan azt a tokot fólia nélkül kiadták. Miről beszélünk?
Miért nem adnak ki gyárilag fóliát a telefonra? Vagy miért nem csinálják erősebb üvegből a kijelzőt?
Ez egy csomó kérdés, amire lenne ésszerű válasz, de sajnos nem mi adjuk ezt meg.
Nekem akkor nem volt egy kijelzőmmel sem probléma, amikor belecsúsztathatós tokban használtam a telefonomat. Sose vettem rá fóliát. Volt egy szép bőr tokom, plüss belsővel és ennyi. Egy mikrokarc sem volt rajta. -
Gery0505
aktív tag
válasz
Tsebacsi #10257 üzenetére
Igen az a kék LED nagyon tud világítani. Én is áttettem a wireless töltőt egy olyan helyre ahol nem zavaró. Első éjszaka 7-8db. papírzsepit tornyoztam fel a kék LED elé hogy ne világítson a szemembe.
Még a 2000-res évek elején amikor bejött a kék LED mánia, mindenbe azt tettünk, így a készülő erősítőnke is. Aztán az első este jöttünk rá hogy ez nem volt túl jó ötlet. Én kicseréltem egy halovány pirosra, haverom elegánsabb megoldást választott: ráragasztott egy használt rágót. -
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
Tsebacsi #7862 üzenetére
Best buy headset szerintem. Van egy Piston 3-asom is, de a Hybrid jobban szól, illetve minőségibb az anyaghasználata.
-
lalika740
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest