Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
No, hogy Én is hozzáírjak a témához. Hála Istennek nekem nincs anomália, hogy eldobálja a térerőt és nem tudnak elérni. Engem iszonyat idegesít, hogy nagyon lassan épül fel egy hívás. Ha 4G/3G/2G autón hagyom, ugye akkor próbálja a teló a lehető legjobb hálózatot választani. Nos mikor indítok egy hívást ez jobb esetben csak 3G re vált le, rosszabbik esetben 2G ismertebb nevén EDGE. Ez idő alatt kereken 4 másodperc telik el míg a telefon felépíti a vonalat és elindít egy csörgést. EZ szerintem nagyon ciki, nem telefon hibája. Így muszáj vagyok 3G használni, mert ahogy elindítom 1-2 másodpercbe kerül. Teszteljétek nyugodtan. De hogy ez senkit nem zavar, csak 4 másodpercig hallgatom a csendet.
-
Gergőkee
aktív tag
Mindegy, akinél előjön a probléma, legalább tudja, hová nyúljon (4g off). Én hetekig szívtam, mire rájöttem 3-4 éve, hogy ez a gond. Egyébként meggyőződésem, hogy mindenkit érint a probléma, csak aki nem fogad sok hívást, annak akár sohasem jön elő. (Nálam napi 30-40 bejövő hívás van, ebből a problémás 4g miatt kb kétnaponta jött az sms, hogy elérhetetlen vagyok/voltam). Ez is főleg autóban.
Ott egyébként sosincs baj, ahol erős a 4g, és a 3g is, amire híváskor levált a mobil.
-
RaveForce
veterán
válasz
Joe.36 #10890 üzenetére
voip-ra nem szoktam használni, egyszer próbált valaki hívni viberen amikor 4G-n voltam, és nem bírtam fogadni
felvettem volna és szétkapcsolt, akkor jöttem rá, hogy a T tiltja
bár nem nagyon basztak ki velem, mert azon az egy híváson kívűl amúgy se használom, de nem kizárt hogy így van, meg, hogy a másik 2 szolgáltató akkor engedélyezi is ugyebár, de böngészés, messenger, spotify, youtube esetén nem éreztem különbséget a 4G javára(jó nyilván a YT gyorsabban bepufferelt, de nem volt érezhető élvezhetőség-ügyileg
)
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Szellem. #10880 üzenetére
Nem telefon függő. Akkor játssza el, amikor hívás miatt 4g-ről átáll. Sony z3 compact és m4 aqua is ezt teszi. Sőt... A cégnél már senki telefonja sem lóg 4g-n. (Szigetszentmiklós, Érd, xxii, xi ker.)
Egyébkét mire nem elég a 3g? Telefonon töltesz le (mobilnettel)?
Szerk.:
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy aki hőbörög, az miben szenved kárt a 4g kikapcsolásával. -
-
VIBO
őstag
Milyen tokot ajánlotok?
-
Joe.36
addikt
válasz
Galahed #10872 üzenetére
Nekem megvolt ez a hiba Tmobilos vagyok naponta 4-5 nem fogadott hívásom volt napokig, baromi idegesítő volt, apn alaphelyzetbe állítása nálam teljesen megszüntette a hibát ! Másnál meg nem.
Z1C. ZENFONE 2, nem volt ilyen gondom, S7 volt, most nincs.
A lányom Galaxy Grand Prime telefonját át kellet állítani 3G-re mert 4G-n nem lehet használni, alig lehet elérni. -
boeing
őstag
válasz
Galahed #10872 üzenetére
Nekem meg olyat mondott a Telekomos kis csaj,mikkor alá irtam megint 2 évet,hogy látta hogy csak 500Mb csomagom van,és hogy ha váltok nagyobbra a 1gb akkor valami teljes értékü 4g lte valamim lesz.Nem nagyon figyeltem oda de ez meg maradt bennem.Hogy ez kamu vagy mi,azt nem tudom mert maradtam a eredeti csomagomnál.
-
Galahed
senior tag
válasz
Joe.36 #10871 üzenetére
Mint már irtam, nem minden telefont érint a hiba. Gondolom chipset-je válogatja, hogy melyik mennyire kényes rá. Itthon van most egy Sony Z3 compact, azt nem érinti, van mellette egy Blackberry azt igen. És persze a Telekomos S7 edge-met igen...
A telenor és a telekom közösen fejleszt , a Voda külön. Ott nincsenek is ilyen problémák (vagy nem tudok róla, de a neten csak a telekom-telenort irják. A közös lónak túrós a háta, de legalább a cégek egy csomó pénzt megtakarítottak, cserébe fele olyan stabil a 4G jel náluk mint a Vodánál...
Az APN-nek ehhez elvileg semmi köze, ez egy hivásfelépítési hiba.Híváskor a telefonok nagyon nagy része megszakítja az internetkapcsolatot, igy tökmindegy az APN léte- nemléte...Kényszeritett 4G-nél nem jön elő a hiba, de vidéken, illetve olyan helyeken ahol a torony leterhelt (vagy gyenge a 4G ) ott bizony az automatikus hálózatváltásnál (vissza 3G-2G-re, már jön is a hiba- vagy az sms).
-
-
-
Joe.36
addikt
-
INMOTEP
őstag
válasz
Finaly #10863 üzenetére
Megnyugtatlak hogy pl Iphone nál is igy van ,ha korábbi készülék mentést állítasz vissza .Azis elkezdi zabálni az akkut ,olyan appok fájlok kerülnek vissza ami feleslegesen használja a processzort .Valami clean progit keress rá szerintem ,lehet kitisztítja a felesleges fájlokat és javulni fog valamit
-
Finaly
tag
Nekem normálisan bírta az akksim, addig a pillanatig amíg nem csináltam egy adathelyreállítást a régebbi Note5-ös adataimról. Visszaállította a beállításokat, az applikációkat, és most nekem is rohadt gyorsan merül a telefon... Pedig ennek 3600-os akksija van, a Note5-nek pedig 3000-res, szóval tovább kellene hogy bírja...
-
Sziasztok!
Nekem a múltkor is bizonyított már a telefonom,de most minden elvárásomat felülmúlta akku terén. Elégedettségem kipipálva.
Az éjszakákat leszámítva folyamatos mobilnet/wifi volt rajta,facebook,messenger,közben kis egyszerűbb játékkal,zenehallgatással,és egy kevés telefonálással/smsezéssel. Szombat reggel vettem le töltőről,azóta töltőt nem is látott,és ma még hazaérek vele melóból,aztán kap enni... -
sb
veterán
válasz
Silenzio #10859 üzenetére
Ma pl. nálam se rossz éppen. 1 óra kijelző, 20 perc beszélgetés: 80%.
@leslien:
Utánanézek, még nem tiltottam semmit. Az érdekelt volna, hogy van-e specifikus rom amiről tudott, hogy szar/jó ilyen szempontból. Ill. vmi app amivel meg lehet nézni mi eszik/kelti fel. Roottal tudok én is, de anélkül... -
Silenzio
addikt
Nekem reálisabb ugyanazzal a rommal. 50p kijelzővel 82%, de ebben benne volt kb. 35 perc FB Messenger, meg lerántottam kb. 3 gigányi játékot 4G-n, kb. 3%-ot merült az egésztől. Kiváló.
(Mint kiderült, a T nyár végéig korlátlan netezést biztosít. Ügyintézőm szerint az böngészés, de a jelek szerint nem, mert 1 GB van a csomagban.)
-
Potenza
csendes tag
Na ez jól hangzik kb ennyit kell nálam is bírnia más extra igénybevételt nem
Mintha láttam volna hozzá tokot ami 10m ig állítólag vízálló. Én anno benyestem a Sonyt a tengerbe és érdekes módon azt bírta igaz a Füles csatlakozónál volt némi gubanc a sós víz miatt mintha zöldes oxidációs réteg keletkezett volna rajta, de kitöröltem és ezzel meg is volt oldva.
Olvasgattam az adatok visszamentését is, na ez engem nem fenyeget minden oda lett
Viszont ebből tanulva majd rá kell jönnöm hogy lehet menteni a telefon számokat illetve képeket ,mert ezt még sose csináltam. -
RaveForce
veterán
hogy mi
nekem is volt anno olyan telefonom amire volt biztosításom, szegény sajnos meg is tört alul, addig tökéletes állapotban volt, 18-20K önerő ellenében kaptam egy újat, azt mondod manapság ez úgy nézne ki, hogy ha összetörik, befizetem az önerőt, és lehet, hogy egy leharcoltabbat kapok, mint ami volt? azthiszem ott borítanék asztalt helyben...
-
sb
veterán
válasz
Jacksonrodeo #10852 üzenetére
Ez nem az átlag felhasználásom, az kb. napi 3 óra.
Képernyőidőt nézek, az itteni teszt alapján kb. 6 óra reális elvárás míg a fenti kép alapján kb. 3 óra lett a vége.
De volt már 2-2.5 órásom is 10%-ra merülve. És ami a legfontosabb, írtam, hogy hullámzó, tehát volt már 5-6 órás screentime-om is egy merítésre.A felhasználás ugyanaz: telefon, némi levelezés, böngészés, néha 10-15 perc navigáció.
- Nincs fent facebook, viber, skype, semmi nagy fogyasztó app.
- A BT, GPS kikapcsolva amikor nem használom (tehát 98%-ban), mobilnet folyamatos és a wifi is megy nagyrészt.
- Pár app van fent, nincs telerakva. Abból is a nagy rész hibernálva van a gyári app-pal. Vagy mi... néha előjön egy app, hogy a 3 napja nem használt alkalmazásokat fagyasztja vagy vmi. Kb. 20db aktív alkalmazás lehet a lista szerint.
- Éjszakára ha kilövöm a wifit, mobilnetet akkor 1-2%-ot merül, tehát az rendben van látszólag.Kb. 1.5 hetes a telefon amúgy, belakás se nagyon volt még, a régi appokat, adatokat se toltam még rá, ezért is van most még ilyen visszafogott használatban.
-
sb
veterán
Merülés kérdésben továbbra is várnám a javaslatokat, hogy root nélkül hogy tudnám megnézni pontosan mi ébresztgeti/szívja le a telefont.
Itt egy shot kb. 1 óra screentime után:
A vége 3 óra körüli lett és látszik, hogy több sw is hasonló arányban merítette, mint a képernyő.
Közben pedig kb. semmire nem használtam, csak átlagosan: 10-15 perc telefon, némi böngészés, levelezés.Azt is várnám, ha van tuti ROM ami nem merül (mert szvsz ez inkább ROM hiba lesz). Jelenleg a legfrissebb T-s van fent: U1APEQ
Köszi!
-
Keem1
veterán
válasz
Potenza #10838 üzenetére
Nyugi, ha nem búvárkodni akarsz vele, akkor vízálló
Az elmúlt több, mint egy hónap alatt áztam már el a telefonommal, fröcsköltem le vízzel, öntöttem le sörrel, ami után vízcsap alatt elmostam. Ez utóbbi (csap alá tétel) már többször előfordult, plusz megmártóztattam a fürdőkádban is. Ezek alapján kijelenthetem, hogy általános hétköznapi értelemben vízálló.Viszont a szeptemberi törökországi nyaralásig be fogok szerezni egy vízálló tokot. Ha csak azt az egy hetet bírja ki a tok a sós vízben, már megérte, addig se a telefont eszi a só. Tiszta édesvízbe viszont bármikor beviszem, ha úgy adódik. A vízálló tok már csak azért is hasznos, mert van csuklópántja. Tavaly Egyiptomban egy vízálló kompakt fényképezőgépet majdnem örökre a Vörös-tengernek adományoztam, nem tettem fel a csuklópántot, jött egy hullám, ami kisodorta a kezemből a gépet. De a békatalp segítségével "felrúgtam" a kezemhez.
-
viera
őstag
Még annyi,hogy nem nagyon érdekli őket ha lemondod.A telefonba közölték,hogy a Telekomnál tudom lemondani.Nekem amúgy sem kell (főleg ezek után) én nagyon vigyázok minden cuccomra.A Z3 sem nálam tört össze hanem akinek kölcsön adtam.Nálam a Z-s telókon még egy hajszálkarc sem volt,pedig azok is elől-hátul üveg.
-
viera
őstag
válasz
Gery0505 #10844 üzenetére
Idén májusban a Z3 telóm összetört elég rendesen,annyira, hogy javítani sem lehetett.
Pont azon a héten akartam lemondani a biztosítást mert akkor már meghírdettem.
Azért szerencsém is volt,hogy még volt rá.Nagyon nem is idegeskedtem mert gondoltam kapok újat,vagy választhatok másikat mert már nem lehetett kapni.
Jeleztem a biztosítónak,el is vitte a futár de furcsa volt amikor hívtak rá 3-4 napra,hogy küldik a telefont.Na,gondoltam szereztek egy újat valahonnan.
Amikor megjött akkor döbbentem rá,hogy valahonnan szereztek egy használtat.
Nem volt rossz állapotban,de azért kicsit karcos volt meg kopott.
Amikor felhívtam őket,hogy ez mi azt mondták,hogy nem kötelesek újat adni.
Na ezután lemondtam kapásból 3 telefon biztosítást.
Bocs,ha hosszú voltam de gondoltam megosztom veletek.
Ha esetleg valakinek baja van a telóval és úgy gondolja összeteöri úgyis kap egy újat akkor inkább ne tegye mert használtat fog visszakapni.
Ez valószínűleg a sok visszaélés miatt is van. -
viera
őstag
válasz
Joe.36 #10837 üzenetére
Na igen,azokra az ajtókra nagyon kellett vigyázni,hogy ne kerüljön por alá mert akkor nem zárt jól.De biztos volt amelyik amúgy is kicsit elállt.Nekem ezzel nem volt gondom soha,pedig 5 db Z-t fürdettem meg a Balatonban. (Z1-Z3-Z3C-Z5-Z5C)
De lehet,hogy szerencsém is volt.Igaz,volt mindegyikre biztosítás ezért is vittem be bátrabban a vízbe,de az S7E-et ha meglesz nem hiszem,hogy beviszem mert nem fogok rá biztosítást kötni,talán 1-2 hónapig amíg megszokom.Én csalódtam a biztosításban úgyhogy nem kell. -
-
Ákkk
addikt
-
VIBO
őstag
Hali
Sikerült vennem egy új fuggetlen silvert 150ert. Nagyon tetszik így s6 edge után. Eddig akksija sokkal jobb.
Szerintetek az atkoltozest hogy kellene megoldani?
Tok friss rendszerrel telepítettek újra mindent ami kell? Vagy valahogy át lehet tolni mindent s6 edgerol? -
Potenza
csendes tag
válasz
Joe.36 #10835 üzenetére
Nézd ezt ígérte anno a Sony is
por és vízálló majd miután megvettem kis idővel kiadtak 1 közleményt amiben mégse annyira vízállónak minősítették. azért kérdeztem hogy vannak negatív tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Na nem mintha búvárkodnék vele de a gyerek mellet előfordul hogy vizes lesz amikor medencézünk.
-
Joe.36
addikt
válasz
Potenza #10834 üzenetére
Az S7 Edge készülék IP68 szabványú, tehát por és vízálló, 1.5m mélységig 30 percig használható víz alatt. Ha ezen tulajdonsággal kapcsolatban valami probléma merülne fel (pl.: tömörtelen a telefon)
, akkor a készülék ez jelezni fogja és invitálni fog minket egy szerviz látogatásra.Nem Sony nem is kell bedugdosni a nyílásokat.
-
Akinek előfordult a hivás hibája annak fennáll még? Ha nem akkor mi oldotta meg pontosan?
Leírná?
Sim csere megvolt. Eddig a házamban fordult csak elő a dolog, ma meg a cégem székhelyén.
A szolgáltató (Telekom) azt mondja minden fasza. A Samsung még nem mondott semmit. Fura, mert az i6S-em sose csinálta és nem is csinálja. Az S7Edge igen. Valaki azt mondja, igaz neki más a szolgáltatója, hogy neki az i6 is csinálta. Szóval, akkor most mi van?
Kurv@ idegesítő. -
Joe.36
addikt
-
Potenza
csendes tag
Nekem egyenlőre a Spigen tok ami a legjobban passzolna így ránézésre.
-
merlin201
tag
Szia,
Nekem is Screenknight fólia van rajta már több mint egy hónapja ezzel a tokkal és nem tapasztaltam hogy feltolná a fóliát.
Amikor felraktam a Screenknight-ot és még meg volt a Spigen tok nagyon lassan raktam rá a telefonra és láttam hogy már el kezdte gyűrni a fóliát.Ekkor kicseréltettem egy átlátszó Griffin tokra [link] ami amúgy tökéletes ez sem gyűri a fóliát.
Utána vettem a Caseology tokot mert a külföldi fórumokon jókat írtak róla és jól néz ki.
Nekem bevált, You Tube-on videók is vannak róla és több fajta minta is elérhető belőle. -
INMOTEP
őstag
válasz
vadászcsiga #10799 üzenetére
Itteni gsm boltban vettem egy szilikon tokot és lefóliáztattam a kijelzőt is ,a tok megoldotta a véletlen érintés problémát úgynézki .Ez az Edge funkció kicsit betud kavarni a véletlenekben ,nem is tudom tok nélkül hogy lehet használni a telefont emiatt
-
-
kuruc01
tag
válasz
vadászcsiga #10818 üzenetére
Köszönöm megtaláltam.
-
kuruc01
tag
válasz
vadászcsiga #10812 üzenetére
Telefonról telefonra akarom,a relefonon nem találtam lehetőséget a szinkronizálásra a Google fiókkal.
-
Silenzio
addikt
válasz
bulikavagyok #10814 üzenetére
Exkolleginám szépen átnyomkodta aktiváláskor. T-módi. Én is mindig ezt tettem.
Most már emiatt nem resetelem, úgyh. kösz a tippet. Csekkolom.
-
-
Silenzio
addikt
A Samsung mobilokhoz még mindig jár az extra nagy felhőtárhely, mint régebben? Mit kell tenni hozzá, beregelni a honlapon? Előre is köszi a választ (sose használtam).
-
kuruc01
tag
Sziasztok! Új telefonba hogy lehet a böngésző könyvjelzőket átvinni?Chrome
-
taranis
addikt
válasz
taranis #10803 üzenetére
Amúgy a TMX egy Galaxy A5-öt küldött cserekészüléknek, ami meglepett azután, hogy valaki írta korábban, hogy S6 Edge-t kapott. Mindegy mondjuk, örülök, hogy legalább kaptam valamit.
(#10809) boeing: megnéztem, van egy itt, ha gond lesz, akkor már oda viszem személyesen
-
-
taranis
addikt
válasz
Gery0505 #10805 üzenetére
Ez már nem lehetséges, mert elvitte a futár. Mondjuk nem világos, hogy kinek kell mutogatnom a képeket. Régebben még szervizes jött ki, most már csak egy futár, akinek hiába mutatok bármit. A My Samsung oldalon meg nem látok képfeltöltési lehetőséget, csak szöveges üzenetet lehet küldeni.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
t72killer #10804 üzenetére
Amikor Unokaöcsém tabján cseréltem az érintőüveget, akkor maga az üveg került 50kHuf-ba. A szerviz munkadíja csak 4000.- lett volna. Szóval ha te veszed meg a kijelzőt és magad cseréled ki, kb. Te is itt fogsz tartani anyagilag. Maga a kijelző baromi drága, a szerviz nem tud sokat rátenni emiatt, mert akkor nem kéred a javítást.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
taranis #10803 üzenetére
Valószínű hogy kontakthibás lett a kijelző, vagy a meghajtó áramkör. Kontakthibára sajnos nincs műszer amivel ki lehet mutatni. Ha látszik a hiba, akkor szerencséd van, ha nem látszik akkor éppen érintkezik. Csinálj róla egy fotót amikor fennáll a hiba, de úgy hogy látszon az IMEI szám, hogy azonosítani lehessen a telót, hogy azt fényképezted le, és nem másikat.
-
sufni-kijelzőjavítás mennyibe fájhat? (tudom a hivatalos 100kHUF/300€ körül van), Arra gondoltam, h vennék egy reálisan (~200EUR) árazott törött modellt, sufniba megjavítanám - így relatíve olcsón lenne egy gari nélküli gépem, amit szabadon rootolhatnék, lesz@rva a knoxot.
-
taranis
addikt
válasz
taranis #10580 üzenetére
Rendeltem garanciafutárt, elvitte a telót a korábban jelzett problémával. Viszont elkezdtem aggódni, mert ez a csík hol látszik, hol nem. Mi van, ha a szervizben pont nem jön elő a gond, akkor visszaküldik, hogy semmi baja? Vajon van rá valami műszerük, ami kimutatja a hibát akkor is, ha épp nem látszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Canon EOS DSLR topic
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest