-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
jano6220 #29852 üzenetére
Korabban irtak ra egy megoldast, hogy a fejlesztoi menuben kapcsold be az OEM unlockert. En is ezt talaltam megoldasnak, ha az ember nem akar 3 napot varni (e szerint 72 ora).
-
glacious
addikt
válasz
jano6220 #29764 üzenetére
Erről írtam korábban, hogy nem szabad felelőtlenül recoveryből resetelni, mert bugos lehet.
Azt írja várj 24 órát, ha közben megváltoztattad, akkor még többet és internetkapcsolat nélkül nem fog működni.
(#29766) Kasya: Sony telóknál van/volt dedikált kamera gomb és touch block a kijelzőhöz, de én akkor se mertem a víz alaatt nyomogatni
-
Kispotter
tag
válasz
jano6220 #18668 üzenetére
Azt had kérdezzem meg melyik zsebben milyen anyagu ruhában hordod és miket szoktál dolgozni? Mert jelenleg nekem sincs fòlia rajta mert aztmondták vagy tok vagy fólia tok melett döntöttem és most használom fólia nélkül munka közben munkásgatyában egyébként villanyszerelő vagyok de eddig semmi karc nincs remélem így is marad.. ha nagyon karcosodna kitalálok rá valamit 🙂
-
Peet91
aktív tag
válasz
jano6220 #10270 üzenetére
Szia! Nekem is XEH rom van a telefonomon, és még nekem sem érkezett meg az OTA. Most csorog lefelé sammobile-ról, aztán felteszem manuláisan Odin-al. Igazából mivel a legidegesítőbb bugot(wakelock shit) nem orvosolja a legújabb rom sem, ezért nem gondolom hogy égetően szükséges lenne hogy minél előbb frissüljön.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hová lett 1000 mAh?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest