- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Gery0505 #49521 üzenetére
Figyi, nem akarlak kioktatni, de k*rvára ki foglak.
A kommented a jószándék vezérelte, ez világos, de eléggé irracionális (értsd: hülyeség) is, amit írsz, mert kihagysz egy fontos dolgot a számításból: sem az "élőhelyem" nem változott, sem a felhasználói szokásaim. Egy dolog változott, a főverzió. Eddig a "cella készenlétben" nevű förmedvény a lista alján volt a felhasznált akkuidőt tekintve, most a legtetején tanyázik 2x akkora fogyasztással, mint a kijelzőidő.
Azért az egyértelműség kedvéért megírom, hogy nem, nem vagyok messze a toronytól. Az otthonom is 300 m-en belül van, a munkahelyemtől meg kb. 20 méterre van. A kettő közt meg random.
Másrészt ez egy ismert hiba, XDA-n írják, hogy több ezren jelentették már a Samsungnak, csak épp leszarják. A spekuláció, miszerint egyedül az S9-szériát nem érinti, naponta felbukkan. Az "okosok" szerint direkt van a bug, és az S9-ről portolt custom romok esetében nem is jelentkezik...
Amúgy nem tudhattad, de 2013-ban a Telekomnak dolgoztam. Akkor jött be ide Pécsre a 4G, nagy izgalommal tesztelgettük. Aztán az Ericsson Telecom Server Platform nevű rendszerén dolgoztam, szóval elég sokat tudok a mobilinternet működéséről.
(#49520) egyedülülő olvass vissza, plíz.
-
Silenzio
addikt
-
Gery0505
aktív tag
-
laszlolczka
őstag
-
gerner1
nagyúr
válasz
Gery0505 #48551 üzenetére
Smart Switch visszapakolja az összes 3rd party programot is, csak azok adatait, és beállításait nem.
Visszaállítja a képernyő hátteredet, elrendezésedet, WiFi hálózatokat, SMS üzeneteket, stb... De, ha elindítod (akár csak próba képpen) akkor ott látod listában mindazokat, amelyekről biztosan lesz mentés, így vissza is állítja azokat.
Minden mást elmentesz manuálisan, egyenként, ahogy korábban már jeleztem. -
gerner1
nagyúr
válasz
Gery0505 #48541 üzenetére
Mindent mentsél le, ami fontos. A javát, mondjuk a Smart Switch -csel (akár mindjárt microSD -re, ha múgy is instant rendelkezésre áll a telóban...), a 3rd party programok adatait, beállításait pedig, egyenként, külön-külön, manuálisan kell megtenned.
Nincsen olyan app, amellyel root nélkül, 100% -os mentést lehet készíteni.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Gery0505 #46104 üzenetére
8.0 -át megkapjuk. Talán egy ~bő hónap. Bár, "felütötte a fejét" egy ápr.13 -as dátum, de azt -én- semmiképpen sem nevezném "biztosnak". Ezenkívül 100%, hogy nem az első napon kapja meg az összes régiókód. Így leszenk olyanok, akik hamarabb örvendhetnek majd, míg mások csak hetekkel később kapják csak meg...
6.0 -val indult a készülék, így a 8.0 lesz a 2. főverzió. Ezt jól olvastad, a Samsung -nál ez a gyakorlat (készülék megjelenést követően 2db főverzió frissítés).
A5 & j3,stb, ezek más vonal. Ezért kaptak azok 7.1 -et ⇒7.0 helyett.
A mostanában olvasható Oreo verziókhoz root kell. azok mind port -olt, vagy főzött ROM -ok.
-
válasz
Gery0505 #11521 üzenetére
Igen, ezen van a hangsúly. Ott kimegy a szerelő és megcsinálja. De az S7 E esetében nincs ilyen opció. Vagy nélkülözöd pár napra, hétre a készüléket, vagy utánajársz.
Csakis gyári szerviz jöhet szóba. De ahogy Te a kifogástalan javításra törekszel, törekedhetnének a gyártásnál is erre.
-
válasz
Gery0505 #11137 üzenetére
, pont ez a problémám, beleteszi egy szoros+kemény műanyag keretbe ahelyett, hogy a sarkokon vmi lágyabb, sokkfelfogó réteg lenne. Slusszpoén, hogy a keret még túl is lóg vmelyik bőrtokon, kvázi a bőr élre/sarokra érkezéskor semmit nem véd.
Ezért is lepődtem meg ~100hsz-el fentebb, hogy a 2m-ről betonra manapság bűvészmutatványnak számít, amikor az öreg telóm anno 8$-ért ebayezett natúr bőrtokja ezt nagyjából tudja.
Ennél legalább a tok túllóg pár mm-t a teló szélén, azaz a túllógó bőrdarab találkozik először a betonnal, sztem ő lesz a nyerő, valami jobbféle fóliával:
-
válasz
Gery0505 #11017 üzenetére
Köszönöm az ötletet.Azonban a probléma 2 helyen is jelentkezik.A házamban és a munkahelyemen is de ami a legfontosabb,hogy nem napi szinten hanem össze-vissza.A héten hétfőn és tegnap csütörtökön jött elő. Van amikor 1-1.5 hétig semmi.Jah és tegnap elérhető voltam és üzenetet is tudtam fogadni.Csak telefonálni nem tudtam de az is megoldódott azzal ami fura higy a feleségem küldött sms-t.
-
viera
őstag
válasz
Gery0505 #10844 üzenetére
Idén májusban a Z3 telóm összetört elég rendesen,annyira, hogy javítani sem lehetett.
Pont azon a héten akartam lemondani a biztosítást mert akkor már meghírdettem.
Azért szerencsém is volt,hogy még volt rá.Nagyon nem is idegeskedtem mert gondoltam kapok újat,vagy választhatok másikat mert már nem lehetett kapni.
Jeleztem a biztosítónak,el is vitte a futár de furcsa volt amikor hívtak rá 3-4 napra,hogy küldik a telefont.Na,gondoltam szereztek egy újat valahonnan.
Amikor megjött akkor döbbentem rá,hogy valahonnan szereztek egy használtat.
Nem volt rossz állapotban,de azért kicsit karcos volt meg kopott.
Amikor felhívtam őket,hogy ez mi azt mondták,hogy nem kötelesek újat adni.
Na ezután lemondtam kapásból 3 telefon biztosítást.
Bocs,ha hosszú voltam de gondoltam megosztom veletek.
Ha esetleg valakinek baja van a telóval és úgy gondolja összeteöri úgyis kap egy újat akkor inkább ne tegye mert használtat fog visszakapni.
Ez valószínűleg a sok visszaélés miatt is van. -
-
taranis
addikt
válasz
Gery0505 #10805 üzenetére
Ez már nem lehetséges, mert elvitte a futár. Mondjuk nem világos, hogy kinek kell mutogatnom a képeket. Régebben még szervizes jött ki, most már csak egy futár, akinek hiába mutatok bármit. A My Samsung oldalon meg nem látok képfeltöltési lehetőséget, csak szöveges üzenetet lehet küldeni.
-
Potenza
csendes tag
válasz
Gery0505 #10723 üzenetére
Csak én semmiféleképp nem akarok olyan tokot ami úgy mond zárt. jobban szeretem ha nem torzítja el.a telefon formáját .így mindenképp szilikon vagy valami nagyon vékony tok jöhetne szóba azért kérdezem hogy van olyan ami nem akadályozza a funkcióját.Említve lett a hátlap is azt is meg kéne néznem milyen .
-
doddencs
senior tag
válasz
Gery0505 #10678 üzenetére
Csak azt aruld el, mi a fenet kell kimelni rajta? Remelen a jack aljzatot is kimeled, kerulod. Meg egy telefonomon nem adta meg magat a port.
Nem vagyok a qi toltes ellen, de kimeles miatt semmi ertelme, akkor mar talan inkabb kenyelem miatt. Laptopomba is eloszeretettel dugok vezetekes periferiakat, es mukodnek..
-
Joe.36
addikt
válasz
Gery0505 #10578 üzenetére
Nekem [is elég vastag tokom van] de simán megy vele.
-
oAcido
aktív tag
válasz
Gery0505 #10573 üzenetére
Az eredeti gyors töltő amint rárakod a telefont egyből elkezdi pörgetni a ventit. Kicsit hangos is úgyhogy nem kell teljesen odahajolni, hogy hallható legyen.
Amikor a telefon feltöltött 100%-ra, akkor pedig leáll a venti (van valami kattogó hang, de az csak akkor hallható ha közvetlenül a füled mellé rakod). -
Joe.36
addikt
válasz
Gery0505 #10330 üzenetére
Nekem is jó azóta, de másoknak sajnos nem, ez hálózati hiba lehet, de nekem akkor azóta miért javult meg, és másoknak nem ? Előző telefonom Zenfone 2 volt, azzal sose volt ilyen gond, szerencsére most már ezzel sincs.
Galahed
Sajnálom akkor ott más a gond, nekem azóta hibátlan, több mint 1 hete....
-
YetiSensei
csendes újonc
válasz
Gery0505 #10305 üzenetére
Naponta irnak át sufni gsmekben IMEI számokat hosszú hosszú évek óta. No nem az egészet... Csak a végefelé cserelnek fel 2 számot. Nem a legvégén, mert mindegyiknek jelentese van. Napi rutin.
De a lopassal való kamuzast en sem javaslom plane ekkora csinnadratta után.
Teszem hozza kb egy 10esert atirjak azt amit kell es ugy mar a joisten se talalja meg a telót, nemhogy a magyar rendőrség... -
WinstonWolf
senior tag
válasz
Gery0505 #10291 üzenetére
"... Egy ilyen értékű készüléknél biztos, hogy lesz nyomozás is, ha feljelentést teszel..."
Hát hogyne. Nem tudom hol élsz Te, de mifelénk, Magyarországon ha egy 10 millós kocsit lopnak el sincs nyomozás. Kivéve ha a törzsfőnök lányának pereputtyából visznek el egy telefont az esküvőn...
-
Keem1
veterán
válasz
Gery0505 #10135 üzenetére
Paragorn tuti tudja. XP-hez ezt találtam, de őszintén megvallva már nem tudom, honnan töltöttem le. Jó pár éve én is feltettem az update-t a régi netbookomra. Teljesen működött, csupán az update-et telepítettem.
Windows 7 és 10 alap formázója viszont külső app/kiegészítő nélkül tudja (ezeket használom momentán, úgyhogy ebben biztos vagyok).
Ha nagyon nem megy az XP-hez a dolog, a hétvégén előtúrhatom neked a lapost, hátha fent van még rajta valahol a telepítő.
Szerk: úgy látom, elég rendesen kigyomlálta a Microsoft az XP-s cuccokat, konkrétan a KB955704 update x86-ra fent sincs (a KB955704 az exFAT frissítés).
-
Keem1
veterán
válasz
Gery0505 #10125 üzenetére
FAT32 (ha 2 GB-nál nagyobb fájlt nem használsz), vagy exFAT.
Ma már pendrive-ra exFAT a javasolt, kivétel az olyan, alapvetően nagyon régi eszköz, ami nem támogatja. Az elmúlt 4-5 éves cuccok közül már azért nem találni ilyet, még a tévém is kezeli az exFAT-ot. A Windows a Vistától felfelé automatikusan ismeri, az XP pedig képessé tehető rá (de olyanja már egy itteni topiklakónak remélhetőleg nincs). -
-
james008bond
őstag
válasz
Gery0505 #10052 üzenetére
Hát...kb 3 óra majdnem lemerült akksinál. Már ha nem babrálod folyton...és kb max 6-7 mm-re letet a telefon a töltőtől, tehát azért lehet tokban tartva is tölteni, már, ha az nem fém.
(#10055) limahl 11: semmi baj a vírusírtókkal. Mi ez az averzió nálad? Egyébként 25 perc bekapcsolás alapján linkeltél fotót?
Egyébként nem tudom, miért nem teszi fel a SystemPanel-t...?
-
-
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Gery0505 #9877 üzenetére
1. nem gond ki is próbálom.
2. Az Always On Display funkció. Lezárt képernyő mellett is mutatja az időt, az akku töltöttségét és a dátumot.
3. A VLC-t én is szeretem, az szgépen is ez van, csak a Sony beépített progija jó volt és nem volt szükség vlc-re. Itt lesz.
4. A Nova launcher-re a telefon kinézete teljesen testre szabható, ingyenesen kipróbálható, ha nem tetszik leszeded és dolgozik tovább a TW. A TW elég bénácska ilyen szempontól.
5. Nos, akkor ezt tisztáztuk is. -
Joe.36
addikt
válasz
Gery0505 #9684 üzenetére
Műanyag a keret, de ha a telefonon van eléggé masszív. Hazai árak közt ez volt ami tetszett árban, és minőségben. 6500.-
Igen ez a tok elméletileg véd a pofára eséstől is, mert túlnyúlik a pereme.
Nagyon tetszik ez a telefon úgyhogy szeretném megvédenia töltőt is azért vettem hogy kíméljem az usb portot az idővel kikopástól. Meg kényelmes használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged