Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Na, ez elég király cucc. Veheti mindenki nyugodtan, alukerettel együtt is simán belefér. Viszont az USB-s töltő rövid lett (Espace), esetleg nem kell valakinek? Csak kibontottam, új ár alatt
-
envagyok
veterán
Másnak megy a 2 csatornás ac WiFi?
Nekem csak 1 csatornát használ *433 mbit. A router tudja Asus rt-ac56u -
vadászcsiga
félisten
válasz
james008bond #8695 üzenetére
Ja, olyat már régebben G2-höz beszereztem összesen 2500-ért.
-
csabicska
senior tag
válasz
torrente777_ #8669 üzenetére
Így csináltam.
Ne öt perc múlva,de fél óra múlva megint visszaállt az eredeti témára.
Hol rontjuk el?
Korábban tény Max 5 perc volt. -
james008bond
őstag
válasz
vadászcsiga #8694 üzenetére
Töltőfej autóba. Nem tartó.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
james008bond #8693 üzenetére
Qi?
-
james008bond
őstag
Valaki keresett autós gyorstöltőt. Tegnap a debreceni MM-ben volt, 7500 volt az ára, ha jól emlékszem.
-
MartOOn
addikt
Made my day mate...
első okostelefonos...
ezért irtam amit írtam. Jelen pillanatban is tobb db van a birtokomban mint amennyit itt egyesek egész életükben láttak.
Imadom az olyan embereket akik okoskodni jarnak ide. Egyik naprol a masikra a kocsid (mar ha van már jogsid) 6liter helyett 12-ot fogyasztana nem erdekelne miért? Jarnal surubben tankolni es problem solved? Ugyes.
Ez egy forum, ami erre valo. Nem arra amire te hasznalod hogy bebufogsz ide keretlen hiszti-ellenes hisztit...
Nem ohajtok errol tobbet veled tárgyalni. Ha nem tetszenek a szabalyok tudod mi a teendőd. -
Keem1
veterán
válasz
james008bond #8680 üzenetére
Ez minden samu rommal így van, és egy szóval se mondom, hogy ez rendjén van így. Az S4-em 5-6 óra kijelzőt bírt a gyári JB-vel, míg a legutolsó lollival tök ugyanolyan felhasználás mellett már csak átlag 3 órát.
Sőt, ugyan nem ilyen mértékben, de a vegytiszta Nexus 7 tabletemen is észrevehető az utóbbi kb. fél évben megjelent romokkal az üzemidő csökkenés. Ott nem átlag 7 óra, hanem 5-6 óra kijelzőidő van meg, bár mivel több, mint 2 éves, közrejátszhat az akku öregedése is.
De mondom, nem zavar, amíg normál vagy intenzív használattal is megvan a tiszta 1 napos üzem. Csodát nem szabad várni, hiába 200 ezres telefon, ez se világmegváltó.vadászcsiga: az engem nem érdekel
Nem is az a gond, ha valaki hibáról ír, hanem az, ha nem tudja elviselni, hogy amit használ, az merül. Minek az ilyennek okostelefon? Vegyen egy Nokia 3310-est, ami kibírja két hétig.
MartOOn: most kitöröltem amit ide szántam, de nem miattad, hanem mert nem akarok a moderátoroktól pihenőidőt kapni. Nem is érdekelnek az első okostelefonos emberkék szenvedései. Aki elfogyasztott már párat, az meg nem ír ilyet, mint te.
-
MartOOn
addikt
Ha érdemben nem tudsz hozzaszolni akkor inkabb ne szólj hozzá. Orulj neki hogy téged egyelőre elkerül ez a dolog. Sosem biztos hogy ez igy is marad. Azért a legelejen kihoztam 8,5 orat is a telobol, keress vissza majd frissitesek utan ez lett atlag 6 ora. Nem is 'sirankozott' senki, ahogy te fogalmaznal retek kedvesen, viszont most 4 es 5 ora között hoz a telo amit ugyan engedtessek mar meg nekunk hogy szova teszunk. Köszönjük. Ha nem tetszik (kutyát se érdekli) tekerj tovabb...
Koszi hogy itt voltal. -
gyga
senior tag
Mit gondoltok érdemes ilyen autós tartóba belevágni. Illetve kell e félni a mágnestől? [link]
-
Toobee
veterán
válasz
viewdetails #8679 üzenetére
Autódekorral foglalkozó cég megkeresése, 3M fólia a legjobb szerintem. G2-n elöl hátul az volt. Nagyon ügyesen meg tudják csinálni, csak kell találni olyan céget, aki foglalkozik vele. Én velük szoktam, de most kicsesztek velem, hétvégén nem vállalnak ilyet, hétköznap meg Budapesten vagyok. Egyébként nekem ez már a 2. fólia amit kidobtam a kukába, meg kell oldjam valahogy, hogy a fiúknál hagyjam. Nagyon jó a tapintása, nem karcolódik és azt mondták nem gond az ív sem.
-
vadászcsiga
félisten
Na mindjárt kapsz hogy ez egy fórum, a rosszat is le kell írni úgyhogy pá.
Múlt héten voltam nyaralni, wifi éhségem csillapítandó volt olyan nap amikor egész nap nyomkodtam, fotóztam de tényleg szinte 14-15 órát es késő estére 30%-on volt. Tegnap szimpla munkanap, estére 70%. Boldog vagyok
-
Toobee
veterán
válasz
viewdetails #8675 üzenetére
Kukában landolt. Csak az alsó és a felső sáv ragasztós, meg az élénél egy kis darab, de nem feküdt fel rendesen, nem mindig érzékelt elsőre.
-
Keem1
veterán
Olvasom itt az akkus sírdogálásokat. Azért nem vagytok semmik. Az első töltésem után nálam is valami 6 óra kijelző volt, 1 nap, rengeteg nyomkodás. Legutóbb tegnap töltöttem a telefont (reggel vettem le), most 48%-on áll, 2 óra 22 perc kijelzővel. Magyarán közel két nap meglesz. Ha folyamatosan nyomkodnám, akár 5-7 óra kijelző is lenne, mert akkor az lenne a nagyfogyasztó. Ha sokáig megy az üzem, nyilván az android lesz a fogyasztásbajnok. De nem mindegy mennyire merül, ha intenzív használattal is kibír egy teljes napot? Okostelefon, azért van, hogy használjuk. A felesleges appokat letiltottam, de amiket használok, azok hadd fogyasszanak, azért vannak.
Van konnektor? Van! Kibír legalább egy napot? Ki! Nincs miről beszélni... De a kislányos nyavalygást nem tudom elviselni. -
viewdetails
addikt
Ezekkel az ívelt üvegekkel van valakinek tapasztalata?
-
Toobee
veterán
válasz
MartOOn #8673 üzenetére
Nekem se FB app, se Messenger nem járt a telefonomon, az előzőn se volt. Most töltöttem harmadszor vétel óta, nekem azért egy húzós napot simán kibírt. Én reggel 5-kor szoktam levenni és este 10 körül rakom vissza, 40%-on állt, de az Android fogyasztotta nálam is a legtöbbet, 23 %-ot. Reggel kipróbáltam az újraindításos trükköt, most csak a 4. helyen van (chrome, kijelző, hanghívás az első 3). Vodás APD1.
-
MartOOn
addikt
-
leslien
nagyúr
válasz
torrente777_ #8669 üzenetére
köszi ezt mentem is
-
MartOOn
addikt
válasz
torrente777_ #8665 üzenetére
Nem rootolt telon ezt csináltam mégis visszaallt az eredeti téma. Ranyomtam az ingyenes verziora at is allt a telo a batman témára, majd package disabler proval letiltottam az téma aruhazat, menubol is eltűnt az ikonja es pár perc mulva ujra felvillablnt a kijelző es rakta szépen vissza aza eredeti témát. Mit csinálok rosszul?
-
csabicska
senior tag
A Batman témához kapcsolódva.
Hogyan is kell ezt?
"1) Installed the theme (APK File)
2) applied the trial version
3) deleted preferences folder
4) moved the trial file from trialjson folder to userjson folder
5) reboot
6) applied the theme" -
kakuk100
őstag
válasz
MartOOn #8647 üzenetére
Szia!
Eltelt 1 éjszaka a APES rommal. Reggel meglepődtem mert csak -2 % volt amit ennél a telefonnál még nem tapasztaltam. Nem akarom elkiabálni. Örülnék nagyon ha így maradna. Hibát még nem tapasztaltam, de persze nem volt időm végignézni mindent. Sajnos dolgozni is kell. -
válasz
vonatospisti #8651 üzenetére
Én tavaly az S6 Edge-el szívtam meg! Megvettem a telefont és hozzá egy gyári S-View tokot. Aztán nem egész 2 nap után egy csúnya bemaródás lett a kijelzőben! Kicseréltettem a SES Store-ban nagy nehezen. Aztán a következő telefonon is megjelentek ezek a karcok. Utána már sajnos szerviz lett belőle. A szervizben bevizsgálták és a hazai Samsung kiadott egy közleményt, miszerint a gyári Clear View tok összekarcolja a kijelzőt. Kicserélték garanciában a kijelzőt, meg tettek rá egy téglalap alakú fóliát.
Én sem javaslom senkinek a notesz formájú tokokat! Mindegyik karcolja az üveget, pontosabban a por ami alá kerül.
Annyit itt megjegyeznék, hogy elég szomorú, hogy a Samsung nem tanult a tavalyi esetből és továbbra sem adnak gyári fóliát az Edge-hez! A sammobile.com oldalon is volt tavaly szó erről a karcosodásról. Nagyon soknak karcolta össze a kijelzőjét a gyári tok. Amúgy nem lenne vele semmi baj, csak kéne a telefonhoz gyártanijuk egy normális fóliát.
Engem többek között pont ez tántorított el, hogy nincs rá normális fólia, vagy ahogy olvasgatom a fórumtársakat sokat kell próbálkozni, mire jön egy "normális" fólia. Sajnos én is olyan vagyok, hogy akármennyire vigyázok rá, karcolódik a kijelző. Persze van akinél meg semmi nem történik a kijelzővel.Szóval, ha nincs fólia az Edge-n ne használjatok ráhajtós tokokat!
Annyit megjegyeznék, hogy a Note 4-emmel is hasonló történt, csak ott a műanyag és a bőr találkozása mart bele egy kocka alakot a kijelzőbe. Azt is kicserélték hosszas levelezés után, de akkor is gáz a szitu!
-
Galahed
senior tag
A nem tudok hivni / nem vagyok elérhető probléma csak az APD1 ROM sajátja, vagy előfordul a többinél , újabbnál is ??
Újabban naponta fordul elő , hogy nem vagyok elérhető... (pedig elvileg de. )
-
Galahed
senior tag
válasz
Én sem merem használni kijelző védő fólia nélkül a gyári s-view tokot...
-
D4ni
őstag
válasz
Vidd el a szervizbe, ügyfelemnek cseréltek emiatt kijelzőt .
-
Ákkk
addikt
válasz
Az én véleményem is hasonló a samsung eredeti tokjairol.
Az anyaguk is a leggyatrább.
Az s6 esetében is ez a tok volt ami karcolta a készüléket én írnék a samsungnak és csatolnék pár fotót róla. -
vonatospisti
csendes tag
Tiszteletem Uraim! Nekem kb. 3 hete van meg a készülék magentás alap biztosítással! Még a vásárlás pillanatában vettem hozzá egy gyári clear view cover tokot... sajnos.. Mivel a 3 hét alatt a kijelző szélén végig igen csúnya bemaródásokat véltem felfedezni ami a tok miatt van! Úgyhogy kérve kérek mindenkit messziről kerüljétek a gyári tokokat. Nehogy úgy jártatok mint én! Most nem tudom mit csináljak gondolom a szerviz ilyen kis aprósággal nem foglalkozik de iszonyat bosszantó hogy a 210 ezres telefon mellé megveszi az ember a 13 ezres tokot és ez az eredmény! De alapvetően meg vagyok elégedve a kicsikével! Sony Z1-ről váltottam!
-
viewdetails
addikt
válasz
james008bond #8649 üzenetére
Az intelligens jelzés funkciót emlegetik, nekem be van kapcsolva APD1-en, az éjszakai merülés repülőgép módban 8 óra / 1%.
-
james008bond
őstag
válasz
MartOOn #8647 üzenetére
Na asszem megtaláltam. Itt is valami ilyesmiről írogatnak. Meg más fórumokon is . Ultra gáz. Asszdm egy darabig nem veszek Samsung telefont. Nálam kiverte a biztosítékot. Nem tartozik ide, de Gear S-sel is szívok. 3x cserélték mindig ugyabaz a hiba pár órán belül. Rájöttem, ha kikapxsolom az értesítések jelzését, akkor működik. De akkor meg minek? Csak a lényegét veszítette el. Ez is egy frissítés után lett így, pont S7-re váltáskor. Szóval ott is sw hiba. De a szervíz és a Ssmsung azt is leszarja. Már vagy két hete panaszt tettem írásban, azóta csak egy email jött, hogy kivizsgálják az ügyemet.
-
SütiGTi
senior tag
válasz
torrente777_ #8609 üzenetére
Koszonom szepen. :-) Nagyon franko ez a tema :-) Az AOD iszonyat kiraly :-)
-
MartOOn
addikt
válasz
james008bond #8646 üzenetére
En emiatt vettem edge-t nem sima 7-est erre tessek.
remelem jön rá megoldás mert valoban ultra gáz (nem, nem a betutipusod
)
Nekem a legujabb brazil rom van fent ami mar a 06.01-i bizti frissiteseket is tartalmazza az akksim mégis szar. Szoval nem tom mikor jon erre gyógyír. -
james008bond
őstag
válasz
MartOOn #8645 üzenetére
Hahaha. Már megint a betűtípus miatt piszkáltok. Emberek. Itt valami sokkal fontosabb és relytélyesebb dologról van szó. Most már ott tartok, hogy kb 1/3 idő alatt lemerül kb ugyanolyan használat mellett, mint kb 2 hónappal ezelőtt. Azért egy korábbi telóm se romlott le így még 2-3 éves akksival sem. Ez azért már nem vicces egyáltalán. Többek között az üzemidő is csábított ennek a telefonnak a megvásárlására. Ha így megy tovább előveszem az S6E+-t. Pedig már épp megszoktam a kisebb méreteket.
-
MartOOn
addikt
válasz
james008bond #8644 üzenetére
És állítsd vissza a betűtípust...
hidd el boldog lesz a szemed.
Ma nekem se volt acelos az akksi. Nem ertem el az 5 orat sem. Ennyi megvolt g4-nel is 3000es akksival. -
james008bond
őstag
válasz
Varszegig #8642 üzenetére
Na ma megint a renszer ette meg a telefont. Ennek döntő hányada ez a Samsung folyamat. Szerinted ezt is a FB csinálja? Most tartok 2.5 óra SOT-nál. Akkum 12%-on. De ok. Letörlöm a FB appot. De akkor is érdekes, hogy a rendszer akkora adatot forgalmazott. Korábban talán meg se jelent ott a listában.
Még egy kis érdekesség: tegnap telefonon ráketestem erre a rendszerfolyamatra. Be is jött pár angol oldal, ahol valami hibaféleségről írtak. Ma is rákerestem a telón és egészen más találatokat listáz....hm. Lehet kezdek paranoiás lenni?
-
Joe.36
addikt
válasz
WinstonWolf #8623 üzenetére
Mennyire jellemző ez a kijelző hiba erre a típusra ?
-
Varszegig
veterán
válasz
james008bond #8641 üzenetére
De most nagyon fájna, ha kipróbálnád, amit írtam? A rendszer alatt bármi lehet, bármilyen rendszerfolyamat. Mondok egy példát. Mondjuk az fb app szeretné a helyedet meghatározni, de elkúrták a kódot, és végtelen ciklusban hívja a rendszerfolymatot a gps koordinátához. Akkor te mit látsz? Hogy a rendszer a hibás, szidod a google-t, samsungot stb. és közben az fb a hibás. Nem mondom, hogy ez van, de azért egy próbát megérne. Ha 2 napig nem bírod ki, hogy böngészőben használd a fb-ot, akkor bocsi, használd így a telefont tovább. Én biztos kipróbálnám.
Az akksifgyasztásnál az fb alatt lévő, az csak az fb folyamat fogyasztása, az általa hívott rendszerfolyamatoké nem. -
-
ragehu
csendes tag
válasz
WinstonWolf #8623 üzenetére
Nálam frissítve van, s simán megy 2 napig, elég aktív használat mellett
A beállításokban az intelligens értesítések opciót érdemes kikapcsolni.
Megnéztem, mennyi adatforgalmat bonyolított eddig (máj 19 óta) az Android System: 19,48MB
(Az elhasznált 1,5 GB-ból) -
ateszapa748
aktív tag
válasz
WinstonWolf #8637 üzenetére
Sziasztok! Hogyan lehet ellenőrizni hogy valóban GYÁRI független-e a telefon?
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
SuPeSoft #8629 üzenetére
Nézd.
Objektív baja nem tudom hány embernek volt innen, talán 2-3 embernek volt - köztük nekem - ténylegesen hardveres baja.
Szubjektív hiba meg az üzemidő alakulása. Ez igazából nem tudni mi miatt van. Google, vagy Samsung. Pluszban számít az is melyik programokat telepíted, és használod. Na meg az is melyikeket tiltod. Kis keresgélés, visszaolvasgatás után láthatod mik lehetnek a bűnös appok, amik szíjják az aksit
Meg megtalálhatod azokat a gyári szemeteket, amiket kigyomlálva nyerhetsz pár óra készenléti időt.
Tényleg, ennek a topiknak nem lesz összefoglalója? Oda azért be lehetne tenni ilyen dolgokat, hogy ne kelljen mindenkinek mindent visszaolvasni...
-
Varszegig
veterán
válasz
james008bond #8618 üzenetére
Nekem az tűnik fel, hogy a fb és a rendszer ugyanannyit használt. Szerintem az fb elindít egy rendszerfolyamatot, ami beragad. Szedd le azt a retkes fb appot, és használd a telefont minimum 2 napig nélküle. Nekem a legfrissebb XEH szoftverrel simán kihúzna 2 napot is. Igaz fb appot évek óta nem rakok fel, mert szar.
-
w333
félisten
válasz
vadászcsiga #8632 üzenetére
Mondjuk biztosan nem rossz ... csak nem érzem a létjogosultságát !
-
w333
félisten
válasz
leslien #8630 üzenetére
Az alkalmazásváltó és vissza gomb gusztustalanul csúnya !
Miért is hardveres gombok ezek ?
(#8632) vadászcsiga
De azon kívül hogy csúnya ... kb. pont semmi értelme (érintő miért nem jó ?)
Érintő gombok nem lennének praktikusak.
Ennyi erővel az ujjlenyomat olvasó is kimaradhatott volna !
-
leslien
nagyúr
-
SuPeSoft
tag
válasz
WinstonWolf #8628 üzenetére
Rendben. Kíváncsi vagyok a telefonra, hogy lesz e valami baja vagy sem. Van olyan ismerősöm, akinek S7 Edge van, Ő nem számolt be semmi problémáról. Pedig neki már lassan 2 hónapja megvan.
-
SuPeSoft
tag
Szépnapot kívánok! Megrendeltem én is a Galaxy S7 Edge-t. Korábban olvastam itt és külföldi fórumokon is, hogy némelyik telefonnal az üzemideje gyenge, illetve valami új frissités miatt. Mekkora az esélye, hogy hibás lesz az enyém is? A másik fontos kérdés pedig az, hogy hogyan lehetne nem frissíteni a telefont? Alapból frissíti, tehát autómatikusan, vagy felkínálja hogy szeretném e frissíteni? Válaszotokat előre is köszönöm.(A telefon a UPC-től lett rendelve)
-
Zolika08
tag
Ezt a Batman AOD bele tehetnék a következő frissítésbe, brutálisan jól néz ki
-
WinstonWolf
senior tag
Na visszajött a kicsike.
Elvben kijelzőt cseréltek rajta, meg elő és hátlapot is... Fene tudja... Mondjuk vicces volt, mert a javítás idejére adott S6 Edge pont szombatig bírta aztán meghalt annak is a kijelzője. Igaz nem úgy, mint az S7 Edge-é, ennek villogott, néha jó volt, néha szellemképes, néha mintha a TV-ben adásszünet lenne szaladgáltak a hangyák.
A lényeg, hogy mára teljesen meghalt. Amikor visszaértem a szervizbe bekapcsoláskor még tökéletesen felvillant az S6 edge felirat, aztán semmi. vagy 40 percet kellett várnom, mire szétszedték a cseretelefont. Addig nem adták vissza az enyémet. Aztán jött a verdikt, annak is elszállt a kijelzője. De nem törtem el, így nem kell fizetnem érte...
Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak... Ezek után a tököm kérjen cseretelefont a szervizelés idejére. Nálam beszarik, aztán cidrizzek azon, hogy rámverik... Tényleg ennyire hulladék lett a Samsung???
Sajnos frissítettek szoftvert is... Pedig mennyire szerettem a 2 napos üzemidőt... De ahogy olvasom ennek lőttek...
-
Ákkk
addikt
válasz
leslien #8620 üzenetére
itt van pár mód leírvaFeltelepited és utána a packable disabler el kilövöd a téma áruházat☺
-
csabicska
senior tag
válasz
torrente777_ #8616 üzenetére
Privátban segithetnél.
-
madgie
titán
válasz
james008bond #8618 üzenetére
Ezzel a betűtípussal én még a processzort is elfüstölném
-
MartOOn
addikt
válasz
torrente777_ #8609 üzenetére
Koszonom.
Szerk: vasarlasra azt orja jelentkezzek be a samsung accountomba de be vagyok... Ingyenest nyomtam. Nem rossz nem rossz.
Jimanszky: nem. APER. Még ujabb, magasabb a change list száma es brazil.
-
kakuk100
őstag
válasz
MartOOn #8558 üzenetére
Gondolom tegnap óta már biztosan eljutottál addig hogy marad vagy nem. Én végül is a Töröknél maradtam.Az a legújabb. Most végeztem és képzeld feltette a Denevéres új témát. Nagyon jól néz ki. Most meglátom ez milyen lesz. Semmi nincs benne ami török. Még van benne vagy más 6 db product kód ami nyilván arra utal hogy mások is használhatják. Majd írok az első nap után, hogy milyen.
Üdv. -
Galahed
senior tag
válasz
james008bond #8601 üzenetére
Na ez nekem új... az Akkunál kell lennie valahol gondolom... QI vel töltöm már 2 napja. köszi, megkeresem.
u.i.:
Jah, hogy vezetéknélküli gyorstöltővel ? na azzal nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest