Hirdetés
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
james008bond #8618 üzenetére
Ezzel a betűtípussal én még a processzort is elfüstölném
-
madgie
titán
válasz
balika333 #8518 üzenetére
Csak leírtam, hogy járt a munkatársam velük.
Egyébként én is betévedtem hozzájuk, mikor tempered glass-t kerestem a friss S6 Edge-re, 14 ezer valamennyiért plusz felrakásért akartak rámsózni egyet. Mivel az itteni försztfón egyben samsung szerviz is, így rákérdeztem, hogy akkor ez ennyiért eredeti samsung fólia? Azt válaszolták, hogy igen... szerencsére máshol rakattam fel (harmadannyiért!), mert utána rákerestem, van-e egyáltalán eredeti samsung hajlított üveg.
[ Módosította: radi8tor ]
-
madgie
titán
válasz
balika333 #8512 üzenetére
Azért én még emlékszem, mikor a kolléganőmnek két éve hongkongi régióba szánt S4-et adtak el itthoni áron (akkor derült ki, amikor leejtette és elvitte a Samsung szervizbe). Meg a bolti iPad is tőlük van, az is átalakítós nagyonkeleti.(iPon ár felett vették, taps...)
Lehet az utóbbi időben "kifehéredtek", mivel itt Kisvárdán a relatív friss Samsung szervizt is ők üzemeltetik.
-
madgie
titán
válasz
MartOOn #8058 üzenetére
Egy hónapja tempered glass van az S6 Edge-emen, már írtam neked ezt a saját topikjában. Nyilván nem tökéletes, milliméternyit fel szokott jönni szélen, de visszanyomkodom oszt megint jó. Az iPhone 6-nál sem volt másképp, illetve de: ott még koszolódott is alatta, mint a franc.
-
madgie
titán
Félre ne értsetek, nem trollkodásnak szánom a kérdést, de valamelyikőtök használja az S7 Edge Hyperlapse funkcióját? Tudom, YT-n van videó róla dögivel, de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, főleg, ha van mellette mondjuk egy iPhone. Nekem ugye "csak" egy S6 Edge van a háznál, meg az ex-iPhone 6-om, ami az asszonyé lett, de teljesen más dimenzióban mozog a képstabi nélküli i6 az Instagram féle Hyperlapse-szel, mint a képstabis S6E a Microsoft Hyperlapse-szel. Tudom, nem épp mindennapos elvárás ez a funkció, épp ezért kérdezősködöm, hátha van valaki, aki hozzám hasonlóan "elvetemült"
-
madgie
titán
Itt egy gyors képernyőmentés, a termékkód TMH, a CSC portugál (ahogy az XEH romoknál szokott), a mobilszolgáltató meg a Vodafone.
Szerk: de mondom még egyszer, ez S6E.
-
madgie
titán
A Samsung Phone Info appban a CSC kód résznél ott a termékkód. Ha XEH-ra végződik, akkor tudtommal független. Nekem TMH, mert Telekomos (VDH a Voda, PAN a Telenor).
-
madgie
titán
válasz
hackeeeee #7727 üzenetére
A rekesz. Kicsit rossz a megfogalmazás, rekeszelni pont nem lehet az átlag mobilon. S6E-n 1/24000-től 10 másodpercig variálható a záridő.
A fénycső villogás elvileg 1/50 és ennek egész többszöse záridőknél tűnik el, ennél eltérő zársebességnél interferálhat az 50 Hz-es villanyhálózatunk áldásos hatásaival.
-
madgie
titán
A módoknál válaszd ki a professzionálist.
-
madgie
titán
Fémházas telefont nem fogsz vezeték nélkül tölteni. Ráadásul sérülékeny az alumínium, odaütöd az asztalhoz, nyomot hagy. Szeretem amúgy a fémet, de tok nélkül reménytelen eset, ha hosszú távon szép állapotban szeretnéd tudni a telefont.
A 4S azért jóval kisebb volt, ráadásul acél (nem alu) keret fogta körbe. Egyébként az is tört, az a topik akkor azzal volt tele.
-
madgie
titán
válasz
ForRedGlory #7641 üzenetére
Az én fényképezőmről a gari lejárta előtt két nappal jött le egy részen a gumiburkolat, gondolom az is direkt számolta ki
Mondanom sem kell, megjavította a szerviz... pedig mire felvitte a futár, már lejárt a gari.
-
madgie
titán
válasz
gergotb #7476 üzenetére
Ráraksz a hátuljára egy Ultimate Shield-et, ahhoz szinte tapad a kezed. Látod a háttérben, hogy van az "egyenes". Na ilyen szögben sem csúszik le az ujjaimról.
Persze azt nem tudom, mennyire követi az S7E ívét hátul ez a fólia, de mivel nedves, így szerintem jól rácuppan. Nekem S6E-n van, elől meg üvegfólia (látszik is a képen, hogy felül a lyukaknál lehetne jobb).
-
madgie
titán
válasz
spider80 #7276 üzenetére
Az S6E-nél is ilyen a FB app, csak a kilövés segít. Ma kapott egy frissítést a FB, reméljük segít ezen. Ezzel a frissítéssel végre kék lett az értesítési sáv appon belül
Engem idegesített, hogy feketén hagyja, rég meg kellett volna oldaniuk, végre most sikerült.
HUTCHDB: S6E nekem majdnem mindig kerek 4 óra SoT, tehát nekem reálisnak tűnik az az 6 óra a nagytesónál. Az 1440p AMOLED azért kéri a naftát rendesen a világos alapú internet korában.
-
madgie
titán
válasz
hackeeeee #7195 üzenetére
Én nagyon utáltam a Samsungot régen, sok volt a szoftveres bug velük, a Kies egyszer kompletten hazavágta az otthoni Windowst, szubjektív béna volt a rendszer UI. Aztán a Lollipoppal összekapták magukat, szerintem szép és relatív egységes küllemű OS-t hoztak össze (az LG UI-tól pl hányok, pedig jó telefonokat csinálnak), jókat olvastam róluk, meg itt a munkahelyemen is szépen rábeszéltem a csajokat, hogy frissítsék a régebbi Galaxy-kat Lollira. Így ki tudtam próbálni a cuccot és alapvetően tetszett, amit láttam. Ehhez jött bónuszban az Edge kivitel "eyecandy" mivolta, úgy éreztem, egy próbát megér a cucc, míg az iPhone-t javítják. Igaz, "csak" egy S6 Edge-re raboltam rá (skót voltam az S7E árát kiperkálni), de alapvetően tetszik a dolog.
A lényeg az, hogy a mai világban kár előítéletesnek lenni, főleg a rohanó tempójú IT cuccoknál.
-
madgie
titán
válasz
Totheground #6887 üzenetére
Magyarországról beszélünk, minden nagyobb cégnél ez van sajnos
Nézd meg az eMAG-ot, ott amit visszavittek, az már bontott csomagként, olcsóbban kerül fel a honlapra. Na, egy itthoni ED-nél, iPon-nál, PCX-nél, Aqua-nál nem nagyon látok ilyet.
-
madgie
titán
válasz
Totheground #6858 üzenetére
Böngészőnél furcsa volt egy kicsit nekem elsőre, de hozzá lehet szokni. Viszont az elmúlt napokban volt pár magánakciós elnyomkodásom (fb emoji posztolása random helyen, ph-n privát üzenetek ablaka, ilyesmi), ez tök fura, mert eleinte semmi ilyet nem csináltam. Most vagy fáradtabb vagyok, mint általában, vagy figyelmetlenebb
-
madgie
titán
válasz
Viktor0610 #6847 üzenetére
Múlt héten voltam a Samsung boltban, keziccsókolom, van üvegfólia az S6 Edge-re? Persze, van, csak az elejére potom 10500 forint plusz a felrakás
-
madgie
titán
válasz
lalika740 #6745 üzenetére
És akkor most mindenki zokogva lapátolja a kukába a gelekszijét, mert neked rossz?
Nekem az S6 Edge-dzsel nem játszik semmi benntragadós akkumerítős móka, pedig újra se szoktam indítani (a legfrissebb 6.0.1 van rajta). Nem mondom, működhetne takarékosabban, a szifon 6 tovább bírta, de az android már csak ilyen. Sok mag, nagyfelbontású kijelző, kicsit éhesebb OS... ez van.
-
madgie
titán
válasz
james008bond #6643 üzenetére
Igen, kábé 0.7A, amit kap a telefon... és? Nem mindenki indukciós sütőnek használja a hátlapot a gyorstöltővel
Nekem éjszakára kellett ez a kis qi, rárakom a telefont és szépen eltöltöget reggelig. Tudtommal az akkunak is jobb hosszú távon a lassú töltés. Napközbeni "gyorsnaftára" nem való, ez tény. De amúgy is annyira pici, hogy nem lehet normálisan még az ujjlenyomatolvasót sem lenyomni, mert elmozdul a telefon.
-
madgie
titán
válasz
james008bond #6404 üzenetére
Nekem egy hét múlva ott egy halvány "katakana" az S6 Edge-en, pedig vigyázok rá. Igazán kaphatott volna valami védelmet a fizikai gomb, főleg, mivel az ujjlenyomatolvasó is ott van (amúgy meglepően jó az S6E féle is, rosszabbra számítottam a szifon után, de ez baba).
-
madgie
titán
válasz
WildSeven #6261 üzenetére
Nekem ugyan csak "komoly" egy napos tapasztalatom van, az is az előddel (S6 Edge), de asszem pont ilyenkor kéne az ember idegeire menni az Edge kijelzőnek. Nos, nem, konkrétan besz*rás jó, tényleg megcsinálta a Samsung azt a formát, ami mellett az aktuális iPhone szvsz rút kiskacsának érezheti magát. Kétszer érintettem rosszul meg a telefont egész nap (első nap azért sokat nyomkodja az ember, töltőn is volt), egyszer bevallottan beleért az ujjam, rossz helyen (de az gyorsan leesett), a második meg akkor, mikor megpróbáltam egymás fölött kézzel megtartani az S6E-t, meg az iPhone 6-ot, hogy azonos lassított videót lőjek mindkettővel. Na az tényleg cumi volt, de nem hiszem, hogy mindennapos felhasználási módszer lenne két telefonnal kézből videózni
Offba rakom, mert nem az S7E-ről van szó, bár az még jobb fogású, mint az előd.
-
madgie
titán
válasz
hackeeeee #6099 üzenetére
Öcsém 520-a is tudta. Meg most az olcsó Meizuja is. Amúgy nem akkora királyság az, lehet hülyeséget beszélek, de nekem úgy tűnt, hogy nyáron, a rövidgatya annyira vékony is lehet, hogy a zsebedben is feold a telefon. Legalábbis nekem a Oneplus One meg a Meizu MX4 is feloldott időnként a zsebben (mindkettő duplakoppra volt beállítva).
Nekem a Nexus (Huawei) ujjlenyomatolvasója tűnik szimpatikusnak most, villámgyors (Applet és Samsungot is veri) és fel se kell oldani előtte a képernyőt. Odateszed az ujjad, bamm, kész.
#6108: még a black update-tel kapta meg, 2014-ben.
-
madgie
titán
válasz
Zolom89 #5705 üzenetére
Nem mutatom be, bocs, nekem csak Nikonom, Canonom, Minoltám, Sonym, Olympusom, Panasonicom, meg Fujim van/volt. A fizikába se menjünk bele, csak 16 éve foglalkozom lencsékkel
De mindegy is, szerintem sem százas ez a dolog, csak a hisztit sokalltam. Én i6-ról váltanék, nincs különösebb bajom vele, csak baromi jól néz ki az Edge kijelzője.
-
madgie
titán
-
madgie
titán
válasz
taranis #5693 üzenetére
Nem, dehogy, ez se torzít, csak egy Zeiss. Vagy egy fix Zeiss, ez is szép bajszocskát rajzol. Vagy az Olympus 12mm (ekv 24mm), ahol ha a torzításábrára ráviszed az egeret, láthatod, mekkorát hordósít szoftveres korrekció nélkül.
Igen, ciki, hogy így jött ki, de ez a hiszti miatta még cikibb. Szóltatok, javították, erre megy még mindig a hüppögés a maradék kis torzításon. Na mindegy, nem az én dolgom, csak épp nézegetem, hogy kipróbálnék egy S6 vagy S7 Edge-et, és már kicsit szúrta a szemem ez a sok "cry me a river"
vadászcsiga: Szívesen. Látom itt sem megy a kommunikáció.
-
madgie
titán
válasz
Zolom89 #5655 üzenetére
Azért valahol mókás, hogy ezen megy a pöcsreszelés hónapok óta, miközben a profi cserélhető objektíves nagylátószögú cuccok nagy része is torzít... és nem, korrigálva sem lehet 0%-ra megoldani.
Gondolom mindenki épületfotós civilben
OK, zavaró az alap bajusztorzítás, amit művel, de akinek korrigálva sem elég jó, ott nem a telefonnal lesz a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest