- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
anonymus89 #6065 üzenetére
mondjuk a suritett levego eleg hulyeseg mert csak belenyomja azt ami benne van, en inkabb megprobaltam porszivozni de nem tom hatott e (el nem romlott).
-
törölt tag
válasz
anonymus89 #6062 üzenetére
nekem is van egy hasonlo gondom, rosszul hallanak a masik vegen (nem a kihangositassal hanem a normal beszed mikrofonnal), lehet hogy a mikrofon elkoszosodott, pedig a teloval nincs gondom, maradhatna meg amig az akksi birja.
nem tom lehet e ilyet tisztitani. egy ismerosom probalta a sajat telefonjat suritett levegovel kifujni mert hasonloan egyre rosszabb volt a beszed hang (nem samu) de rosszabb lett, valoszinuleg szetnyomta a membrant vagy csak beljebb tomoritette a szmotyit... -
lasse001
senior tag
válasz
anonymus89 #5618 üzenetére
Milyen színű telefon?
-
Markizmark
addikt
válasz
anonymus89 #5618 üzenetére
Nehéz jót választani. Én anno XPRO üveget vettem, átlátszót, de mégsem volt az. A kék telefonból az üveg peremén lévő ragasztó csillogósat csinált amit kicsit homárnak tartottam. Vissza is küldtem ... azóta teljesen meztelen a telefon, de nem is bánom mert kár elrejteni ezt a formát.
-
lasse001
senior tag
válasz
anonymus89 #5616 üzenetére
Előre hátra üveget rá.
-
Markizmark
addikt
válasz
anonymus89 #4734 üzenetére
Fogalmam sincs, nincs 5GHz-s cuccom, mivel az adott helyiségen kívül használhatatlan. Legalábbis régebben az volt, azóta nem kísérleteztem vele mert a 2,4-es tartomány is bőven kiszolgál.
(#4735) kazanka Az se mindig megoldás, ha nem olyan a neted és éppen ott nincs wifi.
-
Markizmark
addikt
válasz
anonymus89 #4727 üzenetére
Wifi manager, évek óta használom és elég jól konfigurálható az adott viszonyokhoz. A házunkban 2 AP van, mert egy nem fedi le teljes sávszélességgel a házat, így a 2 végébe tettem egyet-egyet. Amikor átmegyek egyik végéből a másikba akkor a beállított idő elteltével átáll az erősebbre, HA az annyival erősebb már, mint amit beállítottam.
-
Markizmark
addikt
válasz
anonymus89 #2247 üzenetére
Gyári megoldásról nem tudok, de playről letölthető a Wifi manager nevű app ami tudja ezt. Elég jól konfigurálható.
-
davidsz
senior tag
válasz
anonymus89 #834 üzenetére
Még jobban szugerálva a telefont és nézegetve... Nem változtat a telefon külsején. Nem lett mattabb, tükröződőbb. Gold jellegét se vesztette el és az a szarkacsillogós se lett
-
davidsz
senior tag
válasz
anonymus89 #834 üzenetére
Anyagában nem hajlított, de formázható, könnyen rátapadt.
A felrakást gyakorolnom kell... bár ezért szoktam olcsóbb fóliát venni, abból nem gond, ha egyet-egyet elrontok.
Eladónál sincs még a "tok" ami a felrakáshoz kell. Ha komplett csomag lesz, akkor lesz ez jó cucc, mert otthon "amatőr" is fel tudja tenni rendesen.
-
davidsz
senior tag
válasz
anonymus89 #824 üzenetére
Megjött a cucc.
A csomagban nem volt a videón látható tartó, amibe a telefont teszed tartozékként.
Ennek ellenére feltettem. Kosz nem maradt alatta, viszont foltos. (Gold készülék)
Anyagát tekintve "gumis" vastag. Szerintem legközelebb feltetetem inkább.Színét tekintve nem mondom fényesnek. Nem tükröződik ezerrel, de nem is matt, pont jó.
-
hurenzon
senior tag
válasz
anonymus89 #824 üzenetére
Nekem tetszik . 1 napja van rajta.
-
hurenzon
senior tag
válasz
anonymus89 #821 üzenetére
Igen
Tegnap vettem tőle -
Markizmark
addikt
válasz
anonymus89 #817 üzenetére
A mammutban van qi fast charger 17k-ért
Speedshopban 15k ugyanez.
-
beteg
őstag
válasz
anonymus89 #817 üzenetére
Köszi! Normális fóliát láttál valahol a hátára?
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #810 üzenetére
Mivel nem kaptam választ leírom a tapasztalatom.
Sajnos értelmes fólia az előlapra, ami oldalt is fed nem létezik. Ugyanis a tokshop-os srác mondta, hogy egyre próbálták felerőszakolni az előlapra de olyan ocsmányul, gánya módon megy fel rá....
A mammutban van qi fast charger 17k-ért, hátlap samsung gyári 8k-ért.
A sufnigsmekben meg az előlap közepére van fólia de olyan vékony mint egy giliszta. -
Leonardo91
őstag
válasz
anonymus89 #450 üzenetére
Nem tudom múlthét előtt voltam, de jóval drágább mint a sima
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest