Új hozzászólás Aktív témák
-
yesyke94
csendes tag
Hello. Valaki rootolta a teloját? 6.0.1. van fent, próbáltam de azt írja ki odinba hogy fail, a telon meg hogy binary blocked by frp lock. Valaki tudna segíteni? Köszi előre is!
-
yesyke94
csendes tag
Ja hat cink... koszonom a valaszokat. Lehet valtok keszuleket.. bar imadom ezt, de igy torotten zavar nagyon.
-
yesyke94
csendes tag
Hello mindenki! Tortent egy kis baleset... kijelzot valaki csereltett mar a teloba? Nekem az uveg jobb also sarokba megrepedt. Mukodik rendesen de nagyon zavar.. na meg igy nincsen gari es pont elakartam kuldeni aksi cserere.. tapasztalatok esetleg? Ha megcsinaltatom ugyan ugy nem marad rajta gari mi? Elore is koszi..
-
yesyke94
csendes tag
Na akkor egy kicsit térjünk át más dologra mint az EDGE + fikázása.. meg az Iphone istenítése...
Kellene egy kis segítség.. Kezdem avval hogy van kb 9-10 tokom a telomra de egyik se jön be annyira... (Van ebayes, spigen, stb..)
Ki tudna olyat tokot mondani, ami nem vastag és nem is csúszik? Mert jelenleg S-line tokot használok, de az csúf nagyon..
A spigennel meg annyi a bajom hogy az egyik sima szilikon de csúszós nekem, a másik meg túl vastag nem nagyon megy bele a jack.. :
Ki használ eredeti samu tokot? Gondolkozok azon is, csak azt hallottam róla hogy nagyon lötyög benne a telo, tényleg igaz? Jó lett volna ha Samu ki adja erre is a bőr tokot (mint amit az s7re meg az s7 edge-re)
Van olyan aki tok nélkül használj a telot? Mennyire karcolódik a hátulja?
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest