- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
Grawens #4700 üzenetére
Tudom hogy így működik, nem az első próbálkozásom, csak most egyszerűen nem reagált semmire... hirtelen a sz.r is belém fagyott (: lelki szemeim előtt már láttam a szénné égett download feliratot örökre a kijelzőn... Meg azon gondolkodtam ha teljesen lemerül, vajon a töltést fogja e tudni venni (kezelni) utána? (: Ez a legnagyobb rákfenéje ezeknek a telefonoknak, nem lehet őket áramtalanítani rendesen.
-
-
guriga1234
addikt
válasz
Grawens #1203 üzenetére
A trükk egyszerű: fixen (mozdulatlanul) kell tartani a telefont. A telefon intelligensen (ha úgy tetszik, akkor okosan) felajánlja azokat a lehetőségeket, amiket ki lehet választani (akár utólag is!). Vagyis nem előre kell meghatározni (mint korábbi készülékek esetén), hogy melyik funkciót akarod használni, hanem azokat ajánlja be, amik az elkészült kép esetén alkalmazhatók.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
Grawens #1169 üzenetére
Gyári T-s rom van raja igen az lesz OJ5. Meglepődtem én is note 4 akku idővel számoltam ott a 3óra kijelző szokott meg lenni általában ilyen használat mellett viszont ott mindig a kijelző volt az első, nem a játék meg a böngésző, itt meg csak a 3. Még nincs tiltva semmi egyéb progi csak a T-s progikat töröltem le róla.
Remek, akkor ezt fogom használni.
Autóba meg rendeltem egy ilyen töltőt remélem nem fogja degaradálni bár a régi töltőm a noteot se bántotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest