Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
Grawens #4700 üzenetére
Tudom hogy így működik, nem az első próbálkozásom, csak most egyszerűen nem reagált semmire... hirtelen a sz.r is belém fagyott (: lelki szemeim előtt már láttam a szénné égett download feliratot örökre a kijelzőn... Meg azon gondolkodtam ha teljesen lemerül, vajon a töltést fogja e tudni venni (kezelni) utána? (: Ez a legnagyobb rákfenéje ezeknek a telefonoknak, nem lehet őket áramtalanítani rendesen.
-
-
guriga1234
addikt
válasz
Grawens #1203 üzenetére
A trükk egyszerű: fixen (mozdulatlanul) kell tartani a telefont. A telefon intelligensen (ha úgy tetszik, akkor okosan) felajánlja azokat a lehetőségeket, amiket ki lehet választani (akár utólag is!). Vagyis nem előre kell meghatározni (mint korábbi készülékek esetén), hogy melyik funkciót akarod használni, hanem azokat ajánlja be, amik az elkészült kép esetén alkalmazhatók.
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
Grawens #1169 üzenetére
Gyári T-s rom van raja igen az lesz OJ5. Meglepődtem én is note 4 akku idővel számoltam ott a 3óra kijelző szokott meg lenni általában ilyen használat mellett viszont ott mindig a kijelző volt az első, nem a játék meg a böngésző, itt meg csak a 3. Még nincs tiltva semmi egyéb progi csak a T-s progikat töröltem le róla.
Remek, akkor ezt fogom használni.
Autóba meg rendeltem egy ilyen töltőt remélem nem fogja degaradálni bár a régi töltőm a noteot se bántotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest