- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Itt sem ugrik a Knox-bit, ha gyári fw-t teszek rá, csak függetlent, ugye? T-s bootlogotól hányok, bár szerencsére ritkán kell újraindítani és minden fölösleges alkalmazást ki lehet kapcsolni root nélkül is.
MÁS: Vezeték nélküli töltőt ki használ? A gyári gyorstöltőnek milyen betápja van? Lehet USB-ről is vagy csak 230V-os fejről táplálható?
Autóba kinéztem a kicsit, az laposabb, könnyebben be tudnám építeni a középkonzolba, vagy a kartámasz belsejébe. Viszont fontos lenne, hogy azért rendes sebességgel tudja tölteni, mert az autóban az pont szempont. -
jana203
csendes tag
Sziasztok. Akkor egy rövid tapasztalat a két telefonról. Játékokat egyáltalán nem futtatok a telón csak net, email, kamera, telefonálás, jegyzet progdamok, távoli asztal vezérlés számítógépeken. A két telefon nálam ugyan úgy szuperált. Mindegyik gyors megbízható volt. A plusz előnye, hogy nálam jobban bírta az aksija, és ha netezek szívesebben használom. A sima edge előnye, hogy sokkal kényelmesebb hordani. Az edge elfér a nadrág zsebembe flip flop tokkal mig a plusz tok nélkül is olyan érzést kelt mintha el akarna törni mikor leülök. Lehet nagyobb zseb kellene
. Egyik készülékben sem találtam olyan funkciót amit hiányoltam volna a másikból. Az infra is csak olyan nekem hogy akkor használom az edgénél ha lusta vagyok oda menni a távirányítóért
. Ha kellene döntenem hogy melyik telefont vegyem meg hát bajban lennék mert mindegyiket nagyon jónak találom. Talán az edge mérete miatt azt választanám mert munka közben jobban tudom azt használni.
-
Markizmark
addikt
Ha lenne s6, s6+ meg s6 mini, meg s6 edge, meg s6 edge+ meg note 5, akkor ez így már túl sok "zászlós hajó" lenne, szerintem. Az S6 mini még talán megjelenik, de az S6+ szerintem nem.
Így már valahogy túl széles lenne a skála.
Mindenki olyat tudna venni, ami neki tökéletesen megfelel és nem tudnának rekordot döntögetni az S6 eladásokkal.
-
Markizmark
addikt
A gsmarena oldalán tényleg szerepel S6+, viszont a kijelző felbontására ezt írják:
1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density)
A rendszerhez meg ezt:
Android OS, v5.0.2 (Lollipop)
Csak szerintem hülyeség?
Ha valóban létező telefon lenne és 2015 Q3-ban jelenik meg, akkor minimum 5.1.1 kéne, hogy legyen rajta, valamint QHD kijelző. Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest