- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrcutter
csendes tag
Lehet,hogy hülye kérdés, de.... a Samsung Switch-en keresztül is lehetne telepíteni a 6.0.1-et? Vagy ez a progi csak a telefon firmware-jét frissítené?
-
mrcutter
csendes tag
Sziasztok! A mai nap tapasztaltam, hogy a helymeghatározás kissé összezavarodott. Azt írja ki a telefonom, hogy Delhiben vagyok (pedig Szegeden)
Nem állítottam el rajta semmit, újra is indítottam. kb. fél éve használom, semmi mókolás, gyári T. Szerintetek? Jah, és nem szedtem be semmit!
-
mrcutter
csendes tag
hát nem tudom, de bosszantó néha
-
mrcutter
csendes tag
Szerintetek az miért van, hogy a gyári töltőjét használva nem mindig a gyors töltéssel tölt, Van, hogy csak "vezetékes" töltést ír ki. Ugyan oda van bedugva pedig. Valaki találkozott már ilyennel?
-
mrcutter
csendes tag
Ha már a hibáknál tartunk....
Ti nem találkoztatok még olyannal, hogy eldobta volna a mobilnetet? Kijelzi, hogy aktív, de még sincs. Mobilnet ki-be kapcs után megjavul. -
mrcutter
csendes tag
válasz
Markizmark #787 üzenetére
Köszi! Remélem is!
-
mrcutter
csendes tag
Szerintetek működik a vezeték nélküli töltés az S4-hez kompatibilis QI töltővel?
-
mrcutter
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen készülék tulajdonosa vagyok. Szeretnék tokot rendelni, és kérném a véleményeteket, amennyiben lehetséges?!
Ezt néztem ki: http://www.spigen.com/products/galaxy-s6-edge-plus-case-slim-armor?variant=4118056129
Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest