- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #851 üzenetére
Ez egy kicsit erős igy, annyira nem kula az ios, jó az! sőt..
-
hurenzon
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #783 üzenetére
Tényleg akcióba van. Vettem én is.
-
guriga1234
addikt
válasz
Dr.FantastiK #765 üzenetére
Jót írtam, az az ár ugyan már nem látszik, de érvényes a következő módon:
Glamour napok vannak most okt. 6-7-8-án. A Glamour nevű újságban vannak kuponok, többek között Samsung kupon is, ami 20% kedvezményre jogosít. Tehát az általam írt árak még 2 napig érvényesek, ha azzal a kuponnal vásárolsz. Rengeteg más kupon is van különböző áruházakra (1000) és termékekre (2500) a mosóportól a cipőkig, a Tesco-tól Westend-ig. A kedvezmény lehet 20-25-30-40-50%, attól függően, hogy milyen termékről van szó.
1 kupon 1 termékre érvényes. Ha valaki pl. 2 Samsung terméket akar venni, akkor 2 újságot kell vegyen, mert 1 újságban csak 1 Samsung kupon van. Az újság 695 Ft-ba kerül. Tehát pl. Samsung Galaxy Edge+ 64 GB-os telefont 231.990 Ft-ért kaphatsz meg még pénteken és szombaton, ha veszel egy Glamour nevű újságot, és leadod a benne lévő Samsung kupont a vásárláskor. Gyk: 695 Ft-ért 58000 Ft kedvezményt kapsz.PS: nem könnyű már az újsághoz hozzájutni, mert szétkapkodták a kuponok miatt.
-
guriga1234
addikt
válasz
Dr.FantastiK #765 üzenetére
Amikor linkeltem, akkor ott volt pirossal az új ár, és annyival olcsóbban, ahogy írtam.
-
guriga1234
addikt
válasz
Dr.FantastiK #759 üzenetére
Mi mennyi?
Lustaság fél egészség... nézd meg magad!
A telefonok a 4. oldalon vannak. -
hurenzon
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #698 üzenetére
Nem is az zavart, hanem , hogy koszos es maszatos volt.
Gondolom a tied nem.
De mindegy jovoheten megy vissza es jon a g4 ha nem talalok addig jo aron ilyen telot. -
Piwi
veterán
válasz
Dr.FantastiK #699 üzenetére
Mert a Tied hibátlan készülék
-
Markizmark
addikt
válasz
Dr.FantastiK #535 üzenetére
Csuma fényerőn zárom le a telót akkor is halvány az óra.
-
Markizmark
addikt
válasz
Dr.FantastiK #533 üzenetére
nyilvan nem arra valo hogy Max fenyerovel hasznald
Nem láttam, hogy bárhol is lehetne állítani a fényerejét.
-
Markizmark
addikt
válasz
Dr.FantastiK #486 üzenetére
Az autók hagyományos akkuja nagyon nem olyan, mint a lítium aksik. Aki volt sorkatona az tudja, hogy volt egy helység direkt a járművek akkuinak töltésére, ahol folyamatosan csepptöltve voltak. Ezeknek az volt az ideális. Induláskor csak be kellett pakolni a gépe és indulhattak.
A lítium és az ólom akkuk ég és föld.
-
guriga1234
addikt
válasz
Dr.FantastiK #486 üzenetére
Az ólom aksik és a Li-Ion aksik nem tévesztendők össze. Teljesen másképp kell kezelni ezeket és más szabályok vonatkoznak rájuk. Csak az a közös jellemzőjük, hogy fel lehet őket tölteni, és azt tárolni/visszaadni is képesek.
A hagyományos autók aksija ólom alapú, az elektromos autók Li-Ion aksit használnak. -
Markizmark
addikt
válasz
Dr.FantastiK #482 üzenetére
Inkább az nyírja ki az aksikat, ha éjszaka töltőn vannak hagyva. Eléri a 100%-ot, valamennyi fogy a töltöttségből és azt rögtön visszatölti.
Ez ugyanaz a szitu, mint amikor valaki hálózatra dugva laptopozik, de az aksit nem veszi ki. Folyton rátölt ahogy kicsit is merül.
Cimborám így használta a gépét és 1 év alatt már kevesebb, mint a fele kapacitás van csak meg. Az enyém 4 évesen köszöni jól van, és a gyári kapacitás 3/4-e megvan még.
Szóval én inkább este gyorstöltővel tele töltöm az edge+-t lefekvés előtt, vagy ha kell napközben töltök rá és éjjelre repülőbe teszem töltés nélkül. Reggelre csak 1%-ot esik. -
boksz
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #473 üzenetére
A régen gyártott aksikra még állt ez az állítás. A mai aksikat sokat és sokszor kell tölteni az a jó nekik, bírják a gyors töltést is.
Talán igaz:
[link] -
guriga1234
addikt
válasz
"soha nem tessz jot a 'sokk' tipusu toltes egyetlen akksinak sem, Autoaksinak sem akar !" - az elektromos hajtású autókban Li-ion aksik vannak, és bizony keményen gyorstöltik. Az aksipakkra 6-8 év garanciát adnak. Ha a gyorstöltéstől hamar tönkremennének az aksik, akkor nem adnának ilyen hosszú garanciát.
-
Danny365
őstag
válasz
Pedig ebben nyilván több van, mint hogy simán ráeresztenek több ampert, hisz akkor már régóta ez menne. Ráadásul nem sokára jön a Quick Charge 3.0, ami még gyorsabb lesz.
Szerintem ha olyan romboló lenne ez, nem erőltetnék.
Persze ha linkelsz nekem egy olyan "kutatást", ami bizonyítja, hogy a gyors töltés káros, akkor elhiszem, de addig ez nekem inkább mende-monda.Egyébként nekem tökre nem melegszik töltés közben, ha pedig melegedne, automata leszabályozná a töltést, ahogy mindig is tette. Meg amúgy sem lenne választásom, hisz a gyors töltés nem opció, ez van és kész.
-
Danny365
őstag
válasz
Dr.FantastiK #457 üzenetére
Szerintem ami rendesen támogatja a Quick Charge 2.0-t, annak nem tesz rosszat az ilyesfajta töltés. Legalábbis erről még semmilyen dolgot nem olvastam.
Meg nekem elég fura lene, hogy a gyári töltő használata roviditene az élettartamot. -
Markizmark
addikt
válasz
Dr.FantastiK #470 üzenetére
Nincs.
Hozzá vagyok szokva note 2 óta az "1 perc 1%" töltéshez.
-
kazanka
őstag
válasz
Dr.FantastiK #464 üzenetére
Köszönöm
-
Markizmark
addikt
válasz
Dr.FantastiK #464 üzenetére
70-80% >120 perc alatt az nem éppen gyors, de éjszakára elég.
Nekem pont napközben kéne gyorsan rátölteni dugdosás nélkül, ahhoz meg a vezeték-nélküli gyorstöltő kellene. Azzal 0-ról 100-ra másfél-2 óra kb.(#465) guriga1234 Az az ár teljesen jó, csak nagyon nem járok a főfaluban.
Nem értem miért nem lehet tőlük online rendelni.
-
guriga1234
addikt
válasz
Dr.FantastiK #459 üzenetére
Van wireless gyorstöltő is
-
kazanka
őstag
válasz
Dr.FantastiK #459 üzenetére
Milyen töltőd van, ha nem titok?
-
kazanka
őstag
válasz
Dr.FantastiK #424 üzenetére
Ez legalább eredeti.
-
kazanka
őstag
válasz
Dr.FantastiK #422 üzenetére
Mert nem vagyok doktor.sem fantastik.Keress magadnak ha így nem felel meg!
Ja és link sem vagyok talán azért. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Dr.FantastiK #375 üzenetére
Kézi?! Akkor szinkronizál, ha külön belépek és rászinkronizálok?
Ne vicceljÉn 15 perc késéssel úgy elveszítem a munkám, mintha sose lett volna. E-mailben fordítok.
Szerencse, hogy tesztkészülék - másik munkám, különben azzal a lendülettel vittem volna vissza.
Tudom. Van kismillió másik email app. Én viszont nem csak megszoktam, de szerettem is a gyárit.Csak jöjjön már vissz a Note Edge-em a szervizből
-
Markizmark
addikt
válasz
Dr.FantastiK #361 üzenetére
Pontosan. Mármint a hívókat nem különböztet meg, de ha van egy bármilyen nemfogadott hívásod akkor a kiválasztott hangot ismétli beállított időközönként. Rezgéssel és led jelzéssel együtt.
-
guriga1234
addikt
válasz
Dr.FantastiK #311 üzenetére
Nekem az edge kicsi (a nejemnek az van). Ha az edge+ 6" lenne, azt sem érezném nagynak.
PS: Láttál te már egyáltalán péklapátot?
-
guriga1234
addikt
válasz
Dr.FantastiK #309 üzenetére
A plusban nincs infra.
Amivel több, hogy van benne +1GB RAM és valamivel nagyobb aksi. Meg persze nagyobb kijelző. -
válasz
Dr.FantastiK #306 üzenetére
Sima arany S6 Edgem van, de eladtam a Note-4m és kéne helyette más. Kérdés, hogy S6 Edge mellé érdemes-e az Edge Plus?
De amit írsz, az igaz. Gyönyörű telefon. Nincs párja. -
kbadam83
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #228 üzenetére
3. töltés után 3 óra kijelző idő, és még mindig 52% van az akkuban; -)
-
kbadam83
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #202 üzenetére
Külföldi rokontól; -)
Árat nem tudod, értesítési LED persze, hogy van rajta! -
Stunts666
őstag
válasz
Dr.FantastiK #180 üzenetére
+1
-
Stunts666
őstag
válasz
Dr.FantastiK #177 üzenetére
Tehát adattárolásra ugyanúgy, minta PC-ben és a telefonban. Képek/videók/biztonsági mentések...
szerk.:
"(#177) Dr.FantastiK válasza Stunts666 (#176) üzenetére ÚjVálaszPrivát2015-09-04 19:17:42
Dr.FantastiK
(senior tag)
nallam csak SSD van, 512 Gb-os."Nem kevés??? Steam és Origin mappám alap hangon 200-250 GB...
-
Blyan
félisten
válasz
Dr.FantastiK #167 üzenetére
Mintha ez bármit jelentene, hiszen a 43 futó alkalmazásodból kb 3 max 5 utolsó ami nem tölt újra....
-
opr
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #168 üzenetére
Ez pl döglassú? Csak mert hivatalosan gyorsabb nem létezik...
64gb meg 13k-ért nem rossz. Pláne, hogy ennek igazából annyira kell gyorsnak lennie, hogy le tudj róla játszani/rá tudj írni egy max 4k-s videót valós időben, az appokat nem erről futtatod.Nokia-s példára: Én meg ismerek olyan embert, aki 15 éves kora óta napi több, mint 1 doboz bagót szív, és most múlt 90. És?
-
Kormi76
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #127 üzenetére
Nyilván azért tudtam véleményt alkotni róla, mert nem telik rá. istenem...
-
a_dog
csendes tag
válasz
Dr.FantastiK #140 üzenetére
Melyikbol is adtak el többet? Az i6bol vagy az új csamcsungokbol? Ergo ki elégít ki több embert? Na ugye.maradj csendben legközelebb Dr
-
Fryskitt
addikt
válasz
Dr.FantastiK #130 üzenetére
Szinte tudtam, hogy jön egy troll... Az iPhone-nál a körítést kell megvenni és a zárt rendszert, meg a több, mint 3 éves éves támogatást, stb. Ez nem fér soha az "utáljuk az iPhone-t (és irigyek vagyunk) társaság fejébe....".
De! Most "kivételesen" nem az Apple volt a fejemben, hanem a (már régen nem) feltörekvő többi gyártó, elsősorban a Xiaomi, de akár a Huawei is. Velük szemben erőlteti magát a Samsung......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Távcső topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest