Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
mgTerminator #38560 üzenetére
Nem egészen, csak már nagyon off lenne.
Lényeg, hogy le kell passzolnom az S4-et, hűségem meg pont 28.-án jár le, így valamit vennem kell.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #38531 üzenetére
Nem, a tesco-ban vettem. Azzal se hiszem, hogy jobb lenne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #38528 üzenetére
Hát nekem van egy két méteres békebeli tescos vagy hétszázötvené' vettem kb. két éve, és tök jól tölt vele az összes. Ágyban filmnézéshez , vagy olvasáshoz szoktam használni, mert az odaér.
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #38441 üzenetére
Akkor tudatosan elb***ott bug.
-
nVIPER
senior tag
válasz
mgTerminator #38433 üzenetére
Remek a kérdés! Tisztázni kellene a forumtársal egy két alapvető dolgot.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
mgTerminator #38404 üzenetére
És vajon hogyan tudnám kideríteni, hogy mitől fast rebootol újra? Régebben ilyet nem csinált, új alkalmazást mostanában nem tettem rá, max. frissítettem a régieket.
-
kissandras20
aktív tag
válasz
mgTerminator #38392 üzenetére
Téged meg a skynet irányít?
-
sparks
senior tag
válasz
mgTerminator #38381 üzenetére
Samsungnál ez sem tuti, mert szinte szerencsekerék szerűen terítik a frissítéseket
Hol az egyik, hol a másik kapja meg előbb. Lehet, hogy gondolják ez így fer, mindenkinek jó lehet egyszer
(#38380) Maxentius
Igen köszi tudom, de nem szeretnék szórakozni vele. Régebben még a knox előtt felrakosgattam idegen gyári romokat, de azóta már azt sem meremEgyszer csak 0x0 helyett más virít ott és akkor
(#38383) Luser2000
No ezt látod nem tudom, egy vodás lenne a megmondhatója, hogy volt-e nekik eddig 4.4 -
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #38375 üzenetére
Hát ja.
-
csabám
addikt
válasz
mgTerminator #38350 üzenetére
Igen, erre gondoltam, de közben mást írtam
Köszi a korrekciót! -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
mgTerminator #38335 üzenetére
most nincs normális telóm,csereutalványt kaptam az s2-ért,pont ma hozza a futár.
s4et pedig tesómnak adtam
amúgy nóta3-ra akarok váltani nemsokáramondjuk a váltás,na az még messze van,csak a témobilnál tudom levásárolni az utalványt,és a nóta3 kibszottdrága,várok még egy ideig,hátha leesik az ára.most 190k dominoban
tök jó,mert még függetlenül is olcsóbb gyári garival egy jobb helyen,csak ott nem tudom levásárolni
-
Maxentius
addikt
-
kissandras20
aktív tag
válasz
mgTerminator #38321 üzenetére
Engem azért megnyugtatna ha esőben is elővehetném, és nem kéne tartanom a víztől. A kameráját meg tényleg mindenhol dicsérik. Tény hogy kinézetre nem hoz nagyot. A hátlapnál szerintem note 3 szebb.
A többi az hasonló mint S4. -
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #38318 üzenetére
Felettem írták mennyi,
de szerintem sem ad annyi pluszt amennyivel drágább. -
kissandras20
aktív tag
válasz
mgTerminator #38318 üzenetére
Nekem a por és víz állóság és a jó aku megérne annyit. Nem beszélve az S4 trágya fényképezőjéről. S3-am jobbat csinál ugyanolyan beállításokkal. Nem is értem miért kellett így elcseszni.
-
kissandras20
aktív tag
válasz
mgTerminator #38315 üzenetére
125-140 ér már ki lehet fogni itt az aprón!
-
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #38315 üzenetére
S5 is jóval olcsóbb már.
-
Kanczy
veterán
válasz
mgTerminator #38312 üzenetére
Egy hónapja 80ért vettem 1 év garis, makulátlan, függetlent. Nem mondom, hogy ez az átlag, de az a 100 szerintem is nagyon elrugaszkodott a valóságtól.
-
shuttle
tag
válasz
mgTerminator #38312 üzenetére
hát nézzél szét alaposan sztem. 80 nál többet én nem adnék még független készülékért sem.
-
shuttle
tag
válasz
mgTerminator #38306 üzenetére
nem rég vettem 75 ezerért makulátlan, garis ,papiros t-s készüléket a 100 az tényleg sok.
-
kissandras20
aktív tag
válasz
mgTerminator #38306 üzenetére
Én az enyémet 79-ér árulom, de nem hiszem hogy el tudom adni. Fél éve vettem 100e-ér karcmentes független patika állapotban. 100ér akkor tudná eladni, ha bontatlan...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
mgTerminator #38304 üzenetére
Itt ugyanez.
-
coleen
aktív tag
válasz
mgTerminator #38301 üzenetére
Úgy érted, hogy maga a vírusirtó rajta a kártékony?
-
coleen
aktív tag
válasz
mgTerminator #38299 üzenetére
Nekem örök félelmem, mióta okostelefonom van, hogy feltelepül valami vírus, ami titokban ausztráliába indít éjszakánként hívásokat
a root joggal pedig csak méginkább növelem ennek a kockázatát
-
Kerio
őstag
válasz
mgTerminator #38215 üzenetére
Így van.
-
bb.bocs
őstag
válasz
mgTerminator #38249 üzenetére
ott volt a hiba igen
most már jó
deeee irtó lassuszóval nah... elsőre nagyon lassu, utána kicsit jobb, de kell 5-10 perc mire betölt... sőt több...
nekem valami olyan kéne ami ugy néz ki mint a win rendszerek menüje felpitése... csak mert tvre kötve egérrel... jobb mint az androidban szórakozni.de eddig még nem találtam ilyet csak 1 xpset. de win 8asat nem...
-
bb.bocs
őstag
válasz
mgTerminator #38247 üzenetére
nem tudom. a rootra gondoltam... mivel a programot elinditom és nem indul el... azzal tudnám betölteni a rendszert... de nem megy.
-
bb.bocs
őstag
válasz
mgTerminator #38234 üzenetére
aha megnézem tényleg nem kell hozzá ahogy nézem
de a bosch vagy mi ez nem megy a telón... -
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #38235 üzenetére
Én már megszoktam.
-
babosf
aktív tag
válasz
mgTerminator #38235 üzenetére
rossz napod van?
-
bb.bocs
őstag
válasz
mgTerminator #38229 üzenetére
azt irják...a progi nem indul el...
-
ronson88
aktív tag
válasz
mgTerminator #38229 üzenetére
Hmm, ez érdekes. Viszont akkor nem nyaggatom a szervizt.
Köszönöm.
-
bb.bocs
őstag
válasz
mgTerminator #38224 üzenetére
[link]anno már csináltam huawei bagy hogy írják ideos s78 slimen,de ott akadt, de ment. s4en menne. de kell hozzá root... elvileg az meg akkor nincs
amúgy kiváncsi lennék,szerintem más képfájlal is menne pl win8.1 el is
de ez csak tipp. kipróbálni ezekszerint nem tudom...
-
Kerio
őstag
válasz
mgTerminator #38213 üzenetére
És írta már valaki?
-
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #38198 üzenetére
Egy srác adna az S4-ért egy Mi3-at,lehet elcserélem.
De egy Redmi Note jobban tetszene,meg olcsóbb is.
Persze hardverileg gyengébb,de ott legalább 5,5" a kijelző. -
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #38196 üzenetére
Hát lehet hogy pont azért fogom lecserélni az S4-et.
Nincs rá értelmes Miui rom. -
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #38188 üzenetére
De szerencsére van benne...
Elég otrombán néz ki, ahogy hosszabbítóval lóg az ablakról a kábel, de mit lehet csinálni. Hiába a spirálos fekete kábel, nekem csak szürke usb hosszabbítóm volt, legalábbis minőségi.. Meg hát a középkonzolon való végigvezetés is ormótlan...De legalább hazajutok
(Hogy kell azt a táncoló fejet írni?)
-
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #38151 üzenetére
Drága volt.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #38133 üzenetére
Majdnem eltaláltad. 7-tel. 8.07PM here.
-
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #38128 üzenetére
De miért égne le?!
-
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #38130 üzenetére
Gizmo94 figyel
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #38130 üzenetére
Mármint te. Sanyek2 Németországban tanyázik.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #38128 üzenetére
Ne gondold. A német biztosítási nyomozók kifejezetten ügyesek pl.
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #38125 üzenetére
És utána kurvára nem fizet a biztosító semmit, amikor fossá leégett az autód.
sanyek2: Minek vettél Nichtraucherpaketest? Ha nem az lenne, lenne.
-
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #38125 üzenetére
Ezt így meg tudom oldani.
A meglévő szivargyújtós tartozékom is el van látva biztosítékkal. Talán szerelek valahova egy szivargyújtó foglalatot... :/
Elég gáz, hogy egy (használtan) 3 millás kocsinál nincs szivargyújtó. -
bb.bocs
őstag
válasz
mgTerminator #38114 üzenetére
[link] rosszul gondolod. ez duál simmé teszi...
-
kurion
senior tag
válasz
mgTerminator #38109 üzenetére
Tessék, de néha használhatnátok a keresőt ebay-en.
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #38084 üzenetére
Nightly-n vagy ugye?
-
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #38084 üzenetére
Mi lesz így a világgal.
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #38072 üzenetére
+1000
Gyűlölöm a Google ostoba hozzáállását a kártyás bővítéshez.
-
flegga92
senior tag
válasz
mgTerminator #38055 üzenetére
Viszont az USA-ban lehet hamarabb találsz iPhone töltőt
sultansmith: annyiban jó az ő csatlakozójuk hogy rengeteg rádugható kiegészítőt találni hozzá, míg az androidosokhoz nem nagyon van. Én is szeretném egy dokkolóba rakni az S4 et és mehetne róla a zene stb. Nem tudom most milyen a felhozatal és az USB csati milyen lehetőségeket adott, de régebben csak olyanok voltak aminél külön 3,5 jacket kellett bedugni az usb pedig töltötte, de vezérelni nem lehetett. Kocsikban sincs gyárilag beépített micro usb dugasz amivel teljeskörűen vezérelheted a telefont.
Ez nyilván az android szabadságának hátránya. Csak sajnos az androidos telefonoknál is ez a tendencia fog mutatkozni. Egyre több telefonban nincs SD bővítés, cserélhető akksi stb, pedig sok helyen tök indokolatlan mert nem vízálló stb... (pl: lenovo p780 akksija 4 csavarral van becsavarozva tök feleslegesen ha nem lenne egyszerűen cserélhetnéd) Ha tönkremegy az akksi, dobd el az egész telefont vegyél újat. De látszik a 4.4 újítása ami megint arra vezet, hogy még kevesebb sd kártyás telefon legyen.
És én ezek miatt vettem meg ezt a telefont, hogy legyen SD kártya, cserélhető akku és hogy személyre szabhassam. Ezek közül az utolsó sajnos nem teljesül a KNOX miatt. Van számomra is pár hasznos alap alkalmazás pl watchon amit előszeretettel használok, de Trip advisorra nincs szükségem, ha lenne akkor is le tudnám tölteni. Szerencsére maradtam 4.3-on rootoltam és egy két dolog kinézetét meg tudtam változtatni de nem az igazi még mindig. Beállítások menü tagoltságával, kinézetével még bő fél év használata után sem barátkoztam meg és sosem tetszett, csak gondoltam, hogy majd szanaszét romolom mint az S1-et.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #38042 üzenetére
1 emberrol tudok itt aki nyilatkozta,hogy neki ez a rom van fenn...
Thx az infot. -
FrankMonzano
őstag
válasz
mgTerminator #38040 üzenetére
Nemvagom...ezert kerdeztem
.
Probalta mar valaki a nemet romot ? -
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #38037 üzenetére
mondjuk én azt sem értem, hogyha nem használja, akkor gyakorlatilag nincs mit szinkronizálni, szóval semmit sem kéne csinálnia kb. semmivel sem... de ez csak magánvélemény... ráadásul okostelefonon mindig kilépkedni az összes olyan funkcióból, amiért létrejött kb. az okostelefon...
hát, nem tudom.
lehet megvakított engem is a marketing.
-
kissandras20
aktív tag
válasz
mgTerminator #38017 üzenetére
Én azt nem értem, amikor valaki megvesz egy s4-et, és feltesz rá egy új rendszert. Hisz a samsung rengeteg pluszt szoftveresen ad. Na most magam fajta hozzá nem értő pl. azért vette meg ezt a telefont, mert nekem ez tetszett. Az összes galaxy s-em megvolt, és tetszett mindig az újdonság. A paraztvakító szarok közül is sokat használok. Elég sok telefonom volt/van, de pontosan ezért választottam a galaxy-t.
És az igénytelenség szerintem nem itt kezdődik. Nekem pl. S4 által telepített dolgokra van igényem. Ezért nem húzok rá új rendszert.
De egyben biztosan igazat adok. Aki meg akarja változtatni a rendszert, annak zsákutca. Én ezen nem bosszankodom a fent leírtak szerint. Ha valakinek ilyen terve van, akkor tuti nem ezt a telót javaslom, hanem nexus. -
Sonic*
aktív tag
válasz
mgTerminator #37992 üzenetére
Magyarul?
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #37983 üzenetére
Sony Xperia Z, iPhone 5/5C és SGS4-ből hogy vegyen Z2-t te fiú?
-
Sonic*
aktív tag
válasz
mgTerminator #37983 üzenetére
Sajnos annyim nincs.
-
saphancs
aktív tag
válasz
mgTerminator #37961 üzenetére
Most elgondolkodtattál... de sz@r ez a kényszeredett döntés
Mégegyszer köszi a segítséget! -
MunezXBK
nagyúr
válasz
mgTerminator #37961 üzenetére
Nekem S4-en se hiányzik, viszont nem tudom mire váltsak.
-
norrberth
addikt
válasz
mgTerminator #37943 üzenetére
Értem köszi
-
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #37939 üzenetére
A legtestreszabhatóbb rom szerintem.
Rengeteg szép téma is van hozzá. -
Tibcsi68
tag
válasz
mgTerminator #37847 üzenetére
És hogyan?
-
norrberth
addikt
válasz
mgTerminator #37839 üzenetére
Este letesztelem
Tudnátok ajánlani valami jó minőségű kihúzhatós bőrtokot? Állítólag a gagyik befogják a telót!
-
norrberth
addikt
válasz
mgTerminator #37826 üzenetére
Az enyém, néha visszahallom saját magamat. Vagy abba a készülékbe van a hiba amit hívok? Vagy neki van nagyon felvéve a hangerő, és ezért visszahallom magam.
-
Dare2Live
félisten
válasz
mgTerminator #37805 üzenetére
hmm ez lehet jó lesz. THX!
-
Dare2Live
félisten
válasz
mgTerminator #37801 üzenetére
egy könyvtárat.
Ha bemásolok, megváltoztatok... egy filet az egyiken akkor az mint a felhőnél mindenhol megváltozik.pl felmásolok a szgépen egy filmet az adott mappába és azt azonnal elkezdi áttolni mobilra, munkahelyi gépre. Kényelmes, mindig nálam van, nem vagyok kitéve mobil hálózatnak, biztonság szempontjából is nagyon jó, ingyenes.
Remélem érthető. Ha nem video
-
Dare2Live
félisten
válasz
mgTerminator #37799 üzenetére
bitorrent sync nem működik 4.4.2óta.
Mert tudtommal 4.4.2t csak rootal (vagy cm...) lehet rávenni arra, hogy a fenti ap tudja írni az SDt és avval ugrik a knox. -
Dare2Live
félisten
válasz
mgTerminator #37796 üzenetére
nem torrentezni akarok. bittorrent sync több gép, mobil.... között szinkronban tarja az adatokat. Mindha lenne egy saját privát felhőd.
-
tothl
addikt
válasz
mgTerminator #37792 üzenetére
Táska, szendvics, resetgomb, mind nálad ?
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37740 üzenetére
Hát nekem is elég gyatrának tűnik! Olyan koppintás szaga van
-
Parallaxis
addikt
válasz
mgTerminator #37718 üzenetére
Nem kell ahhoz warez, a Play-ről is minden gond nélkül beszophatsz egy csomó trójait, vagy malware-t.
Az AVG mióta nálam fent van, azóta vagy tucatszor jelzett Play-es telepítés után, hogy Malware, vagy ismert trójan van a telepített alkalmazásban. -
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37694 üzenetére
Vhogy biztos össze lehet vmit szedni, de nagyon kicsi rá az esély!
-
Smartphone69
csendes tag
válasz
mgTerminator #37711 üzenetére
Köszi,ebben bent volt a válasz is.
-
Smartphone69
csendes tag
válasz
mgTerminator #37706 üzenetére
Ezt TWRP-l is fellehet tenni ?
Vagy csak CWM Recovery-l? -
Smartphone69
csendes tag
válasz
mgTerminator #37695 üzenetére
Annak tűnik....
Hol"találtad"?Ha publikus
Nézegettem de nekem első blikkre egyik sem volt szimpi. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Én az IMEI-t nem tenném csak így ki a nagyközönség elé...
-
nfsu17
veterán
válasz
végre felhívhatlak
én most 850 óra felett újraindítottam a telót...de csak úgy, mert picit az android rendszer magas volt...7%
amúgy semmi baja nem volt. -
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37691 üzenetére
+ lehetőleg kerülni kell a necces oldalakat!
-
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #37649 üzenetére
pontosan ezt írja
-
borsodika
őstag
válasz
mgTerminator #37630 üzenetére
Kinti fórumból idézek:
"Google has blocked write access to external storage devices in Android 4.4. Until they change it there is no way to revert it back without root." -
sultansmith
senior tag
válasz
mgTerminator #37631 üzenetére
És tényleg. egy hete pedig még nem ment. Csak az a fránya 250kbit/s korlát...
-
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #37619 üzenetére
Értem.
-
Weeman1
veterán
válasz
mgTerminator #37616 üzenetére
Vagy Z1 C.
-
Vagany
őstag
válasz
mgTerminator #37546 üzenetére
Így is meg lehet próbálni, de közben ne felejtsd el feloldani a kijelzőt, mert lekapcsolt kijelzőnél nem mér fényt asszem.
-
norrberth
addikt
válasz
mgTerminator #37544 üzenetére
Pont fordítva csinálja ha nagy a fény rá adja a kakaót, este meg leveszi.
-
norrberth
addikt
válasz
mgTerminator #37532 üzenetére
Pedig állítja kimentem vele a napra megcsörgettem a telót egy másik mobilról megvártam míg elkezd villogni a Led, majd sötét szobába is megcsörgettem ott pedig sokkal halványabban villogott. Gondolom a fényérzékelő szórakozik vele, csak sehol nem tudom kikapcsolni.
Sőt töltés közbe is szabályozza! Napközbe erősen világit, este meg épp csak látszik.
-
Vagany
őstag
válasz
mgTerminator #37532 üzenetére
Szerintem állítja a led erősségét a fényviszonyoknak megfelelően úgy mint a kijelzőnek.
-
norrberth
addikt
válasz
mgTerminator #37521 üzenetére
Nem próbáltam még ki, azért kérdeztem hátha valaki használ ilyet és ha stabilan működik meg jól akkor felteszem. Vagy esetleg mást..
-
brownus
veterán
válasz
mgTerminator #37518 üzenetére
sztem lelkiismeret furdalas nelkul torolnek mindent, ami meg marad az marad....
ejszaka merult a telefon 5%-ot, ezt soknak talalom, de gondolom majd beall par ciklus utan.
-
bprubin
tag
válasz
mgTerminator #37499 üzenetére
Egy csomó program nem működik így pl: az Igo-t azóta sem tudom sehogy sem feltelepíteni
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37375 üzenetére
Nem is tudom!
Itt az a lényeg, hogy ne jusson be semmi, míg a másiknál...
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #37365 üzenetére
világos. köszönöm!
-
dobobazsy
őstag
válasz
mgTerminator #37363 üzenetére
JFLTE a mi telónk? nem JFLTEXX?
-
kareszkaresz
tag
válasz
mgTerminator #37334 üzenetére
Megprobaltam amit mondtal recovery cache wipe sajnos nem mukodott a dolog. Valamiert ezt nem formazta
)))
Gizmo itthon linuxom van ertem mi az a root es mit jelent ez a gyoker konyvtarra nezve, ha a nem erti nekem mondtad bar lehet az akksisra reagaltal nem volt egyertelmu
Azert gyarilag megoldhattak volna h aki nem akar rootolni az is tudjon valodi cache wipeot csinalni :/// amolyan run in administrator modban
)
Akkor marad a root? Kerdesem az elozoekben elmondott lenne hogy ti mit ajanlotok? Gar szempontjabol. Root siman vagy akkor mar custom rom? Esetleg gyari rom rootal vagy slim?
Mit ajanlanak a mesterek ha gyorsat akarok tobb memoval kevesebb felesleges futo appal de alkalmadtan ha kell legyen egy ket gyari alkalmazas is?
-
Tátombák
újonc
válasz
mgTerminator #37184 üzenetére
Nagyon köszi a választ, megnyugtattál
-
KisBundi
őstag
válasz
mgTerminator #37252 üzenetére
Ez pontosan mi is?
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #37252 üzenetére
+1 már túlzás szerintem is, jöhetne valami új duma :-)
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #37224 üzenetére
Ezek szerint igen, visszakerestem, 120-ért vette használtan a note3-at, nem tudom miért villog itt az S4 topikba a 240 ezres Note 3 számlájával :-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest