- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
válasz
WinstonWolf #19727 üzenetére
Ezeket a teszteket, én úgy csinálom, hogy nem csinálom. Csörög ha hívnak? Csörög. Működik minden? Működik f@szán. Haverom szifonján gyorsabb a net? Nem, de kisebb a kijelző. Kéne a szifon? Nem. Akkor meg ki a tökömet érdekel, hogy 28000, vagy 28001? Sőt, folyton cikizem, hogy lassan kellene egy rendes telefon.(szubjektív)
-
Don't Panic
senior tag
válasz
WinstonWolf #19725 üzenetére
old school gamer vagyok követem a dolgokat és ezt a hírt is olvastam h a bench alatt jobban "aktiválja a turbot" ezért több a pont. ok a játékot nem erre optimalizálták ... tiszta AMD V.S NVIDIA de már a telós játékoknál is na mind1...
-
cadgers
aktív tag
válasz
WinstonWolf #19412 üzenetére
Ujra is lett inditva,akksit is kivettem
-
cadgers
aktív tag
válasz
WinstonWolf #19410 üzenetére
Nem volt elnevezve, és lát rajta mindent, ha rádugom gépre ott is lát mindent
-
válasz
WinstonWolf #17956 üzenetére
szia,
nem jogászkodás, de a jogi szabályozások nem viccből készültek, és ugye mind a két oldalon vannak jogok és kötelességek.
garanciális ügyintézésről van szó, jótállásról és szavatosságról, arra hivatkoztam a korábban idézett jogszabállyal, abban világosan leírták, hogy mi a helyzet, ha szabálytalanul van kitöltve a jótállási jegy, vagy nem kerül átadásra.
teljesen mindegy, hogy a gyártó mit ír a jótállási jegyre, vagy egy szolgáltató az előfizetői szerződésbe, az a hivatkozott jogszabálytól nem térhet el a fogyasztó számára hátrányos módon, ellenkező esetben a linkelt jogi szabályozás a mérvadó!
a te eseted már túlmegy egy garis ügyintézésen, gondolok itt arra a részére, hogy egy gsm üzlet olyan készülék mellé ad (magyar nyelvű) samsung jótállási jegyet, ami mellé hivatalosan az nem járhatna a készülék eredete miatt, ez már más kategória!
írtam korábban, hogy bizonyos esetekben kell(het) a számla is, de egy alap garis ügyintézéskor nem kérik, és nem is kérhetik!
amennyiben problémásnak találják a garit - mint esetedben is -, úgy adjanak hivatalos állásfoglalást az általuk tapasztaltakról, elindul az ügy egy másik szálon, de ott már nem a szerviz lesz a főszereplő, hanem a te mint fogyasztó, és az üzlet, ahol vetted a készüléket, és azt nem megfelelő feltételekkel adták el neked, de ez egy eltérő történet...
illetve adott esetben a samsung is léphet jogi úton, amennyiben úgy látják jónak, de ez sem garis ügymenet lesz, hanem egy jogilag más ügy.
azt is írtam korábban, hogy amennyiben jogosan kérik, úgy én sem állok neki okoskodni, hanem teljesítem a kötelezettségeimet, mert ugye nekem sem csak jogaim vannak!
a lényeg; ha jogosan kérik a számlát, akkor átadom azt (is), ellenkező esetben viszont mondhatnak bármit, hivatkozhaznak bármilyen szabályra, amit ők hoztak, az engem az nem fog érdekelni, és nem is teljesítem, ha nem látom jogosnak, illetve úgy veszem, hogy a lepasszolás...stb a cél.takeomakeo; szia, itt a note 2 téma, segítenek neked; link
-
mycso
veterán
válasz
Nem a jótállás feltétele.
1, A Jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
2, A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. (itt szó nincs számláról)Amennyiben a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot, úgy a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni.
Magyarán a számlával, a vásárlást kell igazolni. Tehát amit a mondandód első felében írtál; ha nem megfelelő a garjegy, nem hiszik el, hogy eredeti, stb. ... akkor kérhetik a számlát/vásárlást igazoló blokkot, amivel igazolod, hogy igen is te megvetted a szóban forgó terméket.Nincs itt jogászkodás, meg gizdáskodás, egyszerűen vannak szabályok/törvények, amiket illik betartani mind2 fél részéről.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
Na ez értlemetlen lett:
"...hogy a jótállás feltétele, hogy bemutasd a jótállási jegyet..."
Helyesen: a jótállás feltétele, hogy bemutasd a számlát...
Késő van... bocs.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
WinstonWolf #17372 üzenetére
Holnap veszem át, majd referálok.
Bár ma is megtehettem volna.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
WinstonWolf #17125 üzenetére
Szia! Igen ezt keresem ,csak reméltem hát ha van itt a fórumon olyan aki ilyet el adna és közelebb lakik mint Debrecen ..... mondjuk Pesten
így legalább kevesebb lenne a macera!
Köszi hogy utána néztél azért!! -
nggabi
félisten
válasz
WinstonWolf #17200 üzenetére
bolt alatt nem a sarki arabot értettem
tudod, rendes helyen... média márkt, tecsó, trémobil... vágesz?
egyébként sok ilyen gsm boltos "gyári garos" telót megcsinálnak gariban. te most valóban így jártál, pech.
-
válasz
WinstonWolf #17147 üzenetére
az a baj, hogy más gsm üzlet esetén is van folyamatban ilyen problémának az ügyintézése, szóval lehet véletlen, de nem egyedi eset!
-
CyberSoma
tag
válasz
Inkább más kárán tanúljon az ember
Előfizum úgy is van/kell, az ár meg ugyan ott van... nekem marhára mindegy, hogy T függő, vagy független. Elég nagy összeg ahhoz, hogy a garit a Samsung szervízes egy halvány mosoly kisérében darabokra tépje... -
tothl
addikt
válasz
Jeges rémület járta át a város S4-re vágyó gazdagabbik felét..
-
makra79
csendes tag
válasz
WinstonWolf #17098 üzenetére
köszönöm,de ezt olvastam annó
-
Caaabi
senior tag
válasz
WinstonWolf #15510 üzenetére
Én ugyan így jártam, írtam panaszt a Samsungnak, ők küldtek futárt aki elvitte a telemaxba bevizsgalasra, ahol rám akarták fogni, de nem hagytam annyiban, mire a Samsung hozott egy olyan döntést hogy méltányossági javítást ajánlanak fel, mivel garanciában nem tudják javítani, de mivel ez sem került egy Ft omba sem, elfogadtam, és már vígan használom egy jó ideje ( lefutasi idő kb 2 hét volt)
-
djapor96
senior tag
válasz
WinstonWolf #1406 üzenetére
hogy van ez a 0%os EU számla? én nem találom... -
válasz
WinstonWolf #1411 üzenetére
Rákerestem az Expansys oldalán, és ezt írják a Samsung gariztatásáról: "Hazai támogatás is elérhető, EXPANSYS is igénybe vehető (Samsung szervizfutár is él, regisztrálja készülékét!)"
Így viszont már nem rossz a 202e-es ár..
Expansys FAQ -
pezs89
tag
válasz
Ezt nem tudtam, köszi a kimerítő választ!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
De a dobozon belül van warranty paper? Ez ilyen pár oldalas többnyelvű cucc, EUs fényes kis matricával, amivel itthon a Samsung szervízben a készülék garanciáztatható.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
És EU-s Samsung garanciajegy is van hozzá? Úgy ez kitűnő ajánlat.
-
Vertigo
aktív tag
válasz
Gondolom ez akkor 1.0as vasarloknak nem palya? (bocs EUs szamlazassal annyira nem vagyok kepbe, az itthoni kulonbozetit meg ugy ahogy vagom...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest