Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gizmo94

veterán

válasz nggabi #17384 üzenetére

Émmeg biztos vagyok abban, hogy a csivavád rálépett, tehát ne kamuzzá' itt. Márpedig tudjuk, hogy csivavakaparás ellen nincs védelem. ;]

Egyébként én nem kérdőjelezem meg, hogy Muneznál és a másik usernál is így volt, csak akárhogy gondolkozom, nem tudom, hogy hogy lehet, hogy egy ideig tök jól működik, utána egyszer csak előjön ez a hiba. Nem tudok másra gondolni, minthogy ez eleve gyári összeszerelési hiba lehet, már a gyártásnál felléphet valami hiba, feszültséges a cucc és egy idő múlva a hőingadozás hatására egyszer csak tök véletlenül, mindentől függetlenül elreped. Hogy töltésnél pl. melegszik rendesen az tény. Szerintem ilyesmi lehet a dolog mögött, az S4-ek egy része valószínűleg gyárilag hibás.

Szakiii Ez így van, nálam is volt egy pár, meg van is. :DDD Ha gyári kóddal, normálisan függetlenítették, az semmiféle hibát nem tud okozni, mert a szolgáltatók is azzal függetlenítik, ha valaki kifizeti a horror összeget. Viszont amit kali mond is igaz. Vannak csont kókány módszerek is, amik pontosan ilyen dolgokat szoktak eredményezni, hogy egy romolás, a telefon "emlékezik" és annyi. Csak itt ez azért nem tűnik valószínűnek, mert állítólag t-s volt a telefon, tehát ha visszaáll, akkor pont azzal kellene mennie.

Új hozzászólás Aktív témák