- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #11157 üzenetére
-
BeastMode
őstag
válasz
james008bond #10972 üzenetére
Oreon van csak, Nougaton nincs ilyen funkció.
-
Risard
aktív tag
válasz
james008bond #9671 üzenetére
Nah itt akkor egyezik a véleményünk.
Nekem pont egy ilyen minimalista "tok" (ami egy nillkin volt pl) okozta az s7 edge telóm vesztét!Úgyhogy én inkább kerülöm az ilyeneket. -
válasz
james008bond #10804 üzenetére
Félre értetted, nem "gyárilag van rajta a dudor". Az egy olyan tok amire nem kell semmilyen lemez,hanem oda tapad a telefon a mágneses tartóra és tölti is. Elméletileg perfekt lenne, de sajnos az oldala annyira rátakar a szélekre, hogy beleakad a kezem és a kép szerint könnyen fel tudom húzni. Idegesít. Esztétikailag viszont teljesen jó. azon is gondolkodtam egyébként, hogy ez az S8-nál volt ahol jobban lejönnek szélek,lehet a Note 8-nál nem is lenne ilyen gond...nem tudom.
(Lehet, hogy engem azért nem zavar a lemez, mert fel annyiért vettem a telefont)
-
Risard
aktív tag
válasz
james008bond #10788 üzenetére
Igen a Nillkin 10 dollár nem 1000 ft de nem is 50 dollár mint a pitaka ami szerintem pont arra nem jó amire az ember használ egy tokot,hogy védje a telefont!Abban az árkategóriában akkor már uag ami védi is a telefont!De ez az én véleményem!
-
Risard
aktív tag
válasz
james008bond #10785 üzenetére
Miért vagytok hasraesve ettől a pitaka toktól? Szerintem semmivel nem jobb mint egy nilkin vagy egy 1000 ft os tok.
Vagy egy ilyennél.
[link]Max az ára
-
kengyel
nagyúr
válasz
james008bond #10762 üzenetére
Az elgondolásod jó, de nekem gyengének tűnik. Ha leteszem az asztalra, ami kb. 2m-re van tőlem, nem veszem észre. Persze ha zsebben van, akkor hatásos. De mindegy, már megszoktam.
-
zzola
titán
válasz
james008bond #10624 üzenetére
A "gyéri beállítások visszaállítása" azért nem olyan bonyolult művelet...
-
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #10624 üzenetére
Ide nem egyszerű népek járnak.
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #10553 üzenetére
De csak franciáknál ez tilos már az s6 sem tudta francia függettlen rom-al
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #9975 üzenetére
Jobban megnézve csak 160cm lemértem.
-
válasz
james008bond #9689 üzenetére
A speedshop-ban kerül 1790Ft-ba:
Más...
Komolyan ez a kamera mizéria, egyszerűen agyrém!!! Mit vártok ettől a körömnyi szenzortól? Szerintem az S7-től kezdve már kimaxolták a képminőséget!
Aki telefonnal készít képet ebből él? Vagy mi a cél? Ha a fotózás a hobbija, akkor vegyen már egy értelmes tükörreflexes gépet és még pénze is marad a telefonja mellett. De hogy ez miatt telefont cserélni mert egy hangyafsznyival jobb képet lő az S9, az már tényleg vicc kategóriaElnézést, de most ez kijött belőlem...
-
Teal'C
veterán
válasz
A kivágások szinte nem is látszanak és az elsőmeglátásokra reagálva nem is jön fel pedig bőven dugdosom a zsebembe.
-
válasz
Fotózd le, és írj emailt. Borítékolom, hogy ezt a választ kapod majd:
"We do feel sorry for the defective products slipped away.
I will request a replacement for you asap.
If you have any further questions, please feel free to contact us. Thanks!"Ezt megelőzően jött az email, hogy a rendelésem szállításra kész.
-
válasz
Mióta irtad, nezegetem ezt a Nillkin Nature tokot. Eleg jónak tűnik de úgy látom a videokon, hogy a kameranal eleg vekony az anyaga, vedi rendesen? Nem all kintebb a kamera? Illetve mennyire passzos a telefonra a tok? 1790ert ajandek lenne..
-
Teal'C
veterán
válasz
Egy tok sem ér 10 rugót szerintem vagy többet. Annyira nem jók az itteni tapasztalatok szerint.
Ez pl nagyon tetszik de 11rugó? "Maguk mind betegek" Seldon Cooper -
nbukta77
addikt
válasz
Ma meg neztem az s9 es s9+-t. Hat nem tudom erdemes e cserelni ra.
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #9620 üzenetére
Azt hittem, hogy az csak a bongeszo blokkolo.
(#9616) BeastMode: szokott lenni akcios unnepekkor.
(#9618) nbukta77: weboldalakon rengeteg a zavaro reklam, de a YT videok alatt/kozben is. Tovabba sok ingyenes program szinten zavaro reklamokat tartalmazhat.
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #9613 üzenetére
AdGuard. 7 napos probaido is van.
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #9560 üzenetére
Kiváncsiságból ma felhívtam a ses-t az s9+ promóció miatt.
Hát komolyan megmosolyogtattak.
Adnak a Note8 ért ha full minden rendben 150e+30e kupont ha náluk veszem az s9+-t.Mondtam nekik köszi majd átgondolom
-
Gergőke88
addikt
válasz
james008bond #9541 üzenetére
Itthon már ki van rakva valahol?
-
C-max
kezdő
válasz
james008bond #9442 üzenetére
Jártam már hasonlóan... MicroSd kártyával, a tampon nyomást kézzel le tudtam törölni... Gondolom a töltőfej is ilyen
-
Pioneer
őstag
válasz
james008bond #9404 üzenetére
Hol tudok a neten eredeti töltőt rendelni a Note 8-hoz?
Használtan vettem a telót, a telefon és a tartozékok rendben volt. Viszont a töltő az első pillanattól gyanús volt, (karcos, feliratok félig lekopva, a gyárihoz képest silányabb minőség, szerintem lassabban is tölt mint kellene.)
"Made In Vietnam / Сделано в Китае" -
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #9404 üzenetére
Vietnám vagy Kína de az 1ik biztos
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #9393 üzenetére
Én rendeltem utángyártott vezetéknélküli samsung töltőt már több mint fél éve használom és tök jó minden flott sem a töltő sem a telefon nem melegszik. Adtam is el belőle és nem jött rá panasz azóta sem.
Innen rendeltem:
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #9394 üzenetére
A ciril betűvel mi bajod arra a területre is gyártanak töltőt ráadásul a magyar garis note 8 töltőjén is van ciril betű.
A made in china na az már gáz!!!
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #9385 üzenetére
Vezeték nélküli gyors töltő álló 6mm ig.
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #9373 üzenetére
Ez nem tud gyors töltést ezért nem ajánlottam.
Én tuti rendelek szinte mindből, kábelből többet is mert idegesít a kocsiban a hosszú kábel a 25 cm elegendő lenne.
Ez 8mm ig tölt és gyors töltő!
AZT SENKI NE FELEJTSE EL HOGY A GYORS TÖLTÉS CSAK KIKAPCSOLT KIJELZŐVEL MŰKÖDIK VEZETÉKES ÉS VEZETÉKNÉLKÜLI TÖLTÉSNÉL IS!!!
-
nbukta77
addikt
válasz
james008bond #9357 üzenetére
Nekem benne volt. Itt is meg az iphone- nal is.
-
válasz
james008bond #9324 üzenetére
Ha segít, én február 14. rendeltem meg. Ma reggel 8:20-kor hívott a Trans-O-Flex futár, hogy a ház előtt van. Én dolgozom, feleségem vette át. A gyártó honlapjáról rendeltem, a korábban már általalm linkelt 10% kuponnal qi autós töltő + tok 17,x e forint volt. 9 nap alatt ért hazáig.
-
nbukta77
addikt
válasz
james008bond #9324 üzenetére
Samsung gyari toltovel mukodik nekem is az van. Nem tudom mennyi ido. En nemetben elek. Itt vettem.
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #9216 üzenetére
Not 8-ról jelenleg bármelyik teló visszalépés aki meg a fotózásért van oda vegyen céleszközt azzal tud lépni minőség terén.
Én éjjel dslr-er fotózom és normális fényerejű optikával ott akkár órák is lehetnek a záridők és az érzékelő mérete is normális ,néha belenézek a fotós topikba ilyen téren minden telónak van mit fejlődni de nem ez a cél.... -
akooos
veterán
válasz
james008bond #9216 üzenetére
Az, hogy nincs benne éjjeli mód mint a huaweiben...........
300 ezer forintért neki ez alap, hogy legyen benne.Ja meg magas fényerőnél "kifakul" a kijelző...
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #9096 üzenetére
Köszönöm az infókat.
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #9096 üzenetére
Ez csak attól mutatja amikor az appot felteszed visszamenőleg ez sem ,de pld ha kikapcsolva töltöd azt már nem számolja egyébbként ezek az alkalmazások valójában feleslegesek mivel csak fogyasztanak, ha az aksi tönkremegy azt e nélkűl is tudni fogod note 8 esetén meg 2 év a garancia az aksira ha hivatalos garancia van rá.
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #9009 üzenetére
Nekem eddig jól működik igazábol nem emlékszem olyanra hogy nem jön értesítés vagy nem frissül. Elég sok bejövő levelem van, pl ha ebay ról rendelek szinte azonnal jön minden infó (paypal, bank, ebay)
Csak félve kérdezem de nem lehet ,hogy valami háttér folyamat van tiltva akinél gond van mert azt észrevettem, hogy többen komolyan huszárkodnak mindenféle külső tiltó meg app törlő alkalmazással.
-
válasz
james008bond #8992 üzenetére
igen, hibás. elvileg kisimul.. nem hiszek benne
nekem is MO volt fent, de nem jött be, le is szedtem. valószínűleg ez is arra a sorsra jut. -
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #8842 üzenetére
Próbálok együttérezni a bétás tesztelőkkel, meg azokkal akik remegő kézzel telepítik a régiójukra még ki sem jött szoftvert.
A türelmetlenségnek ára van. -
OCTAMD
őstag
válasz
james008bond #8842 üzenetére
Elég kamunak tűnik a hír,mert pont most is frissìtettem Oreora OTA frissítéssel S8+t
-
törölt tag
válasz
james008bond #8794 üzenetére
Talán mert egy bug halmaz.
Vagy kritikus biztonsági rést találtak ami miatt erre kényszerültek. Nem is ez a fő kérdés hanem az, hogy aki már letöltötte azzal mi van? Örülök, hogy nem ért ide. Akármi is jön majd, tuti nem teszem fel azonnal.
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
james008bond #8787 üzenetére
de miért is kéne az orrunkra kötniük?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Probléma.
Gondolom olyan, ami befolyásolja a működést, ezért nem engedik piacra.
Mi jelentősége van, hogy milyen jellegű a hiba? Egy prémium kategóriás telefonnál nem nagyon tolerálható, ha hibás frissítés jön ki, ergo csiszolni kell rajta mielőtt magukra vonnák a népharagot.
Az oreo amúgy sem a gyors elterjedéséről híres, sőt, szóval üljenek csak rajta, amúgy sincs semmi olyasmi benne, ami a napi használat során elengedhetetlenül szükséges lenne.
Simán a fogyasztói mentalitás ösztönzése, nesztek verebek, új rendszer minden évben, vegyél hozzá új telefont, mert nem frissítik amúgy sem hozzá a telefonjaitokat.
Hiányzik a francnak, ami az ios 11 körül is megy. -
Kasya
nagyúr
válasz
G950/G955-FXXU1CRAP
-
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #8787 üzenetére
Milyen titkolózás?
-
zzola
titán
válasz
james008bond #8458 üzenetére
Erős napsütésben nálam sem működik, de normál körülmények között igen...
-
Necc
addikt
válasz
james008bond #8128 üzenetére
Csak ismételni tudom önmagam, 12"-os tabletemen nem láttam semmi rendkívülit.
-
Necc
addikt
válasz
james008bond #8045 üzenetére
12"-os képernyőn nem láttam semmi rendkívülit.
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #7401 üzenetére
Mondjuk ha a telefonon van olyan 3rd parti app ami a frissites uran kompatibilitasi gondot okoz, de a hibát nem tálalod még, simán gond lehet.
Az is lehet, hogy az adott program törlése után is fennáll a gond.Amúgy anno én még tanultam "informatikai etikettet" középsuliban. Ilyen volt pl. a fölösleges karakterek törlése (bár akkor még minden kbyte szamitott) és a frissítések előtti mentes és szükség eseten visszaállítás is
-
Necc
addikt
válasz
james008bond #7387 üzenetére
Míg anno az SGH-I927 -em specialitása az volt, hogy 3G-n kb. 2-3 óra inaktivitás után egyetlen egy hívást se csenget ki, pedig az már rég nem mai modell.
-
kengyel
nagyúr
válasz
james008bond #7388 üzenetére
Ez így leírva jól is hangzik, de ha a telepítés után hiba lép fel, akkor általában az FR-szokott segíteni. Most ha megérkezik az Oreo, érdemesebb egy FR-t nyomni, mint valami hiba legyen. Mégis csak, egy főverzió frissítésről beszélünk.
-
zzola
titán
válasz
james008bond #7388 üzenetére
Windows főverzió váltásnál is ajánlott a reinstall, lásd W7/8-ról W10-re váltásnál...szóval ez egy hülye példa volt...
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #7361 üzenetére
Mert egy fr-el megelőzhetőek a további probléma lehetőségek amit általában egy ota főrendszer frissítése okoz.... erre álltalában felhívják a figyelmet a frissítés esetében is.
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #7361 üzenetére
Mert neked fő verziószámváltásnál még nem kattant be droidod gondolom, míg másoknak igen
-
válasz
james008bond #7343 üzenetére
Akkor lemaradtam. Nem követtem az eseményeket.
Már kezdtem izgulni, hogy egy jó kis oreo jön, de semmi. -
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #7316 üzenetére
Leht ujra kell kalibralni. Elso beallitaskor neztem utoljara, azota nem. Ezek szerint a hiba nalam lesz, vagy csak koszos a szemuvegem
-
_Fefe_
tag
válasz
james008bond #7281 üzenetére
Utánaolvastam már külföldi oldalakon is problémának, de megoldást sehol nem találtam. Én a gyári alkalmazást használom az e-mail esetében (Samsung Email), az szerencsére még küldi az értesítéseket. A Gmail programra számos oldalon panaszkodnak, az értesítés hiánya miatt, megoldást eddig nem olvastam sajnos.
-
zack
nagyúr
válasz
james008bond #7119 üzenetére
Kizárt hogy ez csak biztonsági frissítés volt. 100-200Mb a biztonsági frissítés. Ez egy jó nagy csomag volt, sok minden lehetett benne, csak nem értem miért titok ez.
-
T0rnad0
addikt
válasz
james008bond #7123 üzenetére
Nekem is sokszor csinálja ezt a gmail. De mivel Novát használok, az kis jelvénnyel mutatja, hogy van új levél. Amikor megnyitom, meg letölti...
-
bobace
addikt
válasz
james008bond #7123 üzenetére
Ha nem is nagyobb baj, de legalább ugyanakkora. A gmail is hektikusan működik sajnos...
-
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #7105 üzenetére
Utóbbi években a Vodafone rendre ráver mindenkire frissítés időpontját tekintve. Igen, sokszor a független előtt jönnek ki.
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #7104 üzenetére
A lassulás főleg szerverparkokban jelentős, ahogy a probléma is, mezei usernél nem. Nomeg visszahívás, komolyan? az elmúlt kb 10 év összes inteles és amd-s prociját hívják vissza? többmilliárd eszközről beszélünk, gyakorlatilag az egész piacról
?
Nomeg ez nem hardwares probléma, egy hw-sw együttes, amit sw-t kikapcsolva kiküszöbölhető.
Egyébként a sebezhetőség ugye abból adódik leegyszerűsítve, h a proci előre kiszámolt szabad erőforrásokkal olyan eseteket, amit valószínűnek vélt, így üresjáraton is hasznos dolgokat számolgatott, mert azok bekövetkezte elég nagy valószínűséggel megtörtént (nem 1, hanem amennyi belefért, annyi valószínű opciót számolt ki) ami főleg szerverparkoknál jelentett plusz sebességet. Csakhogy ezt a memóriában tárolt kiszámolt értéket könnyű volt megszerezni.
-
OCTAMD
őstag
válasz
james008bond #7091 üzenetére
Na örülök akkor,hogy elért hozzátok is
-
gilfoyle
őstag
válasz
james008bond #7091 üzenetére
Nekem is jön XEH-re...
-
jacis
nagyúr
válasz
james008bond #6971 üzenetére
Szerintem rohadt nehéz mert az MM-ből szerintem jól jött ki a csomag. Így vagy a futár (szerintem ő) vagy a pick pack pontos emberkék voltak akik ráraboltak a csomagra. Mivel nem egyértelmű ki volt nagyon nehéz lesz megoldani a dolgot.
-
becenevem
aktív tag
válasz
james008bond #6867 üzenetére
Készítettem egy videót ma kettőkor. Összehasonlításhoz.
UHD, Nincs követett AF, nincs videostabilizálás.
Nekem nincs bajom a videók minőségével.
Persze követem a fórumot, hogy ki milyen beállítást használ.
Nekem is az kell, hogy minél jobban rögzítsem a képeket, videókat. -
válasz
james008bond #6854 üzenetére
Most ebbol mit akarsz kihozni ?
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #6440 üzenetére
Az S8 topikban is írkáltak azért jópáran beégésről, elég rákeresni
Mondjuk azok nagyja navit használt tipikusan fényben 100% fényerőn, az azért szerintem nem meglepő h beég. Az s8/8+ note 8 magyar facebook csoportban (ami gyk. értelmi fogyatékosok gyülekező helye...
) is volt pár, akiknél sajnos előjött, ott volt minden, volt akinél pl játék ui része égett be...
Én spec ezen se stresszelek, használom, 1-2 év s eladom, addig gari, utána nem érdekel
Mondjuk úgy h nem navizom, se nem játszom, s auto brightnesst szeretem, annyira gari nélkül se izgulnék
-
kazanka
őstag
válasz
james008bond #4994 üzenetére
Gondolom a hívásvárakoztatás, nincs beállítva.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
james008bond #4994 üzenetére
Nekem bizonyos helyen csinált ilyet az S7E, csak, sehol máshol.
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #4682 üzenetére
Na. BK Disablerrel megkerestem ezt a grey apk-t, letiltottam és restart után újra fehér. Pedig úgy emlékeztem, a progit letöröltem. Ja és restartig fehér volt, csak ma eljátszottam a Disablerrel, restart és utána lett szürke. De most már újra fehér. Bár, lehet úgy szürkén a fogyasztás kicsit kedvezőbben alakulna.
-
dave182
senior tag
válasz
james008bond #4575 üzenetére
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #4531 üzenetére
-
BeastMode
őstag
válasz
james008bond #4531 üzenetére
Ez stock Androidon működik, Nexus 6P-vel meg tudtam csinálni.
-
Velocity
aktív tag
válasz
james008bond #4516 üzenetére
-
Szoke1982
senior tag
válasz
james008bond #4514 üzenetére
Felül lehúzod, ott jobb sarok (3as pötty) ott (gombok sorrendje) és ott berakod .
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #4434 üzenetére
Valamelyik wallpaper alkalamzásból szedtem le. Este írj privit és megkeresem. Most nincs nálam a Note 8.
(#4429) S e t h: valamiért képen nem adja vissza, hogy milyen, de élőben egyébként gyönyörű. (Csak eszméletlenl csúszik a hátlapja.)
-
gilfoyle
őstag
válasz
james008bond #4401 üzenetére
-
gilfoyle
őstag
válasz
james008bond #4398 üzenetére
A hét elején szedtük itt ösze a tutit email értesítés kérdésben.
Ki kell szedni figyelés alól, optimalizáció alól, meg le kell lakatolni. Mióta ez a 3 beállításra került, folyamatosan és azonnal jönnek az értesítések.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
james008bond #4398 üzenetére
Be tudod tenni nem figyelt alklamazásba, és onnantól nem lövi ki a háttérből.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
james008bond #4310 üzenetére
Ezért mondtam azt, hogy a cseppállóság elvileg megmarad, de medencébe nem vinném (amúgy sem).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
james008bond #4222 üzenetére
Jókérdés..
Noh, visszakanayarodva a hívás kijelzésre. A gear is szépen írjja, hogy melyik számra érkezik a hívás. Vagyis, melyik sim-re.
-
válasz
james008bond #3984 üzenetére
BeastMode beelőzótt, a válasza helyes. Egyébként Note 3 óta ez a legjobb funkció!
-
BeastMode
őstag
válasz
james008bond #3984 üzenetére
#3977 kommentben ezt írtam le.
-
apaszka
veterán
válasz
james008bond #3921 üzenetére
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #3921 üzenetére
De ez nem a valodi ciklus, csak amit az app maga szamolt telepites utan...
-
jani70
aktív tag
válasz
james008bond #3913 üzenetére
Van olyan program amivel meg lehet nézni mennyi ciklus van az akkumulátorban,vagy hogy hány százalékos, akár pc-re is?
-
cuebler
senior tag
válasz
james008bond #3904 üzenetére
Esetleg indexfile-ok, thumb-ok (ha sok fénykép volt a telón)...?
-
BeastMode
őstag
válasz
james008bond #3904 üzenetére
Én is erre gondoltam először.
-
spider80
őstag
válasz
james008bond #3528 üzenetére
Az csak egy elméleti érték. Az n es wifi is 150mbitet tud elméletben. A valóságban meg 50 és 90 mbit között. A titkosítás, plusz a különböző protokollok, a csatornák terheltsége levesznek belőle sokat.
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #3366 üzenetére
Nekem megy. Csak ebben az esetben nem lehet képernyőhőz nyújtani marad 16:9
-
apaszka
veterán
válasz
james008bond #3247 üzenetére
-
kkp900
senior tag
válasz
james008bond #3213 üzenetére
Azért nem hinném hogy komolyan gondoltad hogy harmad áron eredeti lesz majd!?
👍🏼 De akkor semmi baj sincsen vele és tölt az a lényeg.Köszi a választ
-
kkp900
senior tag
válasz
james008bond #3198 üzenetére
Tudom hogy nem eredeti!De volt aki itt a csoportban vett és azt írta működik is szépen akkor meg minek a 22-ezres?Nekem van hozzá Blitzwolf fast charger töltőm meg 1,8m kábelom így az nem kellett hozzá!Nekem még nem jött meg sajnos majd kb 2 hét szerintem ha a Királyi Posta is úgy akarja.De neked van vele bajod ,hogy a szavaidból azt veszem ki hogy nem felel meg valamiért?Vagy semmi baja tölt és ennyi amennyi a gyári eredetinek is?
-
Winchester95
őstag
válasz
james008bond #3199 üzenetére
Jó lenne mondjuk.
Igazából sokkal folyamatosabb a 60fps.Kár lenne veszni hagyni egy ilyen telefonon. -
Somatom
veterán
válasz
james008bond #3085 üzenetére
Az 1970 jan. 1. a Linux kernel 0 ideje, minden Linux rendszer alapértelmezett időszámítása az ettől eltelt idő, másodpercben. Boot -nál is innen indul az időszámítás, amíg a rendszer felállás egy későbbi szakaszában meg nem kapja az aktuális időt. Hogy azok a fájlok miért kapják ezt a dátumot, azt passzolom.
-
válasz
james008bond #2640 üzenetére
(#2642) xyvz2 Igen,tölt is közben és a Clear Cover tokkal belefér simán.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Luser2000
addikt
válasz
james008bond #2590 üzenetére
Szia!
Mi a kérdés az Osmo kapcsán?
Nekem van egy a polcon, igaz aN8-al még nem használtam, csak az S8+ készülékkel.
(Már ott is határon éreztem a méretet, a N8-nál még obban ki van maxolva).Üdv.: Balázs
-
cuebler
senior tag
válasz
james008bond #2420 üzenetére
sőt már a 6p-m is tudta két éve
-
válasz
james008bond #2420 üzenetére
S8-nál is így van.
-
kkp900
senior tag
válasz
james008bond #2157 üzenetére
Kedves James ! Az outfitteres fólia plusz a Samsung alcantara tok ezt a kombót gondoltam ki szóval a hátuljára is fólia lenne a biztonságért.A Vezetéknélküli töltés működik e normálisan? Nem befolyásolja a fólia?Ezt mindnekitől kérdezném aki rakatott fel fóliát és van alcantara tokja?!! 😁👍🏼
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Konteó topic
- Xbox Series X|S
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest