- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Memmaao #16684 üzenetére
Szerintem az sd kártya lesz lassan cserés, ha nincs szükséged, nagyobb kapacitásra, akkor 16gb-ost már fillérekért kapsz.
SzalaiÁdám95: Teljesen rendben van a telefonod. Sajnos nagyon sokat számít, hogy hol használod a telefonod és miről. Ha mobilnetről vagy és rossz térerővel , akkor tudsz szépen merülgetni
De egy jó térerős helyen vagy wifi-ről , akkor úgy alakul papírforma szerint, ahogy írtad ( persze függ a fogyasztott tartalomtól és attól ,hogy mennyi volt a standby állapota)
Az éjszakai fogyasztásod viszont kiváló! Nekem sajnos ilyen 4-5% között van. -
haxiboy
veterán
-
bobace
addikt
válasz
Memmaao #13283 üzenetére
Az Android rendszer és Android OS neked megeszik 16%-ot, ez nálam 5% (igaz, Nugát). Szerintem valami be van ragadva, folyamtosan syncel, vagy valami ilyesmi, és ébren tartja a telefont.
Mondjuk az se kutya, hogy 18 perc Messenger 8%-ot lekajál, nekem meg sem jelenik a statban, 9 perc Face 1%-ot kapott.
De a 2 perc tuneIn se gyenge, bár gondolom, csak annyit volt előtérben.
Phone Info hány %-os akkut ír ki neked? -
okibots
aktív tag
-
Capella
senior tag
válasz
Memmaao #12581 üzenetére
Én a jó régi CPU Spy-t használom a Deep Sleep érték megállapítására. Lefekvéskor resetelem a számlálót és reggel 98% Deep Sleep körül van, ha oké.
Ez a beragadt folyamatot nem mutatja, csak a proci időt.
A beragadt folyamatokhoz a Wakelock Detector az egyik megoldás, de ahhoz root jog kell.
Lehetséges root nélkül is a Wakelock Detector Lite app használatával, de ehhez kell PC is még és Google Chrome böngésző a szükséges beépülőjével, no meg a driver telepítése.
Kicsit macerásabb. Nekem sikerült már így root nélküli egy Lenovo-n megállapítani, hogy mi szívja a vérét, és kilőni. -
szab120
tag
válasz
Memmaao #12581 üzenetére
Megszoktam anno s7 Edge-nél, hogy éjjel-nappal ment az AOD. Most úgy jártam, hogy éjjelre "beakadt" full fényerőn, és reggelre 20%-ot lerágott, azóta kikapcsolva tartom.
Szerintem is vagy ez, vagy valamelyik progi akadhatott be, de a nem gyári launcherek tudnak még akksit szívni.. -
S e t h
nagyúr
válasz
Memmaao #12525 üzenetére
Nincs vele olyan probléma mint a gboarddal, kipróbáltam mostanában az fr-ek között.
Egyedi, mondhatni csak szűk csoport által használt szavakat írtam be, nem ismerte őket, a szinkron ment a háttérben és következő fr után tudta mindegyiket.
Nem bánik rosszul a ragozott szavakkal sem, sokszor eltalálta azt amit a gboard nem.
Hátránya ugye csak egy van, ha nem samsung telefonra váltunk akkor megy a levesbe a sok mentett szó. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Memmaao #11329 üzenetére
Épp visszakerestem, láttam.
Hát mindegy, lehet marad, aztán ennyi.. A flipes toknál csak az ázással van gondom, de mindegy.
Sajnos ettől függetlenül még zavaró.Noh, közben, a hétvégén túráztunk a Tátrában, nézegettük, hogy vajon a lépésszámláló mennyire pontos Shealth alatt. Nekem ugye a gear mérte, ismerősöknek telefon. Nagyjából azonos volt mindenkinél.. Vagyis, maradjunk annyiban, hogy ezresekben stimmeltünk, a 100-asokban, tízesekben volt eltérés.
Viszont a magasság mérésben volt eltérés, nem is kevés, volt olyan, hogy közel 200m különbség volt, sőt még 2 samsung eszköz között is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Memmaao #8693 üzenetére
Tudom, hogy ez régebbi téma, de.. Most éjjel, nyomkodtam a telót sötétben, és bal oldalt alul, lényegében az alsó 2 ikonsávban alacsonyabb fényerőnél is láthatóan jön ki a fény. Kb. 4 hónapos a teló. Lehet eddig is ilyen volt, de eddig ez nem nagyon tűnt fel.. Újjal el tudom takarni a 2 sávot, ahol kiszűrődik a fény. Max fényerőnél lényegében az egész bal oldala világít a telónak a kijelző vonalában..
Ezzel érdemes gariztatni, vagy inkább együtt kell vele élni? Csak ugye a vízállóság miatt, főként.
Talán este tudok feldobni róla képet.
-
zack
nagyúr
válasz
Memmaao #9638 üzenetére
De ne húzzuk már rá az összes tokra, hogy gyenge minőség. Lehet kifogtál egy selejtet. Ha kicserélik egy újra, és az is kopik, esetleg a topikban másoknak is, majd akkor ráhúzzuk, hogy nem tartós, és nem ajánlott.
Az enyémet most néztem át közelről. Semmi baja. 2 hónapos. -
Gabor1123
tag
válasz
Memmaao #9340 üzenetére
Az üvegre gondoltam. Pl óraszaküzletben, ahol az órák üvegeit is polírozzák. Vagy a displex amit írtam, elméletileg üvegre van, csak sok az ellentmondásos vélemény. Reméltem van rá valami megoldás,bár a használatot nem zavarják a karcok, de bosszantóak, főleg hogy vigyáztam rá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Memmaao #9107 üzenetére
Én swifkey-el tolom.. Az, meg, hogy ki mihez fér hozzá.. Főként amióta a Gmail ászf-jében benne van, hogy az e-mail összes eleméhez hozzáférhetnek, nagyjából teljesen mindegy.
A Gboard Nálam mindig is érdekesen működött, többször az volt, h hiába volt bekapcsolva a szótár, nem tanult semmit.
Ákkk: Sok év után az első kivétel, ha jól emlékszem. Talán az S5-nél lőttek egy kapufát a 6.0-val, vagyis, beígérték, aztán semmi sem lett belőle, de már nem emlékszem. Sőt, talán a Note 4-nél is volt pletyka a 7.0-ról, de aztán semmi sem lett belőle.
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
Memmaao #8991 üzenetére
Csináltam egy kis kutatást ma szabadidőmben és bizony ez egy általános jellegű probléma, nagyon sok linkkel találkoztam a neten.
De ami a legjobb, az egyik srác egy fórumon kínált is egy lehetőséget, amire nekem ma ráment 1-1,5 órám de a végeredményt nézve azt hiszem megérte.Az alapfelvetés a szokásos. Vmiért nem szinkronizálódnak megfelelően a szavak gboard esetében, de a samsung billentyűzetnél ezt még bajosabbnak találtam, mivel sem a helyét nem ismertem a mentésnek, sem nem adta vissza párszor azt a szót, amit előtte beírtam.
Ez a szótár alkalmazás nagyon egyszerű dolgot csinál. Elmented bele a szavaidat, gmailból, sms forgalomból, whatsappból, ebből bármikor csinálhatsz backupot, de ami a legszebb, a tartalma azonnal szinkronizálódik a gboarddal. Kompatibilis pár billentyűzet alkalmazással, sajnos a swype és a swiftkey nem tartozik közéjük, de ahogyan láttam a samsunggé sem.
Innentől kezdve nem lehet ürügy a gboard hektikus mentési rendszere, mivel egy külsős app ezt csodálatosan megoldja. Persze szebb lenne ha ehhez nem kellene egy másik app......
Ami a lényeg, verejtékes módon kb. 2000-2200 szót mentettem el bele( sok igekötős szó), főleg a swype szótár átvitelével izzadtam meg, de most a gboard nagyon jól működik, mondhatni hozza a swype szintjét.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Memmaao #8987 üzenetére
Szerintem nagyon jó alkalmazás, de akad vele három problémám, ami miatt nem tudok vele kompromisszumot kötni.
1. Körülményes a szavak mentése. Máshol csak rányomok a szóra és már el is van mentve a szótárba, itt meg be kell mennem a beállításokba és ott kell felvinnem külön a szót, ez most komoly?
2. Akármit is csináltam, nálam sosem működött a szinkron. Többször telepítettem újra úgy az alkalmazást, hogy elmentettem pár szót, ment a szinkron, pár nap múlva leszedtem, telepítettem újra és sosem jött vissza egyetlen szó sem. Mondanám, hogy egyedi probléma lehet, de semmi más alkalmazással nem volt problémám a szinkronizációt illetően.
3. Nem áll fényesen az igekötőket illetően, ott elveri a swype, mondhatni mára ez maradt szinte az egyetlen előnye a swypenak, illetve ott van a hangos diktálás is, azt évekkel ezelőtt teszteltem utoljára, akkor jóval erősebb volt a google hangos diktálásánál. Ott a google csak a káromkodásokban volt erős, azon jót nevettem anno.
Szummázva, sajnálom a progit, mert így erősen kompromisszumos, de remélem egyszer kinövi ezeket a gyermekbetegségeket.
Illetve némileg csalódott vagyok, mert azért csak a google cégről van szó és nem működik normálisan a gmail app sem, valamint ezt is lehetne fejleszteni, kérdezem, hogy akkor miért nem teszik? Nem figyelnek oda a felhasználók hangjára?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Memmaao #8974 üzenetére
Mi a titka abban a nyüves programban a szavak mentésének?
Nem rossz alkalmazás, de miért nincs benne vmi jó szövegmentési módszer? Szinkronizációról nem is beszélek, ahányszor telepítem újra, annyiszor indul nulláról.
Időnként olyan érzésem van, mintha a googlenek lennének a leginkább bugosabb alkalmazásai, lásd még gmail. -
kkp900
senior tag
-
kkp900
senior tag
válasz
Memmaao #8828 üzenetére
Elenyésző! 😁😀Legalább vagy 40 ezernél járhatsz plusz ez a mostani rendelésed.De nagyon jó áron vetted. 😉Én az AA shoptól vettem. AQI tartóval meg csak az a bajom, hogy micro usb-s.Én meg már régen vettem a kocsiba usb-c kábelt.Ezért csak sina tartót rendeltem az AAtól. Várom, hogy feladják ma. Na 2%vagyok az aksinál kíváncsi vagyok bekapcsol-e majd vagy csere lesz... 🤗
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Memmaao #8735 üzenetére
Nem az számít, hogy hány amberrel tölt jelenleg, hanem az, hogy nem is tölt egyáltalán, ha épp "úgy áll".
Ha megy, akkor megy a gyorstöltés is, ha nem, akkor mindegy micsinálok, csak felvillan, elalszik, vagy villog a led a töltőn.
Ha leveszem a tokot, vagy felrakom a másik 2 közül valamelyiket, kb. mindegy mit csinálok, már csak közeledek a töltőhöz, már tölt..
-
becenevem
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest