- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Én "látatlanul" nagyon tartottam az 8-on az ujjlenyomatolvasó helyétől, viszont pozitív csalódás, abszolút kézre áll. Egyedüli hátránya az S7-hez képest, hogy fel kell vennem az asztalról, hogy feloldjam - ezt nem szeretem.
Amúgy én arra is rájöttem, hogy az én igényeimnek ez a telefon túl sok. Nem igazán használom ki, sőt, nagyon nem használom ki. A sebességét, a kijelzőjét és a kameráját viszont nagyon élvezem.
Meg a méretét. Meg a wireless-töltést. Meg amikor kell használnom, a tollat is. Számomra az akku is bőven kibírja, amíg újra töltő közelébe kerülök. Na, szóval szeretem ezt a telefont.
-
Taci
addikt
-
Necc
addikt
Ezt okozhatja a készülék is vagy a szolgáltató is.
Utóbbinál célszerű ellenőrizni nincs-e feltételes átirányítás, illetve a hívásvárakoztatást is célszerű bekapcsolni.
Kevert történet lehet még (készülék+szolgáltató) hogy dualsim készülék esetén nincs bekapcsolva a dual-standby, és ha egyik simen van hívásod, a másik sim lehullik a hálózatról.
Ha a készülék utasítja el, célszerű ellenőrizni, hogy nincs-e bekapcsolva hívásszűrő, és a blocking mode ne legyen aktív, illetve ellenőrizd le hogy nem kapcsoltál-e be valami nagyon
okos(hülye) mérnök által kitalált, amúgy bénán működő automata hívás elutasító gesztúrát a készüléken. Emlékeim szerint alapértelmezetten a készülék nem csörög, ha pofával le van fordítva, ami a gyakorlatban nem csak akkor aktiválódik, hanem zsebben is például okozott nekem már ki nem csörgő hívást. -
Január 13. rendeltem meg. Jövő hét hétfőre írja az étkezést, de már tegnap megjött, ma tudtam átvenni. Dual mold, egybe van öntve a piros és a fekete rész. A minőség jó. Nem kiemelkedő, az élek néhol kicsit sorjásak voltak, de lejött egy mozdulattal. Szerintem spigen minőséget hozza.
-
kengyel
nagyúr
Én így használom a videóknál, a követett AF nincs bekapcsolva, és a stabilizálást sem használom. Tegyél vele egy próbát, ha nem olyan jó, akkor csak tedd vissza FHD-ra. Ezzel a két verzióval szoktam szórakozni, a hely változtatja, mikor melyiket használom.Ugye nálam a gyerek a videó főszereplője, így sokat videózgatom.
-
2 gyors teszt:
hdr+: [link] w333 utso google camera verziojabol.
gyari: [link]Videoban igy hogy Off oltam a vid. stabit. valoban szep folytonos a kep
Azt nem ertem, akkor minek teszik bele ezt az opciot? Siman bekapcsolja az ember es varja a csodat. Es nem erti miert van ez a remeges a felvetelt kovetoen...#6852) james008bond Jogosultsagra van szukseg
-
-
malor
aktív tag
Ebből a videójából talán kiderül. Patchworks tok lehet.
-
kengyel
nagyúr
Igen használtam egy kicsit, de nem bírtam megszokni. A méretétől nem tartok, előtte S8 Plust használtam. Most kicsit tovább kell megtartanom, ezért is lett a Note. A cerkát persze kipróbálom, bár sokat nem hiszem hogy használom.
6558:
Sajnos kintről nem szoktam rendelni, az ez most kimarad. Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Medence topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest