- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Ma megérkezett a Pitaka szállítmányom ( tok+wireless töltő ). Múlt csütörtökön rendeltem a gyártó honlapjáról.
Nincs hozzá védőüveg, mint iPhone-nál.
A telefon két hosszanti oldalát nem védi, mert nem ér fel a kijelző szintjéig.
A kijelző fölé sem emelkedik ki a sarkokban, tehát ha lefele fordítom a kijelző hozzáér az asztalhoz.
A sárga telefonból az oldalait leszámítva feketét csinál :-).
A mintázata élőben mondjuk tetszik.
A tapintása szintén jó, tapadós.
Fentiek szerint max asztalra téve védi a hátlapot a karcoktól ( mondjuk nekem outfitteres matt van ott rajta ) és talán kevésbé csúszós. A fogása tényleg olyan " bársonyos ".Töltő. Én szélvédőre tapasztósat vettem. Nos most még eléggé tapad az üveghez, valami szilikonos ragasztó a tappancson? A bajom az, hogy rövid a karja, így vezetői pozícióban kissé nyújtózkodnom kell, hogy elérjem a telefont. A másik negatívuma, hogy a telefon felső széle szinte koccan a szélvédőhöz a hossza és a tartó rövidsége miatt. Szinte teljesen függőleges pozícióba kell állítani a telefont, hogy odaférjen vagy szinte kicsit magam felé döntve a felső felét.
Töltés elindult, elvileg gyorstöltés formájában. Amit viszont hiányolok, nincs rajta LED visszajelzés, hogy áram alatt van illetve, hogy épp tölt vagy már feltöltötte a telefont. Régi gyári wireless töltön pl van ilyen vizuális visszajelzés ( csak az nem tud gyorstöltést ) és a karja is hosszabb, jobban elérhető a készülék és stabilabbnak is tűnik.Összességében így néhány óra és próba után minimum vegyesek maradtak az érzések. Egyik cucc sem perfekt szerintem. Kicsit nagy a hype körülötte. Nem érzem se a csomagoláson, se a termékeken a prémium érzetet ami indokolná az árát és a felhajtást körülötte.
Ezt megelőzöen egy Nillkin Nature szilikonos tok volt rajta, az körben is teljesen védi, jó a fogása, semmit nem vesz el a telefon szépségéből, észrevétlenül védi és kicsit a kijelző síkja fölé is kiemelkedik. Ja és az ára kb 60%-al kedvezőbb volt. Eddig nekem az tetszik a legjobban, ha a karcoktól és apróbb sérülésektől akarom megvédeni ezt a szép telefont. Ha még jobb védelem, akkor Spigen Neo Hybrid ( csak az meg sajnos a fóliát felnyomja a sarkokban ).
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest