- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #14209 üzenetére
Nem tudom
De másnál is ez volt a gond pár hete... Nézd meg a telefonodon a settings-alkalmazások-samsung health alatt az engedélyeket, tuti minden engedélyezve van e! mert lehet nálad is ott mászott el valamiért...
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #14205 üzenetére
Valakinél már előfordult ilyen a gear topikban, jogosultság probléma volt! Azaz május környékén valamelyik jogosultságot nem adtad meg az shealthnek. Nem biztos h a lokációt amúgy, minden kell neki
-
Madwe
nagyúr
Bocsi, nem olvastam vissza: oreo alatt másnak is romlott jelentősen az üzemideje? most ilyen sot meg ilyeneket nem nézve, ugyanolyan használat mellett nálam eddig 24h alatt 35-45% merült, most meg 85%ot!
FR nem volt, lehet az jön, ha amúgy másnál rendben van? -
Madwe
nagyúr
Na akkor elmondom, én hogy látom:
FR nem szükséges alapesetben. Lehet, hogy valami megzakkantja, ez ritka, de ilyenkor nem árt az fr. Aki elébe akar menni, az kezdje fr-el.Azt szerintem kár idekeverni, hogy van aki tech analfabéta, nagy verzióváltás után vacakol, s meg se próbálja az fr-t hanem szarozza a samsungot/googlet akárkit. Van ilyen persze, de az legyen az ő baja
Egyébként ITban dolgozom devops mérnökként, bár nem tudom az mit számít
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #7361 üzenetére
Mert neked fő verziószámváltásnál még nem kattant be droidod gondolom, míg másoknak igen
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Cyberpunk #7231 üzenetére
Én 80% körül jövök el otthonról, s olyan 50-60% körül esek haza kb az általad leírt módon használva. Mindezt 10-12h alatt. SOT átlag ilyenkor egy max két óra, 20-30% veszteségre. Nekem tökéletes így
(igyekszem 40-80% között használni, azért 80 körül jövök elmiután fixen van munkahelyemen is töltő, otthon is, napi átlag 10h dolgozom, ritkán előfordul ugyan akár 24h is leadásnál, de töltő mindenhol van, uh nem aggódok ezen...) Ha pl kirándulni mennék, vagy valami, 100% feltölteném szó nélkül, meg akku is lenne pluszba, ha szükséges lehet, munka-otthon használatra elég ez, ahogy a hétvégékre is.
-
Madwe
nagyúr
áh köszi
ezek szerint pakisztánban is eu-s dugvilla van
gsm bolt nem bízott benne s külön csomagolt egy univerzális átalakítót
Egyébként van vmi értelme erről áttenni másik romra odinnal, vagy tök mindegy, s jó lesz ez így nekem, semmi különbség nem lesz? frissítéseket pl veletek egy időben kaptam eddig is...
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #7104 üzenetére
A lassulás főleg szerverparkokban jelentős, ahogy a probléma is, mezei usernél nem. Nomeg visszahívás, komolyan? az elmúlt kb 10 év összes inteles és amd-s prociját hívják vissza? többmilliárd eszközről beszélünk, gyakorlatilag az egész piacról
?
Nomeg ez nem hardwares probléma, egy hw-sw együttes, amit sw-t kikapcsolva kiküszöbölhető.
Egyébként a sebezhetőség ugye abból adódik leegyszerűsítve, h a proci előre kiszámolt szabad erőforrásokkal olyan eseteket, amit valószínűnek vélt, így üresjáraton is hasznos dolgokat számolgatott, mert azok bekövetkezte elég nagy valószínűséggel megtörtént (nem 1, hanem amennyi belefért, annyi valószínű opciót számolt ki) ami főleg szerverparkoknál jelentett plusz sebességet. Csakhogy ezt a memóriában tárolt kiszámolt értéket könnyű volt megszerezni.
-
Madwe
nagyúr
Visszavonok mindent
Előkaptam hogy lőjek mindkettővel 1-1 képet, minden automatikus, beltér, félhomály. A gyári appban a kép iszonyat szemcsés, a googleében szép tiszta. De az elkészült képnél a gyári is tiszta képet ad, sőt, az még kevésbé szemcsés, mint a googleé, kb pont fordított a helyzet. Fene se érti, lehet a gyárin a megtekintő résznél vmit elrontottak, de a végeredmény szvsz még jobb is a gyárival... Pedig amikor nézi az ember, akkor fordítva van az egész
első google második gyári -
Madwe
nagyúr
Sose értettem ezt a pénztárcával egyben tokot. A pénztárcám alig veszem elő (főleg nfcs fizetés ota) míg a telefonom rengetegszer, s akkor a kezemben is tartom. Minek fogjam akkor az irataimat stb, sokkal nehezebb vastagabb lesz... persze van némelyik ami jól néz ki, pl a fentebbi is, de azért elég nagy kompromisszum szerintem...
-
Madwe
nagyúr
válasz
SzalaiÁdám95 #6688 üzenetére
Az h buborékmentes, az 99% attól függ, h mennyire sikáltad előtte pormentesre!
-
Madwe
nagyúr
válasz
gyuri81 #6671 üzenetére
Nem tudom, lehet az én zsebemmel van valami, de én előző 2 telefonomnál se láttam mikrokarcokat, pedig allergiás vagyok rá
Igaz csak a telefon van a zsebemben, még a füles is máshol van. De egyébként se értem milyen keménységű dolog lehetne ott, mikor pl egy kulcs se tudja megkarcolni?
-
Madwe
nagyúr
De én a kijelzővédőknek ma már értelmét se látom... A GG már van annyira karcálló, hogy ha nem homokos környezetben használod, nem fog megkarcolódni. Töréstől meg egyáltalán nem véd (igen, van rengeteg történet, h leesett a telefon, s a kijelzővédő eltört, de maga a kijelző nem, csak ilyenkor azt felejtik el, h a kijelzővédő könnyebben törik, s 99.999% hogy ha nem lett volna rajta, akkor se tört volna a kijelző... Aki töréstől félti, vegyen olyan tokot, ami a kijelzőt is védi... Én maradok a szexi fogású dbrand skinemnél, s nem ejtem le
-
Madwe
nagyúr
válasz
Mikulásbá #6517 üzenetére
Dehogynem, még bt5el is agyon tömöríti a zenét... bőven kijön
nomeg mi előnye a bt fülesnek a kábelessel szemben? tölteni kell, rosszabb a hangja, pláne azonos árkatban, nem tudod a nyakatba lógatva hagyni, rossz helyen van a mikrofon, nincs hozzá távirányító, hangerőgomb. Vagy van a fél vezetéknélküli, ami körbe megy hátul a nyakadon, de akkor annak megint mi előnye van a simával szemben
?
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #6440 üzenetére
Az S8 topikban is írkáltak azért jópáran beégésről, elég rákeresni
Mondjuk azok nagyja navit használt tipikusan fényben 100% fényerőn, az azért szerintem nem meglepő h beég. Az s8/8+ note 8 magyar facebook csoportban (ami gyk. értelmi fogyatékosok gyülekező helye...
) is volt pár, akiknél sajnos előjött, ott volt minden, volt akinél pl játék ui része égett be...
Én spec ezen se stresszelek, használom, 1-2 év s eladom, addig gari, utána nem érdekel
Mondjuk úgy h nem navizom, se nem játszom, s auto brightnesst szeretem, annyira gari nélkül se izgulnék
-
Madwe
nagyúr
válasz
Cobrusz #6416 üzenetére
Telenornál nincs is volte, itthon tudtommal csak tkom tudja. Egyébként pont volte-vel menne a net is mindenhol
Volte nélkül a telefon ahogy írtad is s7e-dnél, visszavált egyet, 4gről 3gre, ha 3gn vagy akkor 2gre. A probléma akkor van, s nálad is ez lehet, h 4g hálózat van, jön a hívás, visszaváltana, de nincs ott 3g ahol vagy. Ekkor nincs net sem.
-
Madwe
nagyúr
válasz
dongasre #6407 üzenetére
Cserélik igen.
itt van a samsung sötét témája, én imadom -
Madwe
nagyúr
Az miért lehet, hogy linkek amik pl indexre vagy soundcloudra mutatnak, weben nyílnak meg, s fent jelzi, h töltsem le az appot. De le van toltve
Alapértelmezett appoknal az van, h rákérdez... áttéve erre az appra se jo... mi lehet a gond? Előző telefonomon probléma nélkül nyitotta...
Sőt most nézem soundcloudos link a playstoret hozza be h töltsem le kapasbol -
Madwe
nagyúr
válasz
SzalaiÁdám95 #6371 üzenetére
Valami malwaret telepítettél véletlenül a napokban, az szokott ilyet
Mondjuk lehet nem, csak arcfelismerés esetén csinálja? Más azonosításnál nem?
(#6367) T0rnad0 Weboldalnál csak internet esetén, chrome az csak ujjlenyomatos, nem?
-
-
Madwe
nagyúr
Karcoktól teljesen, töréstől szerintem semmit. De én amúgy is karcokól féltem csak telefonom, leejteni 20 év alatt egyet se ejtettem s nem most akarom elkezdeni - de ha mégis leejtem, bízom benne nem lesz baja, nomeg azon tok se sokat segít, csak valamennyit
Szóval csak biztos kezekbe ajánlott, vagy készülékbiztosítás mellé
-
Madwe
nagyúr
Megjött a dbrand black dragon skin, szenvedtem vele vagy fél órát mire olyan lett ami nekem tökéletes felhelyezésnek minősül, de húúú de megérte, nagyon jó a tapintása, vékony, gyakorlatilag teljesen más így a mobil egy napos használat mellett, mint egy bőrtokban pl
-
Madwe
nagyúr
válasz
Mikulásbá #6295 üzenetére
De pont az az előnye, h laptop s nem asztali
Cégbe pl vennék, de a dex az csak az asztalomnál menne, miközben én rohangálok emeletek között
Nem az a bajom a DEXel h macera bevinni a cégbe otthonról, hanem az, h ha használom, akkor asztalhoz vagyok kötve a monitor meg bill miatt. Míg ezzel nem, de hdmi out pl van rajta
-
Madwe
nagyúr
Kicsúsztam szerkből... szóval lehet volt már, de lassan megjelenik s nekem újdonság, s a dex röghözkötöttsége nem tetszik, ellenben ez igen!
"Example: Samsung s8 is the perfect companion for your Mirabook, with Dex, you can take full advantages of the Mirabook."
-
Madwe
nagyúr
Mirabook, laptopos dex, májustól kb, 250usdért, nem is rossz!
Itt az oldala -
Madwe
nagyúr
Ha már akku, ti milyen felbontáson használjátok? Én ez alapján (notehoz nem találtam) feltoltam rendesre
ráadásul itt ugye optimizedot hasonlít össze performance mode-al, ahol magasabb a csúcsnit, uh még ennyi különbség sincs a 2 között...
-
Madwe
nagyúr
válasz
sulu1701 #6276 üzenetére
Felettem is írták, de amúgy mi lenne ha átköltöznél googlere
?
iOSen is megy a googleel a sync gyárilag névjegyeknél, nem tudom még mi a fontos esetleg... De azzal gyárilag menne mindkettőn rendesen a sync, szerintem az a legtisztább?Azt nem tudom simhez lehet e kötni névjegyeket, dualos van nekem is de egyelőre csak 1 simmel...
-
Madwe
nagyúr
válasz
bigrock #6255 üzenetére
Azt, h milyen erős nyomást érzékeljen home gombnyomásnak, egy 1-től 5-ig terjedő skálán tudod beállítani. Vagy felfele swipeolsz, ugye
Ha eltünteted, akkor be tudod állítani app szinten, h hol legyen ennek ellenére mindig a képernyőn (mármint defaultból, pl ha youtubeba megtartod, full screen esetén eltűnik természetesen)
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz
hackeeeee #6040 üzenetére
Sőt, és ezt sose értették nekem... bizony a standby time is számít. mert lehet neked 6h a screenon timeod, nekem meg csak 3h, de te ezt 10h alatt toltad a telefonba, én meg másfél napja hajtom, s néha kapom elő s jön össze a 3h sot... ok h a standby nem sokat eszik, de eszik az is bőven.
szóval nemcsak h sot és sot merőben eltér, de ami közte van, az se mindegy mennyi idő
-
Madwe
nagyúr
válasz
hackeeeee #6027 üzenetére
Hát tekintve hogy 4000 a gyári gyorstöltő s nem 30k mint applenél, ja meg gyárilag olyat kapsz... nem olyan nehéz
én pl vettem még 2-t, egyet munkahelyemre, egyet meg táskámba... nomeg egy wireless quickchargeot is az otthoni végére, mert miért ne alapon
egyébként nem emiatt, a cikket csak ma olvastam, a töltőket már rég megvettem, egyszerűen csak szeretem ha stabilan van otthon s munkahelyen is töltő meg egy út közben is... így nem lenne nehéz a 40-80 betartása sem
-
Madwe
nagyúr
válasz
hackeeeee #6024 üzenetére
Nem azt mondja a cikk sem, h mindenképp ehez tartsd magad s vége a világnak ha nem... csak azt, h célszerű arra törekedni, h lehetőleg 40-80% között használd az akkud.
Vmi felmérést is emleget, ahol 25% alá merített telók 500 ciklussal vesztettek 30% a névleges kapacitásból, még 40% felett ez többezernél se jelentkezett. -
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz
hackeeeee #5977 üzenetére
nemnem, az eis-ről beszélt, s azt olvastam is reviewknál h az ois bőven elég, az eis sokat ront a képen notenál, csak nem tudtam az alapból bent van ezek szerint, gondolom a videostabilizálás nevű kapcsoló ezt kapcsolja, mert az ois az gyárilag mindig megy... na majd hnap este tesztelem
-
Madwe
nagyúr
válasz
Aryon87 #5967 üzenetére
Viber megy nekem is, de csak bekapcsolt kijelzővel... Ha nem aktív akkor nem. De pl messenger aktív kijelzővel se működik nálam
na mindegy, nyilván kb semmi értelme, de az a kevés is akkor lenne számomra, ha lezárt kijelzővel menne...
(#5970) thebear007 a videoval felvett saját anyagra írta, nem hiszem h az felkerülne spotifyra
-
Madwe
nagyúr
Azt ugye jól sejtem olvasom h az edge lightning nem működik kikapcsolt képernyővel...? Oreoban megoldottak már esetleg? Pont úgy lenne csak ertelme
-
Madwe
nagyúr
válasz
hdekakas #5920 üzenetére
egyrészt részvétem, másrészt hiba bármilyen csúcskészülék esetében előfordulhat, még szériahiba is, sajnos... ne sokat bosszankodj, gyors gari s meg is vagy
(#5925) akooos na igen. pláne meg se fordult a fejembe, h ott bármi mobil normális minőséget adjon. de végülis a kamerával felvett filmeket is letölti valaki
-
Madwe
nagyúr
Én az alcantara-t, de maholnap rendelek hozzá dbrand skineket, ha esetleg vki még csatlakozna szállítási ktsg miatt most szóljon
(nem félek h elejtem, az elmúlt 15 évben nem ejtettem el okostelefont amióta használok... s egy tok nem sokat számít szvsz... ellenben karcoktól féltem, az ellen nehéz máshogy védekezni, uh ezért csábultam el a matricázáshoz
)
-
Madwe
nagyúr
Csak az fényviszonyfüggő is, valamint pl nyáron napszemüvegben nem működik
A retinával pedig fenntartásaim vannak, sokan panaszkodnak h megfájdul tőle a szemük, erre figyelmeztet is a telefon mikor beállítom, nem szeretnék megvakulni - lehet nincs rossz hatással rá, de nem kockáztatok
(igaz iphone x is lézerrel scannel, de az egész fejet, itt pedig koncentráltan csak a szemedbe lövik) szóval én maradi vagyok s maradtam az ujjlenyomatnál, igaz megbízhatónak jelöltem a gear s3-at, így gyk soha nincs is rá szükségem...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Memmaao #5775 üzenetére
ha már ennyire belementünk, az h rendes 27% áfásként kap az ember a gsm boltból telefont jótállási jeggyel, euba gyártott note8ról az mit jelent pontosan? vihető egyből a samsunghoz, vagy az is bolti garis azért? ha samsunghoz vihető, a +1 év is jár, vagy az csak hivatalos partnereknek gondolom?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Memmaao #5772 üzenetére
Igen, de én pl az egyik legolcsóbb gsm boltban vettem, s ahogy írták is, kaptam áfás számlát meg jótállási jegyet is, ami azért bíztató, nem
? szóval nem minden fekete s fehér...
a szavatosság meg nagyon sokat valóban nem ér, a jótállás se mindig sajnos. Pl az i-t a pontra nálam az applementes élet elkezdéséhez (nyilván ipodokkal kezdtem, első laptopom macbook volt akkor még usaból 160as usd mellett amit használtan itthon drágábban tudtam végül eladni... - első okostelefonom is iphone volt... aztán elkezdtek elkurvulni egyre jobban, végül laptopom nem tudtam értelmes pro gépre cserélni, így win based mentem, s nem sokkal késöbb jött az i-re a pont) : a szériahibás garanciális iphone 6+om még gariidőben elkapta a touch diseaset, amit végül apple elismert mint szériahiba, s hajlandó volt gariban javítani - 60k hufért
na akkor mondtam azt h eddig s netovább
-
Madwe
nagyúr
válasz
apaszka #5767 üzenetére
szavatosság=/=jótállás=/=garancia. Minden termékre itthon 2 év a szavatosság tudtommal, amiből az első általában 1 év az jótállás. A jótállás letelte utáni szavatosság ideje alatt neked kell bizonyítani, h a termék nem a te hibád miatt hibásodott meg. Garanciának általában a jótállást hívjuk, nem a szavatosságot
-
Madwe
nagyúr
Tudtok magyar boltot, ahol skineket lehet venni ra?
-
Madwe
nagyúr
Igen, pl ukben is szoktak biztosítást kötni lopás ellen is, bejelenti h elloptak, miközben keleteuban meg eladja a készüléket.
De az ilyen nem fizetős dolgot nem ertem, a szolgáltató gondolom eleg nagy követeléssel tud a delikvens ele allni, ami bírságokkal csak tobb mint maga a keszulek, nem? -
Madwe
nagyúr
Persze be van, aod nélkül írni tudsz jegyzetet, nem is azt vitattam, hanem h miután írtál, nem tudod az aod-re pinelni, h kikapcsolt állapotban is lásd
ami logikus, hiszen nincs aod-d, s szerintem az aod egyetlen értelme az kb ez, ami miatt fájna elhagynom, de ha lenne olyan opció h pinelni lehessen, amúgy full off a kijelző, azt használnám...
(#5513) Ákkk a pinelést hiányoltam ott is
-
Madwe
nagyúr
Nana, ha nalam ki van kapcsolva az aod akkor eleve nincs is pin gomb, miert is lenne, hova pinelje
? Csak a toll, torles es mentes notesba gomb van ilyenkor
Azt tudom h duplakattra visszajon a note, ettol fuggetlenul orulnek egy olyan beallitasnak, ami engedi a default 10 percet atallitani...
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest