- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Koszonom.
Igazabol annyira fontos, hogy pl mikor BB Classicrol valtottam S6 Edgere, akkor igen csak fajo pont volt az akku es akarmennyire szerettem, ez mindig negativum volt. Most igazabol legalabb annyi az elvarasom, hogy ne legyen rosszabb mint az LG G6(kb 4-5 h kepernyoido, hasznalattol fuggoen). Szoftveres tamogatas gondolom az S9-eknek kedvez, nem? Es itt most a foverziora gondolok. Ha van szerencsem kifogni jo aron S9+-t, akkor az lesz, de jellemzoen, amennyj penzt ra tudok szanni, S9-ek es N8-ak vannak
-
Capella
senior tag
Pie mellett talán Note8-on is működik a Dex adapterrel. Az Ugreen adapternél írtak ilyet.
Én rendeltem egy ilyen HDMI és Ethernet csatlakozós adaptert, nem a Dex miatt. Egy hónapot kevergett Kínában, még nem kaptam meg.
Ezt a részt kipróbálni sem tudnám, mert nem frisstek Pie-ra még a Dex kedvéért sem. -
Ákkk
addikt
Nem, de mondj egy példát minek kell slow motion funkció(0.2 sec
) egy átlag embernek ekkora méretű érzékelő és optika párosítással minek fizikailag állítható rekesz ráadásul korlátoltan ez csak egy parasztvakítás mert gyakorlatilag is silány minőséget produkál szakmai szemmel nézve és nem annyival jobb fotót és videót készit mint az s8. Inkább a szoftvert kéne előbb megigazítani, nem a pontszámok számitanak mert a benchmark programok ugyanúgy csalnak. Ez egy 200 dolláros telefon 800 dollár haszonnal és az olyan emberek férevezetése akik e miatt adósodnak el itt tart a világ 2 év múlva meg még sokan ki se fizetik már mehet kukába az eszköz mert ott spórolnak ahol tudnak már amikor összerakják.
Sok ember a fotó és videó miatt veszi ezeket és még páran le is írják,hogy az okostelefon elérte ebben a céleszközöket ami nem igaz...
Amúgy már az s8 is jóval többet tud mint amennyit a rá készitett rom és szoftverek.
Akuidőben meg a sima s9 siralmas persze aki s6 után veszi annak ez más.
És pro eszközök esetén a samsung sehol sincs ebben a másik cégeknek meg nem érdeke konkurenciát csinálni magának mert az embereket így is meg lehet vezetni tehát vannak emberek akik 10 év alatt kiadnak 10 000 dollárt mert ezt tudja meg azt fotó és videó terén. -
Ákkk
addikt
Operatőr és vágó a szakmám jelenleg egy 20 000 eurós sony kamerát nyüstölök, ezenkívűl 35 éve természetfilmezéssel és fotózással foglalkozom egyetemen szerzett diplomám van szerinted mit kéne eröll tudnom. Nem értelek én a samsungnal is dolgoztam 10 évet, te meg itt istenítesz egy telefont a note 8 se olyan nagyszám fotó és videó terén de elmegy ugyanúgy mint az s9 nem akkora előrelépés ez szoftver terén a note8 sokkal stabilabb mint az s9 nem kell kikapcsolnom az egyik funkciót,hogy használni tudjam a másikat telefon és spamszűrés.....
-
csocsoszán
őstag
Megszoktam, hogy a Mate-n meg Mixen is automatikusan ki és be kapcsolt a teló. Az ébresztő meg "kikapcsolt" állapotban is ébresztett. Azaz bekapcsolta a telót és utána az ébresztést!
A Mate egy éjszaka alatt max 4% fogyasztott. Ha kikapcsolt akkor nem volt látható a fogyasztás.
Na itt a Note-nál, tudjuk mennyit merül egy éjszaka alatt!
Még nem néztem a repülő üzemmódot. De most meglesem.
Szerintem elvárható lenne ennyi tudás a note-tól is!Somatom: de ébreszt a kínai!
-
OCTAMD
őstag
Igen bontatlan annyiba veszik általaban(én is),de persze vannak olyanok is akik 150-160ba.
Figyelni kell a napi árakat ,több helyen,érdemes.
Magyar szolgáltatóst,csak hozzáértők vegyenek,ha nem akarnak vele beszívni.
Hetente 3-4el keresnek meg,hogy hogyan tovább,mert letiltották
-
Teal'C
veterán
Egyszerűbb de nem mindig célszerűbb. Pl én is észrevettem hogy éjjel este zavaró hang tud jönni a vez.nélküli töltőből volt már több helyen szó róla.
Ügyeletesként sokszor éjjel is hívnak stb... Felkapom tuti valami törik jó esetben nem a teló. De tegyük fel csak Simán megfeledkezel és kész a baj. 100e egy kijelző szerinted???
-
S e t h
nagyúr
Van aki nem a külseje miatt preferál egy adott típusú készüléket.
Más.
Megjött egy hét alatt az Usából, magasság, vastagság tökéletes, viszont a szélességben van plusz 1 centi, tehát nem tölti ki Spigen slim tokkal, ahogy olvasom inkább Otterboxra van tervezve, ami már jóval robusztusabb, ergo most kicsit lötyög benne, viszont nagyon szép és cseszettül nagy. -
Somatom
veterán
Köszi az infót! Ez jó hír. Az értesítés nem lényeges. Arra van egy Huawei Talkband 2 -m, amit szintén nekem találtak ki.
Anno, még az SGS 2 -höz vettem egy Apple BT billentyűzetet (akkor még csak ez volt Magyar kiosztásos), meg egy Logitech m555b egeret. Ezek HID profilos eszközök, vagyis nem igényelnek külön BT adaptert. Teló asztalon, kitámasztón, egérrel sokkal pontosabb a bökdösés, szövegbevitelnél pedig a teljes képernyő megmarad, nem takar ki a virt. bill. Ezen kívül, van egy "légegerem" is, de az inkább média távirányításra való. Ez majd a DeX -hez lesz hasznos.
-
Rabidsnail
senior tag
-
törölt tag
Komolyan 2 évvel ezelőtt voltam először, akkor is ugyanaz a szőrös fickó volt, amit a fórumtárs említett, azóta is pontosan ugyanolyan. A laptopakksihoz muszáj volt újra odamennem idén, mert eredeti Samut akartam, és láttam, hogy minden ugyanolyan, mint régen. Egy hölgy vásárló volt még rajtam kívül, valami nem működött a telefonján. Na ha velem a fent részletezett módon viselkedtek, akkor a szerencsétlen csajszival a lehető leglekezelőbb, legbunkóbb módon. Nincs az az isten, hogy ne panaszolták volna már be százak, de talán ezrek is az elmúlt évek alatt. Valami oka van annak, hogy az a bolt ilyen lehet ennyi ideje. Talán az az "ember" a Samsung tulajdonosának a fiának a régi kollégiumi szobatársa, vagy ilyesmi, nem tudom, de biztos, hogy az eladási mutatóik nullán vannak más SES-ekhez képest. Már már hiszi az ember, hogy egyszer csak előugrik a kandikamerás, hogy haha csak vicceltünk, ennyire pocsék nem lehet egy bolt a való életben. Pedig de.
-
-
Tudom,de itt nem is lényeges.A Li-ion akku töltési elvét linkeltem,ahogy szakik magyarázzák röviden.Persze apró részletekbe nem kell belemenni,van még pár dolog ott is.
(#1933) Plag : Nem az üzemidőt befolyásolja a gyors vagy sima töltés,hanem az akku élettartamát.De az igaz,ezen nem kell már fennakadni,lehet a gyors töltést is használni.Én kikapcsoltam,majd ha kell valami miatt,bekapcsolom.
-
S e t h
nagyúr
Korlátozott számban.
Amíg nem láttam egy facebook posztban, hogy egy S8 esetében mennyi van, addig nekem fel sem tűnt. Aztán amikor keresni kezdtem akkor szembesültem vele, hogy Note 8-ra nem nagyon dob találatot 3 eseten kívül.
A dual shotot( vagy mi ilyesmi a neve) próbáltam volna ki, de nincs. -
laci0530
senior tag
Igen, az ÁSZF-jükben is fél év hűségidőt hivatkoznak a feltöltőkártyás konstrukcióban. Mondjuk én utánakérdeztem egy Telenor üzletben is, ott pedig a konkrét, általam megvásárolt telefonra 1 évet hozott a rendszer, ameddig még listaár-kedvezmény él a telón.
Kíváncsi leszek, október 24-től valószínűleg változnak az általános szerződési feltételek a jogszabályi rendelkezések átűltetése miatt, de igazából nálam most nincs már annyira égető szüksége a függetlenítés hamarabbi időpontjának, mert számhordoztam közben a Telenorhoz (UPC mobilról Hello Data csomagra váltottam, a gyakorlati tapasztalataim alapján - Sz.-Sz.-B. megyében - kb. 30-40-szer gyorsabb, szintén korlátlan netet ad a Telenor. Igaz, a havidíj valamivel magasabb és nincs benne foglalt sms, és a percek száma is csak hatoda az eddiginek, meg utána drágább is, ha elfogyasztja az ember, de nekem ezen a készüléken igazából a gyors és korlátlan net a leglényegesebb).
-
viera
őstag
Ez a rendes neve,HDMI közösítő.
-
Ijk
nagyúr
Akkor arányosan olyan 250kiló lehet év végére a Note 8.
Az nekem sok, lehet hogy akkor ki kell várni mire kijön a 9. Nekem a Note 7 is jó lenne most 180 körül, csak ugye az a széria pont kiesett. Pedig tavaly pont azzal számoltam hogy majd megveszem amikor kijön a következő generáció. -
Szerintem a legtöbb készülék érintett ebben a dologban. Én ezt inkább annak tudom be, hogy az üveg széle nagyon kicsit van lekerekítve és hiába a pontos technológia az edzett üveget meghajlítani egyformára, nem minden esetben kivitelezhető. Minimális eltérések lehetnek.
Ahogy írtad, ez inkább fénytükröződés, de semmi több. Engem nem zavar. Nem beletörődöm, de ez nem olyan dolog ami miatt falramásznék. Tokban hordom, úgy meg pláne nem látszik. ha tok nélkül lenne akkor sem érdekelne, mert nem döntögetem oldalra a telefont. -
ForRedGlory
félisten
Nem... ha olyan lenne, nem csak reszlegesen pirosodna, hanem a teljes kijelzo valtozna. Plusz csak horizontalisan dontesnel veheto eszre es sokkal kevesbe, mint S8P-nel...
Egyebkent a kijelzo erezhetoen feherebb, mint S8P-nel. Alapvetoen jol sikerult a kalibralas. Elegedett vagyok vele.
Ez konkretan csak az ertesitesi sav legtetejen pirosodik, ha dontogeti az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest