Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
üzenetére
Én kb egy hónapja jártam így, igaz, szerencsére csak az üveg tört (az viszont durván...), az érintés rendben.
Itt, Szegeden a SES-ben bruttó 71 ezret mondtak, de miután még az enyém is garis, azt mondták, hogy új hátlap + USB csati + akksi is jár a kijelzővel ennyiért.
Ezek szerint, ha nem garis, csak a kijelzőt cserélik.
-
Tujmos
tag
válasz
üzenetére
szervizdíjak
lehet van ennél frissebb, nekem csak ez van meg -
Teal'C
veterán
-
bobace
addikt
válasz
üzenetére
+1. évek óta csak Hardverapron veszek telefont. Pár hónapos, rendes garanciával rendelkező készülékeket igyekszem. Mondom a +1et úgy is, hogy kétszer azért megjártam már vele (egyszer több hetes, hónapos huzavona lett mire visszavette a tulaj, egyszer pedig csereutalvanyt nem tudtam beváltani, mert céges névre szólt a garancia (előtte a sima javítása ment simán) és a Vodanal csak aláíró joggal rendelkező intézhette volna. A Note 8 is Bodriktól van, és megérte nem kicsit.. köszi mégegyszer ezúton is

-
-
válasz
üzenetére
Rosszul mondták:
...a vásárlással egyidejűleg nem kötöttél biztosítást, akkor a készülékvásárlástól számított 60 napon belül személyesen is megteheted a sérülésmentes készülék és a vásárlást igazoló számla felmutatásával
Forrás: Linkbigkokas: Az előfizető köthet biztosítást a fentiek szerint.
-
-
Teal'C
veterán
válasz
üzenetére
Igazából ebben a kategóriában már nem lehet vitatni a minőséget sem az Apple sem a Samsung oldaláról. Szoftverezni azt még mindig nem tudnak profin lásd mindkét oldalt, bár itt egy kicsit a Samu felé dől a mérleg mert nekik rengeteg telefonra kell megcsinálni az illesztést szinte ugyanazon elvárások szerint viszont az Apple-nek csak néhányra évente.
-
james008bond
őstag
válasz
üzenetére
Én pénteken rendeltem és kedden itt volt a futát. Spigen Neo Hybrid és Nillkin nature tokok ( mindkettő jó ) és Invisible Defender fólia. Utóbbit nem tettem fel, Outfitter van rajta és amíg tart nem is tervezem a cserét, azt tartaléknak vettem. És kaptam pár ajándékot.
-
Ákkk
addikt
válasz
üzenetére
Én ugyanabban a tokban használom mint te most nekem a véleményem róla jó a fogása és jól véd.
Ezen kívül van egy led view cover is azt akkor rakom fel ha stúdióban vagy irodában vagyok...nekem a m.outfitter fólia vált be a legjobban.
Én nem mutogatom a telefont hanem használom. -
james008bond
őstag
-
válasz
üzenetére
Nekem sem rémlik, hogy bárki okoskodott volna, szerintem mindenki empatikus volt és mindenkit sokkolt az eset. Utólag persze sokan voltunk okosak, hogy mit és hogy kellett volna tenni, de persze ez utólag már nem vígasz. Ő meg nyilván szenzitívebb volt, és ugye ki ne lett volna az, negyed misi bukó mellett. Örülök, hogy a MM korrekt volt. Soha nem fog kiderülni, hol és milyen szinten volt visszaélés.
-
S e t h
nagyúr
válasz
üzenetére
Ha erre utaltál, akkor ugyanarra gondoltunk.
SketchBook - draw and paint -
Ákkk
addikt
válasz
üzenetére
Rossz az aksi valószinűleg nagyon leesett a cella feszültség és a töltőelektronika nem engedi tölteni.
Ez garis dolog nyugodtan vidd be szervízbe.
Több millió db esetén benne van a pakliban én régen mind a 3 sony telómmal így jártam ezért lényeges a hivatalos garival rendelkező teló.
My samsung úgy a leggyorsabb vagy ha pesti vagy beviszed valamelyik a szervízbe de a telekomos garijegyet előtte pecsételtesd le valamelyik ügyfélszolgálaton.
Lehet egyébbként új telót kapsz a samsung eddig mindehol cserélte a készüléket
ahol ez volt....
A telekomnál még el se jutna a szervízbe kb 2 hétig. -
kengyel
nagyúr
válasz
üzenetére
Olvastam már erről cikket, vitték gariztatni a telefont. Én sosem engedem lemerülni, 15-20%-teszem oda tölteni. Várd meg hátha valaki már járt így, és tud ebben biztosat mondani. De ha így nézzük, nem normális folyamat.
Itt is van egy cikk, pont erről írtak. De ez inkább kint fordult elő, minket nem érintett, elvileg....
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- YouTube
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Amazfit Active okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

amikor meztelenül fekszik,ott előttem...
(de táskában benn volt a tok!)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DB Brandon nézz szét neki.Nekem Ikeás lámpám van töltős és tökéletesen tölt Alcantara tokkal is.Középre essen a töltőpadon a teló közepén fogja tölteni.Erre figyelj oda