-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Videoban lenyegesen jobb a helyzet en csak beltwrben probaltam de ott jelentos. Ott van feljebb w333 hozzaszolasa benne a beallitasokkal en is csak most vettem.eszre vak vagyok
Szerintem a kepek is szebbek es elesebbek a gyaritol. Ezt is a hazban teszteltem. Szerintem osszegesegen jobb.Madwe nem forditva raktad fel?
En pont ilyen elesnek latom a google fele kamerat a sajatomon.
-
Madwe
nagyúr
Visszavonok mindent
Előkaptam hogy lőjek mindkettővel 1-1 képet, minden automatikus, beltér, félhomály. A gyári appban a kép iszonyat szemcsés, a googleében szép tiszta. De az elkészült képnél a gyári is tiszta képet ad, sőt, az még kevésbé szemcsés, mint a googleé, kb pont fordított a helyzet. Fene se érti, lehet a gyárin a megtekintő résznél vmit elrontottak, de a végeredmény szvsz még jobb is a gyárival... Pedig amikor nézi az ember, akkor fordítva van az egész
első google második gyári -
gilfoyle
őstag
A gyári eddig jó volt, de este 4 emailről nem jött értesítés.
Az inboxot pár napja kukáztam, mert egyáltalán nem jött semmi.(#4207) CitroenC4 Nem user error...
Az érdekesség az, hogy pl az Inbox iPhone-on tökéletes...
A droid optimalizációja nem az igazi. Főként Samsungon vannak ilyen hibák. Pl. O5-ön, Nexus 6-on nem észleltem, Mate 9-en és P9-en kis trükk kellett, S8-on és Note 8-on folyamatos szívás van vele. -
hackeeeee
Jómunkásember
A 14 nap az nem cseregarancia. Ne keverjük össze ezeket..
CitroenC4: Nem, nem több. 3 napon belük kötelesek cserélni, ha olyan hibája van a készüléknek, ami a rendeltetésszerű használatot akadályozza. (tartós fogyasztási cikk esetén). A 14 nap az elállási lehetőség, internetes vásárlás esetén. Arról már nem beszélve, hogy itt sem köteles az üzlet teljes áron visszavenni a terméket, főként ha már használatba vette, és úgy jött rá, hogy "bocs mégsem". Ez olyan termékekre igaz, amin látszik, hogy bontva, használva volt. Sokan ezt is elfelejtik. (nem tetszett, nem erre gondoltál, stb, pl. ezt írja a T-s rendelésnél is). Ne vezessünk már félre senkit, ha lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest