Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mekkorák a gyerekek? Nálaunk 4-2,5-0,5 évesek, így a 7.1 kilőve
Vettem egy Polk magnifi mini-t a nappaliba. Akkora, mint egy bagett, és brutál jól szól. Mondjuk este 9 után még ezt sem tudjuk kihasználni, elég halkan dübörög a Netflix, nehogy armageddon legyen az emeleten. De az én feleségem is egy áldás, nem korlátoz semmiben, amíg otthon- gyerek fronton minden megvan. Így van lehetőségem legót, órát, tech cuccot, stb venni. De voltak bőven kiadások. Új ház, új autó... Tesóm samsung irodista, így minden (is) samsung. Kivéve ami xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vettem egy Polk magnifi mini-t a nappaliba. Akkora, mint egy bagett, és brutál jól szól. Mondjuk este 9 után még ezt sem tudjuk kihasználni, elég halkan dübörög a Netflix, nehogy armageddon legyen az emeleten. De az én feleségem is egy áldás, nem korlátoz semmiben, amíg otthon- gyerek fronton minden megvan. Így van lehetőségem legót, órát, tech cuccot, stb venni. De voltak bőven kiadások. Új ház, új autó... Tesóm samsung irodista, így minden (is) samsung. Kivéve ami xiaomi