- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 
			  Mobilarena Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

M.Eriksen tag Január óta használom, felváltva gyári protective tokkal, szilikon tokkal. Előszőr kicsit csúszós volt, de pár nap után már nagyon kellemes volt az érzet a kézben. Minőségre szerintem egész jó, korábban iphone X-en használtam bőtokot, az kicsit masszívabb volt, de ez sem rossz e tekintetben. Nem nehéz tok, szerintem jól is néz ki. Tapintásra, abból a szempontból,hogy mennyire stabilan marad a kézben, a szilikon tok és a protective tok között van. Gyakran cserélem a tokokat a telefonon, de nem vettem észre, hogy ennyi idő alatt bármennyit is tágult volna, ugyan olyan feszesen van a telefonon. Én ajánlom, mert számomra ez a legkellemesebb a 3 közül. A szilikon tok a legvékonyabb, legjobban tapad, de szűkebb nadrág zsebbe ez néha hátrány, mert nehézkes kivenni, betenni  . A protective tok jól véd, oldalt jó a fogás, de a kemény műanyag rész elég csúszós tud lenni. A bőrtok az arany középút számomra. . A protective tok jól véd, oldalt jó a fogás, de a kemény műanyag rész elég csúszós tud lenni. A bőrtok az arany középút számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. A protective tok jól véd, oldalt jó a fogás, de a kemény műanyag rész elég csúszós tud lenni. A bőrtok az arany középút számomra.
 . A protective tok jól véd, oldalt jó a fogás, de a kemény műanyag rész elég csúszós tud lenni. A bőrtok az arany középút számomra.