- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
Laookon_ #6524 üzenetére
Ha Eu-s be tudod vinni a samuhoz 1 évig. Az enyém holland így nem aggódom. Amúgy meg van ismerős is így meg pláne.
Partnérót is felhívtam még Szerdán azt mondták nincs készleten csak rendelést lehet leadni de nem tudják mikorra lesz. Szoktam ott vásárolni de ritkán mert sosincs az a szín ami nekem kell csak a weboldalon van kinn. -
VivienR
tag
-
válasz
Laookon_ #6521 üzenetére
Gondolom, ez igényektől függ. Nekem ez egy szükséges dolog. Note 8-at is két dolog miatt nem szerettem, az akku és a mono hangszóró (főleg,hogy előtte iPhone 7 volt, az is stereo volt már, így onnan visszemenni egy hangszóróra nagyon nem volt kellemes. Filléres tétel, mégis sokat dob sok esetben (de gondoljunk egy kihangosított skype beszélgetésre, akármire, ne csak yt videóra). Én úgy vagyok vele, inkább hagynának ki egy vezetéknélküli gyorstöltést, vagy jack csatlakozót, mint ezt.
-
válasz
Laookon_ #6499 üzenetére
Igazából A71, S10 lite-ot már csak kíváncsiságból megnéztem én is, és egészen jók, főleg, mennyivel kevesebbe kerülnek, mint egy csúcsmodell. Nálam ott kapálták el magukat,hogy cak mono speaker van, és elég sok "macksás videót" nézünk asszonnyal az ágyban fekve pihenés közben, nagoyn nem mindegy, hogy egy telefon mono vagy stereo.
-
válasz
Laookon_ #6475 üzenetére
Hát, ha nagy akkuidőt akarsz, szinte nulla IDLE fogyasztással, vegyél iPhone 11 pro maxot.
Esetleg valami Huawei-t, amelyik oprendszerének olyan agresszív a memóriakezelése, hogy azonnal mindent kib*szkod a memóriából.
Nem tudom, mit vársz egy telefontól, de a Note 10 is bőven, erős használattal is elmegy egy napot. Persze, ha valakinek van arra ideje, hogy cak a telefont nyomkodja napi 10 órán át egyfolytában, arra semmi sem elég.
-
bobace
addikt
válasz
Laookon_ #6475 üzenetére
Nekem pl most 4 óra a kijelzoidő, 2 nap és még 33% van benne. Telefonálás is kb 1 óra = 1 óra SoT. Sok mindentől függ. Samsung sosem volt dijnyertes akkuidőben, de azért 4,5-5 óra elvárható lenne. Persze ha valaki 3 órát telefonál minimum térerő mellett pl, akkor nem... Vagy ott a note 10 Lite, épp ma jött ki a teszt. Még jobb akkuidő olcsóbban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest