- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
$atirka
őstag
-
-
Aki21
aktív tag
-
andersen10
aktív tag
válasz
gthomma #13671 üzenetére
Tedd fel az AccuBattery alkalmazást, és már egy teljes merítés, feltöltés ciklus után látni fogod a valós akkukapacitást mAh-ban, százalékban.
btw, utólag is jó döntésnek látszik, hogy anno Snapis note 10 mellett döntöttem, sosem kell a töltőért nyúlni a nap végén, és most, az 500. ciklus környékén is még 96% az akku kapacitásom. 5-6 óra SOT körül tud most, vegyes használatban. -
-
Diokhan
addikt
-
bci22
csendes tag
válasz
gthomma #13671 üzenetére
Lehet nekem van csak nagyon este, de mi alapján gondolod ebből, hogy baja lenne az akkunak? A töltőtől függ mennyi idő amíg feltöltődik, de én ebben az időben sem látok mondjuk semmi rosszat.
Ha viszont arra gondolsz, hogy annyi idő alatt merül le teljesen, akkor rosszul értelmezed amit kiír. Töltőn azt írja mennyi idő van még hátra a 100%-ig, ha meg nincs töltőn írja a várható hátralévő üzemidőt. -
bbendre
őstag
válasz
gthomma #13226 üzenetére
Nekem van most Pixel6Pro, Note 20 Ultra, Iphone is. Elötte még egy halom telefon IOS és Android is.
Röviden az Iphone mellet van a sok frissítés biztosan 4-6 évig nem csak 3 fő verzió, minden mindig működik (általában). Ha megveszel egy Note 8-at (2017) mennyi fő verziót kapsz még? Az Iphone 7 (2016) még tuti, hogy megkapja a következő fő verziót.Az imessage évbek óta stabil, a telefon bekapcsolásától tudod használni minden másik Iphone-ossal, ellenben a google messages RCS megoldása évek alatt lett használható.
Ott vannak az Appok amit kb egy design nyelven vannak és minden iphone-on stabilan futnak, nincs az, hogy a Xiamoi telefonon jó, de a Samsung A szérian fagy, az S szérián pedig laggol. Instagram, facebook a legnagyobbak közül erre jó példa.Pl az Airdop, Airpods, ami minden erőlködés nélkül müködik. Én szívtam egy teljesen új Audi A3 Limo gyári fejegységgel ami Android és IOS komptiblis is. Az Android alig akart menni a Google Pixelel nem is ment, Samsungal csak részben. Az Iphone-al semmi gondom nem volt. Minden mindig működött, nem kellet patch, kábel csere, APK, stb..
Nem beszélve arról, az egyik legnagyobb piacon azaz az USA-ban 41% felett van az iphone aránya és kb mindenkinek iphone-ja van ->
Ha egy csoport chat-ban kék a színed (android) akkor kb azt hiszik, hogy szegény vagy (ott a Samsung a kínaiak és a latinok telefonja, a Google Pixel meg a Iphone olcsó kistestvére).
Olvastam, hogy valaki a Tinderen Samsung telefonnal látszott a tükörben és a csaj írt neki, hogy nem baj ha nincs pénze neki is csak régi Iphone-ja van (Egy Note20Ultra volt a telefon)
Itt a teljes lista a sikerhez: [link] btw.Én teljesen az Androidosnak érzem magam, de teljesen megértem, hogy miért ilyen drága az iphone. Támogatás, appok, updatek, kiegészítő, magas kereslet, státusz szimbólum, amivel kompatibilis azzal megy, imessages, stb....
Megéri? Tutira nem, irreálisan drágának tartom. De irreálisan drága volt a Note20U is.
És a Note20U is beleesik a "kamerák vicc kategória"-ba és az sem hibátlan hála az Exynos procinak, de lagalább télen melegíti a kezemet -
-
MrCsiT
addikt
válasz
gthomma #13148 üzenetére
Olvasd el a tesztjét a Lite-nak. Már onnantól nem egyforma, hogy a kijelző jóval gyengébb a Lite-ban.
Saját tapasztalat, volt olyanom is. Amúgy nem rossz kis telefon, de amikor garis 10 és10+ is kapható apróban, én inkább azokból választanék. Persze, ha már a 75e is felső korlát vagy felette van, akkor jó döntés lehet a Lite is egyébként.Ami fontos: mindenképp legyenek meg a vásárolt teló származási papírjai, ha garis, ha nem: nehogy letiltsák a vásárlás után. (én egy az eladó által beszámított mobillal jártam így pár éve. Nem volt drága teló, de azért nem nevettem a dolgon..)
update: én utálok minden olyan eladót, aki nem képes kiírni a hirdetésébe, hogy gari van vagy gari nincs egy telóra: bakker, elsők közt kérdezné meg ő is, de le nem írná, kérdezgessem.. remek..
A Note 10+ 165-ért gari nélkül - mint hirdeted - talán kicsit felette van a szokásos piaci árnak hardveraprón, de majd kiderül, el tudod-e adni.. -
-
-
GeoJoe
senior tag
-
-
-
Diokhan
addikt
válasz
gthomma #12878 üzenetére
Szerintem olvasd el mégegyszer és értelmezd amit látsz, és rá fogsz jönni, hogy egyáltalán nem irreleváns a tartalom. Bármi további kérdés estén nyugodtan fordulj hozzám vagy Gyuri81 kollégámhoz.
#12879Probert75 - Az összefoglaló célja teljesen más, mint amit a cikk képvisel. Az összefoglalóban olyan dolgok vannak "összefoglalva" (hiszen benne van a nevében is), amik a cikkben nincsenek benne, mégis a telefon használóinak fontos és releváns információk.
-
Probert75
addikt
válasz
gthomma #12876 üzenetére
Senki nem hazudik! Ott azt kérdezi van e értelme a 120Hz-nek.
A cikkben pedig ez van: "A HDR10+ kompatibilis kijelző viszont még mindig a Samsung csúcsszériájának kiváltsága. (Jövőre nyilván kénytelenek lesznek 90/120 Hz-es képfrissítéssel előállni, de egyelőre be kell érni a dinamikus optimalizálással az alap HDR10 statikus képjavítása helyett.)" -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest