Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Én vettem volna a 20-as sorozatból, ha lenne belőle olyan kis változat, mint a sima Note 10-es, de sajnos ilyen nincs (meg nagyjából más típus esetén se). Én képes voltam visszafelé váltani (gyorsabb prociról, 90Hz-es kijelzőről) a Note 10-re, pusztán csak a méret miatt (meg persze tetszik a szögletes kinézet is). Épp ma kaptam vissza a szervízből azt a telót amiről váltottam, mert gariba cseréltettem az akksit, mert már nem bírja a gyári értéket (igen, van olyan gyártó aki így is kicseréli gariban az akkumulátort, és fizeti a háztól házig szállítást
).
itt van a kezemben, frissítem épp a legújabb szoftverre, és azért fáj a szívem érte, mert nagyon jó telefon, de egyszerűen a mérete és súlya nagy, főleg zsebben hordva. Note 10-es ebben verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).