Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Pioneer #7008 üzenetére
Érdekes, lassan 7 éves Xperia Z, amit mindig igyekeztem 5% vagy az alá meríteni, majd onnét mindig 100%ra tölteni. Ez legtöbbször azt jelentette, hogy este töltőre került és reggelig ott volt. A mai napig műkődik és napi használatban van és talán most kezd el érezhetően gyengülni az akksi. Hasonlóan töltögettve az utódját, a Z5-öt is mindenféle akksi probléma nélkül működik, miközben a kollégák, ismerősök hasonló korú telefonjai szinte csak töltőre rakva tudnak már élni.
Én maradok ennél a töltési technikánál és nem tudom elfogadni a "szakértő" úr bugyuta tanácsait a videóból Pl "ha éjszaka töltöm, akkor vegyem ki a tokból, mert melegszik" miért? Nappal töltve nem melegszik? Játék alatt sem melegszik?
Azt is elfelejti a "hozzáértő", hogy a "páover menedzsment csipp" pont arra is vigyázz, hogy nem merüljön le ténylegesen 0-ra az akksi és a kijelzett 0% pont nem jelzi, a valós 0-t.
Na meg a "csak a gyári töltő" duma!
És még sorban cáfolhatnám, de minimum megkérdőjelezhetném az állításait, tanácsait.
Nem baj, egy megnézésnek én is jó voltam a csatornáján.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest