- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
mrThomi #7241 üzenetére
Valaki esetleg ? [7241]
Ma voltam bent a szolgáltatómnál és a biztonság kedvéért kaptam egy új simet, de tudtam hogy nem ez a baj mert haveréba működött a VoLTE hívás régi simmel is. Miután nem müködött, a csávónak mutattam, hosszasan telefonált majd annyit mondott, hívjak fel valakit 10 percig, majd csináljak egy hálozat visszalítást és működni fog, de meg mindig semmi. Uhye haverom a luxemburgi saturnba vette, és luxemburgi szolgáltatónál van előfizetése. Nekem ugyan ez csak én a telót a németországi saturnba vettem.
Neki látszik hogy picivel másabb a szoftver is mert a Kapcsolatok->hálózati módnál neki LTE/3G/2G szerepel, nekem meg 4G/3G/2G. Mind egy lényeg hogy hiába kalcsolgatom Ki-be, semmi nem jelenik meg, pedig a szolgáltatónál minden oké.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest