Hirdetés
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Értelek. Remélem örömöd leled benne. Engem tényleg csak ez a háltap rezgés zavar, telefonálás és zene közben. Nem volt eddig egy telóm se amibe ne zavart volna valami, de eddig a samsung vezet kompromisszum ügyben. (Majd írj hogy nálad mennyire rezeg
)Más: használ valaki közületek 5G-s verziót ?
-
Norbi.
őstag
Hasonló volt a hozzáállásom a márkához, kb. egy hete beszámoltam elég jó árban egy Note 10+t, így legalább kapott egy esélyt. Vannak dolgok, amik tetszettek, pl. az akkuidő, kamera teljesítmény, kijelző, de a micro lagg részt nem sikerült kinőni.
Próbálkoztam Nova launcherrel, Pocoval, beállítgatni, kikapcsolni dolgokat, jobb volt a helyzet, de az előtte használt Mi 10 sokkal folyamatosabb és simább volt.
Így 4 nap után el is adtam.
Remélem neked jobban bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...az Xs max- om fél év alatt már 3- szor fagyott meg,míg a Note 10+- om ezalatt soha.