- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
mrThomi #7015 üzenetére
Nagyon regen volt mar, azota nem nyultam samsunghoz (plane, hogy sokszor ismerosok hasonlokrol szamoltak be ujabb telefonoknal is, meg akar par evvel ezelott is), de olyanok, mint:
microlaggok, nem micro laggok, random fagyasok/ujraindulasok, frissites nem ota volt, illetve de, csak erosen ajanlott volt nem ota modon csinalni, a feature-ok fele vagy nem mukodott, vagy esetlegesen, stb. Gyakorlatilag ugy ereztem, hogy az egesz telefonnal a fejlesztesi motto az volt, hogy minden projekt addig tart, amig a marketinges ra nem tudja irni a dobozra. Ezen a frissitesek meg ronthatnak, np, belefer.Szoval azota a samsungra nem igazan neztem jo szemmel, es oszinten szolva, ha lehetett valasztani barmi mast, akkor a barmi mast valasztottam. Ezen felul nem rajongok annyira az edge kijelzoert sem, ugy gondolom, hogy egy hatalmas adag eztra serulekenyseget ad a keszulekhez ugy, hogy cserebe nem ad semmit, mokusvakitason kivul.
Namost, ha lenne meg erdemleges, nem kinai (nekem szamit) gyarto a piacon, aki kepes normalis csucskeszuleket gyartani, valoszinuleg megint nem neztem volna a samsung iranyaba, de nem talaltam ilyet, ugyhogy az lett, hogy legyurtem a viszolygasom, megprobaltam a leheto legobjektivebben allni a dologhoz, elolvastam egy raklap tesztet, hozzaszolast, forumot, kerdezgettem mindenfele, es vegul ugy nezett ki a dolog, hogy ezeket a kezdeti dolgokat mara mar kinotte a samsung, ugyhogy kap egy ujabb eselyt.
Nagyon drukkolok, hogy igaz legyen, mert jartam mar ugy muszaki cikkel, hogy mindenki ajnarozta, aztan kiderult, hogy tele van hibaval es idegesito baromsaggal, csak a felhasznalok azt hittek, hogy az normalis, illetve mind ilyen. Szoval tovabbra is felek a dologtol, masreszt viszont nagyon tetszik, amiket olvastam a telefonrol, meg amiket youtube-on lattam, szoval remelem az lesz, hogy nemhogy legyuri az eddigi prekoncepcioimat, hanem ipponnal rakja oket az agyam hatso reszebe, es akkor kicsit kevesbe fogok derulatoan nezni az okostelefonos piacra, mert az utobbi ~5 ev nekem konkretan ijeszto volt, ahogy tuntek el/szuntek meg az alternativak.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
ma Házon belül technológiai szempontból jelentős előrelépés a Note10 széria, csak pont nehéz marketing szempontból kommunikálni. De nyilván senki nem gondolja komolyan, hogy az AR-firka kerül ennyibe.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Eredeti játékok OFF topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat