- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
Oldman2 #14598 üzenetére
Roló lehúz, Eszközvezérlés -re böksz.
Vagy ha az s pen menüje nem kompaktra van állítva, akkor ott is látszik a töltöttség mértéke. -
Oldman2
nagyúr
Tud-e valaki most emberi áron(!) Note 10+-hoz Bluetooth-os S-Pen-t valahol?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Pioneer #14587 üzenetére
A Simple újratelepítése megvolt?
Ha bekapcsolt a "Fizetés a megnyitott alkalmazással" pont, az szerintem éppen azt eredményezi, hogy megnyitva a Simple-t, azzal tudsz fizetni.
Ha megnyitás nélkül szeretnéd ezt (értelemszerűen), akkor próbáld újratelepíteni.
Juteszembe, a Simple Beállításokban a Bankkártyáim pont alatt az "Érintéses fizetés regisztrációja" végre lett hajtva?
-
Pioneer
őstag
Sziasztok!
Szeretném használni a Note10+ telón (Android 12 legfrisebb) az érintés nélküli fizetést( NFC) OTP-s kártya +Simple alkalmazással.
Sikeresen regisztráltam a Simple-ben a bankkártyámat. Viszont azNFC beállításokban nincs opció kiválasztani alapértelmezettnek a Simple-t. Ígynem is tudok fizetni a telóval.Tudna valaki segíteni? Köszi!
-
thenameless
tag
-
bbendre
őstag
válasz
thenameless #14584 üzenetére
Ha nincs ott a menûben jelentheti azt is, hogy a hálózat nem tamogatja de a ROM tudhatja
iPhone es Android eseten is sok menupont nem jelenik meg ha nincs ra tamogatas vagy nem olyan halozaton vagy -
atos30
aktív tag
válasz
thenameless #14582 üzenetére
Hát nálam note10+ -on van olyan hogy Wifi-hívás a kapcsolatok menünél. Amíg normális volt a Digi, addig meg is jelent valami plusz ikon fent, de amióta a vodafone hálózatát használja, azóta nincs. É úgy emlékszem ez szolgáltatófüggő dolog is egyben.
-
thenameless
tag
Sziasztok, van a cégnél nálunk tizenpárdarab Note 10 amin vowifi-t szeretnénk használni (mélygarázsban van AP, de térerő nincs), a rajta lévő android verzió ezt nem támogatja, hiába a legfrisebb, gondolom valami régiós SW hülyeség az ok.
Ha átflashelem másik verzióra, akkor menni fog szerintetek? Akinek megy, neki milyen verzió fut pontosan? -
ljs
tag
Tud valaki tippet adni, hogy gyári Clear View Cover tokot honnan tudok beszerezni?
(Előrendelt telefon, azóta ilyen tokban, de az már kezd nagyon nyúzott lenni.)
Köszönöm a segítséget! -
atos30
aktív tag
Nos, aki jack adaptert keresne:
Aliról a Grave Audio DA06 CX31993 ,potom 5.39 USD (kb 1900 magyar pénz) volt.
Úgy néz ki , bőven megérős. Note 10 plus, eddig probléma nélkül kezeli.Nem hallok alap sistergést. (az előző Mcdodo jacknél , volt egy nagyon halk alap sistergés, amikor valamilyan hanglejátszás volt folyamatban.)
Szerintem ez hangosabb és a basszusok is erősebbek. Samsung jack alternatívaként, szerintem ajánlott.
Kicsit vékonykának találom a vezetékét. Nem kizárt, hogy ez sem fog nálam tartósan megmaradni.Sajnos nekem a bluetooth nem jött be. Nem szerettem töltögetni az adaptert és hangzásban sem adta át úgy igazán. A Sony XBA-A3 fülesemnek meg még nem találtam elfogatható árban lévő alternatívát sem vezetékes , sem bluetooth megoldásban.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Segítsetek , mert már kiakaszt a telcsim . .
Ma szerettem volna megnézni az OTP egyenlegem és nem töltött be az alkalmazás ( a napokban csekkoltam és jó volt ) .
Felhívtam az ügyfélszolgálatot nem e valami karbantartás van .
Minden működik , megnézte a hölgy .
A lényeg , arra jutottam gyalulom az appot és újra rakom . Közben csináltam egy wipe chace t is és a Samu S6 tabra símán fel is pattintottam .
Töröltem a telcsin hogy újra telepítem . Persze . . . . Nem engedi letölteni .
Mi a bánatos gond lehet szerintetek ? -
ABDUL96
tag
Szerintetek kijelzővel kapcsolatos hiba lehet az, ha egy bizonyos ponton (bal felül) főleg ha rázkódok az utazásaim során, úgy érzékel a kijelzőm mintha ott nyomogatnám érinteném pedig nem csinálok vele semmit ott. A kijelzőn semmi nem látszik ott kívülről. Idegesítő mikor lapoznék oldalra, és nem enged a telefon, vagy pedig ha lehúzom az értesítéseket pont a fényerőt visszaállitja alacsonyra, mert ott van az a pont ahol így érzékel.
Kijelző cserén agyaltam mert szegény már be van égve, de nem biztos hogy 100-at belefeccölnék, lehet inkább akkor hozzádobok kicsit és váltok egy Note20 Ultrára
-
F_Gergely
őstag
380-ért ti vennétek S23 ultrát (új, 12/512 GB) ?
Dilemmázok rajta, de nem tudom érdemes-e várni tavaszig az S24 ultrára?
De ennyiért meg jó árnak tűnik.... -
bcl
senior tag
-
F_Gergely
őstag
válasz
Probert75 #14554 üzenetére
Mivel nincs helyben szerviz, ok nem csinaljak meg helyszinen (ezert irtam, hogy nincs helyben szerviz) tovabbkuldik a telefont.
Vettem egy 50 ezres motorolat, azt hasznalom, a samu meg pihen a fiokban. Ja a legnagyobb vicc, hogy akkucserenel is mentsek le mindent a telefonrol mert legyalulnak rola mindent. Vicc.... -
F_Gergely
őstag
válasz
Rottweiler89 #14551 üzenetére
Én pár hónapja kérdeztem, nekem akkucserére már 30-at mondtak, és ott kell hagyni a telefont (nincs helyben szerviz).
-
Probert75
addikt
válasz
Rottweiler89 #14551 üzenetére
Az akku csere 15 000 volt a debreceni SES-ben.
Az S Pen 11990 volt januárban, mikor lehetett még kapni. És nem a kéket vettem, mert szerintem az Aura Glow-hoz jobban illik a fehér. -
bwoay
nagyúr
szerintem a Note 10 (és +) formája az, ami konkrétan verhetetlen, a többi mind vastagabb, nehezebb bumszli.
-
-
Probert75
addikt
Én már nem vennék ilyet, hogy lejárt a támogatás.
Az S22 Ultrákat nézegetem, amin még van 1-1,5 év garancia. 220 és 270 ezer közt mozognak az árak. És csak 256Gb-osat vennék, mert a 128-ra nem tudok átköltözni(az összes zeném rajta van a telón is).
-
törölt tag
Sziasztok új note10+ érdemes még venni ? Emag 199000 Ft most?köszönöm.
-
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14532 üzenetére
Nekem valahogy az Android nagyobb szabadságot és jobb személyreszabhatóságot nyújt ami az IOS használatakor hiányzott.
Ami hiányzik az Almából az a face id valamint a Siri. Ez a kettő amit egyéni véleményem szerint nagyon jól eltaláltak.
Minden másban nekem jobban fekszik a droid és a Samsung -
Probert75
addikt
válasz
M_AND_Ms #14533 üzenetére
Nem mai darab a telefon, tehát nem sok választék van. De nem is értem ezt a üvegfólia mizériát. Nem mostani az első és nem is az utcsó telefonom. Sosem volt a telefonjaimon semmi, és sosem volt még betörött kijelzőm(lekopogom).
"Vagy esélytelen és ne is keressek?"
Ezért linkeltem egyet! -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14531 üzenetére
Ez egy másik érdekesség számomra , hohy almáról áltál át droidra és nem vágysz vissza rá . Ismét megerősítést kaptam . . . .
Mondjuk nem is érzek késztetést . -
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14530 üzenetére
Én is éreztem és reméltem is ,hogy ez a probléma software eredetű lesz, bár azt én sem értem hogy ez hogyan lehet, hogy egyes példányok évekig képesek hiba nélkül futni addig mások betegeskednek, de hát nincs két egyforma darab. Sajnos ez a laggolás update után viszont nem egyedi , kis utánanézés, olvsás után kiderült hogy nem vagyok ezzel egyedül. Sajnos sehol nem találtam egyértelmű és egyszerű megoldást!
Most legalább is itt szegeden a hivatlos márkaszerdzsóban 10k+áfát mondtak rá, adatmentés nélkül nyilván
De úgy vagyok ezzel hogy ez még egy tartható összeg és ennyit még bőven megér Nekem!Örülök hogy más sem merne nekiállni itthon software-zni, nekem a windows újrahúzás és egy setup összarakásában kimerül a technikai tudásom
A csere telefonnal nincs gond max addig átállok a sötét oldalra és visszaköltözök az Almába
-
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14527 üzenetére
Nyilván első körben ez az ésszerű gondolat és remélhetőleg az is lesz a gond . Bár azt nem vágom , hogy ezek a telcsik nagyjából itt egy idősek és panasz még ilyen téren nem volt . Enyém negyedik éves lesz hamarosan , de jól pörög .
Amúgy a korára még nem fognám rá a laggolást .
És nem akarod újra rakatni ? Az Odint ezen már én sem vállalnám be .Valamikor Nokia koromban N9 nél Odinoztam utoljára .
Mibe fáj most egy hívatalos SW húzás ? Ha van másik tartalék telcsid azért csak rá kellene menni .Megér még ez a telcsi annyit , ha más gond nincs .
Majd döntesz . -
barca4ever
tag
Igen ahogy megjósoltátok meg ahhogy gjoco1 kolléganak is írtam, a szervízek véleménye ilyen téren megosztott.
Én nem merek ilyenbe belevágni ugyanis még soha nem csináltam, és félek hogy nagyobb kárt okozok mint hasznot
Neked is köszönöm mégegyszer a segítséget! Hálás vagyok Nektek! -
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14519 üzenetére
Szia!
Beszéltem szervízzekkel, és igazából egyöntetűen a software hibát mondták mint okot. A szerivelés tekintetében már megoszlott a véleményük, az egyik helyen azt mondták hogy ujrahúzzák rajta az androidot máshol meg azt mondták hogy igazából majdnem hogy az maximum amit már eddig is megcsináltam a segítségetekkel. Mondták hogy várjak a következő biztonsági frissítésre Bug fix-re , illetve azt hogy a telefon a korából adódóan már nem annyira napra kész így várható a lassulás. Hát meglátom mit produkál majd és annak függvényében döntök majd!
Köszönöm a segítséget mégegyszer! -
Oldman2
nagyúr
Tud-e valaki, valahol, normális üvegfóliát Note10+-ra?
Vagy esélytelen és ne is keressek?
-
CP111
aktív tag
válasz
barca4ever #14518 üzenetére
Odinnal rakd újra a sw-t.
Szervíz is ugyan ezt fogja csinálni. -
bbendre
őstag
válasz
Vedd ki a memória kártyát és nézd meg nélküle
Nekem már volt memória kártyám ami tönkre ment és hasonló anomáliákat produkált -
gjoco1
addikt
válasz
Szia !
Sajnálom .......
Okosabb ötletem nincs . Valami " szaki " kell a továbbiakba .
Kitartás és legyen szerencséd ! -
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14517 üzenetére
Az ígéretemhez híven jelentkezem!
Megtörtén a Factory reset , leformáztam a memória kártyát, de sajnos még még mindég laggolMaga a telefon gyorsabb lett de sajnos nem küszöbölte ki azokat a hibákat amiket szerettem volna. Ugyan úgy gondolkodik ha meg akarom nyitni az SMS-eket a widgetek-et még nem volt időm kipróbálni így sajnos marad a service
Mégegyszer köszönöm a segítségetek!
ui.: be fogok számolni mire jutottak a szervízben -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14516 üzenetére
Igazán nincs !
Várjuk ! 😊 -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14514 üzenetére
Nem , nem lesz baja . 😊
Úgy legyen !
Sok szerencsét ! -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14511 üzenetére
Jaaaa , így már értem . Persze , mert a videó még egy korábbi sw nél készült . .. .
Nekem a névjegy a felhőben van . Az adatmentésre pedig a Smart Swich . -
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14510 üzenetére
Az én hibámból történt a nyolc bekapcsolás mert kihagytam a csatlakoztatást, és ahelyett hogy bejött volna a recorvery menü a kezdpképernyő jött be. Én még abban a tudatban voltam hogy ehhez elég a volume up és a bekapcs gombot egyszerre nyomni.
Hát akkor sanos nem marad más mint megpróbálni a factory reset-et
Abban kérhetek még tanácsot hogy adatmentésre milyen programot ajánlotok? Nem csak a méfiafájlok mentésére gondolok , hanem névjegyzékek, note jegyzetek ....stb
Ha mégis szervíz lesz akkor nyilván az összeg fogja meghatározni mi lesz a sorsa bár remékem erre nem kerül sor mert ahogy mondtad jó kis teló még , és én is szeretem !
-
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14507 üzenetére
Félre ne érts , de ezt nem értem . Milyen 8. bekapcs
Nolás ? . Ha úgy csináltad , ahogy a videón létható , a telcsi lefuttatja pillanatok alatt magának és visszamész az újra indításra és kész .
Viszont , ha semmi nem változott , akkor marad a teljes gyalu ( újra kell pakolnod mindent ) . Ha az sem , akkor passz . Mondjuk a szervízben is gyalulni fogják és újrarakják . Legyen az hadweres , vagy szoftveres gond .
Ennél többet nem tudok így hirtelen . De hátha másnak lesz ötlete
Ne add fel , mert ez még mindíg egy nagyon jó vas . Kérdés , hogy mi a gond . Ha bele futsz egy nagyjavításba , akkor az ár fügvényében kell dönteni mi legyen . -
CP111
aktív tag
válasz
barca4ever #14508 üzenetére
Én akkor is gyalulnék mindent és a felesleges sz@rokat nem telepíteném vissza.
-
barca4ever
tag
válasz
gjoco1 #14503 üzenetére
Annyi változás történt, hogy sikerült elérnem a recorvery menüt a 8. bekapcsolás, kikapcsolás után de sajnos nem, hozott eredményt
Lehet ebből szervíz lesz
attól nem lesz baja a készüléknek gondolom hogy ennyiszer ki és bekapcsoltam?
CP111 köszönöm neked is a segítséget! -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14505 üzenetére
Csatlakoztatni kell valamihez az USB aljzatot . Én mivel itt a laptop mellettem arra szoktam . Füles is jó . Vagy töltő .
Magyarul be kell dugni valamit és úgy . -
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14501 üzenetére
Nem ,ez nem töröl semmi adatot .
Azért mutattam . Hátha . .
Ha ez sem , akkor marad a következő lépés , amit CP111 mondott . -
CP111
aktív tag
válasz
barca4ever #14501 üzenetére
Hard reset töröl mindent. Ez csak a gyorsító tárat törli.
Szervíz marad még vagy full reset és újra belakás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest