- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rottweiler89
senior tag
"És ha mégis van ilyen, arra meg pont a regalaxy egy jó program, és én még itt sem hallottam olyan készülékről, ami 90% alatti akkut kapott volna. Sőt! Pedig ez 2019-es modelleket is felölelt."
Regalaxy lett volna, de sajnos lekéstem róla. A bolt/szerviz regalaxy programban is volt. Ha azok jó akkut kaphattak, akkor én miért nem? Jó pár 1000 Ft-ot kifizettem a szervizre, egyenrangú vásárlónak számítok. Az ember elvárja, hogy nem 2-3 évig a polcon fekvő akkut kapja meg. Pláne nem 77%-ra degradálódottat. Ha 90-95%-os lenne, egy szavam nem lenne, nem kell, hogy 100 legyen. De ez így akárhogy nézzük, szerintem gáz, és probléma. Nem azért cseréltettem akkut, hogy napközben ismét töltőre kelljen tenni a telefont, hanem pont azért, hogy ne!, illetve hogy újabb pár évet adjak a telefonnak.
-
Rottweiler89
senior tag
Ez mondjuk nem lenne olyan rossz ötlet. Nem keveset fizettem ki érte, és csak akkucsere volt, semmi más, pedig akartam.
AccuBattery 5 ciklust alapul véve már csak 77%-ot mutat, és gyanítom, hogy ez rosszabb lesz a továbbiakban, azt a mínusz ~1000mAh-t meg megérzem napi szinten.Felesleges veszekedni, hogy legyen-e friss akku, vagy sem, de én azt mondom, hogy azért egy frissebb gyártás nem ártana, amivel kellőképp meg lehet támogatni egy kifutott készüléket. Jelen pillanatban azt mondom, hogy a gyári púpos akku jobban bírta, mint ez. De lássuk be, ez így azért nem kóser a felhasználóval szemben.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
AccuBattery szerint, cserélt gyári akksinál mennyire jó a 80%-os kapacitás? -
Rottweiler89
senior tag
válasz
Rottweiler89 #14744 üzenetére
Sziasztok!
Akkucsere(gyári akksi) megtörtént szervizben(én mégsem mertem nekiállni anyag hiányában), adtam a telefonnak újabb pár évet. Kíváncsi leszek, hogy milyen infókat hoz majd az AccuBattery.
Mint kiderült, nem véletlenül jött le a hátlapon, púpos volt az akku, amit én nem is vettem észre, a szervizben mondta a srác, hogy szerencsém volt, hogy nem repesztette el a hátlapot.
S-pen sajnos nem volt készleten, pedig azt is szerettem volna, de ha van valakinek egy felesleges fekete, örömmel fogadom. -
Rottweiler89
senior tag
válasz
gjoco1 #14751 üzenetére
Ugyanaz, azaz a gyári hátlap menne vissza, mert annak semmi baja, plusz újkora óta ClearPlex van rajta.
Akkuból csak Samsung, ez nálam sem kérdés.
Ez a ragacs is van náluk. Akkor legyen ez a T7000-es? Persze letakarított előző gyári ragacs után a keretről és a hátlapról.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
gjoco1 #14749 üzenetére
Jelen pillanatban melegítenem sem kell, mert alányúlok a körmömmel, és lent is van a hátlap...
De a későbbiekben, ha megint műteni kellene érdekelt, hogy mennyire nehéz ezzel a ragaccsal ismét leszedni.Még gyári, épp ezért gondoltam eszközölni egy akksicserét is, ha már lejár a hátlapja. Így kibír még pár évet, amíg nem cserélem.
-
Rottweiler89
senior tag
Na most jól feladtátok a leckét.
Időközben úgy döntöttem, hogy kap új akkut is, meg már egy pár dolog a kosárban van pluszban itt.gjoco1
És ezzel mennyire könnyű újra leszedni a hátlapot, ha ne adj isten bármi történne? -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Kb. 2 héttel ezelőtt elengedte a hátlapot a ragasztás(Note10+)Tudnátok megbízható oldalt linkelni, ahonnan érdemes lenne megrendelni ezt a hátlapi ragasztót?
Köszönöm! -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés óta mindig lecsatlakozik az S Pen töltőre való csatlakozáskor, vagy lehúzás után. Erre van valami megoldás, hogy ne legyen ilyen? Illetve észrevettem, hogy a Pen a gyorsműveletek menüben, ahol a töltési szintet mutatja, ingadozik fel és le az érték. Haldoklik a Pen akku? -
Rottweiler89
senior tag
válasz
Shyciii #13954 üzenetére
Indítottam egy élő csevegést Samsung oldalon, és ott azt írta nekem egy kollegina, hogy az akku tartozéknak számít, így valószínűleg fizetős lenne a csere. Ezt így nem tudom mennyire életszerű, én mindenesetre érdekesnek találom, pláne egy unibodys készüléknél.
Októberben tölti be a második évét a teló, gondoltam el kellene küldeni egy akksicserére, és akkor még kibírna további 2+× évet, mert cserén egyáltalán nem gondolkodom az elkövetkezendő években.Szóval most ötletem sincs, kivel vagy mivel vehetem fel a kapcsolatot, hogy kaphassak egy új akksit a telóba.
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Egy akkucserét garanciális kereteken belül el lehet intézni egy még a 2. évét be nem töltött Note 10+-nál? -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Tervezem feltelepíteni most már a frissítést, még 11-es van fent, és az lenne a kérdésem, hogy telepítés után mennyire javasolt egy gyári reset? Nem nagyon akarom újratelepíteni az alkalmazásokat, meg lementeni az adatokat róla... -
Rottweiler89
senior tag
válasz
banuszzs79 #13455 üzenetére
Nekem ugyanez. Hívás kihangosításnál alig hallanak, még ha egy méteren belül is vagyok, muszáj odatennem az arcomhoz közel a telót, hogy hallják is, mit beszélek. Másik készülékkel méterekkel távolabb is hallani, mit dumálok. 😶
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Milyen üvegfóliát ajánlanátok 10+-ra? -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy type-c-->3,5 jack átalakítót, de nem támogatott eszközt ír.
Megoldás esetleg, vagy felejtsem el a dolgot? 😏😪 -
Rottweiler89
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget, srácok! 😉
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
A világító szélek nem támogatja egyáltalán a Messengert? 🤔 -
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Elő-hátlapi fóliát tudok rendelni magyar oldalról Samsung Galaxy Note 10+-ra? Ha igen, akkor tudnátok linkkel szolgálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged