- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz Plazmacucci #13297 üzenetére
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
_ak_
addikt
válasz Plazmacucci #13297 üzenetére
Hogy működik a kamera. iOS-en is így van, illetve a narancssárga pötty a mikrofont jelöli.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Tommy-1998
tag
válasz Plazmacucci #13295 üzenetére
Normálisan kérdeztem ,,ember" mivel valaki már előbb felrakta gépről ember
-
félisten
-
gjoco1
addikt
Egyenlőre nincs időm nézegetni , de [ez] rohadtul zavar . Hogy a francba került oda és hogy lehet leszedni ? Nyomkodásra nem reagál .
-
félisten
-
Tommy-1998
tag
Android 12-vel vannak problémák vagy nyugodtan fel lehet rakni? Illetve kell neki factory reset? Mik a tapasztalatok vele?
[ Szerkesztve ]
-
TTom65
tag
A 12es verzióhoz ha lesz új good lock fent azt megtudnátok osztani? Azt előre is megköszönném.
-
gjoco1
addikt
válasz csubííí #13290 üzenetére
Annyi mindent felsoroltak , hogy elfáradtam az olvasásban , míg töltötte .
De , ha figyelmesen kisértem , akkor kiderül , hogy igazán ezek az " extra " funkciók nálunk " korlátozva " jelennek meg . Főleg szerintem , aki valami Launchert használ , mint Én gyakorlatba sok változás nem fog megjelenni . ( ? )
Meglátjuk . . . .
Fentebb lehetett olvasni , hogy például az AoD Notifyt vissza kellett tenni , ami számomra szinte már elengedhetetlen ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz tuncsikg #13286 üzenetére
Neken is CP van rajta ( elől - hátul ), de egy jó fél év után a hátsó bal és első bal felvált . Tettem a hátlapra Pitaka tokot , így ott nemlátszik és védve van a kijelzőfólia is valamelyest . De alig várom , hogy rongyosabb legyen és tehessem fel az Opti - t.
-
tuncsikg
csendes tag
válasz Rottweiler89 #13285 üzenetére
Nagyon sokat számít, hogy hogyan teszik fel. Megkérdeztem ezt hogy csinálják, meg amit láttam a Mediaban.... Szakszerűen felrakják, követik az utasítást akkor nagyon jó.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz tuncsikg #13284 üzenetére
Miskolc nekem kicsit messze van... 🙄😁 Most ClearPlex van rajta, de jobb hüvelykujjnál feljött, így sem esztétikailag, sem funkcionálisan nem felel meg. 😒 Többet vártam tőle, az az igazság.
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
tuncsikg
csendes tag
válasz Rottweiler89 #13283 üzenetére
Shieldup fólia, az öngyúgyoló vált be a legjobban. Miskolci Samsungban is kapható már. Precízen felrakja a kis hölgy!
[ Szerkesztve ]
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Milyen üvegfóliát ajánlanátok 10+-ra?DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
bobace
addikt
Ami nagyon durva az a Facebook app nekem. Régen nem volt ilyen, de most kb 2 percenként merít egy %-ot, már többet eszik mint egy játék.
Nem is jön már ki 2 nap, mert pont 50% körül fogy így egy nap, és utána jön az éjszaka, ami pár % illetve 7% alatt már pikkpakk lemerül, persze elmúlt 2 éves.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
félisten
-
_ak_
addikt
Köszönöm, ajánlottak még egy áramtalanítást is, majd megnézem utána is, de most már tuti fix, hogy itt mászott el valahol a dolog.
Más. Már egy ideje másodtelefonként használom és azért merült úgy is, hogy nem piszkáltam, aztán kikapcsoltam az AOD-t…és valahogy sosem realizálódott bennem, hogy ez mit jelent a készenlétidőre nézve. Meg úgy is, hogy az Aodnotify-t használtam, tehát nem ment folyamatosan.
Akinek hiányzik egy kis extra a nap végére, tehet egy próbát vele.Let's begin, de gozaimasu!
-
$atirka
őstag
Nálam is megy (Samsung Q70R).
Bár volt olyan, nem túl régen, hogy rányomtam többször is, újra is indítottam mindent, de nem csatlakozott. Aztán később magától megjavult."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
_ak_
addikt
Köszi, de nem valószínű. 2019-es a TV, SmartThing látja, YouTube (chromecast) látja. A TV-s topikban is megerősítették, hogy működik a dolog, ill. itt is franz’70 által ( ), hogy a telefon részéről is működnie kellene. Valami más lehet a háttérben.
-
_ak_
addikt
Valamelyikőtök használja esetleg a Smart View opciót Samsung TV-re videó lejátszáshoz? 2 Samsungos telefon sem dobja fel a TV-t, pedig régebben működött.
-
kovacs65
senior tag
"A modell különlegessége a mellékelt S-Pen tokba húzható toll, ezért is tekintik az új Ultra változatot a megszűnt Note széria utódjának."
[link]
Látott a cikkíró már ilyesmit?Vén vagyok, mint az országút
-
fzboxx
senior tag
válasz Plazmacucci #13271 üzenetére
Már a feleségem A52 4G tesója is megkapta
-
félisten
-
fzboxx
senior tag
válasz Plazmacucci #13269 üzenetére
Igazad van. Bocsánat.
Jött sok 26-ai, de Hungária nincs benne, még... -
félisten
-
fzboxx
senior tag
Megérkezését az android 12
10+ XEH
link -
Xantal
tag
válasz Willanyasz #13264 üzenetére
Üdv. Ha ez az a telefon amit 2 év aqva garanciával a hardveraprón vettél, akkor még márciusig garanciás. Irány a szervíz.
[ Szerkesztve ]
GI
-
Willanyasz
tag
válasz Plazmacucci #13262 üzenetére
Nemtudom ér e anyit a telefon!
Aaz az érdekes ritkán csinálja és képernyő zár be ki és megy rendesen. De lehet igazatok van mert más ötletem nincs. -
Probert75
addikt
válasz Willanyasz #13261 üzenetére
-
félisten
válasz Willanyasz #13261 üzenetére
Szerviz. Szerintem olyan 80-90ért cserélik.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott egy note 10 telefon. Időnként a kijelző közepe érintésre érzéketlen, van hogy mintha beragadna 1 ponton az uj érzékelés.ijenkoe mindenhova mindenbe lépked. Próbáltam teljes rezetet mindent alapraállítottam de a hiba ugyan úgy fennáll. A képernyő zár ki be kapcsolásával a hiba 1 időre megszünik.
Kérem segítsetek mi lehet vele!
Köszönöm! -
gjoco1
addikt
válasz MrCsiT #13259 üzenetére
Miután a N8- al elbánt ez amit linkeltem , így erre ( N10+ ) nem is néztem üveget .
Tehát erre vonatkozóan kutatás nélkül nem tudok mit mondani .
Ahogy írtam is , most még cafat nem lesz , marad a ClearPlex. Utána teszem majd rá a Neoflex-et ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
MrCsiT
addikt
válasz gjoco1 #13257 üzenetére
De ezek nem üvegfóliák, csak simák nem?
Az max. karc ellen véd, leejtéskor semmit.
Üvegfólia, van ajánlott? Ha igen, hol kapható, ahol fel is teszik a Note 10+ telefonra? (és működik vele az ujjlenyomat olvasó is?)[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
gjoco1
addikt
válasz dkovizoli #13256 üzenetére
Valami hasonló [volt] rajta és az nem tetszett , hogy az ívelés végénél akadozott .
De ez már a múlt .
Most CP van ezen és Pitaka . Tehát az akadás - felválás kizárva . Míg nem volt hátlap védőm , egy idő után a CP is elengedte az egyik sarkán . Mióta rajta van , megállt a felválás és hagyom rajta . Pedig a fiókban van a Neoflex ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Diokhan
addikt
válasz gthomma #13250 üzenetére
Na jó, szerintem iPhone téma Off! Ismerjük mindenki véleményét, kiveséztük a dolgot. Minden további ezzel kapcsolatos HSZ-t törlök. Köszönöm!!!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
gthomma
senior tag
válasz bbendre #13243 üzenetére
Meghajolok a iphone nagysága és megbízhatóság előtt, azért is szeretném kipróbálni mert akkor végre a mellettem álló haveromnak bluethooton gyorsan átküldhetem a 10 másodperce lőtt közös szelfit vagy a rögzített közös együtt éneklést hangfájlban. Az évek alatt összegyűjtött csengő hangjaimat meg felmásolom a ringtones mappába és kész nem kell külön program .Meg a sok egyéb egyszerű testreszabási lehetőség ugye.
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
dkovizoli
addikt
válasz gjoco1 #13246 üzenetére
Én s8 óta használok uv üveget, ott még az ujjlenyomatérzékelőt sem befolyásolta. Ha nálad elcsúnyította valami, akkor rosszul lett felrakva. S21u-ra most raktam fel egy whitestone dome glasst, mert a gyári fólia így közel egy év alatt azért viseltes lett. Szinte észre sem venni és az olvasó is jól működik. Használtam alis üvegeket is s10+-on, azért ott többször volt sikertelen a feloldás. De csúnya egyiken sem volt.
-
bbendre
őstag
válasz Plazmacucci #13244 üzenetére
bocs, elírtam, zöld nem kék Ezt olvasd el, vagy olvass bele [link] és ezt, [link] és ezt [link] .. és hosszú lenne a sor.
Csak nézz rá és megérted, hogy igazából milyen is a világ egyik része és milyenek benne az emberek. Miért kerül ennyibe egy Iphone. Én nagyon sok cégnél dolgoztam itthon és külföldön is. Pl most egy oszták cégnél vagyok és csak a kezdő supportos lányoknak van Anroid mindenki másnak Iphone. A lányok is mondták, hogy pályakeződ és nem akartak Iphone-ra költeni, de majd jövőre, hiszen akinek nincs Iphone az nem keres jól...iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Tommy-1998
tag
válasz banuszzs79 #13245 üzenetére
Ha fólia akkor spigen neoflex, szinte nem is látszódnak a karcok, és remekül érzékel
-
gjoco1
addikt
válasz banuszzs79 #13245 üzenetére
Szia !
Van több , ami alkalmas az elvárásaidnak , így konkrét típust nem is ajánlanék ( Nekem még MM -os ClearPlex van ) . DE az UV ragasztós üveget nem ajánlanám . Note8 telcsimre azt tetettem és megbántam . Nagyon elcsúnyította ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
banuszzs79
tag
Sziasztok érdeklődnék hogy tudna e valaki ajánlani valami kijelző védő eljárást ami az újlenyomatot is kezeli és az s-pen is működik rajta. Lehet aliepresses is régen voltak ezek az uv ragasztós üvegek de ha valaki használ kevésbé komplikált megoldást...Úgy hallom a hidrogelt megkarcolja az s-pen és itt van a lekerekitett kijelző probléma is... Köszönöm előre is.
-
félisten
válasz bbendre #13243 üzenetére
"Nem beszélve arról, az egyik legnagyobb piacon azaz az USA-ban 41% felett van az iphone aránya és kb mindenkinek iphone-ja van ->
Ha egy csoport chat-ban kék a színed (android) akkor kb azt hiszik, hogy szegény vagy (ott a Samsung a kínaiak és a latinok telefonja, a Google Pixel meg a Iphone olcsó kistestvére).
Olvastam, hogy valaki a Tinderen Samsung telefonnal látszott a tükörben és a csaj írt neki, hogy nem baj ha nincs pénze neki is csak régi Iphone-ja van (Egy Note20Ultra volt a telefon)
Itt a teljes lista a sikerhez: [link] btw."Ez a legnagyobb faszság amit egy telefon mellett fel lehet hozni érvként. Ha ennek a fele igaz, szánom őket, hogy ezen a mentális szinten vannak.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
bbendre
őstag
válasz gthomma #13226 üzenetére
Nekem van most Pixel6Pro, Note 20 Ultra, Iphone is. Elötte még egy halom telefon IOS és Android is.
Röviden az Iphone mellet van a sok frissítés biztosan 4-6 évig nem csak 3 fő verzió, minden mindig működik (általában). Ha megveszel egy Note 8-at (2017) mennyi fő verziót kapsz még? Az Iphone 7 (2016) még tuti, hogy megkapja a következő fő verziót.Az imessage évbek óta stabil, a telefon bekapcsolásától tudod használni minden másik Iphone-ossal, ellenben a google messages RCS megoldása évek alatt lett használható.
Ott vannak az Appok amit kb egy design nyelven vannak és minden iphone-on stabilan futnak, nincs az, hogy a Xiamoi telefonon jó, de a Samsung A szérian fagy, az S szérián pedig laggol. Instagram, facebook a legnagyobbak közül erre jó példa.Pl az Airdop, Airpods, ami minden erőlködés nélkül müködik. Én szívtam egy teljesen új Audi A3 Limo gyári fejegységgel ami Android és IOS komptiblis is. Az Android alig akart menni a Google Pixelel nem is ment, Samsungal csak részben. Az Iphone-al semmi gondom nem volt. Minden mindig működött, nem kellet patch, kábel csere, APK, stb..
Nem beszélve arról, az egyik legnagyobb piacon azaz az USA-ban 41% felett van az iphone aránya és kb mindenkinek iphone-ja van ->
Ha egy csoport chat-ban kék a színed (android) akkor kb azt hiszik, hogy szegény vagy (ott a Samsung a kínaiak és a latinok telefonja, a Google Pixel meg a Iphone olcsó kistestvére).
Olvastam, hogy valaki a Tinderen Samsung telefonnal látszott a tükörben és a csaj írt neki, hogy nem baj ha nincs pénze neki is csak régi Iphone-ja van (Egy Note20Ultra volt a telefon)
Itt a teljes lista a sikerhez: [link] btw.Én teljesen az Androidosnak érzem magam, de teljesen megértem, hogy miért ilyen drága az iphone. Támogatás, appok, updatek, kiegészítő, magas kereslet, státusz szimbólum, amivel kompatibilis azzal megy, imessages, stb....
Megéri? Tutira nem, irreálisan drágának tartom. De irreálisan drága volt a Note20U is.
És a Note20U is beleesik a "kamerák vicc kategória"-ba és az sem hibátlan hála az Exynos procinak, de lagalább télen melegíti a kezemet[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
Diokhan
addikt
válasz gthomma #13239 üzenetére
Én 4S óta használom, követem a cég történetet és a termékek fejlődését, láttam minden Keynote-ot élőben, bármi kérdésed van, szívesen válaszolok rá privátban.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz csubííí #13237 üzenetére
Pl az, hogy a telefon neve iPhone és nem száljfon, álljfón és szájfon. Nem a a gond, hogy ez a véleménye, hanem az, ahogy azt előadja. Ez itt nem divat.
-
-
gthomma
senior tag
Értem az álljfón pont ugyan olyan ha 8 plus vagy 13 pro max. Ugyan az az OS fut Core2Quad-on vagy Core i9 -en.
Az újabb drágább, világos. Az xs max lassan 4 éves, a 64GB verzió akár hogy nézem nem ér többet 50.000-nél. A 12 -ben ugyan úgy 4GB RAM van, erősebb a SOC világos, nem 100.000 az érték különbség.Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
-
gthomma
senior tag
válasz Plazmacucci #13230 üzenetére
Értem álljfón 2, 3, 3s, 4, 4s ,5, 5c, 5s, 6, 6plus ,6s, 6s plus.........13 mini, 13, 13pro, 13 pro max
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
félisten
-
iceQ!
addikt
válasz gthomma #13226 üzenetére
Androidos telefonból hány van? Sok
IOS-es telefonból hány van? EgyNa, ezt fizeted meg ott.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
gthomma
senior tag
Nem értem ezt a szájfon hájpot Én cserélném a Noteomat ki akarom próbálni az agyonsztárolt szájfont. Az enyémnek az accubattery szerint 94%-os, aksija. Volt egy ajánalt 64GB szájfon xs max cserére, 84% aksi, látszott hogy nem új. Azt mondja a srác dobjak rá 25.000-et és mehet a csere. Felröhögtem. Van a családban egy szájfon 8 plus, semmi különbséget nem éreztem sebességben az xs javára, a Note érezhetően gyorsabban reagál.
szájfon 11 pro-ra ( szintén 64GB, 88% aksi ) már 60.000-et kértek. A Note-hoz képest játéktelefon az 5.8 kijelzővel a negyed akkora háttértárral. A kamerák vicc kategória.
Mi kerül ennyibe egy használt szájfonban??[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz gyuri81 #13223 üzenetére
Szerintem jobb, de ez nem releváns. A Note-nak az aksija 2 éves volt, ez új. De az idle fogyasztása az nagyon csekély. Ebben biztos jobb a Note-nál. Eddig 40-50% környékére tudtam meríteni napközben, úgy, hogy a gyerekek játszottak is vele pár órát.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz TTom65 #13218 üzenetére
iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite.
#13217_ak_
Ja ja. Üzemidő az brutál. Ezért is lett a "Max" verzió. Hangszórók, zenei képességek...Meg úgy minden nagyon minőségi cucc. Egyszerűbb kezelni, sokat változott iPhone 4 óta az iOS. Note kijelző betekintési szöge viszont jobb.[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz fzboxx #13216 üzenetére
Ahogy néztem 120k a gyors eladás. 130-135k lassabb. Én eladni szerettem volna.
#13216fzboxx
Számomra majdnem mindenben jobb, tekintve hogy a Note-nak már sok funkcióját nem használtam. Ami visszalépés, az a fogása. Note 10 100x jobb fogásra. Vékonyabb, súlyra könnyebb. 13 Pro Max szélesebb is, és mivel nincs a széle kerekítve, kissé kényelmetlenebb. 3300ft-os (törés) biztosítást kötöttem rá, ha esetleg eldobnám. De lehet megszokom, és nem lesz gond.[ Szerkesztve ]
-
-
zack
nagyúr
Átnyergeltem almáékhoz. Minden szép és jó Note 10 Plus után, 1 dolgot kivéve. A fogása. Note után valami botrányos. Nyilván vastagabb is, és kicsit szélesebb. Na és persze nincs lekerekítve. Ja és jóval nehezebb. Nem tudom, mennyi idő lesz amíg a fogása miatt rommá töröm, Biztosítás van rajta, nem tudom van e olyan, aki ezzel a fogással megveszi biztosítás nélkül.
Egyébként 120k-ért fél napot hirdettem. Már jegelve van. Csak hozzávetőleges infó, aki esetleg eladáson töri a fejét.[ Szerkesztve ]
-
aszti75
senior tag
-
félisten
-
coldrol
újonc
Nekem is megjött az update Note10-re, de az alábbit olvasva nem kaptam nagy kedvet a frissítéshez:
[link][ Szerkesztve ]
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok.
Biztonsági mentésből visszaállítás esetén melyik a jobb?
Google vagy a Samsung cloud felé? -
-
TTom65
tag
Még is jön a 22-vel. link
-
bobace
addikt
mindig az S kapja hamarabb, majd ideér.. nekem már kb 10 éve Samu Note telefonom van, már az is jó eredmény, hogy januárban ki van rolloutolva az új verzió, máskor csak feb-április volt mire ideért
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
_ak_
addikt
Asszony S10e-re (XEH) tegnap megkapta az Android 12-öt…nem először érzem azt, hogy a Note széria egy mostohagyerek.
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest