- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
barca4ever #14499 üzenetére
Szia !
Első körben próbáld meg [ezt] . Érdemes időközönként lefuttani . -
barca4ever
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy eddig kiválóan működött a telefonom, gyors volt, gördülékeny volt akármit nyitottam meg. A frissítés után (23.08.22 bizt. update) eltelt kb 1 hét és arra lettem figyelmes hogy pár alkalmazásnál akadozik, lassan nyitja meg , illetve a widgetek közül pár felmondta a szolgálatot, valamint valamiért több memóriát használ! Ti találkoztatok már ilyen jellegű porblémával? Ha igen mi okozhatja? Illetve hogy lehet orvosolni?
előre is köszönök minden tippet és segítséget! -
Csarli85
aktív tag
válasz
zitrone88 #14495 üzenetére
Kb két hete váltottam S21 ultrára, újként még le tudtam rá csapni. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, szuper a kijelző, a kamera se okozott eddig csalódást. 10e hozzá az S-pen, ami ugyan nincs benne a készülékben, de nem is jegyzetelésre használom így engem nem zavar. Nekem az első pár napban melegedett aztán abbahagyta. Úgy tudom bőven fog még támogatást kapni, ugyh én tudom ajánlani.
-
bbendre
őstag
válasz
zitrone88 #14495 üzenetére
Én váltottam Note 20, S21/22/23 Ultra, Google Pixel 6, 7 Pro, most iPhone13ProMax
Nekem a
- Note20 Ultra nagyon merült és lassú volt a camera
- S21Ultrára már nem emlékszem annyira, de melegedett meg a camera sem volt topViszont már mindkettő "idős" telefon és nem lesz rá update max 1 év security és utána semmi.
Biztonsági szempontból az appok sokáig menni fognak hacsak nem lesz olyan app ami megköveteli, hogy nem lehet x hónapnál régebbi update a telefonon. De ilyen itthon nagyon nincs.
Nagyon kevés olyan igazi security sebezhetőség ami távolról kihasználható. Amennyiben odafigyelve netezel és nem töltesz le semmit, nem telepítesz appokat akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy ellopják az adataidat.
Ha ilyen hiba lesz a legtöbb gyártó soron kívűl kiad javítást.Van egy Pixel 1es telefonom ami már 7 éves és mai napig megy, az appok frissülnek rajta
-
zitrone88
aktív tag
Aki már váltott esetleg, az mire váltott? Nem bánta meg?
Nézegetem a lehetőségeket, és azt nem értem, a használt piacon miért kerül kevesebbe egy s21 ultra, mint egy note 20? Aki már beleásta magát, tudja a választ?
Aki ugyanígy gondolkodik cserén, meséljen, hol áll a folyamattal
Biztonsági szempontból vajon elég, ha az appok frissek? Gondolok itt a bankolásra pl.. Elég a tudat, hogy úgyse le se sz.r engem, aki ki tudja használni egy biztonsági rést, és elegendő, ha biztonságos forrásból töltök le, és internetezgetek, vagy jobb cserélni?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Rottweiler89 #14491 üzenetére
Beállítások / Speciális funkciók / S-pen / Gyorsműveletek: itt kikapcsolod
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Rottweiler89 #14482 üzenetére
Vagy a 4ezres egy passzív ceruza. Az pont olyan, mint most a tied a tönkrement akkuval: csak böködésre jó, gesztusvezérlés nincs benne.
-
atos30
aktív tag
Most jött meg nekem az uccsó security update! Mondjuk augusztus 1. Nem szeptember 1.- nek kellene lennie?
-
VivienR
tag
Úgy látszik hogy kb 3.5 évet bír az s-pen akkuja. Nagyjából a hozzászólások alapján, meg az enyém is elkezdett kiabálni rá nemrégiben. Most tart 3 év 8 hónapnál.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rottweiler89 #14482 üzenetére
a ceruzát magát ezután is fogod tudni használni, a benne lévő akku a bluetooth kapcsolathoz kellett és a gesztusvezérléshez, hogyha hadonászol a levegőben a ceruzával mint Harry Potter akkor varázsszavak nélkül is tudtál bizonyos funkciókat vezérelni. Na én ezt sose használtam, és mikor elkezdett szarakodni az akku ki is kapcsoltam, azt ennyi.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rottweiler89 #14480 üzenetére
egyszerűbb ceruzát cserélni, viszont kérdés megéri-e.
Ha nem használod a ceruza gesztusvezérléseit, egyszerűbb kikapcsolni ezt a telefonban és utána nem fog vinnyogni, és a cseruzát is tudod tovább használni, csak nem lesz gesztusvezérlésed - én sose használtam. -
bbendre
őstag
válasz
Rottweiler89 #14478 üzenetére
Igen. az "akku" a végét járja
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés óta mindig lecsatlakozik az S Pen töltőre való csatlakozáskor, vagy lehúzás után. Erre van valami megoldás, hogy ne legyen ilyen? Illetve észrevettem, hogy a Pen a gyorsműveletek menüben, ahol a töltési szintet mutatja, ingadozik fel és le az érték. Haldoklik a Pen akku? -
@rglaaf
veterán
Az a gáz hogy semmi gondom a telóval még biztos bírna pár évet de igy hogy nem jön biztonsági frissítés valamit kezdeni kéne ezzel
-
Probert75
addikt
Srácok már egyáltalán nem lesz frissítés, vagy ez év utolsó negyedéves 1 lesz még?
Mert feltettem a legfrissebb HWG9-es svájci romot a biz.frissítés miatt és erről nem tudok már visszamenni az indonéz legfrissebbre a hangrögzítés miatt. -
ahnaelei
tag
Sziasztok! Két vodás kártyám van a telóban és nem tudom átirányítani egyiket a másikra. Azt írja ki, hogy nem tudja olvasni az adatot. Mi lehet a baj? Elöre is köszi!
-
cdl
senior tag
válasz
atos30 #14471 üzenetére
Köszi a válaszokat.
A gond, hogy rootolt is a teló, ugrott a knox.
Így viszont már nem garantált a banki app-ok működése, frissítése szerintem.
Bár még nem volt rootolt telóm.
Pedig imádom a note 10-et, ha kiadnának egy frissített verziót ebből a méretből, lenne rá kereslet. -
csubííí
senior tag
-
cdl
senior tag
válasz
csubííí #14468 üzenetére
A kérdés arra irányult, hogy nem gond e a bankoknak ,hogy nem csak a főverzió régi, de nincs biztonsági frissítés sem a telóra.
Tehát ha most megvennék egy Note 10-et, akkor még évekig jönne rá az OTP app frissitései?
Háklisak ezek az appok, néha el sem indul, amíg nem frissítem őket. -
cdl
senior tag
Sziasztok.
Olvasom, hogy az éven kap még biztonsági frissitéseket a telefon.
Az appok hogy frissülnek utána?
A banki appok a fontosak.
Vagy nincs összefüggés, ugyanúgy jön a frissités a programokhoz?
Köszi. -
Scorpio
újonc
Új
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Probert75 #14461 üzenetére
Gyári előírás szerint a kijelző csere része az akksi csere, tehát márkaszervizben nem is tudod másképp kérni. Kb 100-110ezer, ha jól emlékszem. Én kb egy éve csináltattam. Új kijelző, gyári fóliával (ami messze többet bír, mint pl a mediamarktos), új akksi. Kb egy új telefon, mert amúgy semmi okot nem látok, hogy újat vegyek
-
Probert75
addikt
-
Brutális
csendes tag
Sziasztok.
Sajnos elértem a Note 10+ pályafutásának végére, nagyon sajnálom!
(Betörtem a kijelzőjét, a készülék működik.)
Nem találok utódot, legalábbis emberi árkategóriában.
Ti mire váltotok, szerintetek mi lenne a megfelelő?
Ha lehetne kapni újra ezt venném, a tudása megfelelő lenne még pár évig szerintem.
Szóval mit tanácsoltok? Nincs semmi tapasztalatom más márkában, még a Samsungok előtt Nokia Lumia 1520 volt. Na azt is nagyon szerettem... -
VivienR
tag
válasz
pauliboy23 #14455 üzenetére
Nincs véletlenül power saving módban? Lehet az kapcsolja ki ja az 5G-t.
-
Pioneer
őstag
válasz
pauliboy23 #14455 üzenetére
Szia,
Van 5G lefedetség ott ahol próbáltad a telót? Mert ha ott nincs kiépítve, akkor nyilván nincs mire csatlakoznia...
-
pauliboy23
senior tag
Sziasztok
Szervízben van a telefonom, addig kaptam kölcsön egy Note 10+ 5g-t.
A kérdésem az lenne, persze nem az életem függ tőle, hogy miért nem csatlakozik a telefon 5g-re? Már mindhárom szolgáltató kártyájával meg lett próbálva, a tarifacsomagban benne van, és semmi.
Modell száma: SM-N976B
-
mazsó
aktív tag
Sziasztok!
Szoftverfrissítés lenne... Érdemes frissíteni rá? Köszönöm!!
-
bbendre
őstag
válasz
GordonSamway #14448 üzenetére
Knox tripped sajnos. kell hozzá root:
https://www.youtube.com/watch?v=iKM3BiRpv5MMivel rootolva volt https://docs.samsungknox.com/admin/fundamentals/whitepaper/core-platform-security/root-of-trust/
Samsung Root of Trust components are designed as one-time fuse. azaz ha egyszer rootolt a telfon egy hardware rész "megsemmisül" és már nem lehet helyre állítani. Csak root-al lehet elrejteni
-
F_Gergely
őstag
Emagon az s22 ultra 512gb 360 lenne, picit gondolkodoba estem....
-
csubííí
senior tag
válasz
GordonSamway #14448 üzenetére
Jelenleg nem, de nem lehet, hogy az volt és az eladó visszarakta az eredeti szoftvert, és ez miatt van?
-
F_Gergely
őstag
Vettem ideiglenesnek egy új telefont, mert a Note már vállalhatatlan volt. Az új telefonnal nincsenek hálózati gondol, kicsong ha hívnak, jól és tisztán hallanak. Szóval egyértelműen a Note a hibás, csak azt nem tudom, a szerviz mit fog vele kezdeni, ugyanis hibát nem produkál, viszont használhatatlan. Full tererot jelez mégse tudnak hívni és én sem tudok telefonálni, csak tobbedik próbálkozásra. Azt írja nincs wifi hálózat, kikapcsolom, majd bekapcsolom a wifit és hirtelen maximális jelerosseg mellett talál hálózatot kiírja hogy LTE hálózat, de nincs mobilinternet, sokszor átvált Edge hálózatra.
És nem, ez nem hálózati hiba!
Még le kell mentsen az adatokat róla (azért 4 év nem kis adat) aztán beadom szervizbe, hogy mit tudnak vele kezdeni -
gjoco1
addikt
válasz
torrrent #14442 üzenetére
Lehet fejlődni , de szerintem már javarítani , de szerintem nagyrésze paraszt vakítás . De persze tisztelet a kivítelnek , aki zseb űrállomást szeretne . Nekem , mint telefon és az a pár feature , amit használok bőben elég .ebben a vasban .
Mi a jó anyám kerül több mint fél millába egy telefon . Lehet sorolni persze , de kinek mi . . . -
torrrent
aktív tag
Én feltettem a frissítést eddig jó.
2023 van és nem látok útodot ami meghatna. Xiaomi 13 ami szóba jöhetne, de nekem nem elég szögletes illetve a procin kívül ugyanaz a hardver van benne (a 120 Hz frissítés nem hat meg) plusz nincsen toll. Flippet felejtsük el. Samsung 23 ultra meg túl nagy. Nekem még mindig teszi a dolgát. -
csubííí
senior tag
Megjött az utolsó előtti biztonsági frissítés.
-
Pioneer
őstag
válasz
Wiktor93* #14433 üzenetére
Köszönöm, valami ilyesmire tippeltem én is. Egyszer már cseréltek benne alaplapot (más miatt), akkor utána tökéletesen működött sokáig, mikor legközelebb cserélktek benne kijelzőt + aksit, utána jelentkezett ez a probléma.
Gondolkoztam már rajta, hogy szétszedem és megnézem, de a vízállóság nekem nagyon fontos. Esetleg tudod (vagy bárki más) hogy hol lehet hozzá venni gyári méretre vágott kétoldalú ragasztót a hátlaphoz? Note10 + (4G)
-
Wiktor93*
csendes tag
válasz
Pioneer #14432 üzenetére
Nem tőlem várod a választ, de antenna probléma van.
Ha nincs vissza dugva az antenna a helyére, csak a (közelben van) attól még működik, de gyengébb hatásfokkal.
De érdemes lenne megnézni hogy nincs-e megtörve a kábel.
Bár így hogy ragasztott a cucc, necces.
Én utoljára Galaxy S3 - al jártam így, helyén volt de meg volt törve, ez műszeres (szakadás) vizsgálattal jött össze. -
Wiktor93*
csendes tag
válasz
F_Gergely #14419 üzenetére
Szia.
Olvasom az s22 Ultra topicot,(2022- es hozzászólásoknál járok)ott pár fórumtárs szintén az említett GSM hibával küzdött, de meg lett a probléma forrása, azóta többen írták hogy megszűnt a hiba.Fel kell hívni az adott szolgáltatókat, és engedélyeztetni kell a 4g hanghívást.
Hiába aktív a telefonom, mármint te kapcsolatad be, a szolgáltató oldalán lehet deaktivált.
Sokan írták hogy Xiaomi, vagy Note stb volt előtte és ott ment tuti be van kapcsolva, de valamiért blokkolásra került egyszer csak.Szolgáltatót megkérték hogy nézze át a beállításokat, majd kaptak egy SMS – t hogy ez és ez módosításra került, a hiba azóta ahogy olvasom a topikot megszűnt náluk.
Nekem anno, egy Galaxy A70 csinálta ugyan ezt, legálabb öt Simet elhasználtam, de nem oldódott meg a probléma, kikapcsoltam a volte szolgáltatást utána megszűnt, elég cinkes volt épp Home Office volt, a munkáltatom meg azt hitte hogy szórakozom.Nekem is Note 10+ van, nállam nem volt ilyen probléma vele de én is lefutottam ezt a kört kivancsiságból, és ki volt kapcsolva, amit szintén nem értek.
-
atos30
aktív tag
-
atos30
aktív tag
-
ABDUL96
tag
Sziasztok, valaki találkozott már hasonló problémával? Ha igen, mi a megoldás? Akksi cserére szorulna? Mostanság kezdte ezt csinálni, eddig sose volt baj. A lakásban ahol klima sincsen, a ventillátor megy de az is a szoba másik végéből, igy nem értem miért jelzi ezt a telefon mikor tölteném. Gyári töltőt használok gyári kábellel mindig.
-
atos30
aktív tag
válasz
F_Gergely #14423 üzenetére
Szerintem lehet hibás a Vodás kártya. A SIM kezelőnek bezavarhat.
A simfoglalat is lehet koszos/oxidált, ez kontakthibához vezethet ,mintha hibás lenne a sim.
A mikrofonodra meg lehet ráférne egy alkoholos ecsetelős tisztítás. Ne fújj bele sűritett levegőt és ne dugj bele semmit, mert kijukasztod a kis hálót, ami a vizet szorítja ki.Szervíz előtt egy gyári visszaállítás és újrabelakást megpróbálhatsz. Szervízben úgyis resetelni fogják.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Pioneer #14422 üzenetére
Hiába nem cseréltem a vodás kártyát, ha van mellette telenoros és telekomos is. Én értem, hogy te azt mondod mi van ha a vodás kártya rossz. Oké, tegyük fel rossz. De mi köze a telenoros és telekomos kártyához? Amikor nem volt átirányítva akkor is gond volt, a telekomos át se volt irányítva mégis gond volt vele és 1 hetes kártya.
"nem értem, hogy mit kell ezen ennyit szenvedned?"
Kérdésedre válaszolva: "Tegyél bele 2 idegen sim kártyát a tieid helyett"
Segítő jellegű ötleteddel két gondom van:
1. honnan szerezzek 2 idegen kártyát?
2. Én a két saját kártyámmal addig mit csináljak napokig, hetekig? Nézegessem az asztalon?Ez nem olyan hiba, hogy berakom a két új kártyát, és 1 perc alatt látom jó vagy sem. Van, hogy napokig, semmi aztán utána meg hiába hívnak nem tudunk beszélni mert vagy ők nem hallanak vagy én nem hallok semmit. Van hogy hibátlanul telefonálok aztán rá fél órára már nem tudok telefonálni.
Szóval én értem, hogy lehet hibás a vodás kártyám, de semmi köze nincs a vodás kártyámnak a telenorhoz sem a telekomhoz. Hiába van átirányítva ha a bejövő hívás fizikailag a sim-re jön és nem az átirányítottra (jelzi a telefon, hogy melyik kártyán érkezik be a hívás).
De ha a vodás kártya lenne rossz, attól én még tudnék telefonhívást indítani a másik kártyán, de mint írtam sok esetben ez sem lehetséges.
-
Pioneer
őstag
válasz
F_Gergely #14419 üzenetére
Tök egyszerűen ki lehet szűrni a hiba forrását.
Tegyél bele 2 idegen sim kártyát a tieid helyett, ha azokkal is produkálja ugyan ezt a hibát, akkor a telóddal van a gond, ergo szervíz.Ha azokkal a hiba nem jelentkezik, akkor a Vodás kártyád a szar (még az nem volt cserélve), kérni kell a szolgáltatótól új sim kártyát, ingyenes.
-
F_Gergely
őstag
Kéne valami okosat mondjatok mert már szétb@sz az ideg.
Adott egy Note10+ 512 Gb/12Gb telefon, újkora óta nálam van még előrendelésben vettem 2019-ben.
Eddig volt benne, egy Voda és Telenor kártya, 4 évig semmi gond nem volt.
Kb május óta akik engem hívnak azt mondják nem vagyok elérhető (a 2 kártya egymásra van irányítva, tehát így vagy úgy de ki kéne csörögjön), ha ki is csöng felveszem (már ha fel tudom venni) és mintha megfagyna a vonal, tehát a képernyőn elhúzom a csúszkát hogy felveszem a hívást, a képernyő átvált, hogy felvettem a hívást, de maga a vonal nem épül fel és fent ahol az eltelt időt írná a telefon (beszélgetési idő) ott azt írja hogy bejövő hívás.
Ha fel is veszem a telefont, és létre is jön a vonal, engem sokszor nem hallanak - én hallok mindent a vonal tiszta - de azt mondják borzasztó a vonal és engem nem hallanak.Most Voda és Telekom sim kártya van a telefonban és ugyan ez a hiba.
Először gondoltam szolgáltatói hiba, valami gond van a hálózattal, de az képtelenség hogy mind a 3 szolgáltatónál ugyan olyan hálózati hiba legyen hónapok óta.
Hívás közben ha nézem a térerőt az teljes, tehát még az sem lehet, hogy térerő hiba vagy gyenge a jel.Mi a fenét csináljak? Adjam le szervizbe? Hibát nem tudom produkálni, és gondolom elhajtanának azzal, hogy biztos hálózati hiba, de nem az, ez tuti, hogy nem.
Ötletem sincs, de egyre kellemetlenebb és munkából kifolyólag ez nagyon gáz már, sok esetben nem tudok telefonálni, hívást indítani sem. Pl kiválasztom a számot, hogy hívás, elkezdi hívni majd 10-15 másodperc után dobja az egészet. Megismétlem és akkor már kicsöng. Viszont az jobban zavar, hogy ha engem hívnak, nem tudom felvenni a hívást, de ha sikerül is felvenni nem hallanak, van amikor nálam is teljesen süket a vonal.
Bárki bármi ötlet?
Elég SOS a dolog....
-
atos30
aktív tag
Kínai "occó" gél fólia:
Note10+-ra jó a S22 Ultra fóliája (Alis 4db-os 1.99 USD-ért). Széltől szélig ér, teljesen fedi a kijelzőt. Hátránya, hogy nagyon pontosan kell felrakni. Csak a kamerakivágás árulkodik, hogy fólia van rajta. Körbe a széleken abszolút nem látni.
Meglátjuk mennyire lesz tartós. -
F_Gergely
őstag
válasz
Probert75 #14415 üzenetére
A bal oldali bekapcsologombtol en is feltem anno, de kb 5 masodperc alatt raallt a kezem, miutan jott a duplakoppos kepernyo feloldas meg lezaras nem is nagyon hasznalom mar.
A cwruza jobban zavar mert ha ceruzat hasznalom bal kezemben van a telefon, es a teledon bal sarka a tenyerembe van, ergo nem tudnam kihuzni a ceruzat se visszatenni. Igazi gyoker konstrukcio, miota letezil a Note szeria mindig jobb oldalt volt a ceruza. Oke, oke tudom, ez mar S szeria nem Note, de akkor is egy baromsag. A kameraszigetrol meg mar nem is beszelek... -
Probert75
addikt
válasz
F_Gergely #14414 üzenetére
A múltkor asszem ezt már beszéltük, hogy nekem meg a gombok lennének jók, ha jobb oldalon lennének jobbkezesként. Mert a cerkát kihúzni aztán mindegy, hogy melyik oldalról húzom ki.
Egyébként olyan 90 és 110 közt menne el.
Én már egyébként költöttem is rá. Akksi és a cerka is új.
-
-
Probert75
addikt
Érdemes szerintetek váltani frissebb modellre, S22 ultrára?
Mennyi potenciál van még ebben a telefonban szerintetek?
Meg vagyok egyébként elégedve a Note 10-zel, de gondolodom az eladásán míg van valamennyi értéke. -
dkovizoli
addikt
válasz
ABDUL96 #14409 üzenetére
azért erre is figyelj! Az előző kuponok már nem érvényesek. Ráadásul hiába én vettem a saját nevemre, mivel párom lett regisztrálva , mert ő kapta ajándékba, nyilván az ő e-mail címe is van a membersben is, ezért amikor telefonáltam nekik, az ő szóbeli hozzájárulása is kellett, hogy elinduljon a re-galaxy program. Egyébként a készülék imei száma szükséges a regisztráció folyamata során. Az alapján a samsung beazonosítja. Szerintem pedig ha csak kódot vennél , akkor csak telefonon az ügyfélszolgálattal beszélve tudod csak igényelni a regalaxy folyamatot. Ott pedig megkérdezik azt is, hogy milyen készülék után vagy jogosult illetve ekkor kérték párom szóbeli hozzájárulásat is. Ha pedig ez valami idegen, akkor nehéz lesz. De lehet, hogy ennek ellenére sikerülhet, de ha nem, nem lepődnék meg. Vagy arról a készülékről, amire jár a kupon.
-
ABDUL96
tag
Sziasztok
Lehet hülye kérdés lesz de azért felteszem,
Van egy Note 10 Plus telefonom, beégett kijelzős sajna igy vettem már át az előző tulajtól, de munkába valami történhetett mert mostanság a kijelző egy pontján bal felső részen nyomást érzékel olykor és félek a kijelző egyszer csak meg fogja adni igy magát.
Azon gondolkodtam váltanék Note 20 Ultrára , de azon is hogyha vennék egy Re Galaxy Kupont azzal inkább felújítatnám a Note 10 plus-om és használnám tovább mert a kijelző-keret gázos csak benne.
Állitólag elfogadják a Note 10 Plus-t ugye szervízelésre, de honnan tudom hogyha vennék egy ilyen kupont a telefonomhoz, jogosult lennék e egy kijelző cserére?
A samsung oldalon fent vannak a gyári modell számok és nem éppen tudom értelmezni mivel mintha nem találnám köztük a sajátomat, vagy csak én nézek rosszat és buta vagyok ehhez.
A build számot kéne néznem vagy a sorozatszámot hogy tudjam megfelel e ahhoz hogy bevegyék? Áprilisi biztonsági csomag van teljesen magyar a menüm, gondolom igy europai verzios mert exynos procisom van sima plus nem 5G. -
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Két vodás kártya van benne. Az egyik céges, ami "nem elérhető" esetén átirányítana a másikra, ami nem történik meg. Mostanában panaszkodnak az ügyfeleim, ha hívnak nem csöng ki a telefon, általában ezután küld egy "nemfogadott hívás" sms-t, de ezt sem mindíg. Gyanúsan lecsökkent a hívások száma, ez tünt fel. És még észrevettem azt is, hogy híváskezdeményezéskor tárcsázás után másodperceket vár a kicsengéssel. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm!
-
Probert75
addikt
Meddig kapunk még negyedéves biztonsági frissítést?
Ebben a hónapban lenne esedékes kb., ha még jön egyáltalán. -
F_Gergely
őstag
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok!
olyan kérdésem lenne hogy mostanság el kezdte a telo be dobni azt az üzenetet
Az S Pen leválasztva ki húzom be dugom de semmi nem akar kapcsolódni mi lehet a probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest